Plasenta previa

Ayy sağol şekerim 74 kiloydum bebek tedavisi öncesi alt beden 44 üst 42 idi yani maşallahim vardır...
O senin bakisindaki güzellikten ksynaklidir zayif gorunmudumdur sana...

Ayy sağol şekerim 74 kiloydum bebek tedavisi öncesi alt beden 44 üst 42 idi yani maşallahim vardır...
O senin bakisindaki güzellikten ksynaklidir zayif gorunmudumdur sana...

yok yok valla öylesine demedim gayet normalsin kilolu değilsin.demekki kilolar vücudunda eşit dağılmış

hiç uykum yok ama geç oldu en iyisi her zamanki gibi yatağa gitmek ve biraz kitap okumak sonra sağa sola debelenip durmak sonra wcye gitmek sora yine sağa sola debelenmek ve zar zor sızmak.ardından 1-2 saat sonra uyanıp yine wcye gitmek
Allah rahatlık versin canım,bir gün daha hayırlısıyla bitiyor,yarın görüşürüz inş

yok yok valla öylesine demedim gayet normalsin kilolu değilsin.demekki kilolar vücudunda eşit dağılmış

Himmm bilmiyorum tartıdaki kilom o canım pek komplekslerim yoktur benim...
Öyle uğraşıp zayıflayan bilenlerden değilim bakma suan iradeli olduğuma doğum sonrası köy ver gitsin yapicam...
Bu arada gece uyandım uyuyamadim faceye baktım sende hiç bisey yokki göbek dışında ehh o göbekte normal zaten...

dağcı canım bebeğin nasıl ememiyordu yinede deniyorsundur inşallah allah kolaylık versin hep bana cesaret vermiştin sen ben korkmuyor gibi olsamda sanırım bugün yine korku geldi içime sanki zaman durdu hiç bişeyin anlamı yok sadece o ana odaklandım değişik bir duygu offfff yine depresyona giriyorum geçmez son 23 yada 16

kızlar merhaba,hepinizden alıntı yaptmıştım ama o kadar uzun oturamıyorum.hepinize çok teşekkür ediyorum,iyi ki sizlerle buluşmuşum.candan arkadaşlarımsınız.mersenneciğim sen de fıstığını güle oynaya kucağına alacaksın inşaALLAH.asud,pepuke,azra,fburak,ikiz hamile arkadım ve tüm hamilelere kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin.
pepukeciğim ben ateş hocayı son zamanda ve netten araştırarak karar verdim biliyorsun.rıza hoca hakkında hiçbir şey diyemem.alanları farklıdır ama sonuçta prof o da.
muayene de bakarsın ne diyecek ve nasıl davranacak.
rıza hocanın sekreteri,asistanı yok mu sorsan.ben ateş hocanın sekreteriyle alar önce konuşmuştum ve o bu tür ameliyatlarda çok başarılı olduğunu söylemişti.
kafanı karıştırmak istemem canım.ben hiç uzmana görünmeden rutin doktorlardan sonra tek ateş hocada karar kıldım.

Cok saol canim. insallah siz de en kisa surede monoton hayatiniza donun
bol bol emsin insallah.
Sutunle kal

kızlar ben merdıvenın son basamagından dustum kanamam yok am doktora gıtmem lazımmı işteyım de sınırlerım bozuldu aglama kırızene gırdım galıba...

kızlar ben merdıvenın son basamagından dustum kanamam yok am doktora gıtmem lazımmı işteyım de sınırlerım bozuldu aglama kırızene gırdım galıba...

Annemde 4 sylik hamileymis dustugunde beni asagada tasimis hep. bu yazdigina bisey demek zor. bisey olmamistir insallah ama doktora gitmelisin. nad dustun cok mu sert?boyle seylere yorum yazmak da riskli

canım sakin ol. ağlamamaya çalış öncelikle. allahın izniyle bir şey olmamıştır ama tedbir amaçlı dr. görün istersen. kanamayı bekleme yani...

kames, dağcı, efrah, biricik... gözünüz aydın arkadaşlar. hepinizin iyi olmasına çok sevindim..umut oluyorsunuz bizlere. allahım bebeklerinizi bir an önce kucağınıza almayı ve evinize dönmenizi nasip etsin inşallah...

Hamileler popo üstü dusermis bunu biyerde okumuştum bebek için sorun teşkil etmezmis düşmek ..
Tabikide dr a git ihmaletme yinede..
Çok gecmis olsun...

tobegukçum merhaba,inan dün gece uyumaya çalışırken seni düşündüm nerelerde diye bugün sana ms atacaktım.bu kadar olur yani.nasılsın canım keyifler nasıl?umarım iyisindir..

ay canım çok sağol yaa ben kendimi hiç te öyle göremiyorum ama neyse önemli değil valla umurumda değil önemli olan dediğim gibi iyi olmamız..

ne depresyonu kendine gel canım ne güzel işte az kaldı ya ben ne yapayım 3 ayım var zaman asıl bana geçmiyor.korkuyu at içinden bak herkes ne güzel birer birer doğuruyor..sen de sağlıkla doğumunu yapacaksın lütfen canını sıkma..

yok canım sen benim kafamı karıştırmadın benim kafam zaten hep karışık.ben acıbademe gidiyorum rıza hoca için.ve haftanın yalnızca 1 günü orada.o yüzden asistanı pek bişey bilmez.bir de o hastanede sanırım riskli ameliyatlar yapmıyor.basit sezaryenler..artık ateş hocayı gidince konuşunca görücem canım.umarım bana da sana davrandığı gibi ilgili davranıp sahiplenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…