Plasenta previa

kızlar ben merdıvenın son basamagından dustum kanamam yok am doktora gıtmem lazımmı işteyım de sınırlerım bozuldu aglama kırızene gırdım galıba...

ah canım yaa umarım şu an herşey yolundadır.içini rahatlatmak adına doktora gittiğini umuyorum..

bugün hep ağlayasım var herşeye hatta ağlıyorum da sebebsizzzzzzzz

kıyamam sana canım olur öyle arada normal,bana da arada geliyorlar.hiç kendini sıkma ağla rahatla canım..hepsi geride kalacak bebişini kucağına alınca.bu sefer de başka endişeler alacak yerini bebeğine dair.niye ağlıyor,acaba sütüm yeterli mi,kusmuğu boğazına kaçar mı falan filan gibi..

kızlar demin kamesle mesajlaştım,bebeği taburcu olmuş emzirmeye uğraşıyormuş.çok sevindim yaa

ay canım çok sağol yaa ben kendimi hiç te öyle göremiyorum ama neyse önemli değil valla umurumda değil önemli olan dediğim gibi iyi olmamız..

Aynen öyle canım herkez ciroz olmak zorunda değilki... Sen inanki benden iyisin senin hic takicak biseyin yok bence...
Valla bizim için en muhimi bebislerimizin sağlıklı dünyaya gelmesi...

kızlar demin kamesle mesajlaştım,bebeği taburcu olmuş emzirmeye uğraşıyormuş.çok sevindim yaa

Ne güzel oda kavuştu sonunda bebisine çok şükür..

Okadar şeyi yaşadı atlattı artık hic bişey yıkamaz onu her sorunun altından kalkar güzel güzel emzirir bebisini inşallah...

Cok saol canim. insallah siz de en kisa surede monoton hayatiniza donun
bol bol emsin insallah.
Sutunle kal
gece epey uğraştım,zorladım.bugün daha iyi.
karnımın ağrısı biraz zorluyor ama geçecek.sizlerin de az kaldı hep beraber kuzuların yaramazlıklarından dertleneceğiz.
kızlar ben merdıvenın son basamagından dustum kanamam yok am doktora gıtmem lazımmı işteyım de sınırlerım bozuldu aglama kırızene gırdım galıba...
doktora git canım.için rahat olur.
sen de hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirirsin inşaALLAH.

azra canım rahat ol.senin ki çok normal dert etme.totalistler bike güzel geçirdi.senin ki hayli hayli rahat olacak.o anı sil kafandan.hamileliğin tadını çıkar.ben son aylarda düşünmedim.tabiki bir risk var ama odaklandıkça perişan oluyorsun.göreceksin çok çok kolay geçecek ki durumun da onu söylüyor.bırak da benim gibi en kötü duurmda olanlar depresyona girsin.:)

Bugün burada güzel haberleri okuyunca çok mutlu oldum...Güzel annelerimiz bebişleriyle eve çıkmış sonunda çok şükür...Darısı hepimizin başına olsun...Ben de kanamasız geçen her günüme şükediyorum. İyi haberler alınca hep iyi olacakmışız gibi geliyor...inşallah da her şey çok güzell olur...İnşallah artık hiç kötü haber almayız...

kızlar demin nette bebek kurabiyelerine bakındım.aranızda almayı düşünen var mı? çok güzel modeller var yaa bayıldım.özellikle mutludükkan adlı sitede muhteşem şeyler var.fiyatı çok uçuk değilse ben istiyorum.yaa bazen çok hevesleniyorum inşallah bana da nasip olur bu süsler püsler.12 sene önce böyle modalar yoktu hiçbişey yapmadım kızımda,annemde de iş yoktu ne başıma taç,ne lohusa şerbeti,süslü bir geceliğim bile olmadı.bunlar çok önemli değil ama düğününde gelinlik giyememiş gelin gibi hissediyorum kendimi galiba..diğer sağlıklı hamilelere bakıyorum da mahzunlaşıyorum

Sende girme canim depresyona. Hersey guzel gidecek insallah.

Nihayet beklenen haberi duyduk,sağol canım haberin için. Rahatsız etmiyim diye bugün mesaj atmadım ben, dün atmıştım. İnşallah bol bol, ablamınki gibi fışkırırcasına sütü olur en kısa sürede (aynı temennim Dağcı için de geçerli). Bu topiğin şu ana kadarki en zorlu, kanlı, sorunlu .... hamileleri Kames ve Dağcı idi, Allah'a şükür ikisi de bebeğine kavuştu ve ikiside sağlıcakla evlerindeler.Darısı biz kalanların başına. Önce Asud, sonra Azraaa, sonra fburak sanırım, sonra ben ve en son Pepukeciğim.

Şimdi Dağcı ile Kamesin yerinde olmayı çok isterdim, kuzucuklar kucakta

Pepuke bugün koyduğun fotoğrafa baktım, senin neren tombiş anlamadım halen,gözlerimde bozuk değil benim, o kadar kiloyu nereye sakladın söyle bakıyım :)

gece epey uğraştım,zorladım.bugün daha iyi.
karnımın ağrısı biraz zorluyor ama geçecek.sizlerin de az kaldı hep beraber kuzuların yaramazlıklarından dertleneceğiz.

Karnın en kısa sürede iyileşir inşallah canımcığım. Sanırım emzirmek ya da kızını kucağına almak da zor oluyordur sana. Seni ve Mihrimahı çok öpüyorum.

cok pahali. Kendim yapabilsem yapardim. Arkadas yapti cok guzel. isim felan yazdi.O kurabiye kursuna gitmisti. kursu 1 gun 150 TL civarlari. malzemeler aliyosun ama cok pahali degiller. Renkli hamuru, isim yazma zimbirtisi vs. internette satiliyo malzemeler cok pahali degil.
kurabiye fiyatlari da buyukluklerine gore degisiyor. 1.5 TL olanlar cok kucuk. posetli veriyosun ya buyukler guzel duruyor. 2.5-3.5 TL gibi fiyatlara normalleri.Adet fiyat 5.5 -10 TL civarlari olanlar da var.o kadar genis ki fiyat araligi. Bana yuksek geldi kurabiye icin. Bebek susu ve cikolata vericem zaten.
kendin yapablirsen cok guzel olur ama.
ilkinde acemiligimize geliyo. oyle sus felan da dagitmamistim ben. o aklimda kalmisti. herseyi de nedense sade istemistim. simdi acisini cikaricam. sende oyle yap. kurabiye de aklinda kaldiysa al walla

Pepuke bugün koyduğun fotoğrafa baktım, senin neren tombiş anlamadım halen,gözlerimde bozuk değil benim, o kadar kiloyu nereye sakladın söyle bakıyım :)
.

canım kilonun yarısı arka tarafımda sağol şekerim moral verdiniz valla bana eşim bana habire şişko şişko deyince,kardeşim de dalga geçince ben de kendimi duba gibi hissettim ama şakasına çok ta takmıyorum yani.keşke tek derdim bu olsa.

yuvarlanip gidiyoruz iste niye oyle yapiyolar yahu...
bende 14. kilomu aldim hayirlisiyla. hadi on taraftaki kilolar tamamda bu arkada birikenleri ne yapicaz ben de bilmiyorum. ilkinde hic bisey yoktu arkada, acisi cikti simdi.
simdi bunlari takmayalm tabi haklisin. saglikla bi doguralim da su yavrulari, gerisini bi tepsi baklavayla kutlariz.

evet canım yaa pahalı tahmin ediyorum.benim uzaktan akrabalarım yapmaya başladılar ama amatör.ben pek beğenmiyorum.olacaksa illa en güzeli olacak.böyle bir huyum var malesef.bir ara ben de bu işe dalacaktım hamilelikler girince rafa kalktı.çok zevkli ama pahalı bir uğraş.vallabu halimle mutfakta 20 dk ayakta kalamıyorum kurabiye falan hiç uğraşamam beni aşar.kardeşim bu işlerle ben uğraşıcam demişti yani eminönüne gidip süs falan alıcakmışdaha sonra.artık ona bırakıyorum herşeyi.sadece kurabiye ya da cu cake sipariş verebilirim netten.heves ediyorum işte.inşallah bütün heveslerimizi gerçekleştiririz bu sefer.herşey içimize siner inşallah canlarım

ben de bir taraftan yapiyorum bi taraftan da hic hevesim yok. hicbsey anlamadim bu hamileligimden de. digerinde de ablamin riski vardi. ona aglamaktan bana gulememistim. erken dogum yapti zaten o da. simdi de benim. kendi kendimi avutuyorum cicek bocek alayim diye ama icimden de cok gelmiyor. kizima yeni oda yaptim biraz o mutlu etti. bebegn odasina bakmadim hala. yatagi birlestiricez hala girmedik. keyfim insallah persembe gelecek diye umuyorum.

4 yaşındaki yeğenimin yanında soyunduğumda göbeğimi görünce gözleri yuvalarından fırladı yavrucağın sonra beraber kahkaha patlattık.ananemde karnıma bakıp 8 aylık gibi duruyo dedi.sülalede kiloya takık bazı rahatsız tipler var.birini görünce hemen ay sen kilo mu aldın falan diye yapıştırırlar ulan sanane aldıysa aldı ne diye moral bozuyosun ben hiç sevmem öyle şeyleri kimseye görüntüsü hakkında eleştiride bulunmam.en yakın arkadaşım 120 kg bir kere bile kilosu hakkında bişey demedim.kimseye düşmez bence.önemli olan sağlık.ayrıca biz şimdi kilo almıycaz da ne zaman alıcaz Allahaşkına dimi ama

niye hevesin yok canım benim erken doğurmuyorsun ki bak herşey tıkırında gidiyor maşallah.şurada perşembeye ne kaldı Allahaşkına?
kız bana nispet mi yapıyosunuz benim daha 3 ayım var yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…