- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.281
ayy şelkerim asudu yarın kaybedince sen ben pepuke ve mersenne kalıyoruz ama pepukede sorun yaşıyor şua ara inşallah atlatır döner aramıza...
diğerlerini kaybettik valla bende doğurayım bende kaybolcam :)))
Beni niye gozden cikardin anlamadim ki.kaybetmek felan. bi dogurup gelcem dualarinizla .demedik mi siz de dogurana kadar burdayiz. sonra yeni topic acariz. gazi cikmayanlar
öyle demek istemedim şekerim ya bebek doğacak malum sezeryan olcak sın bebeğe vakit ayırcaksın bizim papuç dama atılcak arada giriceksin tabikide canım onu kastetim tabikide bunla derdimiz bitmicek yok gazımız var yok dişimiz çıktı yok kabız olduk yok yemiyoruz :)) ehh tecrübeliyiz biliyoruz başımıza geliceği :))bu tarz topicklerde bukluşuruz.
yada previalı doğum yapanlar topic 'i açarız olmamı :)) eski günleri yadederiz :))
Olur walla. bi hepberaber doguralim da.
tecrubeyle olmuyomus. bak 5 sene once gobek dusmeden de hergun yikiyoduk. Simdi tam tersi olmus. ben unutmusum gibime geliyo. hatta tirsiyorum bazen
bu arada kızlar sabah listemin çok üstünde bir kahvaltı yaptım yani karnımı bi güzel doyurdum veee şekerimi ölçtüm 135 dr dün 140 ı geçmedikçe sorun yok demişti ..
bugün itibariyle sayıyı vs ölç tart biç olayına nokta koymuş bulunmaktayım başlarım onların diyetine takılıcam kafama göre .. nede olsa şekerimi ölçüyorum oda yolunda giderse tam gaz devamedicem..
kızlar bana dua edinde şekerim bu seviyede dursun hoş ideali 120 imiş ama 140 a kadar yolu varmış ...
dua edinde şu hastanede yatmaktan kurtulayım insülindende tabiki ...
Geçen gece hatırlarsanız size kasım annelerinden bu konuyla ilgili cevap yazmıştım...
Plesenta previa değilsiniz demiştim ve Plesenta previa plesentanin aşağı yerleşme durumudur dopplerde ön olarak rapor edilmiş bununda normal olduğunu soylemistim.... Benimde dopplerim ön duvar yerlesimli demiştin benim previa marginals ti ilk baslarda sonra yukarı çıktı ogunde hatırlarsanız anlatmıştım...
inşallah gerek kalmaz canım hastaneye dualarım seninle
asudcum heyecan doruktamı korkuyormusun?_dün kaynanamla kardeşim bendeydi kızınıda götürürsün dedi kaynanam başladım ağlamaya benimde psikolojimi bozan çekeceğim acılar değil ameliyathaneye gitme ve veda anı(
Plesenta previa ile farklı bir durum sizinkisi keseniz sanırım oraya yerleşmiş Plesenta previa bebegin eşi denilen plesentanin rahim ağzına yada ona yakın yere yerleşmesi durumudur genelde 20. Haftalara doğru teşhisi konulur...5 haftalik hamileyim
Drum bebegin sezeryan oldugum icin
Rahimdeki kesik yere yerlestinigi ve asagida oldugunu soledi
Haftaya yeniden kontrole gidicem ins hepimiz saglicakla haxirla kucagimiza aliriz yavrularimizi
Peputa sanada cok cok gecmis olsun
evet hatırlıyorum, teşekkür ederim,korkularım yersiz çıktı,Alah kimseye yaşatmasın..
Plesenta previa ile farklı bir durum sizinkisi keseniz sanırım oraya yerleşmiş Plesenta previa bebegin eşi denilen plesentanin rahim ağzına yada ona yakın yere yerleşmesi durumudur genelde 20. Haftalara doğru teşhisi konulur...
Daha 5. Haftadasiniz kesenizdir o aşağıya yerleşen...
Dr unuz bu konuda ne soyledi size riskleriniz neymiş?
Umarım bir sorun yaratmaz size inşallah....
Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim evet bnm ki oyleydi
Kese asagida oldugu icin kanama olabilirmis dusuk yani insAllah bole birsey olmaz
Alahim hepimizede kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
mesaj tekrarı..........Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim evet bnm ki oyleydi
Kese asagida oldugu icin kanama olabilirmis dusuk yani insAllah bole birsey olmaz
Alahim hepimizede kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
bu arada kızlar sabah listemin çok üstünde bir kahvaltı yaptım yani karnımı bi güzel doyurdum veee şekerimi ölçtüm 135 dr dün 140 ı geçmedikçe sorun yok demişti ..
bugün itibariyle sayıyı vs ölç tart biç olayına nokta koymuş bulunmaktayım başlarım onların diyetine takılıcam kafama göre .. nede olsa şekerimi ölçüyorum oda yolunda giderse tam gaz devamedicem..
kızlar bana dua edinde şekerim bu seviyede dursun hoş ideali 120 imiş ama 140 a kadar yolu varmış ...
dua edinde şu hastanede yatmaktan kurtulayım insülindende tabiki ...
Plesenta previa ile farklı bir durum sizinkisi keseniz sanırım oraya yerleşmiş Plesenta previa bebegin eşi denilen plesentanin rahim ağzına yada ona yakın yere yerleşmesi durumudur genelde 20. Haftalara doğru teşhisi konulur...
Daha 5. Haftadasiniz kesenizdir o aşağıya yerleşen...
Dr unuz bu konuda ne soyledi size riskleriniz neymiş?
Umarım bir sorun yaratmaz size inşallah....
DualArim seninle canim
Garip hissediyorum. heyecan degil adi da yok sanki.inşallah gerek kalmaz canım hastaneye dualarım seninle
asudcum heyecan doruktamı korkuyormusun?_dün kaynanamla kardeşim bendeydi kızınıda götürürsün dedi kaynanam başladım ağlamaya benimde psikolojimi bozan çekeceğim acılar değil ameliyathaneye gitme ve veda anı(
Benim de esi yapisikti ya. birakti. ama prevua durumy devam. Kesenin yerlesmesi nedir ki?hergun de yeni bisey duymasak.
Garip hissediyorum. heyecan degil adi da yok sanki.
Daha oncede sordum arada kaynafi sanirim. senin marjinal degil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?