- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.081
4 yaşındaki yeğenimin yanında soyunduğumda göbeğimi görünce gözleri yuvalarından fırladı yavrucağın sonra beraber kahkaha patlattık.ananemde karnıma bakıp 8 aylık gibi duruyo dedi.sülalede kiloya takık bazı rahatsız tipler var.birini görünce hemen ay sen kilo mu aldın falan diye yapıştırırlar ulan sanane aldıysa aldı ne diye moral bozuyosun ben hiç sevmem öyle şeyleri kimseye görüntüsü hakkında eleştiride bulunmam.en yakın arkadaşım 120 kg bir kere bile kilosu hakkında bişey demedim.kimseye düşmez bence.önemli olan sağlık.ayrıca biz şimdi kilo almıycaz da ne zaman alıcaz Allahaşkına dimi ama
Arada cee eee diye süpriz yapan olmazsa şimdiki siralama o şekilde gorunuyor...Nihayet beklenen haberi duyduk,sağol canım haberin için. Rahatsız etmiyim diye bugün mesaj atmadım ben, dün atmıştım. İnşallah bol bol, ablamınki gibi fışkırırcasına sütü olur en kısa sürede (aynı temennim Dağcı için de geçerli). Bu topiğin şu ana kadarki en zorlu, kanlı, sorunlu .... hamileleri Kames ve Dağcı idi, Allah'a şükür ikisi de bebeğine kavuştu ve ikiside sağlıcakla evlerindeler.Darısı biz kalanların başına. Önce Asud, sonra Azraaa, sonra fburak sanırım, sonra ben ve en son Pepukeciğim.
Şimdi Dağcı ile Kamesin yerinde olmayı çok isterdim, kuzucuklar kucakta
Pepuke bugün koyduğun fotoğrafa baktım, senin neren tombiş anlamadım halen,gözlerimde bozuk değil benim, o kadar kiloyu nereye sakladın söyle bakıyım :)
Karnın en kısa sürede iyileşir inşallah canımcığım. Sanırım emzirmek ya da kızını kucağına almak da zor oluyordur sana. Seni ve Mihrimahı çok öpüyorum.
niye hevesin yok canım benim erken doğurmuyorsun ki bak herşey tıkırında gidiyor maşallah.şurada perşembeye ne kaldı Allahaşkına?
kız bana nispet mi yapıyosunuz benim daha 3 ayım var yaaaaa
kesinlikle seninle ayni dusunuyorum. bana da karnin ne kadar buyuk dediklerinde artik yapistiriyorum lafi. bunu diyenin biraz gobegi varsa bile pisman ediyorum walla. karpuz gobegme laf ettirmem. alttarafi 14 kilo aldim ne var yani.59 dum 73 oldum. yarasin
gerci cidden buyuk bu sefer karnim. kizimda giyindiklerimin hicbiri olmuyo 3 aydir. eheuheue
ben 41. hafta dogurmaya alisgimdane bileyim yapisikti, ondeydi, kanayacakti gecti iste. doktoru degistirdim bunu tanimiyorum. oyle yani. yoksa cok sukur tabi. simdi ameliyatta kanama olur mu olmaz mi ondan biraz tedirginim. bu sefer korkuyorum bazi bazi. son gunler de zor geciyor hani. sabirsizlanmaya basladim.
Arada cee eee diye süpriz yapan olmazsa şimdiki siralama o şekilde gorunuyor...
Hayirlisiyla sağlıcakla kavusalim hepimiz inşallah...
Bebisimin beşiği geldi bugün temizledim yerlestirdim farketmeden çok yorulmusum...
Sanirim abisinden bebise kalmayacak besik şimdiden yatıp sallattiriyor kendini...
az kaldı az Allahın izniyle sen de şipşak tereyağından kıl çeker gibi uyuyup uyanacaksın herşey çok güzel olacak.2 çocuk annesi hatunlar kervanına katılacaksın.korkman o kadar doğal ki sonuçta ameliyata gireceksin.ameliyathane ortamı falan stresli durumlar.ama sen tecrübelisin zaten..benim daha önümde en iyi ihtimalle 12 haftam var.yani korkmam,vesvese yapmam için önümde upuzuun bir 12 hafta ne güzel di mi
ah canım benim kerata o da küçük annesi..Allah güzel güzel kullanıp eskitmeyi nasip etsin canım..
ayrıca inşallah bu sefer kimse sırasını savmaz herkes haftasına,ayına sadık kalsın uslu uslu zamanını beklesin..
oyle deme ama simdi. hepimiz bekledik bekleyeceksin sendebenim o haftalar sok sapsal sapsal gecti. yuruyemiyorum cok kilo alcam felan diye uzuluyodum. sonra gene kanamam olacak diye tepindim. sonra doktor hastane aramakla haftalar geldi gecti. hep ugrascak bşsey buldum. ama operasyondan korkmaya yeni basladim. yaklasti ya. bi de ultrasonda bebegmin hemen yaninda plasenta gorunuyo ya yuzune yapisik gibi, yuzunun yarisi secilmiyo cok sinirlerim bozuluyo. yarin gene doktor. insallah damarlanma iyice artmamistir bi de hafif de olsa kasilmalar var. gene planim sasmasin da.
12 hafta bir bakmisin nasil gecmis sasiracaksin sende. ben cok sasiriyorum nasil son gunler geldi diye.
ah canım benim kerata o da küçük annesi..Allah güzel güzel kullanıp eskitmeyi nasip etsin canım..
ayrıca inşallah bu sefer kimse sırasını savmaz herkes haftasına,ayına sadık kalsın uslu uslu zamanını beklesin..
kesinlikle seninle ayni dusunuyorum. bana da karnin ne kadar buyuk dediklerinde artik yapistiriyorum lafi. bunu diyenin biraz gobegi varsa bile pisman ediyorum walla. karpuz gobegme laf ettirmem. alttarafi 14 kilo aldim ne var yani.59 dum 73 oldum. yarasin
gerci cidden buyuk bu sefer karnim. kizimda giyindiklerimin hicbiri olmuyo 3 aydir. eheuheue
evet ya. unuttum sanmasinlar. bi hersey yoluna girsin de gelsinler. diyeceklerim var. aldilar sirami. havali havali ilk once ben dogurcaktim.
saka bir yana dogurdular bebeciklerini alip gittiler ya evlerine cok sukur. yuregimiz de agzimiza geldi ama.
onlarin yazlarina cevap vermekte, biseyler yazmakla oyle zorlandim ki. parmaklarim tutuldu zaten. okurken bile icim parcalandi. her gecenin bir sabahi var iste Allah omur verdikten sonra. once umut :)))
bi gün size karnımın yandan görünüşünü çekip koyacağım :)) o size karnı büyük diyenlere kapak olsun onlar büyük karın görmemiş :))) beni görseler şoka girerler kesin :)))
ilahi sen çok yaşa canım
kızlar demin nette bebek kurabiyelerine bakındım.aranızda almayı düşünen var mı? çok güzel modeller var yaa bayıldım.özellikle mutludükkan adlı sitede muhteşem şeyler var.fiyatı çok uçuk değilse ben istiyorum.yaa bazen çok hevesleniyorum inşallah bana da nasip olur bu süsler püsler.12 sene önce böyle modalar yoktu hiçbişey yapmadım kızımda,annemde de iş yoktu ne başıma taç,ne lohusa şerbeti,süslü bir geceliğim bile olmadı.bunlar çok önemli değil ama düğününde gelinlik giyememiş gelin gibi hissediyorum kendimi galiba..diğer sağlıklı hamilelere bakıyorum da mahzunlaşıyorum
canım kilonun yarısı arka tarafımda sağol şekerim moral verdiniz valla bana eşim bana habire şişko şişko deyince,kardeşim de dalga geçince ben de kendimi duba gibi hissettim ama şakasına çok ta takmıyorum yani.keşke tek derdim bu olsa.
ben de bir taraftan yapiyorum bi taraftan da hic hevesim yok. hicbsey anlamadim bu hamileligimden de. digerinde de ablamin riski vardi. ona aglamaktan bana gulememistim. erken dogum yapti zaten o da. simdi de benim. kendi kendimi avutuyorum cicek bocek alayim diye ama icimden de cok gelmiyor. kizima yeni oda yaptim biraz o mutlu etti. bebegn odasina bakmadim hala. yatagi birlestiricez hala girmedik. keyfim insallah persembe gelecek diye umuyorum.
4 yaşındaki yeğenimin yanında soyunduğumda göbeğimi görünce gözleri yuvalarından fırladı yavrucağın sonra beraber kahkaha patlattık.ananemde karnıma bakıp 8 aylık gibi duruyo dedi.sülalede kiloya takık bazı rahatsız tipler var.birini görünce hemen ay sen kilo mu aldın falan diye yapıştırırlar ulan sanane aldıysa aldı ne diye moral bozuyosun ben hiç sevmem öyle şeyleri kimseye görüntüsü hakkında eleştiride bulunmam.en yakın arkadaşım 120 kg bir kere bile kilosu hakkında bişey demedim.kimseye düşmez bence.önemli olan sağlık.ayrıca biz şimdi kilo almıycaz da ne zaman alıcaz Allahaşkına dimi ama
Arada cee eee diye süpriz yapan olmazsa şimdiki siralama o şekilde gorunuyor...
Hayirlisiyla sağlıcakla kavusalim hepimiz inşallah...
Bebisimin beşiği geldi bugün temizledim yerlestirdim farketmeden çok yorulmusum...
Sanirim abisinden bebise kalmayacak besik şimdiden yatıp sallattiriyor kendini...
canım heyecanının yaşla falan alakası yok inanki benimde 2. ama heyecanım daha farklı şuan hiç farketmiyor emin ol ilkte ikincide aynı (yada benim için öyle ) bendeki sabırsızlığı heyecanı görsen bi bilmeyen ilk sanar :))Canım sezeryan yapacak olsaydım kurabiyeleri ben kendim yapıyorum, çooook basit, kursa falanda gitmedim, meraktan başladım. Hatta şeker hamurlarını bile Harribo şekerleri eritip kendim yapıyorum. Ama normal doğum yapacağım için (İiiinşallah) zamanını yetiştiremem herhalde, kurabiyeler bayatlamasın diye içine nişasta koyuyorum ama yine de zamanını denk getirmek zor. Eğer bir aksilik olur da sezeryan yaparsam, kurabiyelerimi yapacağım ama :) Süslü gecelik takımımı da aldım, terliğim kaldı bir tek :) Belki bu ilk ve son hamileliğim olur, bu 34 yaşından sonra 2. yapar mıyız bilmiyorum, aslında istiyorum ama bakalım. O yüzden hevesim kalmasın diye aklıma gelen ne varsa yapmaya çalışıyorum. Bir tek kapı süsü pek istemiyorum ama en son kendim yaparım belki.
Ama o fotoğrafta yandan poz vermişin, binanın girişinde. Arkanda da çıkıntı görmedim ben canım:) Hem şimdi kilolu olmayacağızda ne zaman olacağız ki :) eşinle kardeşin halt etmiş , gözlük taksınlar
Bu hamileliğin previa olduğu için hevesin yok herhalde canım. Ama bak çok az kaldı, şafak sayıyorsun artık, haftaya bugün bebeğinle beraber olacaksın inşallah, ne güzel. Sizler böyle tek tek doğum yaptıkça ben giderek sabırsızlanıyorum, ben de istiyomBöyle zorlu bir hamileliğin üstüne kuzucuğunu kucağına alınca her şeyi unutursun :)
İnsanın sağlığı yerindeyse ve manken değilse kiloyu niye kafaya takar ki,deli miHem başkasına moral bozucu şeyler söylemek ne kadar kötü. Bizde de tam tersi herkes birbirini zayıf görüp aaa çoook zayıfsın biraz kilo alsan modunda, nedir bu insanların kilo ile alıp veremediği Benim gençken iri olduğum dönemler vardı ve bir kere bile rejimiş diyetmiş yapmadım, daha ötesi kendimi kilolu görmüyordum. Hayatımda ilk defa hamileyken kiloma dikkat eder oldum, onun da sebebi normal doğuma engel teşkil etmesin diye. Doktorlar en ufak fazlalığın varsa sezeryan istiyormuş, benim tek derdim o. Yoksa eskisi gibi şeker çikolata yememek için zor tutuyorum kendimi şekerim. Dediğin gibi canım hamileyken her kilo mübahtır
Valla iyi yapıyorsun, bana deseler ben de dediklerine pişman ederim. Deliler mi yaa. Hamilesin tabii ki kilo alacaksın. Bu arada 14 kilo ideal kilo sayılır canım. Doktorlar zaten 12 kg. falan diyor, sen de fazla kilo almamışın sonuçta.Sana laf diyenler senin göbeğini yesin
Güzel günlerde kullanın canım beşiğinizi. Bugünlük mutlu etmiştir seni. Bak sen minik sıpamıza, bebekliğini mi özlemiş güzel oğlumuz, yerim onu :) Ben de geçen gün aldığım uyku setini yatağına yerleştirdim kızımın, bakıp bakıp duruyorum. Geçen gün şakasına sallayıp ninni söyledim, eşim "korku filimlerindeki sıyrıklar gibi oldun diyor" ehh haklı daSizin şimdi hep ikinci çocuklar kızlar, o yüzden ben biraz daha sabırsızım galiba. İçimde 34 senelik bebek özlemi var
bi gün size karnımın yandan görünüşünü çekip koyacağım :)) o size karnı büyük diyenlere kapak olsun onlar büyük karın görmemiş :))) beni görseler şoka girerler kesin :)))
bizde bisey yok. o sasiran garip.ic karnimiz kucuk bizim. eheuheuhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?