- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.001
Canim ben normalde cok geveze biriyimdir ama nedense telefonda konusma ozurluyumdur...
Simdi birde yuz yuze gorustugum biri olmadigi icin hic konusamam iki lafi yan yana getiremem oyle bir cinsim malesef...
Sagol canim...Estağfurullah canım problem değil ben haber aldıkca yazarım.
Pepuke cnm ben bile bi ates hoca yapsamiydim diyodum bu haftalarda. ama cok yoruldum ve kaderimi kabul ettim.gerisi kismet. insallah kararlarimizdan pisman olmayiz.
Riza beyin isi previA gibi durumlari tespit etmek degil mi?millet detayliya gidiyo ona.
amin canım.sen sıranı savdın yükünden,korkularından kurtuldun.üzerinden tonlarca yük kalkmış olmalı.darısı başımıza inşallah.kızlar merhaba ben geldim.
çok şükür evimdeyim.pepuke bilgilendirmiş sizleri sağolsun.
aylardır koktuğum kanamyı görünce çok koktum.elim ayağım titredi.biraz bekleyip hocayı aradım.hemen ameliyat olacağım hastaneye çağırdı.sekreteri kanımı sordu.hoca benden heyecanlı,koşa koşa gitmiş.bizi aradı nerde kaldınız diye.ameliyathaneyi hazırlatmış,ekibini çağırmış.gitmeden kanama az olunca karar veremedim,sonra bir miktar pıhtı gelince ve devam edince gittik.apar topar valizi doldurdu eşim.ablamı aradım,alt komşuyu.yiğenim çocukların yanına geldi.evden çıkarken oğlum ağlıyordu.onlara belli etmedim ama belki son görüşüm diye baktım.
giderken ne olacağını bilemiiyordum ve çok paniktim gece olduğu için.ablalarımın ikisi de çok rahatsızlardı ve yanımda olamadılar.arkadaşlarımı aradım dua edin diye.dua ede ede gittim.kanamaya baktılar hastanede fazla değildi hemen yatırdılar.acil serum taktılar 5 dakikada gitti ilk serum.nidilat verdiler.o gece 3 nidilat daha aldım.hiç kalkmadım wcye bile.uyumadım sabha kadar.
hoca sabah 8de yapalım bizde dinlenmiş oluruz dedi.sabah geldi,beni hazırladılar.yanımda sadece eşim vardı.ameliyathanenin sedyesine geçerken çok üzüldüm.sonra Allah'a teslim olup gittim mecburen.ameliyathane çok kalabalıktı.hazırlıklar yapılıyordu biraz gerildim.hoca geldi sağolsun rahatlattı.2-3 dakika sonra bayıdım zaten.ameliyathaneden çıkarken tam kendime gelememiştim ama herkes çok coşkulu bir şeyler söylüyordu.ben bebek küvözde mi,rahim alındı mı diye sordum.
oda da uzun süre uyudum tam kendime gelmem uzun sürdü.ağrım çok fazlaydı.hoca ve 2 doktor girdi.
çok dua eden oldu Allah razı olsun.Rabbimin yardımıyla kurtuldum çok şükür.hoca ablama demiş hayati riski var diye.
Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.hepinizden de Allah razı olsun.zamanında kolay doğumlar nasip etsin.
canim gozun aydin sag salim bebegini kucakladin cok sukur darisi bizlere Insallah....kızlar merhaba ben geldim.
aylardır koktuğum kanamyı görünce çok koktum.elim ayağım titredi.biraz bekleyip hocayı aradım.hemen ameliyat olacağım hastaneye çağırdı.sekreteri kanımı sordu.hoca benden heyecanlı,koşa koşa gitmiş.bizi aradı nerde kaldınız diye.ameliyathaneyi hazırlatmış,ekibini çağırmış.gitmeden kanama az olunca karar veremedim,sonra bir miktar pıhtı gelince ve devam edince gittik.apar topar valizi doldurdu eşim.ablamı aradım,alt komşuyu.yiğenim çocukların yanına geldi.evden çıkarken oğlum ağlıyordu.onlara belli etmedim ama belki son görüşüm diye baktım.
giderken ne olacağını bilemiiyordum ve çok paniktim gece olduğu için.ablalarımın ikisi de çok rahatsızlardı ve yanımda olamadılar.arkadaşlarımı aradım dua edin diye.dua ede ede gittim.kanamaya baktılar hastanede fazla değildi hemen yatırdılar.acil serum taktılar 5 dakikada gitti ilk serum.nidilat verdiler.o gece 3 nidilat daha aldım.hiç kalkmadım wcye bile.uyumadım sabha kadar.
hoca sabah 8de yapalım bizde dinlenmiş oluruz dedi.sabah geldi,beni hazırladılar.yanımda sadece eşim vardı.ameliyathanenin sedyesine geçerken çok üzüldüm.sonra Allah'a teslim olup gittim mecburen.ameliyathane çok kalabalıktı.hazırlıklar yapılıyordu biraz gerildim.hoca geldi sağolsun rahatlattı.2-3 dakika sonra bayıdım zaten.ameliyathaneden çıkarken tam kendime gelememiştim ama herkes çok coşkulu bir şeyler söylüyordu.ben bebek küvözde mi,rahim alındı mı diye sordum.
oda da uzun süre uyudum tam kendime gelmem uzun sürdü.ağrım çok fazlaydı.hoca ve 2 doktor girdi.
çok dua eden oldu Allah razı olsun.Rabbimin yardımıyla kurtuldum çok şükür.hoca ablama demiş hayati riski var diye.
Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.hepinizden de Allah razı olsun.zamanında kolay doğumlar nasip etsin.
kızlar merhaba ben geldim.
kızlar benı dusunmenız ve unuttunamamjız cok mutlu edıyor benı.ıkı saatlık bır bosum vardı eve geldım bıraz dınlenmekl ıcın .gunlerdır resmen ayakalrımı hıssetmıyorum ama kuzum ııcn mecbur gıt gel.
doktoru ıle konustum.burnunda ve agzında daha once solunum ııcn takılan cıhazlar vardı.sahsen bır haftadır yok ama tahrısden kaynaklıdır dedı.cıddı bırsey olmadıgını soyledı.ama benımde ıcım kalktı.esımde gunlerdır ıs nedeı ıle yok.sabah karsı gelıp sabah gıdıyor kızımızıda brı haftadır gormedı.tek basıma ıste ne kadar kosarsam .kardesten yakın bır arkdasım var yanımd ao kalıyor benımle sureklı.bu rada evın temızlıgını bıtırdık.temızlık-hastane-essıkler alısverıs ınanın bıttım.ama bebısımı emzırırken bıle kucagıma aldıgım o bır saatte dunya duruyor.sımdı tekrar emzırmeye gıdıcem o arda da camasır yıkıyorum :)yarın ınsallah cıakr kızım saglıkla bır sekılde bende derın bır oh cekerım.
Herkese merhaba
Arkadaşlar pzt sabahı 10 da kızım geldi çok şükür..Sağlıklı bir ameliyat oldu ayırtılan kanlara gerek kalmadı sonsuz şükürler olsun..Darısı tüm previalı arkadaşlarımın başına..Hepiniz sağlıkla alacaksınız bebekleriniz inş..
kızlar benı dusunmenız ve unuttunamamjız cok mutlu edıyor benı.ıkı saatlık bır bosum vardı eve geldım bıraz dınlenmekl ıcın .gunlerdır resmen ayakalrımı hıssetmıyorum ama kuzum ııcn mecbur gıt gel.
doktoru ıle konustum.burnunda ve agzında daha once solunum ııcn takılan cıhazlar vardı.sahsen bır haftadır yok ama tahrısden kaynaklıdır dedı.cıddı bırsey olmadıgını soyledı.ama benımde ıcım kalktı.esımde gunlerdır ıs nedeı ıle yok.sabah karsı gelıp sabah gıdıyor kızımızıda brı haftadır gormedı.tek basıma ıste ne kadar kosarsam .kardesten yakın bır arkdasım var yanımd ao kalıyor benımle sureklı.bu rada evın temızlıgını bıtırdık.temızlık-hastane-essıkler alısverıs ınanın bıttım.ama bebısımı emzırırken bıle kucagıma aldıgım o bır saatte dunya duruyor.sımdı tekrar emzırmeye gıdıcem o arda da camasır yıkıyorum :)yarın ınsallah cıakr kızım saglıkla bır sekılde bende derın bır oh cekerım.
Herkese merhaba
Arkadaşlar pzt sabahı 10 da kızım geldi çok şükür..Sağlıklı bir ameliyat oldu ayırtılan kanlara gerek kalmadı sonsuz şükürler olsun..Darısı tüm previalı arkadaşlarımın başına..Hepiniz sağlıkla alacaksınız bebekleriniz inş..
geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini canım inşallah bizde sorunsuz atlatırız ve yazışırız yine burdan inşallah kızlarrrrrrr sıra bendemi yoksa:18::18:Herkese merhaba
geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini canım inşallah bizde sorunsuz atlatırız ve yazışırız yine burdan inşallah kızlarrrrrrr sıra bendemi yoksa:18::18:
allah kolaylık versin canım yoktur bişey yarın cimcimeyle evinizden yazarsınız inşallah
canım sıra asudda,sanırım çrş günü doğuma gidiyor..
canım hoca pıhtı şeklinde kan gelmesi ciddi dedi.eve göndersem ciddi kamayla gelirsin çok kan kaybetmeni istemiyorum dedi.ilk hastaneye gidince kitapda da bu hafta olur diyordu dedi.ne kitabı bilemiyorum.son kontrolde iyi görünce 36.haftadan sonra almayı düşündü ama olmadı.son gün ben de ayakta kaldım yalnızdım.olacak da varmış.akşam karnıma bir ağrı girdi.bağırsaklarımdan sandım ama kasıklarıma bastırıyor ve ishalim sürekli wcdeyim.meğer doğum sancısıymış o diğer doktor söyledi hastanede.amin canım.sen sıranı savdın yükünden,korkularından kurtuldun.üzerinden tonlarca yük kalkmış olmalı.darısı başımıza inşallah.
hocanın sana önem vermesi ve ilgili olması ne güzel.hastasını ciddiye alan doktor bulmak artık çok zor.bakalım bana neler diyecek.
yalnız aklıma bişey takıldı,madem kanaman aşırı değildi neden hoca bekletmedi.1 gün 1 gündür bebek için.belki ilaçlarla durdurulurdu ve hastanede yatardın zamanı gelince de alırlardı.mutlaka bir sebebi vardır tabi.gidince sorarım.belki risk almak istemedi.ama bazen doktorlar bebeği değil anneyi daha fazla düşünüyor...
sağol canım.hepimizin yüzü gülsün inşaALLAH.canim gozun aydin sag salim bebegini kucakladin cok sukur darisi bizlere Insallah....
Dr demekki cok ilgiliymis senden once gidip hazirlanmis beklemis rabbim hepimizi iyilerle karsilastirsin Insallah....
canım hoca pıhtı şeklinde kan gelmesi ciddi dedi.eve göndersem ciddi kamayla gelirsin çok kan kaybetmeni istemiyorum dedi.ilk hastaneye gidince kitapda da bu hafta olur diyordu dedi.ne kitabı bilemiyorum.son kontrolde iyi görünce 36.haftadan sonra almayı düşündü ama olmadı.son gün ben de ayakta kaldım yalnızdım.olacak da varmış.akşam karnıma bir ağrı girdi.bağırsaklarımdan sandım ama kasıklarıma bastırıyor ve ishalim sürekli wcdeyim.meğer doğum sancısıymış o diğer doktor söyledi hastanede.
pepukeciğim benim ki previanın en ileri ve en risklisi.hoca hayati tehlikeyi göze almak istemedi.
ameliyattan sonra da sabah akşam geldi sağolsun.her sıkıntımda da aradım hastaneyi arayıp yönlendirdi.dün bana benim için çok zor bir ameliyattı dedi.beni her gördüğünde çok çok mutlu oldu daha iyiyim diye.belki kendisi de tedirgindi ama bana hiç yansıtmadı.demin aradım dikiş yerimde kanama olmuştu korktum.normal demiş eşime,yerini ve ne kadar olabileceğini söylemiş.pansuman yaptık.dikey olduğu için hareketi sınırlıyor.bir de gaz gerginliği ve sancısı da zorluyor.
sağol canım.hepimizin yüzü gülsün inşaALLAH.
canım yavruna kavuşacak olman çok güzel.Allah bir daha ayırmasın.
kızlar pek oturamıyorum.bebiş de ağlıyor.hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?