Plasenta previa

kızlar ben hep aynı pozisyonda durmaktan yoruldum kaçıyorum size iyi sohbetler öpüyorum hepinizi canlarım

Vallahi öteki tarafta cezalarını alacaklarına sonsuz inancım olduğu için, o soysuz köpekler için ağzımı yormak ve bozmak istemiyorum.

Ama benim karnım da senin ki gibi sivri ve önde. Benim kızımı o yüzden herkes erkek sanıyor :) Hadi göbiş yarışı yapalım

sen hamaratsin sekerim :) ben ince ise hic giremem. hamaratlari da takdir ederim ama. onlar yapar takdirle yerim ben.
yesinler walla. guldurdun beni aksam aksam. Allah da seni de guldursun.
ben de hipotroidi oldugu icin ben hep dikkat etmek zorunda kaliyorum yediklerime. cok kolay kilo aliyorum ne yazik ki. 14 aldim ama bu basari aslinda benim icin. eferin bana.
oyle hevesle felan olmaz. bekleyeceksin pasa pasa. bak ben nasil bekledim. hic gikim cikti mi bu haftalara kadar. edebimle okudum takip ettim. simdi kudurdum.

pepukecim gonderdim ozelden.

aynen öyle şekerim iç karnımız küçük .. bide alt yapıda zaten göbüşümde vardı benim çıkmasında kimin çıksın yahu :))

asil sorun zaten o alt yapida olan da...ona da cevabim var. iki cocuk annesiyim derim olur biter. onceden de manken edasiyla dolanmiyodum yani. mankenlik baskalarinin isi. biz anneyiz :) war ya bu kadar siyrilir isin icinden.
yiyorum mutluyum kime ne

Ne bileyim, çevremdekiler bana çok gülüyor, ben deli gibi kızımla konuşuyorum, hep okşuyorum, kıyafetlerine falan bakmalar. Bazen sıyırdım mı acaba diyorum

bak uyarmadı deme baştan kaybedersin :)) bu konuda iddalıyım rekorumu kimseye kaptırmam hatta asuda bile onun haftası benden ilerde ama benim kadar göbeği yoktur:)))

Ne bileyim, çevremdekiler bana çok gülüyor, ben deli gibi kızımla konuşuyorum, hep okşuyorum, kıyafetlerine falan bakmalar. Bazen sıyırdım mı acaba diyorum

bence çok normalde etrafındakilerde bi anormallik var ozaman :)) bebişinle konuşmanda gülünecek ne varki bende konuşuyorum bazen kötü tekmeliyo hatta kızıyorum bile :)))

bak uyarmadı deme baştan kaybedersin :)) bu konuda iddalıyım rekorumu kimseye kaptırmam hatta asuda bile onun haftası benden ilerde ama benim kadar göbeği yoktur:)))

gobegime laf ettirmem. 6 kusur aylikken yakin heralde diyolardi. hele yandan pozlarimla herkesle yarisirim cok fena yaaa. elbisem vardi eskiden kalma. giyinmemle nasil cikardim anlatamam. hala goruntu gozumun onune geldikce moralim bozuluyor. kabus olabilecek bir goruntu. kisa siyah sortla geziyorum evde felan. en kucuk o gosteriyo bi de en iyi yontem dikkati baska alana cekmektir.

Az bile dedim kilo lafı yapanlara :) Ben yaparım canım size, siz yersiniz. Hatta doğumdan sonra gün yapalım Hepimiz doya doya yeriz, karnım şişene kadar yemek yemeyi özledim. 14 kilo iyidir canım, ben de muhtemelen 12 ile bitiririm gibi. İnşallah üstüne çıkmam, benim doktorun doğum şekli politikasını bilmiyorum ama geçen gün biri demişti 12 kilonun üstüne sezeryan istiyorlar diye. Amaaaan hayırlısı, kızım sağlıklı doğsunda gerisi boş.

Beklemek çok zor yaaa. Allahtan 30. haftalara geldim sayılır. Excelde kendime hamilelik takvimi hazırlamıştım, sürekli çentik atıyorum, artık 40. hafta olsun

bak şimdi gece gece gaza getirme beni çeker koyarım fotomu :) pişman olursun bu dediğine :)) hala iddalıyım neyse yarın çekicem koycam bakarsın anlarsın :)))

Şeey o zaman geri çekilme hakkımı kullanayım ben Ben yandan ya da arkadan şimdilik kilo almadım o yüzden karnım çoook sivri geliyor. Sanki birisi oraya top koymuş gibi

walla yapalim. ben yerim her turlu bahcelievlerdeyim ben. istanbul cok da buyuk degil.
once saglik dedigin gibi.
o centiklerle daha uzun suruyo sanki. biraz salsak daha cabuk gececek de. nerdeeeee

Şeey o zaman geri çekilme hakkımı kullanayım ben Ben yandan ya da arkadan şimdilik kilo almadım o yüzden karnım çoook sivri geliyor. Sanki birisi oraya top koymuş gibi

canım sen zayıfsın zaten ondan olsa gerek göbek çok göze batıyordur :)) ben zaten tombişimde yinede batıyo ama göze :))

bak şimdi gece gece gaza getirme beni çeker koyarım fotomu :) pişman olursun bu dediğine :)) hala iddalıyım neyse yarın çekicem koycam bakarsın anlarsın :)))

muhahahahaha...bekliycem merakla.

amma lafa dalmisiz kizlar. benim kiz icerde cd izliyo hala. esim bilgisayara divx i de baglamis onun buyuk ekranindan izliyo.gidip yatirayim. kocam uyumus. uyandirip laptopunu vereyim calissin. sonra ben de yatayiim.
iyi geceler yarin insallah doktor cikisi iyi seyler yazarim.

bence çok normalde etrafındakilerde bi anormallik var ozaman :)) bebişinle konuşmanda gülünecek ne varki bende konuşuyorum bazen kötü tekmeliyo hatta kızıyorum bile :)))

Kızımda tekmeliyince ben tekmele tekmele aferin diyorum, eşim yapma kızım yazık anneye diyor. Ben de bırak tekmelesin, tekmelemese bu sefer niye hareket etmiyor diye endişelenirim diyorum

İyi geceler, yarın güzel haberlerle dön bize:)

tamam valla koycam yarın bugün yoruldum üşeniyorum :))
sana iyi geceler canım ...

Kızımda tekmeliyince ben tekmele tekmele aferin diyorum, eşim yapma kızım yazık anneye diyor. Ben de bırak tekmelesin, tekmelemese bu sefer niye hareket etmiyor diye endişelenirim diyorum

canım tekmelemese zaten telaş yaparız hemen :))
benim oğlan bazen canımı acıtacak şekilde tekmeliyor ozaman kızıyorum bazen bişey oluyor çıldırmış gibi bi hareketleniyo acıtıyor ozaman işte dur bi yerde diyorum fena yaparım bak seni diyorum ama dinleyen nerdeeee :))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…