- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
Ya benim yanaşmam değil. Babam mayo nun hiç bir türüne, şorta, tayta izin vermiyor
Yok gayet ciddiydi
Ayni benim babam...Allah akil fikir versin iki sene evvel eşimin ailesinin yazligina gittik benim ailemde geldi.kiz kardeşim sahilde tişört ve uzun etekle oturuyormuş yaninda da iki uç bikinili hemen hemen yasit kizlar varmis...babam kizlarin yaninda giyimine dikkat et diye azarlamis,kardeşim çok içerlemişti kizlar bikinili ben etek ve tisortleyim onlar varken kim bana durup bakarki demişti hatirliyorum...tunik Capri tarzi tesettür mayolari var bazi tesettür sitelerinde baya indirimli oluyor isterseniz o tarz birşey de olabilir...Yok gayet ciddiydi
iyi ki sizi ilgilendirmemiş. Bikiniye itici, südyen-kilot diyin sonra kenara çekilin. Beden suyla temas etmeyecekse denize girmenin ne anlamı var? iç çamaşırı olarak sizin gibi giymeyen görüyor demekki, Algı meselesi. . İç çamaşırı içi gösterir, kumaşı farklıdır, suyu tutar vs .. denize beyaz donla girsen hemen farkı anlaşılır zatenmadem ailen katı ki bana normal geliyor, belli ki dini duyguları ağır basıyor. ona göre davranacaksın o zaman. zira karşı çıkma durumunda yok o da belli. git bir haşema al. açıklarda giyiyor çok da şık duruyor. hem eşofman tarzı hem rahat.
misal bana da bikini çok itici geliyor südyen-külot gibi.
ama herkesin tercihine saygı duyarım. beni ilgilendirmez.
iyi ki sizi ilgilendirmemiş. Bikiniye itici, südyen-kilot diyin sonra kenara çekilin. Beden suyla temas etmeyecekse denize girmenin ne anlamı var? iç çamaşırı olarak sizin gibi giymeyen görüyor demekki, Algı meselesi. . İç çamaşırı içi gösterir, kumaşı farklıdır, suyu tutar vs .. denize beyaz donla girsen hemen farkı anlaşılır zaten
Herkesin tercihine saygı duymuş haliniz buysa, duymamış haliniz nasıl acaba?madem ailen katı ki bana normal geliyor, belli ki dini duyguları ağır basıyor. ona göre davranacaksın o zaman. zira karşı çıkma durumunda yok o da belli. git bir haşema al. açıklarda giyiyor çok da şık duruyor. hem eşofman tarzı hem rahat.
misal bana da bikini çok itici geliyor südyen-külot gibi.
ama herkesin tercihine saygı duyarım. beni ilgilendirmez.
Herkesin tercihine saygı duymuş haliniz buysa, duymamış haliniz nasıl acaba?
Sudyen diye bir şey bilmiyorum ama bildiğim bir sutyen ve külot var , onlar da bikiniye hiç benzemiyor.
Önce kendi dilinizi doğru kullanın, sonra yorum yapın. Ben olsam her gün kullandığım bir kıyafeti yazamamaktan utanır, gulmezdim.hehe acayip iyi Türkçeniz bravo! artık ödüllendirilsinbana öyle geliyor yapacak bişey yok. dokundu sanırım. giydiğiniz şeyden utanıyorsanız bu sizin sorununuz hanfendi. konuya odaklanın belki yardımınız dokunur diyeceğim ama zor yani.
Siz araştırın bence, dediğim gibi algı meselesi!!! bikiniyi iğnele sonra herkesin kendi tercihi! herkesin kendi tercihiyse konu sahibine ne yapabileceğini söylüyorsanız niye illa itici diye gerek yokken yorum yapıyorsunuz??? Karşındaki bikinili de olsa, iç çamaşırlı da olsa, kapalı da gezse önemli olan zihniyet işteneden giyiyorlar , giymesinler, giyilir mi demedim farkındaysanız. ama kendi görüşüm iç çamaşırı gibi. siz kabul etmeyebilirsiniz ama öyle benim için. hala aynı düşünüyorum yani. uzun olarak sadece don yok . bilmiyorsanız araştırın. ben zaten konu sahibine söyledim ne yapabileceğini. siz istediğinizi giyebilirsiniz, benim fikrimi değiştirmez.
Önce kendi dilinizi doğru kullanın, sonra yorum yapın. Ben olsam her gün kullandığım bir kıyafeti yazamamaktan utanır, gulmezdim.
Giydiğim şeyden utanmıyorum ama siz utanıyorsunuz belli ki
Konuya odaklandım, yorum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?