- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.301
Allah razı olsun canım..
Öğlen yemeğimi yedim yine doyana kadar 108 çıktı şekerim...
Diyeti attım kafama göre yiyorum gerçi balık yedim 2 dilim ekmek vardi 4 dilim yedim bi bakıma diyeti fazlaladtirip yiyorum...
Canım yarın doğuma gireceksin duyguların normal bence...
Bizde sana dua edicez inşallah güzel haberlerinide alicaz...
Sana bu konuda bisey demeye tirsiyorum walla.Uy mu desem uyma doy mu desem.
Arada uy arada uyma.uff ya.
Gorcen hersey iyi olacak. bebegin kilosunu takma. tum bebekler ayni kiloda mi dogacak.kendine bak.sen kendine iyi bakunca oda iyi olacak.
Garip hissediyorum. heyecan degil adi da yok sanki.
Daha oncede sordum arada kaynafi sanirim. senin marjinal degil miydi?
Saolasin. iyi olursak insallah ilk firsatta yazarim.
Çok araştırip kafayı karıştırmamak en güzeli...
Aslında o soruyu doppleri çeken dr a da sorabilirdiniz...
Bende vardı previa ben çeken dra sordum plesentanin yeri çok iyi dedi yetinmedim kendi drumada sordum oda onayladı yukarı çıkar demisti o bana zaten...
Bu güzel günlerini herşeyi kafana takarak zehir etme kendine ... Insan hayatta kaç kere hamile kaliyorki çok özel bisey yaşıyoruz...
Ben bi dr a gittim ilk o bana soyledi bu durumu hatta dediki kanaman olur bebegi alırız kanaman durmaz rahmi alırız yine durmazsa seni kaybedebiliriz dedi felaket tellalı gibi...
Ogun bugun kendi dr umdan başkasını dinlemiyotum baska dr ada gitmiyorum ders oldu bana...
O yüzden dr una güven onu dinle kafanı başka şeylerle yorma...
bu arada kızlar sabah listemin çok üstünde bir kahvaltı yaptım yani karnımı bi güzel doyurdum veee şekerimi ölçtüm 135 dr dün 140 ı geçmedikçe sorun yok demişti ..
bugün itibariyle sayıyı vs ölç tart biç olayına nokta koymuş bulunmaktayım başlarım onların diyetine takılıcam kafama göre .. nede olsa şekerimi ölçüyorum oda yolunda giderse tam gaz devamedicem..
kızlar bana dua edinde şekerim bu seviyede dursun hoş ideali 120 imiş ama 140 a kadar yolu varmış ...
dua edinde şu hastanede yatmaktan kurtulayım insülindende tabiki ...
5 haftalik hamileyim
Drum bebegin sezeryan oldugum icin
Rahimdeki kesik yere yerlestinigi ve asagida oldugunu soledi
Haftaya yeniden kontrole gidicem ins hepimiz saglicakla haxirla kucagimiza aliriz yavrularimizi
Peputa sanada cok cok gecmis olsun
Garip hissediyorum. heyecan degil adi da yok sanki.
Daha oncede sordum arada kaynafi sanirim. senin marjinal degil miydi?
Canım inşallah şekerin çıkmaz. Demesi kolay diyeceksin ama yine de diyeceğim, abartmamaya çalış canım. Kendini tok hissedene kadaar yeme, birazcıcık aç kal diyeceğim ama..... bilemedim yaaa. İnşallah uslu durur şekerin.
Geçmiş olsun. Bu ilk hamileliğim ve hamilelikten öğrendiğim tek şey, hamilelik boyunca her şeyin değişebileceği. Ben 3 haftalıkken hafif kanama iel gebe olduğumu öğrendim ve doktor kanama bölgem olduğunu ve hep dinelenmem gerektiğini söyledi. 15. haftalara kadar da bir çok gebeliğin doğumsuz sona erdiğini falan söyleyip beni fazla korkutmadan kötüye hazırlamıştı. Ben hiç yataktan kalkmadım diyebilirim. Sonra da plesanta previa olayım çıktı. 20. haftaya kadar hem kanama bölgem hem de previam vardı. Kendimi hiç yormadım ve 20. haftamda her ikisinden de kurtuldum, şimdi hem kızım hem ben çok iyiyiz. Durumlarımız aynı değil biliyorum ama inşallah senin rahatsızlığında geçer canım. Doktorunun dediklerini yap ve kendini yorma, inşallah bebeciğinin,kesenin durumu da düzelir.
Asudcuğum sana ve pepukeye bakmak için uğramıştım, hayırlı doğumlar diliyorum canım, inşallah her şey çok kolay olur ve bebeciğinizi sağlıcakla kucağına alırsınız yarın. Şu an yaşadığın heyecan çok güzel bir duygu olmalı, darısı başımıza. Hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Doğumdan sonra ilk iyi hissettiğin anda bizi bilgilendir lütfen, merakta bırakma bizi.
doppleri çeken doktora sormuştum da o kendi doktorumun yorumlayacağını söyledi, ben de ozaman kadar çatladım tabii meraktan
gercekten de insan kurcaladıkça keyfine varamıyor hamileliğin,sürekli bir panik endişe hali doğru değil tabii... saolsun doktora gittiğimde okadar güzel anlattı konuştuki aklımda olumsuz bir düşünce kalmadı,bir kişiye güvenmek çok önemli dediğin gibi.
canım aç gezerken daha kötü çıkıyordu şeker sonuclarim ...Canım inşallah şekerin çıkmaz. Demesi kolay diyeceksin ama yine de diyeceğim, abartmamaya çalış canım. Kendini tok hissedene kadaar yeme, birazcıcık aç kal diyeceğim ama..... bilemedim yaaa. İnşallah uslu durur şekerin.
Geçmiş olsun. Bu ilk hamileliğim ve hamilelikten öğrendiğim tek şey, hamilelik boyunca her şeyin değişebileceği. Ben 3 haftalıkken hafif kanama iel gebe olduğumu öğrendim ve doktor kanama bölgem olduğunu ve hep dinelenmem gerektiğini söyledi. 15. haftalara kadar da bir çok gebeliğin doğumsuz sona erdiğini falan söyleyip beni fazla korkutmadan kötüye hazırlamıştı. Ben hiç yataktan kalkmadım diyebilirim. Sonra da plesanta previa olayım çıktı. 20. haftaya kadar hem kanama bölgem hem de previam vardı. Kendimi hiç yormadım ve 20. haftamda her ikisinden de kurtuldum, şimdi hem kızım hem ben çok iyiyiz. Durumlarımız aynı değil biliyorum ama inşallah senin rahatsızlığında geçer canım. Doktorunun dediklerini yap ve kendini yorma, inşallah bebeciğinin,kesenin durumu da düzelir.
Asudcuğum sana ve pepukeye bakmak için uğramıştım, hayırlı doğumlar diliyorum canım, inşallah her şey çok kolay olur ve bebeciğinizi sağlıcakla kucağına alırsınız yarın. Şu an yaşadığın heyecan çok güzel bir duygu olmalı, darısı başımıza. Hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Doğumdan sonra ilk iyi hissettiğin anda bizi bilgilendir lütfen, merakta bırakma bizi.
pepukenin kız kardeşiyle görüşmüştüm dün.yatmaya devam ettiğini düzelme olmazsa doğuma kadar hastanede kalabileceğini söylemiş doktoru.bugün durumu nasıl bilemiyorum ama inşaALLAH normale dönmüştür.
hayırlı akşamlar kızlar,dün benim ve bebeğin kontrolü vardı.biraz stresli gittim.sarılık testi ypıldı.akşam eve dönerken sarılığının yüksek olguğunu öğrendik.eve yakın bir hastaneye gittik.hemen yatış yapıldı,ışına kondu.geceyi orda geçirdik.benim oda da doğum sancısı çeken bir hasta vardı.sabaha kadar onun inleme ve çığlıklarıyla geçti.çok yorgun eve geldik.uyudum akşama kadar.cuma yine kontrolü var.yarın işitme testi yapılacak araştırmada.hala hastanelerdeyiz.
hayırlı doğumlar diliyorum canım.. yarın her şey çok güzel olacak ve her şey yolunda gidecek. en kısa sürede bebişinle evine dönmen dileğiyle canım. allahıma sığın ve ona emanet ol inşallah
fburak sağol canım.cidden yorulduğumu hissediyorum artık.
telefonum tamirde bugün.ekranında problem vardı.yarın aldığımda numarasını veririm.hayırlısıyla 30ları görür inşaALLAH arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?