Denizi olan bir şehirde yaşıyorum belkide konu sahibi ile aynı şehirdeyim denize yüzmeyi bırakın sahile inip bir çay dahi içmeyenler var.Size de pardon !! Evden disari kafanizi cikarmiyor dahi olsaniz bircok iletisim yayin organinda denize ne ile girdiklerini yada girmediklerini pekala gorebiliyorsunuz.Hayattan bu kadar izole ettiyseniz kendinizi profilinizdeki ingilizce mesajin anlamini nereden ogrendiniz de oraya yazdinizinsanlari burda sirf konu acmak vakit oldurmek maksatli oyalamayin @Mune sen bu olayin inandirici olduguna inaniyor musun bircok tezat bi arada..
Hangi şehirdesin.İnanmıyorum ya size. Gerçekten. Ben kimseye silah zoruyla konumu okutturmuyorum. Öncelikle bunu anlayın lütfen. Zaten sıkıntılı bir hayatım var. Kolay şeyler yaşamadım. Bir anne olarak beni anlamanızı beklerdim .
Ayrıca burada siz ve sizin gbiler işinize gelmeyen her konuya "fake,sahte!!" falan diyorsunuz pardon da amacınız nedir?
Burası BDV . Herkesin sıkıntısı derdi kendine göre büyüktür.
İllaki "kaynanamdan nefre ediyorum , görümcemi öldürecem, kocam yatağa gelmiyor, " gibi konular mı açılsın.
Siz merak etmeyin hayatın gayet içindeyim ve ne olduğunu da çok iyi bilirim.
Mersin.Hangi şehirdesin.
BendeMersin.
Yok artık hahhahha :)
Bdv nin asil konularinin bunlar oldugunuda beyan etmedim. Babanizi en iyi taniyan sizsiniz bana yorum yapan diger arkadasla polemik yapmiyorum ancak su var ki elinizin altinda teknolojiyi kullandiginiz bir tel var. Plaja ne ile girilir ne ile girilmez diye ufak bir arastirma yapmaniz ile mutlak sonuca ulasirsiniz. Biz size bikini desek bunu giydiricek yada giydirmicek potansiyeli var mi yok mu babanizin cevabi yine sizde. Ayrica denize yakin olupta bu devirde hic insanlar burda ne yapiyor diye sorgulamamanizda sizin hataniz. Anneligim ile bunun ne alakasi var anlamis degilim. Beni akliniz sira anneligim ile vurmak amacini guduyor olmaniz sizin acizliginizdir. Insanlardan babanizi tanimadan yardim talebinde bulunuyorsunuz sonra kalkip boyundan buyuk laflar ediyorsunuz garip bi celiski garip bi ikilem icindesiniz. Daha fazla uzatmayacagim. Neyse diyorum..İnanmıyorum ya size. Gerçekten. Ben kimseye silah zoruyla konumu okutturmuyorum. Öncelikle bunu anlayın lütfen. Zaten sıkıntılı bir hayatım var. Kolay şeyler yaşamadım. Bir anne olarak beni anlamanızı beklerdim .
Ayrıca burada siz ve sizin gbiler işinize gelmeyen her konuya "fake,sahte!!" falan diyorsunuz pardon da amacınız nedir?
Burası BDV . Herkesin sıkıntısı derdi kendine göre büyüktür.
İllaki "kaynanamdan nefre ediyorum , görümcemi öldürecem, kocam yatağa gelmiyor, " gibi konular mı açılsın.
Siz merak etmeyin hayatın gayet içindeyim ve ne olduğunu da çok iyi bilirim.
Hangi denize götürecek baban sizi madem babanız biraz sert sakin yerler var oraya gidin anamur taraflarındaYok artık hahhahha :)
Hey Allahım. şu yazılanlara bak . Ben niye sizi anneliğiniz ile vurmaya çalışayım. Bu kadar mı düştüm?Bdv nin asil konularinin bunlar oldugunuda beyan etmedim. Babanizi en iyi taniyan sizsiniz bana yorum yapan diger arkadasla polemik yapmiyorum ancak su var ki elinizin altinda teknolojiyi kullandiginiz bir tel var. Plaja ne ile girilir ne ile girilmez diye ufak bir arastirma yapmaniz ile mutlak sonuca ulasirsiniz. Biz size bikini desek bunu giydiricek yada giydirmicek potansiyeli var mi yok mu babanizin cevabi yine sizde. Ayrica denize yakin olupta bu devirde hic insanlar burda ne yapiyor diye sorgulamamanizda sizin hataniz. Anneligim ile bunun ne alakasi var anlamis degilim. Beni akliniz sira anneligim ile vurmak amacini guduyor olmaniz sizin acizliginizdir. Insanlardan babanizi tanimadan yardim talebinde bulunuyorsunuz sonra kalkip boyundan buyuk laflar ediyorsunuz garip bi celiski garip bi ikilem icindesiniz. Daha fazla uzatmayacagim. Neyse diyorum..
YemişkumuHangi denize götürecek baban sizi madem babanız biraz sert sakin yerler var oraya gidin anamur taraflarında
Malesef ...Sahilde esortmanla , uzun kollu giysilerle denize giren kadınlara gelmeyeceğini bundan sonra. Hasema dururken neden böyle giyiniyorlar diyordum. Demek her ailede var bi zalım.
Kalabalık olur ayaşta, ama gitmişken tadını çıkar.Yemişkumu
Pekala , teşekkür ederim :)Kalabalık olur ayaşta ama gitmişken tadını çıkar.
Bence sen biraz bu kıyafetleri giymkten yana degilsin insanlarin kapali kıyafete denizde nasil gözle baktiklarini,yada tepkilerini ölçmeye çalısıyosun gibi hissetm.Pekala , teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?