Plasenta previa

saka yaptim yahu o kadar buyuk gobek olur mu :))) biraz buyuttuk cok degil ama olsun. eheuheuheeueu.. dogrusunu koyucam birazdan
kocam grafikerde. yarisma var dedim hallediverdi.

allah senii

bende diyorum bune nasıl bişi :)))
çabuk dorusunu koy bakim :))

bu kadar. bu dogru walla. ama sizin haftalara ait bir resm bulamadim. ama uzun suredir ayni benim gobek. cabuk buyudu. duruldu. sonra gene buyudu. oyle bitiyor.
ikiz diyenler cok ama hadi ordan diyorum ama ablamin resimlere bakiyorum da cidden o kadar. onun ikizdi.
gittigi kadar gider artik. kalan saglar bizimdir

hah işte şuan senle yarışırım bak :))) nede olsa aramızda hafta farkı var :)
tek rakibim sensin şuan :))

Kandırıkçı

Yok yaa, resmi görünce uzaya fırlatılmaya hazır mekik aklıma geldi kim yarışabilir onunla.

Yine de wavvvv diyorum, Fburak ne cesaret bununla yarışıyon anlamadım. Canım Asud bariz, açık ara önde Asudcuğum göbişine maaşallah ve sana da, önceki halini bilemiyorum ama senin de popo falan hiç büyümemiş bence Birde bana ufak popo diyordu, duyanda kendisinde popo var sanır Sırf göbekten kilo almışın.

neyimiz var askolsun :) apacik soyledigimizi anlamiyolar da.
surda canimiz sıkılıyor vakit geciriyoruz, arkadasliklar ediniyoruz. bi gobek buyutmusuz ne var

doğru diyosun şekerim :)9 sıkıntıdan biz ne yaptımızı biliyoruyuz:))

canım benim onun göbeği 38 hafta göbeği :)) o yüzden dedim senle yarışıyorum diye benim 31 hafta :)) ee zaten bende o haftada ondan aşağı olmamki :)) burun farkı birimiz oluruz birinci :)

popom buyudu maalesef bu sefer. burdan pek belli olmamis cidden.
Ama gobek buyuk. buarada buyuttuk de cok da degil oyle fuze felan demeyin dermisim
1.68 59 kiloydum. sigarayi biraktim 8 ayda 8 kilo almistim.sonra da hamile kaldim. simdi 73-74 civariyim.14 kilo aldumhala aliyorum. cunku durmadan yiyorum. pasta,dondurma ne varsa

popom buyudu maalesef bu sefer. burdan pek belli olmamis cidden.
Ama gobek buyuk. buarada buyuttuk de cok da degil oyle fuze felan demeyin dermisim
1.68 59 kiloydum. sigarayi biraktim 8 ayda 8 kilo almistim.sonra da hamile kaldim. simdi 73-74 civariyim.14 kilo aldumhala aliyorum. cunku durmadan yiyorum. pasta,dondurma ne varsa

tamam şekerim 38 haftamda bi foto daha koycam inşallah .. ozaman sen bu fotonu kaybetme bak bakalım nasıl olucak :))
ama doğurunca kaybolma sakın ha

Askolsun canim. en son sen ve pepuke kaliyosun.ikiniz de dogurmadan gitmek yok
bebekle cok aktif olamam ama burada olup saglikli haberlerinizi alicam

Askolsun canim. en son sen ve pepuke kaliyosun.ikiniz de dogurmadan gitmek yok
bebekle cok aktif olamam ama burada olup saglikli haberlerinizi alicam

Evet ya bebekle aktif olmak zor tabi uyutunca anca fırsat olursa bakarsın...
Ben mersenne pepuke derken kimse kalmicak bu topic te bosalicak kimse kalmicak
Sen ve azraa bi dogurunda hele sıra bana gelsin... Sanki daha cokkk var bana yaa...

hayırlısı canım.
göbüşün de normal haftana göre.ben de foto çekeyim hatıra kalsın diyordum ki fırsat olmadan bitti hamilelik.:)
canım benim geçmiş olsun.seni tedirgin edecek hiç bir şey olmasın doğuma kadar inşaALLAH.
ve işte dün söz verdiğim gibi bugün çektiğim göbüş fotomu koyuyorum :)))
Eki Görüntüle 500875

dediğim kadar var sanırım :))
benim son hallerime yakın gibi.

azracığım son aylarda stresim sadece doktora gidince oldu.korkum vardı ama düşünmemeye çalıştım.belki işte olduğum için kafam meşguldü.sadece kime yaptıracağım endişesi çok büyüktü.ateş hocadan sonra olay gözümde normalleşti ama yine de en kötü ihtimali de kabullenmiştim.
daha önceden ameliyata girerken yaşayacağım korkuyu çok hayal ettim.acaba kendime geldiğimi görürmüyüm vs.ama dediğim gibi en önemlisi doktoruna güvenmen Allah'ın izniyle.
acil gittiğim gece olmaması iyi olsu.gece ve ani olsaydı çok panik yapardım.
ameliyat sonrası ağrım çoktu bebek benden sonra geldi.küvöze girip girmediğini sormuştum gelmeden.sonra hem narkozdan hem ağrı ve ilaçlardan uyudum akşama kadar.tek düşündüğüm ağrıların geçip geçmeyeceğiydi.biliyorsun sonraki gün de gaz problemi başlıyor.yani ameliyat sonrası öncesini pek düşünemiyorsun.ama ben sürekli şükrettiğimi hatırlıyorum.sen de bizden çok çok kolayca atlatacaksın eminim.germe son zamanlarında kendini canım benim.

kızlar dün kızımı emzirmeye çalışırken uyudu.sonra bir ses çıkardı ve morardı.çok korktum.kardeşimin hanımına verdim hemen.göğsüne hafif bastırınca ağladı.ama yüzü simsiyah olmuştu.uzun süre de sapsarı kaldı.sürekli kontrol ettik sonrasında.rengi gelinceye kadar öldüm.ablası da çok korktu,ağladı hıçkırarak.bu sabaha kadar kendime gelemedim.elimde kaldı resmen.Allah bir daha göstermesin inşaALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…