Plajda ne giyilir Allah aşkına?!!

Denizi olan bir şehirde yaşıyorum belkide konu sahibi ile aynı şehirdeyim denize yüzmeyi bırakın sahile inip bir çay dahi içmeyenler var.

Hangi şehirdesin.

Bdv nin asil konularinin bunlar oldugunuda beyan etmedim. Babanizi en iyi taniyan sizsiniz bana yorum yapan diger arkadasla polemik yapmiyorum ancak su var ki elinizin altinda teknolojiyi kullandiginiz bir tel var. Plaja ne ile girilir ne ile girilmez diye ufak bir arastirma yapmaniz ile mutlak sonuca ulasirsiniz. Biz size bikini desek bunu giydiricek yada giydirmicek potansiyeli var mi yok mu babanizin cevabi yine sizde. Ayrica denize yakin olupta bu devirde hic insanlar burda ne yapiyor diye sorgulamamanizda sizin hataniz. Anneligim ile bunun ne alakasi var anlamis degilim. Beni akliniz sira anneligim ile vurmak amacini guduyor olmaniz sizin acizliginizdir. Insanlardan babanizi tanimadan yardim talebinde bulunuyorsunuz sonra kalkip boyundan buyuk laflar ediyorsunuz garip bi celiski garip bi ikilem icindesiniz. Daha fazla uzatmayacagim. Neyse diyorum..

Hey Allahım. şu yazılanlara bak . Ben niye sizi anneliğiniz ile vurmaya çalışayım. Bu kadar mı düştüm?
Nasıl boyumdan büyük laflar etmişim gerçekten herkese sıcak yaklaşırken hem de ?
Peki siz, konumu sahte olmakla suçlayıp muneyi çağırıpta konumun kapatılmasını istemekle neyi amaçlıyorsunuz acaba ?
Bence de daha fazla uzatmayalım.

Mersinin sicaginda esofmanla plajda oturulmaz, bir hata yapip suya girersen de ustune yapisir kalir kurumaz iyice pisersin. Anneni ikna et gitme denize falan.

bence o sortlu kisa kollu mayoyu babaniza gosterin. diğerleri ustume yapisir daha kotubbu deniz kiyafeti hem suda daha kolaylik saglar kurumasi falanda kolay diyin. ben ikna olacagini dusunuyorum. yapismasindansa yapismayan bir deniz kiyafeti daha iyi

O kadar sinirlenicek bisey yok
hasemanin yarimkol ve uzun sort tipleri var cokta sik
Illede bikini giyinmek zorundamisiniz

Niye bikini giymiyorsun?
Senin kapalı giymek istemediğin çok belli.
Elbette babanın kazakla denize gir diyecek hali yok.

Madem istemiyorsun, giymeyeceğim diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…