bende hameileyyiiimmmmmmmmmm :teytey:
gittim aşılama yapalım dedi.. konuştuk görüştük anlaştık.. muayene etti bi baktı hamileyiimm =)))))))))))))))))))))
gerek kalmadı hiç bir şeyeeee
çok şüküürrr
ama herkese tavsiye ediyorum bu yöntemi
pike ve lapaci öncelikle tebrik ederim çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
pike sana bişey sorucam bende dün hormon tahlillerimi yaptırdım doktorum istedi pkodan şüphelendiği için.2 aydır adet olamıyorum ilk defa gecikti ben normalde her ay düzenli adet olurdum ilk defa iki aydır olamıyorum.6 yıllık evliyim.bende senin gibi çok zayıfım kıllanmada yok.yumurtada oluşuyo ama hiç ilaç kullanmadan kendi kendine 2-3 yumurta oluyo ya fazla büyüyo ya büyümüyo ve kendiliğindende çatlamıyo.ancak iğneyle çatlıyo.ben 2 sene önce endometriozisten ameliyat oldum ve tüplerim çok ii durumda değildi.gerçi rahim filmi çektirdim açık çıktı.ama işlevini tam olarak yerine getiriyomu bilinmiyo.o yüzden laparoskopi olmayı önerdi doktorum.hem tüpleri düzeltmek hemde yumurtalıkları delmek için.ikisini birden düzeltmek istiyo.laparoskopiden sonra yumurtlama takibi olmazsa aşılama ve en son ihtimalde tüp bebek yaparız dedi.şimdi ne yapacağıma karar veremiyorum sence ne yapmalıyım.senin yöntem bende tutarmı bilmiyorum çünkü tüplerin durumunu bilmiyorum.bide benim fsh: 5.54 lh: 18.77 normal değil tabiki.seninki nasıldı merak ettim fsh ve lh değerlerin neydi?
pike ve lapaci öncelikle tebrik ederim çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
pike sana bişey sorucam bende dün hormon tahlillerimi yaptırdım doktorum istedi pkodan şüphelendiği için.2 aydır adet olamıyorum ilk defa gecikti ben normalde her ay düzenli adet olurdum ilk defa iki aydır olamıyorum.6 yıllık evliyim.bende senin gibi çok zayıfım kıllanmada yok.yumurtada oluşuyo ama hiç ilaç kullanmadan kendi kendine 2-3 yumurta oluyo ya fazla büyüyo ya büyümüyo ve kendiliğindende çatlamıyo.ancak iğneyle çatlıyo.ben 2 sene önce endometriozisten ameliyat oldum ve tüplerim çok ii durumda değildi.gerçi rahim filmi çektirdim açık çıktı.ama işlevini tam olarak yerine getiriyomu bilinmiyo.o yüzden laparoskopi olmayı önerdi doktorum.hem tüpleri düzeltmek hemde yumurtalıkları delmek için.ikisini birden düzeltmek istiyo.laparoskopiden sonra yumurtlama takibi olmazsa aşılama ve en son ihtimalde tüp bebek yaparız dedi.şimdi ne yapacağıma karar veremiyorum sence ne yapmalıyım.senin yöntem bende tutarmı bilmiyorum çünkü tüplerin durumunu bilmiyorum.bide benim fsh: 5.54 lh: 18.77 normal değil tabiki.seninki nasıldı merak ettim fsh ve lh değerlerin neydi?
Merhaba Pike
Sizin yazınızı okuduktan sonra ben de Gürkan Bey e başladım. Hormon tahlillerim normal çıktı. Sadece lh, fsh değerlerimde ters orantılı ama değerleri normal sınırlar içinde. 1 ay sonrada iğne tedavisine başlayacak. İğne tedavisinde kullandığı iğne Gonal-F mi? ortalama bu tedavi ne kadara mal oluyor?İnşallah sizin gibi benim de şansım iyi gider.
pike merhaba canım yorumlarını okudum bu gürkan bey hangi hastanede canım bende bidahaki ay aşılama yaptırıcam 4 yıllık evliyim 2 düşüğm oldu biri kalbi oluşmadan kanamam başladı ve kürtaj oldum biride adet öncesi bir gebelik oldu kendi kendine düştü. eşimin spremleri yüksek fakat hareketlilik yavaş biraz eğer aşılamam birdahaki ay denememde tutmazsam hiç beklemem senin doktoruna giderim canım hangi hastane yazarsan sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, bu sayfayı gördüğümde hemen dikkatimi çekti. İyiki de çekmiş. Bir arkadaşımın ısrarlarına rağmen Gürkan Bey'e gitmeyi erteliyordum. Pike'nin yazısını okuduktan hemen sonra başladım. Zaten yazmıştım. İğne tedavisine başladık, yani Pikenin bahsettiği low dose step up tedavisine. Ve ilk denemede hamile kaldım. O kadar uzun zaman başka doktorlarla vakit kaybettim ki! Şu an hala hamile olduğuma inanamıyorum. Pikeye burada paylaştığı için binlerce kez teşekkür ederim. Allah ona ve tüm hamilelere bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?