Plasenta previa

Ben almadim almicam sevmiyorumda... Dedigin gibi mecbur kalirsam alirim Insallah kalmam...

kızlar selam birkaç saat önce uzun ms döşedim salak pcye bişey oldu gitti destan gibi mesajım sinir oldum.bugün dağcı beni aradı yine,güzel haberler verdi çok sevindi.bebişi Mihrimah hanım prensesi odada yanındaydı kuvöze girmemiş elhamdülillah.yarın beraber taburcu olacaklar.yalnızca bir kulağı ötekinden daha minikmiş.sanırım estetik bir sorun ileride halledilecek bişey.önemli olan hayati organlarının iyi olması.hepinizin selamlarını ve iyi dileklerini ilettim.o da bizlere dua ediyormuş.maşallah sesi iyi geliyordu gayet te moralliydi.bana da moral verdi.doktoru çok ilgilenmiş.rahmini aldıktan sonra resmini çekmiş bugün gösstermiş armut gibi olması gerekirken plasenta yüzünden kalp şeklindeymiş.plasenta neredeyse dışarı taşmış ama Allahtan mesaneye inmemiş.öyle yani son haberler..

Cok sukur. tek sorun o olsun. iyiler ya. Saci uzqyinca kaybolur arada. ilerde de duzeltilir. artik neler yapiliyor. haberler icin saol. senin haberlerini de veren olsun demiycem,kendi en guzel haberletini en saglikli en mutlu sekilde kendin vermen dilegiyle diycem.

mersennecim geri gelmene ve iyi olmana çok sevindim.sana destansı bir mesaj düzdüm ama aniden forum attı beni ms silindi çok sinir oldum.ama ben sana cidden kıyamam canım yaa.insanın anneciğinin yanında olmaması,dahası ona gereken ilgi ve şefkati göstermemesi çok üzücü.ben de senle aynı dertten muzdarip oluyorum bazen.riskli olup ta yattığım dönemde annem sadece bir kere geldi evime oysaki arabayla mesafemiz 15 dk.her yere kardeşimle gezmeye giderler ederler ama beni unuttular.haır yemek yemekten fenalık gelmişti herşey de yiyemiyordum.eşim bir kezz halime dayanamayarak annemi aramış sitem etmiş eşime çok kızmıştım benden gizli iş çevirdiği için.ama hiç işe yaramadı.3 4 günde bir arıyordu.bir kere bile ben de doktora geleyim demedi.bir kere karnımı okşayıp torunu hakkında konuşmadı.heves edip torununa daha bişey almadı.ötekine de almamıştı.üstelik annemle aramız kötü değil sadece annem biraz mesafeli bir tip,duygularını göstermez,sevgisini belli etmez,soğukkanlı,biraz ilgisiz.ben ise ailenin en duygusal,heyecanlı bireyiyim.ama duygusallığımı ben de artık çok belli etmiyorum.yoğun bakımdayken annem yanıma geldiğinde bile bana çok şefkat göstermedi az kalsın ölüyordum halbuki.beni sevdiğini biliyorum eminim dışarıda perişan olup ağlamıştır ama işte bana belli etmiyor.

neyse benim annem de böyle işte.şimdi annemlerdeyim bugün 1 hafta olacak annemlerde kalıyorum.eşim ve kızım tatilden bugün dönüyorlar.artık ağırlaştım hiç bişey yapamıyorum zaten yapmamam da lazım.ama kimse bana canımın bişey isteyi istemediğini sormuyor.pohpohlayan kimse yok insan hamileyken biraz ilgi bekliyor yani.acaba senin eşin de kibar bir dille anneni arayıp senin ona çok ihtiyacın olduğunu ama ona söyleyemediğini falan anlatsa.bence şu durumda anneni eğil de kendini düşünmelisin.kızının yanında şimdi olmayacak ne zaman olacak allah aşkına?biraz da biz ihtiyaçlarımızı dile getirmeliyiz.
doğumu normal yapsan bile yanında birine mutlaka ihtiyacın olur canım en azından 2 hafta falan.yoksa çok yorulursun hasta masta olursun.benim annem kızımda 20 gün kalmıştı daha doğrusu ben sana gelemem demişti ben annemde kalmıştım mecburen.geçen sene de annemde kalmıştım 20 gün galiba.bu sefer okul olduğu için anneme gelemem artık bir zahmet o gelecek ama ne kadar kalır 20 gün dayanır mı hiç sanmam

canım benim çok sağol,ben de onu düşündüm ben doğurana kadar herhalde hepiniz emzikli anneler olacaksınız artık beni düşünmeye kimsenin zamanı olmayacak haberimi kim verir bilmem

çok sevindim çokta heyecanlandım canım şükürler olsun iyiler demekki 34 haftalıkta olsa küveze girmemiş minişi bende küvezden korkuyorum yarın nst ye giricem inşallah doktorum 10-17-24 eylül tarihlerine gün verdi bakalım hayırlısı allahtan inşallah bugün 34+1 günlüğüm dağcı kaçta doğum yaptı acaba:26:

canım dağcı tam 35.haftaya girdiği sırada yaptı doğumunu.inşallah sen zamanında yaparsın.totalis değildin yanılmıyorsam..

canım dağcı tam 35.haftaya girdiği sırada doğurdu.sen yanılmıyorsam totalis değildin kanaman olacağını sanmıyorum korkma bence..

bu konuda da yalnız değilmişim.....ben de 2 gündür sinir küpü şeklinde ve ara ara ağlayarak geçiriyorum vaktimi...annemden ayrı bir şehirdeyim ve bulunduğum ilde bana yardımcı olbilecek kimse yok ve ben previalı bir hamileyim..erkek kardeşimin eşi de benimle doğum zamanı aynı ve annem onu bırakıp kızına gelirken aklı orda kalarak ve biraz da istemeyerek geliyor...ve bu beni çok üzüyor....gerçekten biz mi büyütüyoruz bu plesanta olayını yoksa kimseye anlatamıyoz mu derdimizi....benim eşimde tayinii olmadığı için bi kaç gün sonra gidecek görev yerine ve doktorun verdiği doğum tarihinde izin alıp gelebilecek üstelik...ben bu zorlukları yaşarken neden kimse beni anlamıyor((((((

canım dağcı tam 35.haftaya girdiği sırada doğurdu.sen yanılmıyorsam totalis değildin kanaman olacağını sanmıyorum korkma bence..

:18:bende 35.haftaya girdim hamd olsun darısı sizin başınıza doktorum erken dooğum beklemiyorum ama duruma göre hareket edicez dedi 2 ünite kan yeterli olur inşallah rahminide inşallah kurtarırız dedi ucu aşağıda damar görünüyo dedi aman ne bileyim canım kızların başarılı geçen ameliyatları korkumu alıyor sanki allaha emanetiz hepimiz

Ahhh ne guzel mihrimah sultana masallah demek kuvoze girmemis annesiyle eve cikacak bu cok guzel bir haber gercekten...
Sende olmasan meraktan olcez bu gidisle sagol guzel haberlerinide icin..
Rahimi alsinlar onlara birsey olmasinda sonucta 3. Cocugunu saglicakla kucagina aldi belki ilk cocugu olsaydi uzulurduk rahim alinma olayina...

Bu arada kamesi bir arasan acaba o ne yapti kizi ciktimi kuvozden eve gittimi sanada zahmet oluyor ama merakrttim bi kac gundur yazmadi merakettim...

üzülme canım allah yardım edecek inşallah

canım benim çok sağol,ben de onu düşündüm ben doğurana kadar herhalde hepiniz emzikli anneler olacaksınız artık beni düşünmeye kimsenin zamanı olmayacak haberimi kim verir bilmem

Meraketme canim senide dogurtmadan gitmicez burdan Insallah..

Bu aileler neden bukadar duyarsiz... Benim esimdende hayir yok ilk gebeligim rahatti hic kimseye ihtiyac duymamistim... Sezeryan sonrasi cok zorlandim kimsecikler yoktu yanimda cil yavrusu gibi dagildilar kaldik oglanla bir basimiza...

Simdi kanamalarimdada bakti annem beni cunku ocak ayinda bir dusuk yaptim ben agrilarimin oldugunu biliyordu pek orali olmadi dusuk yapinca ben akli basina geldi hic bir is yaptirmiyor bana suan bakiyor... Dogumdan sonrada bakicakmis vicdanini rahatlatcak iste...
Basima onlar gelmeden dusunemedi onemsemedi oyle olmasa dusuk yapmazdim suan dogmus olurdu bebegim... Bundada bakilmasam dusuk yapicaktim hic kipirdamadan yattim bi sekilde tutundu dusmedi cok sukur...

sendemi f burak en iyisi benim bu durumum sanırım benim annemde şehir içinde çok yakın değiliz ama herhangi bir durumda babam anında getirir sağolsun kaç gündür bizdeydi doğum günü temizlik hepsini yaptı gitti allah nasp edersede doğumdan sonra 24 gün kalmıştı kızımda 15 gün kadar kalır heralde bundada hayırlısıyla bir atlatsak şu ameliyatı

ben geldimmmm..arkadaşlar dün sabah oğlumu kucağıma aldımdarısı sizlerin başına
bende marjinal plesanta previa vardı.dün sabah sezeryana girdim hemde spinal yaptı doktorum.normal sezeryandan biraz fazla sürdü ama sorunsuzdu çok şükür.sadece sezeryan sonrası biraz kötüydü. fazla kanamam olma ihtimaline karşı operasyon sonrasında fazladan 4 serum daha taktılar ve her saat başı kanama kontrolü yaptılar.allaha şükürler olsun herhangi bir testlik yaşanmadı ve az önce taburcu oldum artık evimdeyim
inşallah hepinize allah sorunsuz kolay sağlıklı doğumlar nasip eder ve bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız

canım gözünaydın darısı başımıza inşallah çok sevindim tek doktormu girdi canım?güle güle büyütün prensinizi

Evet canim oncekinde bakilmadim dogum sonrasi. 2 dusuk yaptim biri farkinda olmadandi biri bakilmadigimdan sonucta evde bir cocuk var yemek yap mutfak topla derken basladi kanamam ozaman bakti annem sagolsun... Bir onceki gebeligimde agrim sizim coktu dr dedi dusuk yaparsin diye bir basima ugrastim evde yatamadim cocuk olmasa yatardim yemesi icmesi temizligi vs hep bana bakiyor...

Neyse simdi bakiyor canim bakmasaydi bu gunleri goremezdim ...

Gozun aydin darisida bizlerin basina Insallah...
Saglicakla buyut yavrunu Insallah...
Rabbim anali babali buyumeyi nasip etsin Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…