- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.201
saka yaptim yahuo kadar buyuk gobek olur mu :))) biraz buyuttuk cok degil ama olsun. eheuheuheeueu.. dogrusunu koyucam birazdan
kocam grafikerde. yarisma var dedim hallediverdi.
Eki Görüntüle 501458
bu kadar. bu dogru walla. ama sizin haftalara ait bir resm bulamadim. ama uzun suredir ayni benim gobek. cabuk buyudu. duruldu. sonra gene buyudu. oyle bitiyor.
ikiz diyenler cok ama hadi ordan diyorum ama ablamin resimlere bakiyorum da cidden o kadar. onun ikizdi.
gittigi kadar gider artik. kalan saglar bizimdir
allah senii
bende diyorum bune nasıl bişi :)))
çabuk dorusunu koy bakim :))
koydum
bz de kucultecegimize buyutuyoruz kocamin dedigi gibi. kucult desen anlardim da zaten yeterince buyuk degil mi diyo
doğru söylemiş adam :)9 biz kadınlarıda anlamak zor sanırım ..
off offf maşallah:))) bende kendimi bişşey sanıyordum yenimi bu foto yanlız yeniyse benimde senden aşağı kalmıcam kesin :))
burda sanırım şuan seni geçe bilen olmaz..
hoş mersenne benimkinden kendininkini büyük bulmuştu sendende büyük bulursa şaşırmam :))
Eki Görüntüle 501458
bu kadar. bu dogru walla. ama sizin haftalara ait bir resm bulamadim. ama uzun suredir ayni benim gobek. cabuk buyudu. duruldu. sonra gene buyudu. oyle bitiyor.
ikiz diyenler cok ama hadi ordan diyorum ama ablamin resimlere bakiyorum da cidden o kadar. onun ikizdi.
gittigi kadar gider artik. kalan saglar bizimdir
neyimiz var askolsun :) apacik soyledigimizi anlamiyolar da.
surda canimiz sıkılıyor vakit geciriyoruz, arkadasliklar ediniyoruz. bi gobek buyutmusuz ne var
Kandırıkçı
Yok yaa, resmi görünce uzaya fırlatılmaya hazır mekik aklıma geldikim yarışabilir onunla.
Yine de wavvvv diyorum, Fburak ne cesaret bununla yarışıyon anlamadım. Canım Asud bariz, açık ara öndeAsudcuğum göbişine maaşallah ve sana da, önceki halini bilemiyorum ama senin de popo falan hiç büyümemiş bence Birde bana ufak popo diyordu, duyanda kendisinde popo var sanır Sırf göbekten kilo almışın.
Kandırıkçı
Yok yaa, resmi görünce uzaya fırlatılmaya hazır mekik aklıma geldikim yarışabilir onunla.
Yine de wavvvv diyorum, Fburak ne cesaret bununla yarışıyon anlamadım. Canım Asud bariz, açık ara öndeAsudcuğum göbişine maaşallah ve sana da, önceki halini bilemiyorum ama senin de popo falan hiç büyümemiş bence Birde bana ufak popo diyordu, duyanda kendisinde popo var sanır Sırf göbekten kilo almışın.
Kandırıkçı
canım benim onun göbeği 38 hafta göbeği :)) o yüzden dedim senle yarışıyorum diye benim 31 hafta :)) ee zaten bende o haftada ondan aşağı olmamki :)) burun farkı birimiz oluruz birinci :)
Gozum ustunde olacak
tamam şekerim 38 haftamda bi foto daha koycam inşallah .. ozaman sen bu fotonu kaybetme bak bakalım nasıl olucak :))
ama doğurunca kaybolma sakın ha
Askolsun canim. en son sen ve pepuke kaliyosun.ikiniz de dogurmadan gitmek yok
bebekle cok aktif olamam ama burada olup saglikli haberlerinizi alicam
hayırlısı canım.Cok cok saol canim.
Ben bu sefer ikisinden de tirsiyorum.genel olsun dersem de karsi cikmaz. epidural olursa o da iceri girecek bizi merak etmeyecek. derdi o yani :) bugun doktorla konustuk o gun karar verirsin dedi. sali anestezi uzmaniyla gorusmeyi dusunuyorum.belki birine daha cok aklim yatar secerim. narkozfan ayilirken bu sefer sıkıntılı girecegimden ayilirken sorun cikmadindan korkuyorum. epiduralde de dogum sirasinda bi sorun cikarsa gormek istemiyorum
canım benim geçmiş olsun.seni tedirgin edecek hiç bir şey olmasın doğuma kadar inşaALLAH.kızlar selam.bugün benim için biraz stresli başladı.bazen kasıklarıma hafif te olsa adet sancısı gibi bir sancı giriyordu.sabah ta biraz olunca yine asabım bozuldu ardından kan gelmesinden korktum.pzt ateş hocaya gidicem ama 2 gün daha bekleyemem dedim ve eşimle medicanadaki doktoruma gittik nstye girdim.çok az da olsa hareketlilik çıktı.dr serum verdi ve idrar yolu enfeksiyonu var mı diye tahlil istedi.serumdan sonra tekrar nstye gir dedi.idrarda bişey yok ikinci nstde de kasılma çıkmadı.parsiyal previa devam ediyor.bu zamandan sonra da çıkmaz dedi.ben zaten çıkmasını beklemiyorum.yerinde dursun yeterki kanama olmasın derdindeyim.nidilatı günde 3e çıkardı.zaten bazen 3 tane alıyordum.bebek 25+5 günlük.880gr.önce 28i atlatalım sonra 32yi atlatalım dedi dr.inşallah sonrası da gelir.
valla Allah bıraktım sakin kalmaya çalışıyorum.nasıl olsa ne yaparsam yapayım yazılan olacak.
bu arada mersennecim senin göbeğini seveyim maşallah sana o bacaklar ne öyle inceciksin bence sen istediğini ye çikolatanı da ye canım..
hepinizin göbeğini sevip okşuyorum arkadaşlar..
asudçum hadi hayırlısı canım prş güzel haberlerini alırız inşallah.eğer çok paniklemiyorsan epidural ol derim.Allah korusun operasyon esnasında problem çıkarsa seni hemen uyuturlar zaten.ben previa olmasam da genel yaptırırdım çünkü stresten kendimi sıkıyorum belli etmiyorum dışarıya ama sıkmaktan tansiyonum düşüyor..
benim son hallerime yakın gibi.ve işte dün söz verdiğim gibi bugün çektiğim göbüş fotomu koyuyorum :)))
Eki Görüntüle 500875
dediğim kadar var sanırım :))
canım maşallah podyumdan fırlamış gibisin kıskandım çok:84::84::84:
allah yardımcın olsun canım hayırlı haberler duyucaz inşallahbende her şekilde tırsıyorum :83::83::83:doktorum size genel anestezi yapmamız en mantıklısı dedi
canım benim ne güzel geçti gitti aslında hepimiz son ana kadar sadece nasıl doğuracağımızı düşünüyoruz ya sonra ne oluyor canım anlatsana çıktın bebeğin kuucağında geçtimi stresler unuttunmu yaşadığın korkuları :26:
bende bakmak istiyorum
maşallah canım sen ben aynıyız canımne yapalım allah nasip ederse zayıflarz inşallh hele prenslerimizi kucaklayalım
kızlar kames nasıl acaba bebişiyle inşallah iyidirler
kızlar ayıp olurmu bilmem ama ben bebişleeri ve sizleri görmek istiyorumfoto koymazmısnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?