Plasenta previa

İnsallah boyle gitmez

İnsallah boyle gitmez

bilmiyorum canım ya fazlalaştırılan listeme göre yedim ama hala açım ( kendimi geçtim artık neyse bebek normal kilo alsında doğuma kadar çekerim .. inşallah şu hastaneye yatma etme durumum olmaz..

geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin bu hafta bol et süt yumurta ve kaşar peyniri yoğurt ye mutlaka kilo alımı normale girer evet can sıkıcı benimkide nst bağlanıca tekme atıyo bende huzursuz oluyorum rahatsız olduğundan tekme attığını anlamıştım korkuyolarmı acaba yavrucaklar üzülmee canım oynatma şekkerini ne kaldı şurda bşey çıkmadan geçireceksin sende üzme oğlanımızı bizde yakın arkadaşlara aile yakını aynı yaştakilere aretlik derler üzme bizim aretliğimizi benimde perşembe sabahı kan tahlilleri idrar tahlili nst ultrason var bakalım ne diyecek rabbim hepimize hayırlı haberler duyursun amin

bilmiyorum canım ya fazlalaştırılan listeme göre yedim ama hala açım ( kendimi geçtim artık neyse bebek normal kilo alsında doğuma kadar çekerim .. inşallah şu hastaneye yatma etme durumum olmaz..

canım bence senin miden bozulmuş söyle bence doktoruna bende haftada 1 lansor alıyorum iyi geliyor hem ekşimesine hhem asidine hemde açlığıma

Canım benim listem çok kalabalık etler sutler yumurtalar peynirler aralarda tostlarim meyvalarim fındığın fistigim herşeyim var...
Zaten dr açım dediğimde bizim için bebek daha önemli suan dedi... Kilosunu bakicaz sorun yoksa aç maç geziceksin idare edeceksin dedi...
Bebeğe bakinca 15 gün için listeme ekleme yaptı sekeride ölc gek dedi duruma göre yatiricam seni dedi ışte...
Herşey Bebegin kilosuna ve şeker ölçümüme bagli ...

canım bence senin miden bozulmuş söyle bence doktoruna bende haftada 1 lansor alıyorum iyi geliyor hem ekşimesine hhem asidine hemde açlığıma

Yok canım yok öyle bişey değil benimki şekerle alakalı zaten diyetisyende doymazsan bu şekil arttırmak lazım ozaman şekerle sorun olursa insulinden başka çare yok demişti...
Yani bu durumum gebeligin ilerlemesiyle diyetin yetersiz kalmadindanmis...
33+1 dedi dr bugün ama ben Bebegin miadını suan baz alıyorum dedi bu şeker olayında..

canım ikiniz içinde iyiyse yatmak korkma yat düzelir inşallah

canım ikiniz içinde iyiyse yatmak korkma yat düzelir inşallah

Insuline başlamaya gerek olursa yatircak takip altında olmam gerektiği için yatmam gerekliymis... Umarım gerek kalmaz da yatmam ama gerek olursa seve seve gidip yaticam zaten...
Ahhhh previa ahhh sen bile yikamadin beni şu şeker kadar...
Bugün arkadaşım bana haber ver dedi aradım onu haber veriyim diye oda bana üzülüp duruyor çok cektin çok diyor bende dedimki üzülme bunada şükür ne dertlerle uğraşan insanlar var..
Yinede şükrediyorum rabbime siginiyorum derdi Verdi dermaninida verir elbet...

Yukari cikma ihtimali daha cok yuksek. previa demek icin bence cok erken. ama sen onlemini al. Kendini yorma. kendi doktorun iliskiyi de yasakliycaktir. moralini bozmak icin cok cok erken.

teşekkür ederim cnm desteğin ve cvbın için,dayanamadım doktora da gittim,previa değil dedi,ön duvara yapışık demekmiş,zaten ya öne ya arkaya yada yana yapışık olması gerekir,oyüzden tehlikeli bi durum yok,aşağıda olması sıkıntıdır dedi,normal günlük yaşantına devam edebilirsin dedi,umarım da dediği gibi olur.

ben zaten hamileliğimin başından beri elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum kendimi yormamak için ama ister istemez de bazen dozu kaçırabiliyoruz ne yazık ki
.. eşimle de zaten artık kankayız korkudan

Geçen gece hatırlarsanız size kasım annelerinden bu konuyla ilgili cevap yazmıştım...
Plesenta previa değilsiniz demiştim ve Plesenta previa plesentanin aşağı yerleşme durumudur dopplerde ön olarak rapor edilmiş bununda normal olduğunu soylemistim.... Benimde dopplerim ön duvar yerlesimli demiştin benim previa marginals ti ilk baslarda sonra yukarı çıktı ogunde hatırlarsanız anlatmıştım...

Kızlar bişey sorcam fikriniz varmı?
Özellikle kız anaciklari..
Dun nst ye girdik demiştim nst ye beni oranın doğum koçu bağladı dün...
Bebek kızmı erkekmi diye sordu erkek dedim sağ tarafta aradı durdu kalp atimini bulamadı sola baktı aaa senin oğlan kız tarafına yerleşmiş dedi..
Anam bunun tarafidami varmış... Erkek sağa kız solami yerlesirmis?

Bunu da ilk defa duydum yani herkes bisey uyduruyo gibime geldi simdi. Kizim hep solumdaydi diye hatirliyorum. simdi de kizim hep sagimda.bi kendimden haberim yok.
Canim bence gerek kalmiycak yatmana ama gerekirse de yapacak bisey yok. daha iyi olacaksiniz.

Bizim sohbetimiz bile oyle oldu. Kanki diye cagiriyoruz birbirimizi.
Oyle devam edin siz

Bizim sohbetimiz bile oyle oldu. Kanki diye cagiriyoruz birbirimizi.
Oyle devam edin siz

günaydın kızlar 3 kişi kaldık topikte yarın asud da gidiyor fburakla senle başbaşayız
canım benim kızım soldaydı oğlumda sağda genelde böylle olduğunu duymuştum bizim diğer topikte değişen bebişler var

bak şimdi azradanda aynısını duyduk :)) demekki birazda olsa gerçeklik payı vardır :)9
dr a okadar şey sordumki o aklıma gelmedi sorcam ama dicem bunun bilimselliği varmı diye :)) ee varsa ozaman niye 16 yı bekliyolar cinsiyet için demi ama .)) hoş bana kız dese solda diye sevindirik olurdum sonra yok erkek bu deseler hayallerim yıkılırdı :))

ayy şelkerim asudu yarın kaybedince sen ben pepuke ve mersenne kalıyoruz ama pepukede sorun yaşıyor şua ara inşallah atlatır döner aramıza...

diğerlerini kaybettik valla bende doğurayım bende kaybolcam :)))

bu arada kızlar sabah listemin çok üstünde bir kahvaltı yaptım yani karnımı bi güzel doyurdum veee şekerimi ölçtüm 135 dr dün 140 ı geçmedikçe sorun yok demişti ..
bugün itibariyle sayıyı vs ölç tart biç olayına nokta koymuş bulunmaktayım başlarım onların diyetine takılıcam kafama göre .. nede olsa şekerimi ölçüyorum oda yolunda giderse tam gaz devamedicem..
kızlar bana dua edinde şekerim bu seviyede dursun hoş ideali 120 imiş ama 140 a kadar yolu varmış ...
dua edinde şu hastanede yatmaktan kurtulayım insülindende tabiki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…