- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.161
bonusunla kendini topla esittir ben :) biraz mubalaga ordu
biraz artim var senden sanirim. benim odem de var. maalesef 1. benim
ohh hazırlıklar tam gaz demek ne güzel .. bende beşiğime cibinlik alcam bide dönencemi diyolar ne o müzik çalan dan :))
sen şuankini koy ben senle yarışırım :)) eminim benimki kadar yoktur yaa benim maşallahım var o konuda..
koycam :)susturcam seni
cibinlikler cilekte cok guzel.
cikolata sepet ve kapi susu de tamam. lokum da aldik. benim bitti artik. sadece bebisin odasi ve adı yok
benim kiz cok kiskaniyor. akrep burcu zaten.bebege artik buyuk birsey alacagimi sanmiyorum. uyku setiyle ona da cibinlik alacaktim cilekten vazgectim. belki ilerde. simdilik yazik eskici durumunda devam edecek. esk uyku setini sercem yarin napiim.
bu arada cilekte indirimler bayaga iyi. funnababy den uyku seti baktim 240 dan baslyo. cilekte 174 gibi birsey. cibinlik de 95 tl. sayfasinda var.
canım maşallah podyumdan fırlamış gibisin kıskandım çok:84::84::84:Yemek ısıtırken göbişimin fotoğrafını ekliyim dedim, malum yarın yokum diye yarışmayı kaybetmek istemem. Şu an itibariyle 29. haftamın son günündeyim :)
Eki Görüntüle 500493
allah yardımcın olsun canım hayırlı haberler duyucaz inşallahSali nst, persembe sezeryan kesinlesti kizlar.sabah ayarlAtabilirsem guzel olur. fitik engel degilse epidural da karar verdik. ben istemiyorum ama esim istiyo.insallah guzel haberler veririm.
canım benim ne güzel geçti gitti aslında hepimiz son ana kadar sadece nasıl doğuracağımızı düşünüyoruz ya sonra ne oluyor canım anlatsana çıktın bebeğin kuucağında geçtimi stresler unuttunmu yaşadığın korkuları :26:canım benim ben de sizleri hayırlısıyla bir doğurmuş görsem rahatlayacağım.özellikle ilk kez anne olacaklar için ayrı bir heyecan hissediyorum.
karnım acıyor.dün çok acımıştı,gaz da olunca çok derin bir acı hissettiriyor.
genelde çorba komposto içiyorum.
mihrimahlı uykusuz geceler devam ediyor.çok emmese de kolumda yatmaya alıştı,gidince ağlıyor.
kamesciğim çok şükür kavuştu.Allah kimseyi yavrusundan ayrı koymasın.
mersenne resmini gördüm,çok güzel bir hamilesin.
geçti çok şükür canım.uykusuzluk da var ya geçen hafta yaşadıklarım rüyamıydı diyorum.ameliyat,hastane,ateş hoca.........gerçek miydi
*
bende bakmak istiyorumasudçum resimlerinize biraz baktım da sen de kızın da çok çok tatlısınız maşallah nazar deymesin size
maşallah canım sen ben aynıyız canımve işte dün söz verdiğim gibi bugün çektiğim göbüş fotomu koyuyorum :)))
Eki Görüntüle 500875
dediğim kadar var sanırım :))
ben şuan niye bilmiyorum ama bu ay 2 kilo vermiş bulunuyorum :)) o göbeğe aldanma :)) hakkatten tombişim ama şuan toplamda gebeliğimde aldıklarımı vermişim 5 kilo almış görünüyorum :)) 7 kiloydu 20 . haftamda şuan 5 kilo ...canım maşallah podyumdan fırlamış gibisin kıskandım çok:84::84::84:
allah yardımcın olsun canım hayırlı haberler duyucaz inşallahbende her şekilde tırsıyorum :83::83::83:doktorum size genel anestezi yapmamız en mantıklısı dedi
canım benim ne güzel geçti gitti aslında hepimiz son ana kadar sadece nasıl doğuracağımızı düşünüyoruz ya sonra ne oluyor canım anlatsana çıktın bebeğin kuucağında geçtimi stresler unuttunmu yaşadığın korkuları :26:
bende bakmak istiyorum
maşallah canım sen ben aynıyız canımne yapalım allah nasip ederse zayıflarz inşallh hele prenslerimizi kucaklayalım
kızlar kames nasıl acaba bebişiyle inşallah iyidirler
kızlar ayıp olurmu bilmem ama ben bebişleeri ve sizleri görmek istiyorumfoto koymazmısnz
oke bakalım bekliyorum fotoları :))
bu arada ben uykusetini aldım yeni .. diğer oğlumdan olanlarda varda cibinlik yok ordan bi bakarım onuda ...
benim oğlanda aslında akrep burcu olcaktı :)) dr haftası önde gidiyo diye erken alırsa terazi olcaz sanırım :)) fatih zaten yengeç yeter bi tane eve :))
gule gule kullansin yakisikli.
akrep kzlar icin cok fena bir burc ama erkekler de farklymis sanirim. pek inat pek kiskanc. biraz bencil benim ki. simdi ne oldugu belli degil gerci. boyle kalirsa yandim. gelen de basak. al birini vur otekine. saclarm dimdik gezicem sanirim.nasil basedicem bilmem.benim zilli tek basima yetiyodu.
bu da biraz buyusun, azcik bi sgk odemem kaldi. hemen isime donmem lazim. sektor beni iyice unutmadan sgk mi odemem lazim.
canım valla ben başağım erkeğini bilmem ama kızı iyidir :)) ayy ya benimde doğum günüm yaklaştı iyice şimdi farkettim :))
zaten adı çocuk değilmi hepsi aynı aslında .. benim oğlanın kız gibi küsmeleri var bide siniri yetiyor .. bakalım bu oğlan nasıl olcak bari biraz uslu olsa gerçi böyle abinin yanında nekadar uslu olurki...
sanırım çalışan anne olmak çok zor .. peki çocuklara kim bakıyor canım ?
ve işte dün söz verdiğim gibi bugün çektiğim göbüş fotomu koyuyorum :)))
Eki Görüntüle 500875
dediğim kadar var sanırım :))
panikliyorum :)) ikisinden de tirsiyorum. hani kanama felan baslar diye. bi taraftan da narkoz yemek istemiyorum hep kendimde olayim diye. sanirim son anda karar vericem.
caniiiim insallah en sonlari gorceksin. hersey yolunda gidecek. bak ben hersey guzel olacak diye diye geldim. moral herseyi duzeltir seker. once umut.benim de cikmadi. bak hafta kac oldu. ckmasin ne yapalim yani.
senin tatliligindandir o
mersenne bastan kaybetmis. nasil br guven o. bir de bizimle yarisiyo bu popo bu gobekle. zaten bacaklar isi bitiriyor. yazik pek zayif bu. o kadar hamaratsiz yaptiklarindan ye be gulum.
saol canim. hepimiz iyi haberler vericez buradan.
birinci benim ama adil olmasi icin sizin haftalara yakin cekilmis bir resim bulmam lazim. resim cektirdigimi de hic hatirlamiyorum. ama emin olun 1. benimolmadi 9 aylik gorursunuz. kizim bilgisayardan bi kalkarsa bakicam. belki arada cikmisimdir. ben gene esimin bilgisayara kondum. o da kizin odasini ayarliyo. yatagi kucultuyo buyuk kizin oda tamam. cibinlikler felan takildi. yazik gelecek bebisin oda bir fena. bu halde nasil halledeceksem. yuruyemiyorum bile dogru durust.
Ben artik calismiyorum canim. ciktim isten. benim kiz sorunlu buyudu biraz donemedim ise.zaten yurt ici yurt disi karmasikti. her yemekten sonra kusar,gece de saat basi uyanirdi. 3 yasina kadar perisanlik yasadim yani.tam donecekken supriiiiz.bu sefer de 1 yasina getirip doneyim diyorum ama guzel bir sozumuz var. akil plan yaparmis kader buna ........la gulermis. bana sık sık guler zaten.
canım maşallah podyumdan fırlamış gibisin kıskandım çok:84::84::84:
ahh şekerim senin göbüş küçük :)) valla resim yetmedi göbüş ölçüsü alcaz bu gidişle herkez kendini daha büyük zannediyor :)))Bence popo ve diğer bölgeleri saymazsak göbeklerimiz gayet birbirine yakın, zaten göbiş yarışı yapıyoruz. Bana halen benim göbek daha sivri ve büyük gibi geliyor :) Asudu saymayalım zaten, hem ona hem bize haksızlık, o 9 aylık :)
Annesinin kızmayacağını bilsem yakışıklının yanaklarını yirim benAllah nazardan saklasın oğlumuzu ve seni Uyku setini güzel günlerde kullansın bebişin. Benim çok hoşuma gittiği için şu an serdim, bir dahaki ay yıkar kaldırırım :) Makinada 30 derecede yıkanıyor dediler yorgan ve yastık için.
Kabul, popodan çaktımama biz göbiş yarıştırıyoruz, benim göbişim fburakınkinden daha sivri ve büyük bence. Siz popo ve bacağa bakıp yanılıyorsunuz bence. Hem seninle yarışamayız ki, ama 9 aylık halimin fotosunu çekeceğim, o zaman bir daha yarışırız. Yaa yaptıklarımdan yiyemiyorum, korkuyom, çevremdekilere yediriyorum. :) bugün zaten mevlütte hep yedirdiler, bir öğünde 1 kilo aldım yine :) Kuzenim 51 kilo ile hamile kalmış 22 kilo almış, 11 kilosunu doğumda vermiş, 11 kilo fazlası var, ama o kadar zayıftı ki, hepimiz boşver verme böyle daha iyisin dedik, önceden kemikleri sayılıyordu
Bu arada haftaya perşembe güzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah sorunsuz olacak her şey. Funnababy nin ürünleri çok güzel ama çok pahalı uyku setleri. Ben o kadar paraya kıyamadım. Zaten 5 ay kullanacğım beşik için o kadar veremem vallahi. Oda takımı aldığımızda belki.
hımmm işe dönmeyi düşünüyorsun ama sanırım zor olacak :)) ben oğlumu bırakamadığımdan çalışmıyorum ev hanımlığına terfi ettim :))
benimde oğlum aynı senin kız gibi huysuz çok zor bir bebekti uyku nedir bilmezdim :)) kusmuklu bide arabada falan kusan cinslerden :))
Sağol güzelim, ben popodan hiç kilo almadım Allaha şükür, eski pantolonlarım halen oluyor, bir de resimdeki kotun modeli biraz daha zayıf gösteriyor, ondan öyle. Hamilelik öncesi kilom 55 boy 1,67. Şimdi tartıldım, mevlüt yüzünden 63,3 olmuşum. Tam 8,3 kilo almış bulunmaktayım. Ama göbeğimle çok mutluyum. Göbeğim büyüdükçe mutlu oluyorum
Bence popo ve diğer bölgeleri saymazsak göbeklerimiz gayet birbirine yakın, zaten göbiş yarışı yapıyoruz. Bana halen benim göbek daha sivri ve büyük gibi geliyor :) Asudu saymayalım zaten, hem ona hem bize haksızlık, o 9 aylık :)
Annesinin kızmayacağını bilsem yakışıklının yanaklarını yirim benAllah nazardan saklasın oğlumuzu ve seni Uyku setini güzel günlerde kullansın bebişin. Benim çok hoşuma gittiği için şu an serdim, bir dahaki ay yıkar kaldırırım :) Makinada 30 derecede yıkanıyor dediler yorgan ve yastık için.
Bu arada haftaya perşembe güzel haberlerini bekliyoruz canım, inşallah sorunsuz olacak her şey. Funnababy nin ürünleri çok güzel ama çok pahalı uyku setleri. Ben o kadar paraya kıyamadım. Zaten 5 ay kullanacğım beşik için o kadar veremem vallahi. Oda takımı aldığımızda belki.
ayni canim ya. mahvolurdum bi yere gderken. hala araba tutuyor sicak havada.
walla donmrk istiyorum ama kismet bakalim :)
kızlar selam.bugün benim için biraz stresli başladı.bazen kasıklarıma hafif te olsa adet sancısı gibi bir sancı giriyordu.sabah ta biraz olunca yine asabım bozuldu ardından kan gelmesinden korktum.pzt ateş hocaya gidicem ama 2 gün daha bekleyemem dedim ve eşimle medicanadaki doktoruma gittik nstye girdim.çok az da olsa hareketlilik çıktı.dr serum verdi ve idrar yolu enfeksiyonu var mı diye tahlil istedi.serumdan sonra tekrar nstye gir dedi.idrarda bişey yok ikinci nstde de kasılma çıkmadı.parsiyal previa devam ediyor.bu zamandan sonra da çıkmaz dedi.ben zaten çıkmasını beklemiyorum.yerinde dursun yeterki kanama olmasın derdindeyim.nidilatı günde 3e çıkardı.zaten bazen 3 tane alıyordum.bebek 25+5 günlük.880gr.önce 28i atlatalım sonra 32yi atlatalım dedi dr.inşallah sonrası da gelir.
valla Allah bıraktım sakin kalmaya çalışıyorum.nasıl olsa ne yaparsam yapayım yazılan olacak.
bu arada mersennecim senin göbeğini seveyim maşallah sana o bacaklar ne öyle inceciksin bence sen istediğini ye çikolatanı da ye canım..
hepinizin göbeğini sevip okşuyorum arkadaşlar..
asudçum hadi hayırlısı canım prş güzel haberlerini alırız inşallah.eğer çok paniklemiyorsan epidural ol derim.Allah korusun operasyon esnasında problem çıkarsa seni hemen uyuturlar zaten.ben previa olmasam da genel yaptırırdım çünkü stresten kendimi sıkıyorum belli etmiyorum dışarıya ama sıkmaktan tansiyonum düşüyor..
ahh şekerim senin göbüş küçük :)) valla resim yetmedi göbüş ölçüsü alcaz bu gidişle herkez kendini daha büyük zannediyor :)))
fatih burak alışık teyzesi hiç ses çıkartmaz ısırttırır:)) birazda sıcak kanlıyız gel dedimmi atılır boynuna sarılır :)) bide derki sen bu gece bizde kal ben sana sarılıp uyurum :)) bunu bütün güzel kızlara söylüyor tabi saftirik duygularla :))
sen zayıfsın maşallhın var canım o konuda bence haftana göre gayet uygun göbeğin var ama benimki zaten arka taraf değil tek göbek :))gerisi sığmadı fotoğrafa :))
ayni canim ya. mahvolurdum bi yere gderken. hala araba tutuyor sicak havada.
walla donmrk istiyorum ama kismet bakalim :)
aman al al nerene alıyosan artıkım :) ben açlık krizlerimden olsa gerek kilo vermişim hep açımmm hep açımmm..
salı günü dr ne dicek bakalım benim bu açlık durumuma bilemiyorum( gece yattım uyuyamadım midemin gurultusundan valla dayanamadım bişeyler yedim kaçırdım yani şimdi bu türlü şekerime zarar öbür türlü açım (
şuan itibariyle 5 kilo daha veririsem sanırım 3 veya 4 kilo olcak( bu ay 2 verdiğime göre bilemiyorum ..
Ahh bayılırım böyle sıcak kanlı çocuklara, sabahlara kadar oyun da oynarım onunla ben, hiç yorulmam sıkılmam. İşin olduğu zaman Fatihi bana bırak senBu göbek olayı çook güzel bir duygu yaa, vallahi, şiştikçe mutlu oluyorum. Ama bu ay doktorum kesin çok kilo almışın diyecek, son gittiğimde 61,5 idim şimdi 63,3. İnşallah gidene kkadar 63,5 kg. yu geçmem. Yaaa bu fazla kilo alana normal doğum yaptırmıyorlar lafları hikaye galiba. Kuzenim 22 kilo almış ama normal doğum yaptı. Ben kilo almayayım diye boşuna mı kasıyorum acaba. Valla öyleyse ben bundan sonra rahat rahat yiyim artık yaa. Benim tek derdim fazla kilo almışsın deyip sezeryana yönlendirmesi, yoksa inan kilo umurumda değil.
Bende işe dönmek istiyorum, hatta cuma günü kentsel dönüşümle ilgili sitenin yönetimi olarak belediye başkanına gittik, başkan doğumdan sonra gel hemen işe başla dedi. Ama gidince alacaklar mı göreceğiz. Keşke olsa, ne iyi olur ama zor. Olursa kızım 6 aylık falan olduğunda çalışmaya başlamak istiyorum, biraz mecburiyet, tek kişi çalışınca zor. Kızımız için benim de çalışmam lazım :)
Ben geceleri çok acıktığımda 2-3 adet havuç ya da salatalık yiyorum. Acaba sen de öyle şeyler yesen yine de diyeti çok bozmuş olur musun, doktoruna sorsana. Özellikle havuç iyi doyuruyor :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?