- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.181
valla birakiyim anlasirsiniz el ele diz dize sarılır öper sirnasiktir biraz...
Salatalık yiyorumda pek işe yaramıyor havuç ta şeker oranı yükselmiş canım listemde özellikle salatada bile Kesinlikle havucsuz diye yazıyor onu yiyemiyorum.. gece fındık yedim süt ictim biraz tuttu en azından uyudum fındık var listede sütte ama ben astim mecburen extradan yedim yani... Salı gunu bakalim sorcam o zora yediğim liste niye birden yetersiz geldi hoş çok yemek var içinde bu durumun bi açıklamasi vardır birden bire basladi bu durum.. aralarda tostum vardı meyve ile onu yemiyordum çok geliyordu şimdi onuda yiyorum yok surekli yeme halindeyim...
Kabul ediyorum, sırnaşa sırnaşa oynarız valla, eşim de hiç bırakmaz, sonra geri vermeyebilirizGeçen gün eşimin işyerine bir müşteri gelmiş kız bebeğiyle. Bıcırık eşime sırnaşmaya başlamış,özellikle kız çocukları eşime bayılır, yeğenlerimde öyle, eşim çocukları pat diye kucağına almak istemez genelde, bebeklere hastalık,mikrop bulaşır v.s. diye. Bu bebek sırnaşınca tutamamış kendini, anneside eşime vermiş bebeği, eşim oynamış onunla bir güzel şımartmış, sonra bebek hafif ağlamaklı olmuş eşim ağlayacak diye anneye vermek istemiş, kız önce annesine kucak açmış, tam eşim anneye bebeği uzatırken, kız eşime sarılmış anneye gitmemiş İşyerindekiler çok gülmüş. Zilli, eşime göz koymuş, saçını başını yolacağım Genelde bizim eve giren çocuk pek çıkmak istemez eşim de ben de çocuklarla çok oynarız. Fatih'te sıcak kanlıysa bırakmayız vallahi :)
Havucun şeker oranının yüksek olduğunu bilmiyordum canım, iyi oldu öğrendiğim, havuç sayımı azaltayım ben de. Evet salatalık hiç tutmuyor ne yazık ki. Kıyamam sana yaa, doktor inşallah ekstra bir şeyler verir, açlık durumları için.
bugünde çok şey kaçırdım galiba:44:sabahtan beri annemlerin salça yapmasını seyrediyorum belim koptu yoruldum tabi onlara yemek falanda hazırladım hala karıştırıyorlar kazanları birde kyınpederim 125 kilo daha ısmarlamamışmı kaynanam çıldırdıinşallah gelmez başka çok yoruldular çok
kızlar eylül ayınada girdik çabuk geçecek gibi geliyor:18:
ehhh bizim oğlan tam sizlik ozaman sen yollasanda o gelmez...
Büyük küçük herkezle anlaşan bir çocuk...
Şu yattığım günlerde babasi şirkete götürmüştu bir gün ordakiler bayılmışlar buna herkezi kucaklamış sohbet etmiş...
Bir gün şirketin yemeğine gittik fatih geziniyordu gelen giden fatihi soruyor bizim adamımız o diyolar biz böyle çocuk görmedik çok içten sıcakkanlı uyumlu diyolar... Resmen o gün elinden tutan götürüyo bize ver bunu diyolardi..
Bebekligindede öyleydi birine gidince yabancida olsa ağlamazdi...
Bunu anasinifina verdim yarım dönem çocukların hepsi fatih hastadır oldu.. hangi veliyi görsem bizim kiz bizim oglanla başlayan cümlelerin sonu evde hep fatihi anlatıyor onu çok seviyor diyolardi... Fatihi okuldan aldım çocuklar cok uzulduler resmen ...
Canım benim bu ıkinci listemdi ozaman bunla olmazsa bisey yapamayiz demişti insülin başlariz demisti bayadir iyi gidiyordu şu son bir haftaya kadar...
Bakalim nedicek ogun bu durumuma... Bu şekil şekerim iyi gidiyor ama hep bir kazinma halinde midem gur gur gur sureklu
Canım hem korkuyorsun hem kendini cok yoruyorsun hayranım şu cesaretine bana damarlanma var deseler yatar kalkmazdim yerimden...
Az kaldı doğumuna sabret azcik bi dogurda ondan sonra yap ne yapcaksan..
Oke şekerim..Ben teklifimde samimiyim, işin olduğunda Fatihi beklerim :) İnşallah insüline gerek kalmaz canım, bizim de az kaldı sayılır, senin 9 haftan var, bu liste 9 hafta götürür inşallah. Önemli olan o aç kalmalarının bebeğe bir etkisi var mı? Zararı yoksa, ne yazık ki diş sıkacaksın sanırım
Bende de damarlanma var.onu da kabul ediyorsun.damarlanmanin da asamasi o kadar cok ki.ogrenmezsin insallah.
kızlar iyi pazarlar..herkes gezmelerde tozmalarda galiba..dün akşam ne güzel muhabbet etmişsiniz okudum hepsini.Allah muhabbetinizi arttırsın.
ben bugün daha iyiyim.arada gene çok minik sancım oluyor ama aldırmıyorum çok aşırı değil.bence bu sancılar önemsiz yaa.dr beni biraz paniklettirdi.nette araştırdım hamilelerde çok sık oluyormuş.bir de ben yakın zamanda sezaryen oldum ya rahmimdeki dikiş yaram yeni sayılır.rahim ve bebek büyüdükçe rahmi tutan bağlar genişliyormuş bu da sancıya sebep olabilirmiş.doğum sancıları çok aşırı olurmuş benimkiler hiç kaale alınmayacak türde.ama haliyle panikliyorum tabi keyfim kaçıyor.
keyfim kaçık olduğundan göbek yarışmasıyla ilgilenemedim ama aslında ben hepinizi yer yutarım bu 26 haftalık göbişle.hepiniz benden ilerisiniz ama heralde ben geçen seneyi de hamile geçirdiğim için bu sefer göbeğim haddinden fazla büyüdü.dün hastanede 28 haftalık bir hemşire vardı minicikti göbeği.ben sanki yarın doğuracak gibiyim.buraya resim koymayı bilmiyorum ama..
canım nasıl oluyor sancı olayı sanki bendede var ama hafif hafif arada ağrım var ilk te hiç yoktu böyle şeylerim ..
göbek yarışmasına tarafsız bi jüri şart herkez iddalı :)),
ben bugün alılş veriş yaptım abişe tabi küçüldü herşeyi mevsime göre baya bi alış veriş yaptım oana bugün çokta yoruldum ama o mutlu oldu tabi ..
birde kaplumba istedi kaplumba aldık eve hiç anlamamda yazık ölmeseler bari(
keske kaplıumbaga olayni once burada acsaydin. bzde de var ve buyuyolar durmadan. sulari les gibi oluyor. ya da ben sana verirdim
gule gule giyinsin senin yakisikli bonus :)
canım benimkinde evde hayvan besleme merakı var yok tavşan alalım yok kedi köpek balık kuş vs sanki kaplımba bana daha masum geldi ...
çok büyüyorlarmı bunlar( bi ara civciv besledik pisliğinden kokusundan dayanamadım bahçesi olan birine verdim b.. bu kaplumbayıda sanırım salarım denize gider ...
yaşar herelde dnizde değilmi ?
off offf maşallah:))) bende kendimi bişşey sanıyordum yenimi bu foto yanlız yeniyse benimde senden aşağı kalmıcam kesin :))
burda sanırım şuan seni geçe bilen olmaz..
hoş mersenne benimkinden kendininkini büyük bulmuştu sendende büyük bulursa şaşırmam :))
yazik sakın ha. onlar tatlı suda yasar. bayaga buyuyolar. 1 karis olan olmus.
yakin zamanda bi pet shopun kapisina birakip kacicam. buyumeye basladilar cunku.
benimki de kedi kopek istiyo da asla almam. kendime bakamiyorum ben
dedim di mi ben
aman ben haddimi bilip susuyorum :)) ama bak şimdi dicem siz göbek görmemişiniz diye niye böle çok büyük diyene :))
neyseki perşembe günü kurtuluyorsun bu koca göbüşten .. güle güle göbüş merhaba bebiş ay ne güzelllllllll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?