Plasenta previa

İnsallah bu gunlerde gececek.sabirdan baska elden bisey gelmiyor. Allah tez zamanda monoton aile yasantisina dondursun insallah.

Ah pepuke. insallah cabuk atlatir. ablam da cok yatti hastanede ama sonu mutlu oldu.insallah o da mutlu sonu gorcek.

Ah pepuke. insallah cabuk atlatir. ablam da cok yatti hastanede ama sonu mutlu oldu.insallah o da mutlu sonu gorcek.

asud maşallah demek sende bebeğine kavuşuyorsun artık rabbim hayırla kurtarsın sıkıntısız bir amelyat geçirir evladını kucağına alıp evine dönersin inşallah
ablandan bahsettikçe beni korkutuyorsun bende ikiz hamileyim ve bide parsilya (mıydı ne)previam var daha 18. haftadayım inşallah kazasız belasız hayırla en az bir 33 haftayı görürüm inşallah

İnsallah cok saol. zamaninda darisi da size insallah.
Ablami okuyunca hic korkma. o simdi ikizleriyle cok mutlu. sende oyle olucaksin insallah.o da 32 umudundaydi. 34-35. Di sanirsan dogurdu. Gelismemistiler vs.onun cok erken acilma olmustu.senden farkli. kiyas yapma. bi bakmisin 35 olmusun.once umut. Allah buyuktur.

ay maşallah bende daha erken doğurdu zannettim
inşallah bende o haftaları görürüm
umudum hep var rabbime sığındım güveniyorum

dağcı geçmiş olsun canım. buna da şükür demeli. umarım allah bir an önce ikinizin de şifasını verir...

İyi yapıyorsun o zaman canım, önemli olan tabii ki bebeğinin beslenmesi, her şey onun için :) Sonuçların inşallah hep en fazla 120 olur, sen de güzel güzel doyarsın bebeğin de.

Geçmiş olsun canım. Artık sezeryan olup sarılık olmayan bebek pek yok canım. Hemen geçiyor o da, yeğenimde 2 gün kalmıştı mavi ışıkta. İnşallah şu muayeneler, testler hemen biterde mihrimah sultanla evin tadını çıkarırsınız :)

Evet canım bebis için herşey...
Benim sabah açlık dışında tokluklarim süper ötesi demekki benim derdim açlıkla yiyorum tıka basa iyiyim...
Kaç gündür korkumdan yiyemeyip aç gexfihime yanarım üstüne bebisede zararim dokunmuş...
...
Bende oğlunda sezeryandi ama sarılık olmadık genelde çevremdelilerde hep var normal olsun sezeryan olsun bebek sarılık oluyor...
Insallah bu bebisimdede olmaz çok zor hem sezetyanlisin hem mavi ışıkta sabaha kadar bebegi belkliyorsun çok zor rabbim yardimcimiz olsun...

Dagci sana özel mesaj göndermiştim ama aşağıdaki hatayı veriyor canım.

"dagci isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz". Pepukenin telefonunu yarın bana mesaj atabilir misin.

Son düzenleme:

cnm meerhaba dun gıttınmı dr a anlat bakalımnasıl gecyı bebiş buyumuşmu sende seker durumu nasıl
bu arada bende sezeryandım bebişim olmadı sarılık

cnm meerhaba dun gıttınmı dr a anlat bakalımnasıl gecyı bebiş buyumuşmu sende seker durumu nasıl

cnm benım sen yazmayınca cvplarından buldum tatlım malesef sekerınde takıp gerektıren durum devammış
bebişinde maşalla yıne haftasına göre ıyı ttalım 1800 gr öncekı haftalarda belkı alınan fazlaydı bak benım bebiş 30 haftada yanı senden 5 gun önce 1900 gr dı demekkı bebışın gelışımı normal
zaten son göruşmede çok kg alsın ıstemıyodun dımı ama
bide benım 1900 gr da dr 31+3 dedı sana 33+1 demiş 1800 de o olayı anlamıyorum cnm maknadan dolayımı oluyokı
ınşalla cnm hastanede yatmana gerek kalmaz
bu arad bebişşin senı utandrmış taklalr atmış nst de annesı maşalla ona

Canım benim dr diyoki kilosu önceden fazla aldığı için gayet normal dedi 5 hafta oldu gitmediğim o 5 haftada aldığı 600 gr az buldu... Bide son zaman aç geziyordum şekerim çıkar diye korkudan listeyi asamadim...
Dra ben acim dediğimde bebek önemli dedi o kilosunu aldıysa iyi yeterli ozaman katlanicaksin dedi...
Sonra usg ye girdik kilo iyi ama 5 haftada aldığı kilo az dedi haftada 200 gram almaliymis...
Diyeti yükselttik şeker durmazsa yatiricam seni takibe alicam dedi şükür bugün hem tokum hem olcumletim iyi...

Sorma nst de beni utandirdi tekmeledi durdu cihazı rahatsiz oldu...

Canım Bebegin haftasını kiloya göre değil belli ölçümleri var ona göre hafta hesabı yapılıyor...
Baş çevresi karın çevresi bide bi kemik var adi aklıma gelmedi o ve boy olcumu..

Boyumuz 47 cm canım diğer ölçümlerde Haftama 30+6 iken 33+1 onlar usg de hem ölçümü olcume göre haftası yazıyor ilk baştada Bebegin miadi gerçek haftası yazıyor..

Yani kilo Bebegin haftasını hesaplarken pek bi faktör sağlamıyor onu baz almıyorlar ...

Sizin boy kaçtı mesela o hafta olayında etkili dediğim diğer olculerde...
Suan bebisime az kilo alıp 5 haftada 10 cm boy atmış teyzesi anlican filinta gibi delikanlı olmuşuz tombis diliz artik...

Ben fazla kilo almasını hiç istemiyorum geçen de zaten ondan korkuyordum ama az yetersiz almasınada üzüldüm ...

Açlığın bebisime yansımış aman sakin aç bırakmayın kendinizi benimki mecburiyettti ben kilo olayini takmiyorum yeterki bebis sağlıklı olsun...

canım geçmiş olsun erken doğduundanmı sarılık oldu acaba işitme testide erken doğduğu için heralde yoktur sultanımızın bişeyi inşallah allah şifa versin canım
pepukecim canım allah kolaylık versin canım inşallah bişey olmayacak sanada bebişinede rabbim yardım etsin inşallah

asud canım allah kolay başarılı sağlıklı bir ameliyatla yavrunu sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle...

kızlar virüs girdi galiba 1 saatte anca yazıyor kusura bakmayın

benimde yarın 12 de randevm var inşallah hayırlı haberle gelirim busefer gerilmeden korkmadan ağlamadan

inşallah hayırlı haberlerle donersin yarın güzel haberlerini bekliyoruz...

Biz iyiyiz hhersey yolunda kizlar.darisi size indallah.
Cok agrim vsr

maşallah maşallah bebeğine de sana da canım...çok sevindim hatta ağlıyorum ama niye ağladığımı bilmiyorum??? hormonlardan herhalde.. inşallah ağrılarında bir an önce diner canım...allahım sakınsın sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…