- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.961
bi de o var. Aldim bende. arada mecbur kalirsam veririm dedim. Kizim almiyordu onu illa yariyodu.
Ben de sevmiyorum ama mecbur kalinca ne yapalim. gene sabretmeye calisicam sonucta 40-50 gun surmustu ama onlem iyidir. Ben cantaya attim kucuklerinden bi set.
kızlar selam birkaç saat önce uzun ms döşedim salak pcye bişey oldu gitti destan gibi mesajım sinir oldum.bugün dağcı beni aradı yine,güzel haberler verdi çok sevindi.bebişi Mihrimah hanım prensesi odada yanındaydı kuvöze girmemiş elhamdülillah.yarın beraber taburcu olacaklar.yalnızca bir kulağı ötekinden daha minikmiş.sanırım estetik bir sorun ileride halledilecek bişey.önemli olan hayati organlarının iyi olması.hepinizin selamlarını ve iyi dileklerini ilettim.o da bizlere dua ediyormuş.maşallah sesi iyi geliyordu gayet te moralliydi.bana da moral verdi.doktoru çok ilgilenmiş.rahmini aldıktan sonra resmini çekmiş bugün gösstermiş armut gibi olması gerekirken plasenta yüzünden kalp şeklindeymiş.plasenta neredeyse dışarı taşmış ama Allahtan mesaneye inmemiş.öyle yani son haberler..
Geldim kızlar, buradayım. Hafif depresyondayım. Annemden uzaktayım,özledim, doğumumda da muhtemelen burada olamayacak hacıya gidecek, hamileliğimin 5. haftasından beri görmüyorum zaten, memlekette. Bir dahaki ay eve temizllik için birisini alacağım, eşim illa ki tek başına durma yoksa sen de yorulursun, en azından annem gelsin, gecesinde de bizde kalır, evi toplarsınız dedi. Ben bütün bunları annemle yapmak istiyordum, hem onu görmem için bahane olur diye düşünmüştüm, aradım annemi, anne en azından doğumdan önce 1 kere gel, 1 günde olsa bizde kal,özledim seni, hem de böyle böyle temizlik falan yapılacak,kızımın eşyalarını toparlayacağım, beraber yaparız dedim. Annemde sağolsun, kızım gelemem, gelsem bile 1 geceden fazla kalamam dedi, çoook üzüldüm. Ben tam anne kuzusuyumdur, onu o kadar özledim ve yanımda olsun istiyorum ama gelemem deyince bir şey diyemedim, bir şey desem yanlışlıkla kalbini kırarım diye korktum ama akşamdan beri durup durup ağlıyorum. Kanama olmasın, düşük olmasın, yok plasenta dinlensin v.s. derken 5 ay full yattım, yanıma tek kişi gelmedi,merak edip bir şeye ihtiyacın mı var demedi, şimdi iyiyim ama, kendimi yetim gibi hissediyorum valla. Eşimin ailesi sağolsun ilgileniyorlar ama onun anne baba yaşlı, anne birde burası için uzak diyor, o yüzden o da pek gelmek istemiyor. Durumlar böyle işte, yakında toparlarım kendimi.
Cok sukur. tek sorun o olsun. iyiler ya. Saci uzqyinca kaybolur arada. ilerde de duzeltilir. artik neler yapiliyor. haberler icin saol. senin haberlerini de veren olsun demiycem,kendi en guzel haberletini en saglikli en mutlu sekilde kendin vermen dilegiyle diycem.
kızlar selam birkaç saat önce uzun ms döşedim salak pcye bişey oldu gitti destan gibi mesajım sinir oldum.bugün dağcı beni aradı yine,güzel haberler verdi çok sevindi.bebişi Mihrimah hanım prensesi odada yanındaydı kuvöze girmemiş elhamdülillah.yarın beraber taburcu olacaklar.yalnızca bir kulağı ötekinden daha minikmiş.sanırım estetik bir sorun ileride halledilecek bişey.önemli olan hayati organlarının iyi olması.hepinizin selamlarını ve iyi dileklerini ilettim.o da bizlere dua ediyormuş.maşallah sesi iyi geliyordu gayet te moralliydi.bana da moral verdi.doktoru çok ilgilenmiş.rahmini aldıktan sonra resmini çekmiş bugün gösstermiş armut gibi olması gerekirken plasenta yüzünden kalp şeklindeymiş.plasenta neredeyse dışarı taşmış ama Allahtan mesaneye inmemiş.öyle yani son haberler..
çok sevindim çoktaheyecanlandım canım şükürler olsun iyiler demekki 34 haftalıkta olsa küveze girmemiş minişi bende küvezden korkuyorum yarın nst ye giricem inşallah doktorum 10-17-24 eylül tarihlerine gün verdi bakalım hayırlısı allahtan inşallah bugün 34+1 günlüğüm dağcı kaçta doğum yaptı acaba:26:
çok sevindim çoktaheyecanlandım canım şükürler olsun iyiler demekki 34 haftalıkta olsa küveze girmemiş minişi bende küvezden korkuyorum yarın nst ye giricem inşallah doktorum 10-17-24 eylül tarihlerine gün verdi bakalım hayırlısı allahtan inşallah bugün 34+1 günlüğüm dağcı kaçta doğum yaptı acaba:26:
canım benim çok sağol,ben de onu düşündüm ben doğurana kadar herhalde hepiniz emzikli anneler olacaksınız artık beni düşünmeye kimsenin zamanı olmayacak haberimi kim verir bilmem
canım dağcı tam 35.haftaya girdiği sırada doğurdu.sen yanılmıyorsam totalis değildin kanaman olacağını sanmıyorum korkma bence..
bu konuda da yalnız değilmişim.....ben de 2 gündür sinir küpü şeklinde ve ara ara ağlayarak geçiriyorum vaktimi...annemden ayrı bir şehirdeyim ve bulunduğum ilde bana yardımcı olbilecek kimse yok ve ben previalı bir hamileyim..erkek kardeşimin eşi de benimle doğum zamanı aynı ve annem onu bırakıp kızına gelirken aklı orda kalarak ve biraz da istemeyerek geliyor...ve bu beni çok üzüyor....gerçekten biz mi büyütüyoruz bu plesanta olayını yoksa kimseye anlatamıyoz mu derdimizi....benim eşimde tayinii olmadığı için bi kaç gün sonra gidecek görev yerine ve doktorun verdiği doğum tarihinde izin alıp gelebilecek üstelik...ben bu zorlukları yaşarken neden kimse beni anlamıyor((((((
canım benim çok sağol,ben de onu düşündüm ben doğurana kadar herhalde hepiniz emzikli anneler olacaksınız artık beni düşünmeye kimsenin zamanı olmayacak haberimi kim verir bilmem
bu konuda da yalnız değilmişim.....ben de 2 gündür sinir küpü şeklinde ve ara ara ağlayarak geçiriyorum vaktimi...annemden ayrı bir şehirdeyim ve bulunduğum ilde bana yardımcı olbilecek kimse yok ve ben previalı bir hamileyim..erkek kardeşimin eşi de benimle doğum zamanı aynı ve annem onu bırakıp kızına gelirken aklı orda kalarak ve biraz da istemeyerek geliyor...ve bu beni çok üzüyor....gerçekten biz mi büyütüyoruz bu plesanta olayını yoksa kimseye anlatamıyoz mu derdimizi....benim eşimde tayinii olmadığı için bi kaç gün sonra gidecek görev yerine ve doktorun verdiği doğum tarihinde izin alıp gelebilecek üstelik...ben bu zorlukları yaşarken neden kimse beni anlamıyor((((((
Bu aileler neden bukadar duyarsiz... Benim esimdende hayir yok ilk gebeligim rahatti hic kimseye ihtiyac duymamistim... Sezeryan sonrasi cok zorlandim kimsecikler yoktu yanimda cil yavrusu gibi dagildilar kaldik oglanla bir basimiza...
Simdi kanamalarimdada bakti annem beni cunku ocak ayinda bir dusuk yaptim ben agrilarimin oldugunu biliyordu pek orali olmadi dusuk yapinca ben akli basina geldi hic bir is yaptirmiyor bana suan bakiyor... Dogumdan sonrada bakicakmis vicdanini rahatlatcak iste...
Basima onlar gelmeden dusunemedi onemsemedi oyle olmasa dusuk yapmazdim suan dogmus olurdu bebegim... Bundada bakilmasam dusuk yapicaktim hic kipirdamadan yattim bi sekilde tutundu dusmedi cok sukur...
ben geldimmmm..arkadaşlar dün sabah oğlumu kucağıma aldımdarısı sizlerin başına
bende marjinal plesanta previa vardı.dün sabah sezeryana girdim hemde spinal yaptı doktorum.normal sezeryandan biraz fazla sürdü ama sorunsuzdu çok şükür.sadece sezeryan sonrası biraz kötüydü. fazla kanamam olma ihtimaline karşı operasyon sonrasında fazladan 4 serum daha taktılar ve her saat başı kanama kontrolü yaptılar.allaha şükürler olsun herhangi bir testlik yaşanmadı ve az önce taburcu oldum artık evimdeyim
inşallah hepinize allah sorunsuz kolay sağlıklı doğumlar nasip eder ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
sendemi f burak en iyisi benim bu durumum sanırım benim annemde şehir içinde çok yakın değiliz ama herhangi bir durumda babam anında getirir sağolsun kaç gündür bizdeydi doğum günü temizlik hepsini yaptı gitti allah nasp edersede doğumdan sonra 24 gün kalmıştı kızımda 15 gün kadar kalır heralde bundada hayırlısıyla bir atlatsak şu ameliyatı
ben geldimmmm..arkadaşlar dün sabah oğlumu kucağıma aldımdarısı sizlerin başına
bende marjinal plesanta previa vardı.dün sabah sezeryana girdim hemde spinal yaptı doktorum.normal sezeryandan biraz fazla sürdü ama sorunsuzdu çok şükür.sadece sezeryan sonrası biraz kötüydü. fazla kanamam olma ihtimaline karşı operasyon sonrasında fazladan 4 serum daha taktılar ve her saat başı kanama kontrolü yaptılar.allaha şükürler olsun herhangi bir testlik yaşanmadı ve az önce taburcu oldum artık evimdeyim
inşallah hepinize allah sorunsuz kolay sağlıklı doğumlar nasip eder ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?