allah tamamına erdrsin inş..sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almanı dilerim....
tedaviye çok inandın ve hemen sonuç aldın.. alkisalkisalkis
darısı başımıza diyelim....
istanbuldada bu tür çalışma yapan doktor varmı diye nasıl araştırma yapabilirim? bilgin var mı? yardımcı olursan çok sevinirim
merhaba pike hayırlı olsun hamileliğin. Allah tamamına erdirsin. bende pco ile mücadeledeyim. 3. yumurta takibim yapılıyor klomen ve pregynl ile. ama bu ay yine yumurtamın gelişiminde sorun var.ve endometrium incelmiş dedi.bir dahaki ay iğneye geçeriz bu ay hamile kalamazsan dedi. benim kilo sorunum var. senin kilon nasıl?
low dose step up çalışmasını yapan doktor isimlerini aratabilirsin canım. illa ki üniversitelerin birinde bu yöntemi araştırmış bir doktor vardır. sen de bu tedaviden olmak istediğini belirtirsin ona göre yönlendirirler seni.
bursa desen hemen vereyim benim doktorumun adresini :)
hadi hayırlısı inşallah.
sonunda buldum bir doktor.. marmara üni de bu uygulamayı yapıyor =) yarın sabaha randevu aldım.. hayırlısı bakalım neler diyecek bana.. inşallah senin gibi kısa sürede sonuç alabilirim
benim de dr klomenle yumurtaların çok güzel büyüyo ama rahimin kalitesi aynı şekilde gelişmiyor dedi.östrojen kullanmamıza rağmen olmadı şimdiye kadar.bişey sormak istiyorum:iğne toplamda kaç tane kullanmış oldun?benim doktorum da klomen için rahimi incelttiği için büyük ihtimalle tutunma olamamıştır demişti. yine de denemekte fayda var bu klomeni. sanırım daha hafif ki iğneden önce onu veriyorlar.
benim kilo sorunum yoktu, aksine çok zayıfımdır. ama pkos genelde aynı yöntemle çözümleniyor. çünkü sorun aynı, LH'ın FSH'dan yüksek olması.
sen de bir araştır hormon değerlerine falan bak bakalım testlerinde nasıl çıkmış.
ben de tüm pco yla ilgili sitelere bakmaya karar vererek buldum burayı.ben de pcoluyum.boyum 1.58 kilom 49 idi ve son bir yılda 10 kilo aldım(işten ayrılıp evde oturmama veriyorum).5.kez klomen kullandım bu ay ve dün pregnyl vuruldım.yumurtalık rezervim ii.bi çok yumurtam gelişti.ama dominant olan 18mm di endometrıumumda 8mm civarı.dr klomen yumurtanı ii büyütsede rahim yeterince kalınlaşmayabilir dedi ve önemli olan endometrıumun 3 tabakalı olarak gelişmesiymiş.4gün boyunca hergün ilişki dedi.bu ayda olmasa glukophaje kullanırım ve bahara kadar oluruna bırakırım artık.ama insülin direnci olmadığı için bana şeker ilacı vermıor drlar.ama ben kullanacam.kilosu benim gibi problemli olmayıp ta kullanan var mı?bi de kıstler büyükse şeker ilacını veriolarmış.benim pcos önemsenmeyecek boyuttaymış ve hormonlarımda normal.eşimdede herşey normal.aslında açıklanamayan infetilite diyen hocalarda oldu.ben de bilemiyorum.şeker ilacı kullananlar bana bilgi verirse sevinirim...
ARKADAŞIM, kocaelindeki en iyi kadın doğumcu Semih ÖZEREN'dir. Stres yapma rahat ol, bende pco'luyum aynı doktora gidiyorum. çok araştırdım en iyisi doktorların zaten profesör.merhaba bende PKO hastasyım. çocuk istiyorum daha yeni denemeye başladık. adet düzensizliğim ve kıllanmama yok,bir yumurtalığımda 18 diğerinde 21 gelişmemiş kistim var. kocaelide oturuyorum ve daha denemeden bu siteye gire gire stres yaptım. Kocaelide önereceğiniz doktor varmı bu bir ikincisi şidi biz eşimle gitsek doktor bize nasıl bir tedavi ile başlayacak...cidden artık korkyprum
benim de dr klomenle yumurtaların çok güzel büyüyo ama rahimin kalitesi aynı şekilde gelişmiyor dedi.östrojen kullanmamıza rağmen olmadı şimdiye kadar.bişey sormak istiyorum:iğne toplamda kaç tane kullanmış oldun?
bende pko luyum .bende de yok insülin direnci ama doktorum glukofen denilen bişr şeker ilacı vericek şubat ayından itibaren...hormon değerlerimden lh çok az yüksek.eşimdede değerler iyi.Galiba ortak noktamız kistlerin biraz büyük olması...
Kızlar bende 3 ay boyunca serephone adlı ilacı kullandım, yumurtalarım gelişti hatta çatladılar ama gebelik oluşmadı ve doktorum ile GONAL-F tedevisine başladık.37,5---75'ligk dozlarla başladık. Doktorumla ilk iğnemi beraber yaptık, bana nasıl yapmam gerektini güzel bir biçimde anlattı.Ben göbekten yapıyorum iğnemi ve bugün 6. iğnemi yapıcam, yarında doktorumda randevum var. Bakalım neler olacak...
sonunda buldum bir doktor.. marmara üni de bu uygulamayı yapıyor =) yarın sabaha randevu aldım.. hayırlısı bakalım neler diyecek bana.. inşallah senin gibi kısa sürede sonuç alabilirim
ne oldu ne oldu merak ettim :)
super ben de aynı dozda gittim.
inşallah güzel gider herşey, ama doz az olunca yumurta gelişimi biraz yavaş olabilir, sıkıntı yapma bunu. 35-40 gün civarı olabilir demişti doktorum.
emin ol geç de olsa daha iyi bir yöntem bu, birden fazla yumurta olmasını engellicek ve de oluşan tek yumurtan sağlıklı olacak. inşallah da tutacak.
hadi hayırlısı, haberdar et bizi de.
ne oldu ne oldu merak ettim :)
allah seni melegini korusun ins canim darisi basimizabende hameileyyiiimmmmmmmmmm :teytey:
gittim aşılama yapalım dedi.. konuştuk görüştük anlaştık.. muayene etti bi baktı hamileyiimm =)))))))))))))))))))))
gerek kalmadı hiç bir şeyeeee
çok şüküürrr
ama herkese tavsiye ediyorum bu yöntemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?