Plasenta previa

Sana bu konuda bisey demeye tirsiyorum walla.Uy mu desem uyma doy mu desem.
Arada uy arada uyma.uff ya.
Gorcen hersey iyi olacak. bebegin kilosunu takma. tum bebekler ayni kiloda mi dogacak.kendine bak.sen kendine iyi bakunca oda iyi olacak.

Sana bu konuda bisey demeye tirsiyorum walla.Uy mu desem uyma doy mu desem.
Arada uy arada uyma.uff ya.
Gorcen hersey iyi olacak. bebegin kilosunu takma. tum bebekler ayni kiloda mi dogacak.kendine bak.sen kendine iyi bakunca oda iyi olacak.

Canım Bebegin kilosu kötü demediki dr sadece böyle giderse kötüye gider dedi...
Daha önceden fazla almış zaten haftasına gore suanki kilo iyi ama genele göre bu ay içinde aldığı kilo az busekilde giderse sorun olur bu Bebegin beslenemedigini gösterir dedi... Suan yiyorum şekerim önemli aç da değilim gayet tokum bebekte besleniyordur eminimki... Suan tek sorun şeker o normal olsun gerisi kolay...
Zaten dün dr bebek gereken kiloyu aldıysa aç geziceksin sabredeceksin dedi bebek alsaydı açtım suan zaten....

Şekerin yüksek olmasida bebege çok kilo aldirdigindan insulin başlamayı düşündü bu yemekleri arttırdı şekeri olc gel duruma göre baslicaz dedi yani şekere bağlı bütün olay ona göre yatircak iyiyse böyle devam edicek....

doppleri çeken doktora sormuştum da o kendi doktorumun yorumlayacağını söyledi, ben de ozaman kadar çatladım tabii meraktan
gercekten de insan kurcaladıkça keyfine varamıyor hamileliğin,sürekli bir panik endişe hali doğru değil tabii... saolsun doktora gittiğimde okadar güzel anlattı konuştuki aklımda olumsuz bir düşünce kalmadı,bir kişiye güvenmek çok önemli dediğin gibi.

Canım inşallah şekerin çıkmaz. Demesi kolay diyeceksin ama yine de diyeceğim, abartmamaya çalış canım. Kendini tok hissedene kadaar yeme, birazcıcık aç kal diyeceğim ama..... bilemedim yaaa. İnşallah uslu durur şekerin.

5 haftalik hamileyim
Drum bebegin sezeryan oldugum icin
Rahimdeki kesik yere yerlestinigi ve asagida oldugunu soledi
Haftaya yeniden kontrole gidicem ins hepimiz saglicakla haxirla kucagimiza aliriz yavrularimizi
Peputa sanada cok cok gecmis olsun

Geçmiş olsun. Bu ilk hamileliğim ve hamilelikten öğrendiğim tek şey, hamilelik boyunca her şeyin değişebileceği. Ben 3 haftalıkken hafif kanama iel gebe olduğumu öğrendim ve doktor kanama bölgem olduğunu ve hep dinelenmem gerektiğini söyledi. 15. haftalara kadar da bir çok gebeliğin doğumsuz sona erdiğini falan söyleyip beni fazla korkutmadan kötüye hazırlamıştı. Ben hiç yataktan kalkmadım diyebilirim. Sonra da plesanta previa olayım çıktı. 20. haftaya kadar hem kanama bölgem hem de previam vardı. Kendimi hiç yormadım ve 20. haftamda her ikisinden de kurtuldum, şimdi hem kızım hem ben çok iyiyiz. Durumlarımız aynı değil biliyorum ama inşallah senin rahatsızlığında geçer canım. Doktorunun dediklerini yap ve kendini yorma, inşallah bebeciğinin,kesenin durumu da düzelir.

Garip hissediyorum. heyecan degil adi da yok sanki.
Daha oncede sordum arada kaynafi sanirim. senin marjinal degil miydi?

Asudcuğum sana ve pepukeye bakmak için uğramıştım, hayırlı doğumlar diliyorum canım, inşallah her şey çok kolay olur ve bebeciğinizi sağlıcakla kucağına alırsınız yarın. Şu an yaşadığın heyecan çok güzel bir duygu olmalı, darısı başımıza. Hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Doğumdan sonra ilk iyi hissettiğin anda bizi bilgilendir lütfen, merakta bırakma bizi.

Cok saol canim.ilk firsatta yazicam.saat 11:00 de.aksamustu kafam rahatlar insallah.
İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza alicaz.

hayırlı doğumlar diliyorum canım.. yarın her şey çok güzel olacak ve her şey yolunda gidecek. en kısa sürede bebişinle evine dönmen dileğiyle canım. allahıma sığın ve ona emanet ol inşallah

aslında raporu yazan o raporda sorun olmadığınida biliyor sadece sorun yok dese diline yapışır sanki.... Bu dr milleti şu hamileleri anlayamıyormu ne bazen be var yani söyle gitsin belliki kafasına takicak kuracak....

Sen bundan sonra hiç biseye takma önce dr una sor en güzeli ...

ben 2 dogumumuda normal yaptım hoş 2. kordon dolandıı bebegimde bende çok zor atlattık dogumu ama allah yardımcımızoldu kurtulduk allah sızınde yardımcınız olsun

canım aç gezerken daha kötü çıkıyordu şeker sonuclarim ...
135 ten aşağı düşmedi son zaman...

Bugün hem tokum hem şekerim cok çok iyi 120 seviyesi en ideali dedi dr ama 140 a kadar yolu var dedi....
Bugün 122 oglen tokluğum
108 de akşam canım zaten az yedirmelerinin sebebi şekerin yükselmesi...

Dün dr sadece biraz arttırdı bende doyabildigim kadar yiyorum suan..
Zaten randevumda baz alacağı şey şeker olayım yüksek çıkarsa yatiricaz dedi...
Ben açken bebek beslenememis tek çare ozaman yemek dedi listenin üstünde...

Aslında dün ilk dediği bebek kilosunu aldıysa sen bu şekilde idare ediceksin dedi...
Bizim için suan Bebegin gelişimi önemli dedi o iyiyse gez aç aç çek diyo yani...

Demekki benim açlığım bebegimi etkilemiş bende koyverdim diyeti miyeti inan suan daha iyiyim....

Buarada kizlar pepukenin nosu kimde varsa bi arasa bize haber getirse... Ondan ses çıkmadı umarım ters bir durum yoktur....

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar,dün benim ve bebeğin kontrolü vardı.biraz stresli gittim.sarılık testi ypıldı.akşam eve dönerken sarılığının yüksek olguğunu öğrendik.eve yakın bir hastaneye gittik.hemen yatış yapıldı,ışına kondu.geceyi orda geçirdik.benim oda da doğum sancısı çeken bir hasta vardı.sabaha kadar onun inleme ve çığlıklarıyla geçti.çok yorgun eve geldik.uyudum akşama kadar.cuma yine kontrolü var.yarın işitme testi yapılacak araştırmada.hala hastanelerdeyiz.

pepukenin kız kardeşiyle görüşmüştüm dün.yatmaya devam ettiğini düzelme olmazsa doğuma kadar hastanede kalabileceğini söylemiş doktoru.bugün durumu nasıl bilemiyorum ama inşaALLAH normale dönmüştür.

Bende çıkamadığıni düşünmüştüm çıksaydı eğer mutlaka yazardı buraya...
Inşallah durumu duzelirde evine çıkabilir...
Hastanede kalmasida gerekiyorsa hakkında hangisi daha hayırlı ise rabbim onu nasip etsin inşallah zor haftaları atlatıp sağlıcakla bebisine kavuşur ...

Geçmiş olsun canım kuzucuguna sarılık çok bebekte oluyor..
Mavi ışık tedavisiyle düşüyor inşallah biseyi kalmaz bir kaç güne...

Hamilelik bir problem dogursak rahatlasak diyoruz busefer başka sorunlar başlıyor dert hiç bitmiyor Malesef...

fburak sağol canım.cidden yorulduğumu hissediyorum artık.

telefonum tamirde bugün.ekranında problem vardı.yarın aldığımda numarasını veririm.hayırlısıyla 30ları görür inşaALLAH arkadaşım.

Annelik çok zor gerçekten...
Bi yandan sezeryan dikişlerin diğer yandan Bebegin sorumluluğu dertleri...
Insallah bunlarda yoluna girecek....

Pepukede inşallah görecek 30 lu haftaları alicak kuxucugunu kucagina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…