- Konu Sahibi deerrryyaaa
merhaba
bende pko hastasıyım glifor adındaki şeker ilacını kullandım bir süre aynı şekilde bende de iştah azalmasına yardımcı oldu kiloda verdim ama 2 aydır kullanmıyorum midemi bulandırmaya başladı verdigim kilolarıda hızla geri almaya başladım 20 kiloya yakın fazlam var böyle bi problem yaşayan oldu mu olduysa da nasıl üstesinden geldiniz paylaşırsanız sevinirim
Ben de Glifor kullanıyorum yaklaşık 3 aydır. Kullandığımın 1. ayı sonunda kendimi acilde buldum , o kadar çok mide bulantısı ve istifra oluyordu ki ölüyorum sandım. Tabi bu arada bir ayda 2 kilo verdim. Doktorum başka bir şehirdeydi aradım, dozu yarıya düşürmemi istedi. (2*1 içiyordum 1000 mg Glifordan) Daha sonra ara ara aksattım ama genel olarak kullanmaya devam ettim, aksattığım dönemde verdiğim kiloları geri alıyor gibi oldum hemen ilaca tekrar başladım. Kontrole gittiğimde verdiğim kilolar için doktorum beni tebrik etti ve ilacı kullanmayı kesinlikle bırakmamı söyledi. Dozu tekrar günde 2*1 e çıkardık. Pko malesef hep bizimle ve görmezden gelemeyiz. Tavsiyem doktorunuzun verdiği ilaçları yan etkileri ne olursa olsun kullanmayı kesmemeniz..