- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.221
kızlar dün kızımı emzirmeye çalışırken uyudu.sonra bir ses çıkardı ve morardı.çok korktum.kardeşimin hanımına verdim hemen.göğsüne hafif bastırınca ağladı.ama yüzü simsiyah olmuştu.uzun süre de sapsarı kaldı.sürekli kontrol ettik sonrasında.rengi gelinceye kadar öldüm.ablası da çok korktu,ağladı hıçkırarak.bu sabaha kadar kendime gelemedim.elimde kaldı resmen.Allah bir daha göstermesin inşaALLAH.
canim koca gobusluyum biraz hele onceki gebeligimde doguma giderkenki resmimi gördüm geçen baya bi göbek varmış ozamanda....hayırlısı canım.
göbüşün de normal haftana göre.ben de foto çekeyim hatıra kalsın diyordum ki fırsat olmadan bitti hamilelik.:)
canım benim geçmiş olsun.seni tedirgin edecek hiç bir şey olmasın doğuma kadar inşaALLAH.
benim son hallerime yakın gibi.
azracığım son aylarda stresim sadece doktora gidince oldu.korkum vardı ama düşünmemeye çalıştım.belki işte olduğum için kafam meşguldü.sadece kime yaptıracağım endişesi çok büyüktü.ateş hocadan sonra olay gözümde normalleşti ama yine de en kötü ihtimali de kabullenmiştim.
daha önceden ameliyata girerken yaşayacağım korkuyu çok hayal ettim.acaba kendime geldiğimi görürmüyüm vs.ama dediğim gibi en önemlisi doktoruna güvenmen Allah'ın izniyle.
acil gittiğim gece olmaması iyi olsu.gece ve ani olsaydı çok panik yapardım.
ameliyat sonrası ağrım çoktu bebek benden sonra geldi.küvöze girip girmediğini sormuştum gelmeden.sonra hem narkozdan hem ağrı ve ilaçlardan uyudum akşama kadar.tek düşündüğüm ağrıların geçip geçmeyeceğiydi.biliyorsun sonraki gün de gaz problemi başlıyor.yani ameliyat sonrası öncesini pek düşünemiyorsun.ama ben sürekli şükrettiğimi hatırlıyorum.sen de bizden çok çok kolayca atlatacaksın eminim.germe son zamanlarında kendini canım benim.
kızlar dün kızımı emzirmeye çalışırken uyudu.sonra bir ses çıkardı ve morardı.çok korktum.kardeşimin hanımına verdim hemen.göğsüne hafif bastırınca ağladı.ama yüzü simsiyah olmuştu.uzun süre de sapsarı kaldı.sürekli kontrol ettik sonrasında.rengi gelinceye kadar öldüm.ablası da çok korktu,ağladı hıçkırarak.bu sabaha kadar kendime gelemedim.elimde kaldı resmen.Allah bir daha göstermesin inşaALLAH.
sağolun kızlar.ben hiç duymamıştım.çok korktum.
iyi geceler kızlar,
kötü tecrübeler yaşamış arkadaşlar geçmiş olsun,Allah bi daha yaşatmasın inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimiz kucaklarımıza alalım Allah' ın da izniyle.
Kızlar ben de detaylı ultrasona girdim geçen hafta,şuan 26 haftalık hamileyim, plasenta yeri : ön yazıyor, bebeğim baş aşağı duruş pozisyonundaymış, plasentanın bu konumu bende de plasenta previa alduğu anlamına mı geliyor acaba ??
hamileyken ayrı,doğunca ayrı uykusuzluk.........Maalesef erken dogumlarda oluyor. metanetli olmak da zor ama olacaksin. bu da gececek. Allah yardimcin olsun.
Ben de uyuyamiyodum zaten artik hic yatamiyorum. uykuyu hepten unutcaz artik
Çok geçmiş olsun canım, korktucu gerçekten. Daha önce benzer şeyler duymuştum ama neden olduğu konusunda bilgim yok. İnşallah bir daha korkutmaz kızımız. Gaz durumu nasıl, çok mu gazlı. Allahtan kardeşinin hanımı varmış, yanında kimse olmasa insan ne yapacağını şaşırır Allah korusun.
mrb kızlar sabah idrar tahlili için sağlık ocağına gittim temiz çıktı şükür tam çıkacaktım ebe elindeki 1 kiloluk boya kutusunu niye taşıyorsun senin durumun çok tehlikeli kanaman başlasa durduramazlar ayakta dikilme ben normal doğumda 3 ünite kan aldım kan ayarladınızmı dedi bende dr 2 üniteyle atlatıcaz işallah dedi perşembe ne der bilmiyorum dedim eşimde benim kanımdan birde kaynım dedim eşinden kan alsalar ayakta kim koşturACAK EŞİN KAN VERMEK İÇİN 6-7 . SIRADA dedi sonra bir ebe geldi 15 yıl devlet hastanesinde 2 tane plasentalı durumla karşılaştım demezmi benim ebede 2,5 yıldır burdayım sen 2.plasenta durumlusun dedi sonundada seni korkutmak istemem ama ne olur ne olmaz dedi neyse benim aile hekimi yoktu diğerine girip kan ilacını doktorumun 2ye çıkardığını plasenta previa olduğumu söyledim doktor aman allahım sana 3 kutu ilaç yazmalıyım bundan 50-60 sene önce olsaydı ex olurdun biliyormusun dedi bişey demedim çıkarken anladınmı vefat edersin dediçıktım eşimi aradım sen daha bana kan ayarlamadınmı diye adam şaşırdı kızılayı aramış siz merak etmeyin hastane herşeyi aayarlıyor çok korkutmuşlar demiş neyse ben nette 2500 kişide 1 görüldüğünü okumuştum ama bulunduğum yerde benim durumumda hiç hasta olmadığını öğrenince haliyle karma karışık durumlara girdim tam korkum geçmişti ne bileyim allah böyle münasip görmüş her şerde vardır bir hayır ben nekadar şanslı bir kulum vardır allahın takdir edeceği bir şeyler inşallah hiç isyan etmedim rabbim ettirmesin hamd olsun beterinden korusun yavrularımı bana benide onlara bağışlasın amin
mrb kızlar sabah idrar tahlili için sağlık ocağına gittim temiz çıktı şükür tam çıkacaktım ebe elindeki 1 kiloluk boya kutusunu niye taşıyorsun senin durumun çok tehlikeli kanaman başlasa durduramazlar ayakta dikilme ben normal doğumda 3 ünite kan aldım kan ayarladınızmı dedi bende dr 2 üniteyle atlatıcaz işallah dedi perşembe ne der bilmiyorum dedim eşimde benim kanımdan birde kaynım dedim eşinden kan alsalar ayakta kim koşturACAK EŞİN KAN VERMEK İÇİN 6-7 . SIRADA dedi sonra bir ebe geldi 15 yıl devlet hastanesinde 2 tane plasentalı durumla karşılaştım demezmi benim ebede 2,5 yıldır burdayım sen 2.plasenta durumlusun dedi sonundada seni korkutmak istemem ama ne olur ne olmaz dedi neyse benim aile hekimi yoktu diğerine girip kan ilacını doktorumun 2ye çıkardığını plasenta previa olduğumu söyledim doktor aman allahım sana 3 kutu ilaç yazmalıyım bundan 50-60 sene önce olsaydı ex olurdun biliyormusun dedi bişey demedim çıkarken anladınmı vefat edersin dediçıktım eşimi aradım sen daha bana kan ayarlamadınmı diye adam şaşırdı kızılayı aramış siz merak etmeyin hastane herşeyi aayarlıyor çok korkutmuşlar demiş neyse ben nette 2500 kişide 1 görüldüğünü okumuştum ama bulunduğum yerde benim durumumda hiç hasta olmadığını öğrenince haliyle karma karışık durumlara girdim tam korkum geçmişti ne bileyim allah böyle münasip görmüş her şerde vardır bir hayır ben nekadar şanslı bir kulum vardır allahın takdir edeceği bir şeyler inşallah hiç isyan etmedim rabbim ettirmesin hamd olsun beterinden korusun yavrularımı bana benide onlara bağışlasın amin
O kadar ozel doktora hastaneye profa gittim. biri idrar tahlili istemedi. nst baglamadi,kanama halinde haric. daha yarin baglancam nst ye. bazi doktorlar cok telas yapiyor sanirsam.
Sinirlendim resmen ya. adamlara bak gormeden bilmeden korkutulur mu karni burnunda kadin
kızlar pepuke hastanede.az kahverengimsi leke gelmiş,az da sancı varmış.hastanede yatacakmış.stresden oldu sanırım.inşaALLAH hayırlısıyla bebeğini vaktinde doğurur canım arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?