- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.141
Amma gevezelik yaptıkKızımın karnı acıktı canım, ben biraz bir şeyler atıştırayım. Yatarsan iyi geceler sana.
benim ilk aldıklarım hala oluyor sanırım onlarla bitiririm .. çünkü göbek kısmı ayarlandığı için baya bide gevşekti popodan oturuyordu sanırım benim 7 kilo sadece göbeğimde :)) pantolonlarım aynı şekilde oluyor ... bence onlar sana yine olmayacak :))
canım benim ben de sizleri hayırlısıyla bir doğurmuş görsem rahatlayacağım.özellikle ilk kez anne olacaklar için ayrı bir heyecan hissediyorum.Nihayet beklenen haberi duyduk,sağol canım haberin için. Rahatsız etmiyim diye bugün mesaj atmadım ben, dün atmıştım. İnşallah bol bol, ablamınki gibi fışkırırcasına sütü olur en kısa sürede (aynı temennim Dağcı için de geçerli). Bu topiğin şu ana kadarki en zorlu, kanlı, sorunlu .... hamileleri Kames ve Dağcı idi, Allah'a şükür ikisi de bebeğine kavuştu ve ikiside sağlıcakla evlerindeler.Darısı biz kalanların başına. Önce Asud, sonra Azraaa, sonra fburak sanırım, sonra ben ve en son Pepukeciğim.
Şimdi Dağcı ile Kamesin yerinde olmayı çok isterdim, kuzucuklar kucakta
Pepuke bugün koyduğun fotoğrafa baktım, senin neren tombiş anlamadım halen,gözlerimde bozuk değil benim, o kadar kiloyu nereye sakladın söyle bakıyım :)
Karnın en kısa sürede iyileşir inşallah canımcığım. Sanırım emzirmek ya da kızını kucağına almak da zor oluyordur sana. Seni ve Mihrimahı çok öpüyorum.
Sende girme canim depresyona. Hersey guzel gidecek insallah.
Sali nst, persembe sezeryan kesinlesti kizlar.sabah ayarlAtabilirsem guzel olur. fitik engel degilse epidural da karar verdik. ben istemiyorum ama esim istiyo.insallah guzel haberler veririm.
merhabalar
2 haftadır evde olmadığım için nete giremedim geçmiş sayfalarda baya çok bakamadım ama anladığım kadarıyla dağcı doğum yapmış
mevlam sağlıla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah sırayla hepimize hayırlı vakti saatinde doğumlar nasip olur inşallah
ben ve bebeklerim iyiz çok şükür kanamasız geçen her güne şükrediyorum
slm kızlar kusura bakmayın yazdıkalrınıza cevap veremedım ama dun acıl bır sekılde doktora gıttım çok şükür prensesımın bırseyı yokmuş ama canım sıkıldı yıne assagıda cok dıkkat et dedı artık dıkkat lafını duymak ıstemıyorum ettıgım halde hep bır sorunla karsılaşıorum.tabı son duşuşden sonra dayanılmaz bel fıtıgım agrılarım çogaldı ama sukredıyorum kızım ıyı ..
hayırlısı canım benim.dualarımız sen ve bebeğine inşaALLAH.
eşin sezaryen olmayaacak sen nasıl istiyorsan öyle yap.senin rahatın,psikolojin önemli.
Yemek ısıtırken göbişimin fotoğrafını ekliyim dedim, malum yarın yokum diye yarışmayı kaybetmek istemem. Şu an itibariyle 29. haftamın son günündeyim :)
Eki Görüntüle 500493
Sali nst, persembe sezeryan kesinlesti kizlar.sabah ayarlAtabilirsem guzel olur. fitik engel degilse epidural da karar verdik. ben istemiyorum ama esim istiyo.insallah guzel haberler veririm.
neyseki kötü bi durum olmamasına sevindim ... sende sürekli yat gezme artık ne olur ne olmaz .. şurda az kaldı çok riskli haftaları atlatmana ...inşallh ateş hocadanda iyi yanıtlar alırsın ..kızlar selam.bugün benim için biraz stresli başladı.bazen kasıklarıma hafif te olsa adet sancısı gibi bir sancı giriyordu.sabah ta biraz olunca yine asabım bozuldu ardından kan gelmesinden korktum.pzt ateş hocaya gidicem ama 2 gün daha bekleyemem dedim ve eşimle medicanadaki doktoruma gittik nstye girdim.çok az da olsa hareketlilik çıktı.dr serum verdi ve idrar yolu enfeksiyonu var mı diye tahlil istedi.serumdan sonra tekrar nstye gir dedi.idrarda bişey yok ikinci nstde de kasılma çıkmadı.parsiyal previa devam ediyor.bu zamandan sonra da çıkmaz dedi.ben zaten çıkmasını beklemiyorum.yerinde dursun yeterki kanama olmasın derdindeyim.nidilatı günde 3e çıkardı.zaten bazen 3 tane alıyordum.bebek 25+5 günlük.880gr.önce 28i atlatalım sonra 32yi atlatalım dedi dr.inşallah sonrası da gelir.
valla Allah bıraktım sakin kalmaya çalışıyorum.nasıl olsa ne yaparsam yapayım yazılan olacak.
bu arada mersennecim senin göbeğini seveyim maşallah sana o bacaklar ne öyle inceciksin bence sen istediğini ye çikolatanı da ye canım..
hepinizin göbeğini sevip okşuyorum arkadaşlar..
asudçum hadi hayırlısı canım prş güzel haberlerini alırız inşallah.eğer çok paniklemiyorsan epidural ol derim.Allah korusun operasyon esnasında problem çıkarsa seni hemen uyuturlar zaten.ben previa olmasam da genel yaptırırdım çünkü stresten kendimi sıkıyorum belli etmiyorum dışarıya ama sıkmaktan tansiyonum düşüyor..
panikliyorum :)) ikisinden de tirsiyorum. hani kanama felan baslar diye. bi taraftan da narkoz yemek istemiyorum hep kendimde olayim diye. sanirim son anda karar vericem.kızlar selam.bugün benim için biraz stresli başladı.bazen kasıklarıma hafif te olsa adet sancısı gibi bir sancı giriyordu.sabah ta biraz olunca yine asabım bozuldu ardından kan gelmesinden korktum.pzt ateş hocaya gidicem ama 2 gün daha bekleyemem dedim ve eşimle medicanadaki doktoruma gittik nstye girdim.çok az da olsa hareketlilik çıktı.dr serum verdi ve idrar yolu enfeksiyonu var mı diye tahlil istedi.serumdan sonra tekrar nstye gir dedi.idrarda bişey yok ikinci nstde de kasılma çıkmadı.parsiyal previa devam ediyor.bu zamandan sonra da çıkmaz dedi.ben zaten çıkmasını beklemiyorum.yerinde dursun yeterki kanama olmasın derdindeyim.nidilatı günde 3e çıkardı.zaten bazen 3 tane alıyordum.bebek 25+5 günlük.880gr.önce 28i atlatalım sonra 32yi atlatalım dedi dr.inşallah sonrası da gelir.
valla Allah bıraktım sakin kalmaya çalışıyorum.nasıl olsa ne yaparsam yapayım yazılan olacak.
bu arada mersennecim senin göbeğini seveyim maşallah sana o bacaklar ne öyle inceciksin bence sen istediğini ye çikolatanı da ye canım..
hepinizin göbeğini sevip okşuyorum arkadaşlar..
asudçum hadi hayırlısı canım prş güzel haberlerini alırız inşallah.eğer çok paniklemiyorsan epidural ol derim.Allah korusun operasyon esnasında problem çıkarsa seni hemen uyuturlar zaten.ben previa olmasam da genel yaptırırdım çünkü stresten kendimi sıkıyorum belli etmiyorum dışarıya ama sıkmaktan tansiyonum düşüyor..
senin tatliligindandir oasudçum resimlerinize biraz baktım da sen de kızın da çok çok tatlısınız maşallah nazar deymesin size
mersenne bastan kaybetmis. nasil br guven o. bir de bizimle yarisiyo bu popo bu gobekle. zaten bacaklar isi bitiriyor. yazik pek zayif bu. o kadar hamaratsiz yaptiklarindan ye be gulum.ahh şekerim şimdi benimkini koycam sen zaten kaybettin yarışmayı :)) birinci belli ikinci kim :)
maşallh göbüşüne
hakkında hayırlısı olsun canım .. inşallah güzel haberlerini alırız..
ve işte dün söz verdiğim gibi bugün çektiğim göbüş fotomu koyuyorum :)))
Eki Görüntüle 500875
dediğim kadar var sanırım :))
ohh hazırlıklar tam gaz demek ne güzel .. bende beşiğime cibinlik alcam bide dönencemi diyolar ne o müzik çalan dan :))panikliyorum :)) ikisinden de tirsiyorum. hani kanama felan baslar diye. bi taraftan da narkoz yemek istemiyorum hep kendimde olayim diye. sanirim son anda karar vericem.
caniiiim insallah en sonlari gorceksin. hersey yolunda gidecek. bak ben hersey guzel olacak diye diye geldim. moral herseyi duzeltir seker. once umut.benim de cikmadi. bak hafta kac oldu. ckmasin ne yapalim yani.
senin tatliligindandir o
mersenne bastan kaybetmis. nasil br guven o. bir de bizimle yarisiyo bu popo bu gobekle. zaten bacaklar isi bitiriyor. yazik pek zayif bu. o kadar hamaratsiz yaptiklarindan ye be gulum.
saol canim. hepimiz iyi haberler vericez buradan.
birinci benim ama adil olmasi icin sizin haftalara yakin cekilmis bir resim bulmam lazim. resim cektirdigimi de hic hatirlamiyorum. ama emin olun 1. benimolmadi 9 aylik gorursunuz. kizim bilgisayardan bi kalkarsa bakicam. belki arada cikmisimdir. ben gene esimin bilgisayara kondum. o da kizin odasini ayarliyo. yatagi kucultuyo buyuk kizin oda tamam. cibinlikler felan takildi. yazik gelecek bebisin oda bir fena. bu halde nasil halledeceksem. yuruyemiyorum bile dogru durust.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?