- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.261
canım valla şu plesentam yukarı çıktı çıkalı bi oh dedirtmedi şu şekerim bana ...
şuan bi aşırı açlık durumum var yemek yiyorum ama hep açım geceleri açlıktan uyuyamıyorum( zaten onu söylediğimde dr daha bebeğe bakmadan beni tarttı kilo vermişim sonra dediki bebek az kilo aldıysa dedi ozaman sorun var dedi .. yani bu sorunu yeni yaşıyorum ve bebeğin geneline vurduğunda da bi düşüş var 5 hafta içinde aldığı kilodada bi sorun var hatta doktor şuan için sorun değil ama bu şekil giderse sorun olur dedi..
İnsallah boyle gitmez
evett sıra gelelim bendeki iç sıkıcı haberlere...
dr 'ub yanına girdim ilk iş şu günlerdir bitmek tükenmek bilmeyen açlığım oldu ... dr bana bunun üzüerine dediki bebeğe bir bakalım eğer kilo alımında sorun yoksa sabrediceksin bu şekil devamediceksin dedi... ve şeker ölçümlerimi istedi verdim sorun yok bunlarda dedi ölçümlerin güzel dedi ... üstüne yersem tabi bu ölçümlerin artabileceğini...
vee bebeğe baktı malesef kuzum kilo alımı azmışdediki dr amcası şuan için normal kiloda ama önceki aya zaten kilosu fazlaymış bu zamana kadar alımlarında bu ay çok düşüş var dedi 5 haftada 600 gram almış ( 1800 olmuş 1200 bir önceki kilosuydu .. 37 cm den 47 cm2 e çıkmış boyu...
ulturasondan sonra diyetime takviye yaptı şuan bu şekilde 15 gün ye şekerini ölç 15 gün sonra gel bebeğin kilosu ve şeker ölçümlerine bakıcaz dedi...
şekerde yükselme olur ve hala bebek kilo almazsa diyeti daha arttırıp seni hastaneye yatırıp insülin başlayıp takibe alıcaz dedi ...
ve bebeğin hareketlerini sordu pek hareketli bir bebek değil dedim ara sıra sert hareketler yapıyor dedim .. nst çekilcektim onun sonucuna bakalım dedi .. benim sıpa beni utandırdı teyzeleri bir tekmeler attı o alete şaştım kaldım .. dr dediki baya oynamış dedi bende bilmiyorum o aleti takınca dedim onun sürekli olduğu yere tekme attı dedim rahatını bozdunuz.. o dedi usg cihazı ses dalgası yayıyor ondan dedi o tepkisi :))
vel hasıl pek iç açıcı değiliz şuanda..
dr amcası şuan 33+1 haftalık dedi gelişimi ama dedi biz bu şeker konusunda bebeğin miadını baz alarak hareket edicez önemli olan bebeğin miadı dedi 31 hafta yı baz alarak 33. haftamda yatış yapacağını söyledi .. bu hafta olayı beni deli edicek bi türlü hangisine göre baz alıp bana muamele yaptını anlayamadım .. randevularımın bundan sonra 15 te bir olcanı söyledi oda 33 hafta baz alınarak o şekilde olcakmış ..
iyiden allak bullak olup eve gelmiş bulunmaktayım..
bilmiyorum canım ya fazlalaştırılan listeme göre yedim ama hala açım( kendimi geçtim artık neyse bebek normal kilo alsında doğuma kadar çekerim .. inşallah şu hastaneye yatma etme durumum olmaz..
Canım benim listem çok kalabalık etler sutler yumurtalar peynirler aralarda tostlarim meyvalarim fındığın fistigim herşeyim var...geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin bu hafta bol et süt yumurta ve kaşar peyniri yoğurt ye mutlaka kilo alımı normale girer evet can sıkıcı benimkide nst bağlanıca tekme atıyo bende huzursuz oluyorum rahatsız olduğundan tekme attığını anlamıştım korkuyolarmı acaba yavrucaklar üzülmee canım oynatma şekkerini ne kaldı şurda bşey çıkmadan geçireceksin sende üzme oğlanımızı bizde yakın arkadaşlara aile yakını aynı yaştakilere aretlik derler üzme bizim aretliğimizi benimde perşembe sabahı kan tahlilleri idrar tahlili nst ultrason var bakalım ne diyecek rabbim hepimize hayırlı haberler duyursun amin
canım bence senin miden bozulmuş söyle bence doktoruna bende haftada 1 lansor alıyorum iyi geliyor hem ekşimesine hhem asidine hemde açlığıma
Yok canım yok öyle bişey değil benimki şekerle alakalı zaten diyetisyende doymazsan bu şekil arttırmak lazım ozaman şekerle sorun olursa insulinden başka çare yok demişti...
Yani bu durumum gebeligin ilerlemesiyle diyetin yetersiz kalmadindanmis...
33+1 dedi dr bugün ama ben Bebegin miadını suan baz alıyorum dedi bu şeker olayında..
canım ikiniz içinde iyiyse yatmak korkma yat düzelir inşallah
kames yine yok kızlar bugüün foto koumuşlardı ama bebişinkler yoktu
Yukari cikma ihtimali daha cok yuksek. previa demek icin bence cok erken. ama sen onlemini al. Kendini yorma. kendi doktorun iliskiyi de yasakliycaktir. moralini bozmak icin cok cok erken.
teşekkür ederim cnm desteğin ve cvbın için,dayanamadım doktora da gittim,previa değil dedi,ön duvara yapışık demekmiş,zaten ya öne ya arkaya yada yana yapışık olması gerekir,oyüzden tehlikeli bi durum yok,aşağıda olması sıkıntıdır dedi,normal günlük yaşantına devam edebilirsin dedi,umarım da dediği gibi olur.
ben zaten hamileliğimin başından beri elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum kendimi yormamak için ama ister istemez de bazen dozu kaçırabiliyoruz ne yazık ki
.. eşimle de zaten artık kankayız korkudan
Kızlar bişey sorcam fikriniz varmı?
Özellikle kız anaciklari..
Dun nst ye girdik demiştim nst ye beni oranın doğum koçu bağladı dün...
Bebek kızmı erkekmi diye sordu erkek dedim sağ tarafta aradı durdu kalp atimini bulamadı sola baktı aaa senin oğlan kız tarafına yerleşmiş dedi..
Anam bunun tarafidami varmış... Erkek sağa kız solami yerlesirmis?
teşekkür ederim cnm desteğin ve cvbın için,dayanamadım doktora da gittim,previa değil dedi,ön duvara yapışık demekmiş,zaten ya öne ya arkaya yada yana yapışık olması gerekir,oyüzden tehlikeli bi durum yok,aşağıda olması sıkıntıdır dedi,normal günlük yaşantına devam edebilirsin dedi,umarım da dediği gibi olur.
ben zaten hamileliğimin başından beri elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum kendimi yormamak için ama ister istemez de bazen dozu kaçırabiliyoruz ne yazık ki
Kızlar bişey sorcam fikriniz varmı?
Özellikle kız anaciklari..
Dun nst ye girdik demiştim nst ye beni oranın doğum koçu bağladı dün...
Bebek kızmı erkekmi diye sordu erkek dedim sağ tarafta aradı durdu kalp atimini bulamadı sola baktı aaa senin oğlan kız tarafına yerleşmiş dedi..
Anam bunun tarafidami varmış... Erkek sağa kız solami yerlesirmis?
Bunu da ilk defa duydum yaniherkes bisey uyduruyo gibime geldi simdi. Kizim hep solumdaydi diye hatirliyorum. simdi de kizim hep sagimda.bi kendimden haberim yok.
Canim bence gerek kalmiycak yatmana ama gerekirse de yapacak bisey yok. daha iyi olacaksiniz.
günaydın kızlar 3 kişi kaldık topikte yarın asud da gidiyor fburakla senle başbaşayız
canım benim kızım soldaydı oğlumda sağda genelde böylle olduğunu duymuştum bizim diğer topikte değişen bebişler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?