Plasenta previa

Canım çok geçmiş olsun, bebeğin kollarında şimdi ne güzel, Allah analı babalı büyütsün, ömür boyu mutlu olun. Bu kadar zor ameliyat sonrasında hem sen hem bebeğin iyisiniz ya biz daha ne isteriz. Şimdi senin için uykusuz geceler başladı :) Seni de güzel bebeğini de öperim

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün canım.

Seni unutabilir miyiz şekerim :) Sen bebeğini hayırlısıyla yarın evine getir, ikinizin kavuştuğunuzu duyalım o zaman rahatlar, belki unuturuz şaka şaka, unutur muyuz. Canım eminim eşin için de bu ara hem senden hem bebeğinden uzak kalmak çok zordur, tez zamanda işleri hafifleşir inşallah. Şööööyle güzeeeel bir aile saadeti yaşarsınız. Yarın güzel haberini bekliyoruz.

Fburak, canım senin şekerin ne durumda, diyete devam mı? Kaç zamandır aklımda sormayı unutuyorum. İnşallah sorun çıkartmıyordur sana artık :)

Fburak, canım senin şekerin ne durumda, diyete devam mı? Kaç zamandır aklımda sormayı unutuyorum. İnşallah sorun çıkartmıyordur sana artık :)

Canim sagol metakettigin için... Olcumlerim devamediyor sukur bir sorun yok o konuda...
Yanlız bir kaçgundur doymuyorum hic okadar şey var listede onceden zorlanan ben yemegi yiyorum cok değil 10 dk sonra başlıyor midem kazinmaya..
Anlamadim gitti bisey kiloda vermişim 1 kilo kadar 88 den 87 Ye dusmusum ..
Ayın 4 unde randevum var bakalım dr nedicek bu durumuma.. inşallah geçer malum listemin disina çıkamıyorum bide zaten abarti olur öyleside listemin masallahi var...

Ohh ohh hadi bakalim az kaldı seninde güzel haberini almak nasip olur inşallah..

İnsallah hepimiz guzel haberler veririz burdan.
Listeye bagli kalmak da cok zordur. ALlah sabir vetsin.ben de sapittim durmadan yiyorum. ben de hep acim.bisey bulamasam ekmek yiyorum. cok fena. iyiki cok kalmadi yoksa bu ay rekor kilo alirdim.

Güzel, iyi gittiğine sevindim canım. Bu ara ben de hiç doymuyorum ama sırf kilo almayayım diye fazladan yemiyorum. İştahlarımız açıldı sanırım.

Listeye bagli kalmak da cok zordur. ALlah sabir vetsin.ben de sapittim durmadan yiyorum. ben de hep acim.bisey bulamasam ekmek yiyorum. cok fena. iyiki cok kalmadi yoksa bu ay rekor kilo alirdim.

Sen yesen bile artık birşey olmaz canım, şuracıkta 1 haftan var, en fazla 1-2 kilo alırsın. Biz ipin ucunu kaçırırsak önümüzde 2,5 ay ay, top oluruz

Ahh canim senin iyi yine ben naparim böyle giderse..
Sen Ye yiyebildigin kadar 1 haftan var şeker sorununda yok Ye gitsin...
Ben yesem şeker fırlar valla zaten yemek sonrası 2 saat geçmesi lazım bişey yemeden seker ölçmek için... 10 dk sonra başlıyorum kazinmaya...

anladım canım tabi hocanın da bir bildiği vardır mutlaka.sen şimdi çok ayakta kalmamaya çalış dikişini iyi koru.ben de pzt günü gidicem kısmetse,bakalım ne diyecek buraya yazarım.demin kardeşime diğer doktorları bırakıp ateş beye gideceğimi söyledim.kafanı karıştırma rıza da koskoca prof belki ateş bey kötülemiştir dedi.ama bence öyle değil kötülemek için dediğini sanmıyorum.internette rıza hocanın yaptığı bir tane riskli ameliyat okumadım kimseden de duymadım malesef.ama bununla birlikte internette gördüm rıza hocanın plasenta adlı bir kitabı var.geçenlerde sipariş ettim yarın gelecek.belki de plasenta kitabı yazmakla ameliyatını yapmak çok farklıdır bilemiyorum kızlar yaa.sizce ben doğru mu yapıyorum?içimden bir ses ateş hoca doğru dr diyor.tek sorun bana çok uzak.ani bir kanama olursa o kadar yol tehlikeli olur neyse bakalım dr ne diyecek bana konuşmak boş gidip görcem..

dağcıcım o senin 2 kiloluk minik prensesinin ağlamasını yerim ben canım yaa kimbilir nasıl tatlı bişeydir o ağlasın daha iyi ciğerleri gelişir çenesi güçlenir küçük hanımın...

Canım listemin yazmıştım bikere hatirlarsan ozamanda cok geliyor yiyemiyorum diyordum hatta sende cok bulmustun...
Ne oldu anlamadım zorlanarak yediğim şeyler yetmiyor hemen kazınıyorum... Işkence resmen valla Insallah düzelir bu durum midem gurul gurul uyuyamiyorumda açlık hissinden..

bende sevindim f burakçım kızlar ben midemi üşüttüğümde yada stresli günler geçirdiğimde ve özellikle şefatli meyva ağırlıklı beslendiğimde midem bozulur ağzım zehir olur açlıktan değil midemin tuhaflığından iştahım açılır halbuki midem bozzulduğu için olduğunu günler sonra anlarım sizde bir düşünün bulacaksınız sebebini şu günlerde mide yanmasından hiç birşey yiyemez oldum kızımda 6 kilo oğlumdada 4 kilo aldım şuan hala aynı millet kilo alır ben formumu koruyorum zaten tombişim 77 kiloda az değil hani

of benim de iştahım açıldı canım yaa ama hemen midem şişiyor.rahim mideme baskı yapıyor,midem de ciğerlerime..bazen yattığımda derin nefes almakta zorlanıyorum.zaten iki türlü zorunlu uyku pozisyonu var sağ ve sol.bazen döndüğümde bebiş pıt pıt vuruyor yandan sıkıştırıcam diye korkup daha da yan yatıyorum kalça kemiğim ağrıyor.hele sağdan sola yada soldan sağa dönmek artık zor geliyor.hiç böyle olmamıştım.daha 26da böyleyim 36yı düşünemiyorum.acayip tombişleştim.popomla karnım paralel gidiyor.eşim hep dalga geçiyo.

canım valla ben ilkte 2 kilo aldım bunda suan yatarken aldiklarimi veriyorum suan 2 kilo verdim sanirim doğuma kadar 2 daha gider 4 kiloyla tamamlarim...
Zaten bebiste bulmuştur suan 2 kiloyu Belki gecmistirde 5 hafta olcak ayın 4 unde ozaman 1200 dü bakalim kaç kilo oldu eğer 2 yi geçtiyse bende 1 kilo vermis gorunuyorum aslında benden 2 kilo gitmişoluyor sanırım... Bende 6 kilo aldım Simdilik ...

ne güzel az kilo almışsın maşallah canım.ben en son 68kiloydum.ama boyum 1.50 bu boya bu kilo çok.bir de son zamanlarda şundan endişeleniyorum kısa boylu olduğum için karın mesafem de kısa ya acaba bebek içimde yeterince yer bulamayıp gelişme geriliği olur mu.belki saçma ama aklıma geliyo işte

canım maşallah sen de süpersin.zaten senin iradene hayranım diyetine sadık kalıyorsun sabrediyorsun helal olsun

Yok canım olurmu öyle şey...
Cüce bir bayan görmüştum tvde haberlerde maşallah tosuncuk dogurmustu şasirmistim görünce.. bende 1.61 im uzun değilim 74 kiloydum tedavilerden 81 e çıktım o ayda hamile kaldim şuan 87 yim tosuncuk gibiyim....

resimlerde hiç te tosuncuk gibi değilsin canım.ammaann neyse yaa sefamız olsun biz hamileyiz ve kilo almaya en çok hakkımız olan dönemdeyiz.inşallah yavrularımızı doğurduktan sonra veririz hepsini yine incecik oluruz önemli olan sağlık..

canım maşallah sen de süpersin.zaten senin iradene hayranım diyetine sadık kalıyorsun sabrediyorsun helal olsun

Canım şeker gebelikte çok tehlikeli bebek için mecburen dikkat etmem lazım yoksa okadar dikkat edemem ben katlanıyorum sabrediyorum mecburum şekerim dengede durmak zorunda..

Canım şeker gebelikte çok tehlikeli bebek için mecburen dikkat etmem lazım yoksa okadar dikkat edemem ben katlanıyorum sabrediyorum mecburum şekerim dengede durmak zorunda..

biliyorum canım ama yine de bazı hamileler çok dikkat etmiyor riskleri bildikleri halde iştahlarına yeniliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…