Plasenta previa

Canım sen bebeğin kafası nerede, ayağı nerede anlayabiliyor musun? Ben anlayamıyorum yaa İnsallah doğum pozisyonuna dönmüştür kızım.

Son düzenleme:
Benim göbeğim seninkinden daha sivri ve büyük galiba fburakcığım. Yarışmadan çekilmeseydim iyi olurdu galiba

valal ben koycam yandan önden pek anlaşılmıyor sanırım :)) ama uyandan vaziyet vahim :))

Evet senin fotoğrafın önden (cemile sulta korusu), belki de o yüzden anlaşılmıyor. Gerçi ben yarın evde yokum, kuzenimin bebeği oldu yarın onun mevlüdüne gideceğim. Pazar günü size kapı gibi göbeğimi gösteririm yandan :)

Canım sen bebeğin kafası nerede, ayağı nerede anlayabiliyor musun? Ben anlayamıyorum yaa İnsallah doğum pozisyonuna dönmüştür kızım.

canım genelde sık pozsyon değiştiriyolar :)) benimki geriniyo bol bol ozaman anlıyorum elini ayağını nerede belli oluyor :))şuan totosu solda elelriyle sağdan :)) ama bu sürekli değişiyo şimdilik sonra pek dönemicekler ozaman anlarsın .. benim ilkte daha iyi anlıyordum aslında elleri daha belirgin oluyordu dışardan gelenin tekmemi yumrukmu olduğu daha iyi anlaşılıyordu... bunda bazen ne biliyim gerinmediği zaman anlayamıyorum :))

canım valal o önden görüünüşe aldanma :)) bakarsın facemede koyarım burda kaybolup gidiyo aralarda :)) aslında dikkatli bakarsan öndende bellide yandan daha bi belli :))

Ben daha hiç anlayamadım nerede, nasıl durduğunu. Bugün hep sağ tarafımda, neredeyse belimin arkasına doğru tepindi cadı. Ama orada nesi var anlamadım :)

Ben daha hiç anlayamadım nerede, nasıl durduğunu. Bugün hep sağ tarafımda, neredeyse belimin arkasına doğru tepindi cadı. Ama orada nesi var anlamadım :)

totosuyla ayaklarıdır kesin :)) seninki geriliyomu böle iki yandan karnımın çıkıyo eli ayağı :)) ozaman hah diyorum totosu burda :)) bi şaplak atasım geliyo ozaman :))

canım valal o önden görüünüşe aldanma :)) bakarsın facemede koyarım burda kaybolup gidiyo aralarda :)) aslında dikkatli bakarsan öndende bellide yandan daha bi belli :))

Bencce herkesin göbişi kendine büyük geliyor Benim ki sanki daha sivri gibi ama bakalım, yarışmayı kim kazanacak. Ama Asud 9 aylık, haksız rekabet var

totosuyla ayaklarıdır kesin :)) seninki geriliyomu böle iki yandan karnımın çıkıyo eli ayağı :)) ozaman hah diyorum totosu burda :)) bi şaplak atasım geliyo ozaman :))

Yok daha gerinmedi herhalde ya da ben anlamadım. Ama şaplak olayı çok iyi Eşimle konuşuyoruzda bazen bizimde şaplak atasımız geliyor

Bencce herkesin göbişi kendine büyük geliyor Benim ki sanki daha sivri gibi ama bakalım, yarışmayı kim kazanacak. Ama Asud 9 aylık, haksız rekabet var
canım benimde sivri öne doğru senin bi fotoda var yan biraz ama o artık kaçıncı hafta bilemicem dediğin gibi var tabi :)) neyse çekelim koyalım oylamaya sunalım kiminki büyük :))

ayy halimizze bak göbek yarıştırıyoruz :)) başkalarıda gülecek bu halimize :)) işin şakası tabi bunlar canım maksat espiri olsun yoksa büyük olması zaten iyi bişeydeğilki hep küçük göbüşlülere heves ediyorum ilkimde büyüktü benim :))

aklıma bişey geldi şimdi çok güldüm ya .. benim böyle akıntım oluyordu su gibi renksiz bide oturup kalkarken gidiyodu alttan alttan ... dr dediki yukarı çık şu testi yapsınlar .. yanlız hafta tam aklımda değil ebe soruyo kaç haftalıksın sanırım 17 idi ben 17 diyorum o 27 anlıyo ısrarla 17 dedim nasıl olur dedi senin yanlışın var :)) kadın emin olamadı sat kaç dedi :)) 1 şunbat dedimde ikna oldu :)) kadında göbeğime bakıyo büyük tabi haftam küçük zannetmişki o an panikle yanlış söylüyorum :))

Yok daha gerinmedi herhalde ya da ben anlamadım. Ama şaplak olayı çok iyi Eşimle konuşuyoruzda bazen bizimde şaplak atasımız geliyor

valla ben biraz hırçın seviyorum çocukları ... oğlum doğduğunda biraz iri bi bebekti hemşireler böle ağzını burnunu gelip gidip mıncıklıyordu onlar öle sevdikçe içim gidiyodu ama kendime gelince niyeyse severken tutmıyorum kendimi ...
buda şimdikten alışsın hırçın bi annesi var :))

Maksat oyalanacak bir şey bulup hoş vakit geçirmek, büyük göbbek bahane. Ama bence ben kazanırım He he şaşkın ebe Tecrübesizmiş o, bizim sitede bir ebe var, beni görünce haftasını bire bir bilmişti, çok şaşırmıştım. Benim dediğim ebe yaşlı tabii, tecrübeli.

Bu arada son şile fotoğraflarım hep ramazan bayramından çok yeni yani. Son iki üç gündür karnım daha da büyüdü :)

Ben de senin gibiyim canım, hatta seviyom mu öldürüyo mu belli olmuyor bazen :) Alışsınlar minikken, hanım evladı olmasınlar. Mıncırıcaz onları

yok canım benim şaşkınlık değil kadın haklı milletin 4. ayında ancak çıkıyor göbeği benimki hamile kalır kalmaz çıktı ben zaten öyle anladım hamile oldumu ilkte kilo aldım sanmıştım bunda anladım baktım pantolonun önü kapanmıyo adete 1 hafta var göbek öne doğru hamle yapmış :)) kadının tahmini göbeğimin büyüklüğünden .. canım ben her iki hamileliğimdede ilk günden hamile kıyafeti giyenlerdenim :))) millet bi süre normal kıyafetini giyer bende öyle değil )) ilk şiştim daha hamile oldum kesin değil eşofmanlarla gezdim kıyafetlerim olmuyordu :)9 düşüklerim var ikitane onlardada öyle oldu :))

Ben de senin gibiyim canım, hatta seviyom mu öldürüyo mu belli olmuyor bazen :) Alışsınlar minikken, hanım evladı olmasınlar. Mıncırıcaz onları

benim fatih burakım alışık ısırırım sıkarım popoya gelip geçerken şaplak yapıştırırm gündelik doğal bir hal bizim evde bu durum :)) hatta bazen iyi olmuyorum uğraşmıyorum onla kendi geliyo ozamanda .. eee alışmış kudurmuştan beterdir :)
ama başkası yapsa zoruma gider :)) o bana has bi durum yani ...

Benim ilk 3-4 ay pek yoktu birden şişti, Ben de bir heyecanla ilk ayımda gittim hamile pantolonu aldım cotton dan. Tecrübesizlik var ya büyük alayım dedim, normalde 36 beden giyiyordum gittim 40 aldım, son güne kadar giyerim diye, halen biraz büyük geliyor Ama ekim kasımda tam olur herhalde.

Amma gevezelik yaptık Kızımın karnı acıktı canım, ben biraz bir şeyler atıştırayım. Yatarsan iyi geceler sana.

Son düzenleme:

benim ilk aldıklarım hala oluyor sanırım onlarla bitiririm .. çünkü göbek kısmı ayarlandığı için baya bide gevşekti popodan oturuyordu sanırım benim 7 kilo sadece göbeğimde :)) pantolonlarım aynı şekilde oluyor ... bence onlar sana yine olmayacak :))

Amma gevezelik yaptık Kızımın karnı acıktı canım, ben biraz bir şeyler atıştırayım. Yatarsan iyi geceler sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…