Plasenta previa

ayy şelkerim asudu yarın kaybedince sen ben pepuke ve mersenne kalıyoruz ama pepukede sorun yaşıyor şua ara inşallah atlatır döner aramıza...

diğerlerini kaybettik valla bende doğurayım bende kaybolcam :)))

Beni niye gozden cikardin anlamadim ki.kaybetmek felan. bi dogurup gelcem dualarinizla .demedik mi siz de dogurana kadar burdayiz. sonra yeni topic acariz. gazi cikmayanlar

Beni niye gozden cikardin anlamadim ki.kaybetmek felan. bi dogurup gelcem dualarinizla .demedik mi siz de dogurana kadar burdayiz. sonra yeni topic acariz. gazi cikmayanlar

öyle demek istemedim şekerim ya bebek doğacak malum sezeryan olcak sın bebeğe vakit ayırcaksın bizim papuç dama atılcak arada giriceksin tabikide canım onu kastetim tabikide bunla derdimiz bitmicek yok gazımız var yok dişimiz çıktı yok kabız olduk yok yemiyoruz :)) ehh tecrübeliyiz biliyoruz başımıza geliceği :))bu tarz topicklerde bukluşuruz.
yada previalı doğum yapanlar topic 'i açarız olmamı :)) eski günleri yadederiz :))

Olur walla. bi hepberaber doguralim da.
tecrubeyle olmuyomus. bak 5 sene once gobek dusmeden de hergun yikiyoduk. Simdi tam tersi olmus. ben unutmusum gibime geliyo. hatta tirsiyorum bazen

Olur walla. bi hepberaber doguralim da.
tecrubeyle olmuyomus. bak 5 sene once gobek dusmeden de hergun yikiyoduk. Simdi tam tersi olmus. ben unutmusum gibime geliyo. hatta tirsiyorum bazen

canım benim dr göbeği düşene kadar yıkama dedi sil dedi ben öle yaptım ... 4 gün sonra düştü göbeği banyo yaptık dr a gittik dedim banyomuuzu yaptık dr suratıma baktı nasıl yani dedi demedimmi yıkama diye evet dedim dediniz ama göbeği düşünce yıkayın dediniz dedim :))) sabah baktım düşmüş dedim yıkadım bende ... şaşırdı dr okadar erkenmi düştü dedi .. ben çekip çıkartmadım ya dedim düştü işte :)))

ya bu arada kafama durdukça bişey takılıyo dün panikten bi çok şeyi soramamışım ben dr'a benim oğaln 5 hafta önce 37 cm di dünkü ölçümde 47 cm dedi eyvahki eyvahhhhh bu böle ayda 10 cm boy atarsa ne olur sırık fasülyesimi doğacak ( aldıklarım olmayacak ( neyse birazda 3. 6 ay almıştım onları gyer napalım diğerleride ter temiz kalır hiç giyilmeden ...
neyse şimdik bi pazara çıkayım öğlen menümde balık var gidiyim balığımı alıp geleyim görüşürüz şekerim ..

inşallah gerek kalmaz canım hastaneye dualarım seninle
asudcum heyecan doruktamı korkuyormusun?_dün kaynanamla kardeşim bendeydi kızınıda götürürsün dedi kaynanam başladım ağlamaya benimde psikolojimi bozan çekeceğim acılar değil ameliyathaneye gitme ve veda anı (

5 haftalik hamileyim
Drum bebegin sezeryan oldugum icin
Rahimdeki kesik yere yerlestinigi ve asagida oldugunu soledi
Haftaya yeniden kontrole gidicem ins hepimiz saglicakla haxirla kucagimiza aliriz yavrularimizi
Peputa sanada cok cok gecmis olsun

evet hatırlıyorum, teşekkür ederim,korkularım yersiz çıktı,Alah kimseye yaşatmasın..

Sağol canım benim inşallah şu hastane de yatma olayını aylardan kazasız belasız inşallah...

Plesenta previa ile farklı bir durum sizinkisi keseniz sanırım oraya yerleşmiş Plesenta previa bebegin eşi denilen plesentanin rahim ağzına yada ona yakın yere yerleşmesi durumudur genelde 20. Haftalara doğru teşhisi konulur...
Daha 5. Haftadasiniz kesenizdir o aşağıya yerleşen...
Dr unuz bu konuda ne soyledi size riskleriniz neymiş?
Umarım bir sorun yaratmaz size inşallah....

evet hatırlıyorum, teşekkür ederim,korkularım yersiz çıktı,Alah kimseye yaşatmasın..

Çok araştırip kafayı karıştırmamak en güzeli...
Aslında o soruyu doppleri çeken dr a da sorabilirdiniz...
Bende vardı previa ben çeken dra sordum plesentanin yeri çok iyi dedi yetinmedim kendi drumada sordum oda onayladı yukarı çıkar demisti o bana zaten...
Bu güzel günlerini herşeyi kafana takarak zehir etme kendine ... Insan hayatta kaç kere hamile kaliyorki çok özel bisey yaşıyoruz...

Ben bi dr a gittim ilk o bana soyledi bu durumu hatta dediki kanaman olur bebegi alırız kanaman durmaz rahmi alırız yine durmazsa seni kaybedebiliriz dedi felaket tellalı gibi...
Ogun bugun kendi dr umdan başkasını dinlemiyotum baska dr ada gitmiyorum ders oldu bana...

O yüzden dr una güven onu dinle kafanı başka şeylerle yorma...

Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim evet bnm ki oyleydi
Kese asagida oldugu icin kanama olabilirmis dusuk yani insAllah bole birsey olmaz
Alahim hepimizede kucagimiza almayi nasip etsin insAllah

Kese asagida oldugu icin kanama olabilirmis dusuk yani insAllah bole birsey olmaz

Canim benim gebeligimde problemli başladı ... 5. Haftamda kanamalarim vardı doktorum progestan verdi sürekli yat sadece wc bide kısa süre banyo için kalk dedi... Kanamam durmadi bi süre kesede ayrılma basladi daha önceden 2 düşugum vardi kendimce dedimki buda durmayacak ama gel görki bu haftayida gördüm çok şükür...
Ama hep yattim 20. Haftama kadar yattım çünkü düşük riskim bitti previam basladi oda 20. Haftamda yukarı çıktı ohhh dedim demez olaydim sekerle derdim başladı 15 gün sonra sekerden dolayı hastaneye yatırilma durumum var inşallah herşey yolunda giderde öyle bişey olmaz...

Anlican hamilelik uzun yorucu bir yol ve sen daha çok basindasin ..kendine Bebegin için çok iyi bak inşallah rabbim sağ salim kucagina almak nasip olur ....

mesaj tekrarı..........

Son düzenleme:

DualArim seninle canim

Benim de esi yapisikti ya. birakti. ama prevua durumy devam. Kesenin yerlesmesi nedir ki?hergun de yeni bisey duymasak.

DualArim seninle canim

Allah razı olsun canım..
Öğlen yemeğimi yedim yine doyana kadar 108 çıktı şekerim...
Diyeti attım kafama göre yiyorum gerçi balık yedim 2 dilim ekmek vardi 4 dilim yedim bi bakıma diyeti fazlaladtirip yiyorum...

Garip hissediyorum. heyecan degil adi da yok sanki.
Daha oncede sordum arada kaynafi sanirim. senin marjinal degil miydi?

Benim de esi yapisikti ya. birakti. ama prevua durumy devam. Kesenin yerlesmesi nedir ki?hergun de yeni bisey duymasak.

Cesitli sorun var canım oda sıkıntili bir durum kesenin yerleştiği yerde önemliymiş dr bana bakalım kesen nereye yerleşmiş dedi yeri iyimi gibisinden baktı iyi dedi yerleştigi yer....
Oda ışte düşük riski vs gibi sorunlar oluyor sanırım ileti haftalarda serklaj bile yapılıyor erken doğumu önlemek ıçin...

Garip hissediyorum. heyecan degil adi da yok sanki.
Daha oncede sordum arada kaynafi sanirim. senin marjinal degil miydi?

Canım yarın doğuma gireceksin duyguların normal bence...
Bizde sana dua edicez inşallah güzel haberlerinide alicaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…