- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.041
resimlerde hiç te tosuncuk gibi değilsin canım.ammaann neyse yaa sefamız olsun biz hamileyiz ve kilo almaya en çok hakkımız olan dönemdeyiz.inşallah yavrularımızı doğurduktan sonra veririz hepsini yine incecik oluruz önemli olan sağlık..
biliyorum canım ama yine de bazı hamileler çok dikkat etmiyor riskleri bildikleri halde iştahlarına yeniliyorlar.
Ayy sağol şekerim 74 kiloydum bebek tedavisi öncesi alt beden 44 üst 42 idi yani maşallahim vardır...
O senin bakisindaki güzellikten ksynaklidir zayif gorunmudumdur sana...
teşekkür derim canım.. evet tek doktor girdi.gittiğim doktor doç.ti.canım gözünaydın darısı başımıza inşallah çok sevindim tek doktormu girdi canım?güle güle büyütün prensinizi
Gozun aydin darisida bizlerin basina Insallah...
Saglicakla buyut yavrunu Insallah...
Rabbim anali babali buyumeyi nasip etsin Insallah
Hayirli olsun. cok sevindim.Allah anali babali buyutsun
tebrik ederim canım.ne mutlu sana.yavrunu güle güle büyüt inşallah.darısı hepimizin başına..
yok yok valla öylesine demedim gayet normalsin kilolu değilsin.demekki kilolar vücudunda eşit dağılmış
hepinize teşekkür ederim..darısı sizlerin başına
kızlar merhaba,hepinizden alıntı yaptmıştım ama o kadar uzun oturamıyorum.hepinize çok teşekkür ediyorum,iyi ki sizlerle buluşmuşum.candan arkadaşlarımsınız.mersenneciğim sen de fıstığını güle oynaya kucağına alacaksın inşaALLAH.asud,pepuke,azra,fburak,ikiz hamile arkadım ve tüm hamilelere kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin.
pepukeciğim ben ateş hocayı son zamanda ve netten araştırarak karar verdim biliyorsun.rıza hoca hakkında hiçbir şey diyemem.alanları farklıdır ama sonuçta prof o da.
muayene de bakarsın ne diyecek ve nasıl davranacak.
rıza hocanın sekreteri,asistanı yok mu sorsan.ben ateş hocanın sekreteriyle alar önce konuşmuştum ve o bu tür ameliyatlarda çok başarılı olduğunu söylemişti.
kafanı karıştırmak istemem canım.ben hiç uzmana görünmeden rutin doktorlardan sonra tek ateş hocada karar kıldım.
kızlar ben merdıvenın son basamagından dustum kanamam yok am doktora gıtmem lazımmı işteyım de sınırlerım bozuldu aglama kırızene gırdım galıba...
kızlar ben merdıvenın son basamagından dustum kanamam yok am doktora gıtmem lazımmı işteyım de sınırlerım bozuldu aglama kırızene gırdım galıba...
kames, dağcı, efrah, biricik... gözünüz aydın arkadaşlar. hepinizin iyi olmasına çok sevindim..umut oluyorsunuz bizlere. allahım bebeklerinizi bir an önce kucağınıza almayı ve evinize dönmenizi nasip etsin inşallah...
Himmm bilmiyorum tartıdaki kilom o canım pek komplekslerim yoktur benim...
Öyle uğraşıp zayıflayan bilenlerden değilim bakma suan iradeli olduğuma doğum sonrası köy ver gitsin yapicam...
Bu arada gece uyandım uyuyamadim faceye baktım sende hiç bisey yokki göbek dışında ehh o göbekte normal zaten...
dağcı canım bebeğin nasıl ememiyordu yinede deniyorsundur inşallah allah kolaylık versin hep bana cesaret vermiştin sen ben korkmuyor gibi olsamda sanırım bugün yine korku geldi içime sanki zaman durdu hiç bişeyin anlamı yok sadece o ana odaklandım değişik bir duygu offfff yine depresyona giriyorum geçmez son 23 yada 16
kızlar merhaba,hepinizden alıntı yaptmıştım ama o kadar uzun oturamıyorum.hepinize çok teşekkür ediyorum,iyi ki sizlerle buluşmuşum.candan arkadaşlarımsınız.mersenneciğim sen de fıstığını güle oynaya kucağına alacaksın inşaALLAH.asud,pepuke,azra,fburak,ikiz hamile arkadım ve tüm hamilelere kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin.
pepukeciğim ben ateş hocayı son zamanda ve netten araştırarak karar verdim biliyorsun.rıza hoca hakkında hiçbir şey diyemem.alanları farklıdır ama sonuçta prof o da.
muayene de bakarsın ne diyecek ve nasıl davranacak.
rıza hocanın sekreteri,asistanı yok mu sorsan.ben ateş hocanın sekreteriyle alar önce konuşmuştum ve o bu tür ameliyatlarda çok başarılı olduğunu söylemişti.
kafanı karıştırmak istemem canım.ben hiç uzmana görünmeden rutin doktorlardan sonra tek ateş hocada karar kıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?