- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.321
hayırlı akşamlar kızlar,dün benim ve bebeğin kontrolü vardı.biraz stresli gittim.sarılık testi ypıldı.akşam eve dönerken sarılığının yüksek olguğunu öğrendik.eve yakın bir hastaneye gittik.hemen yatış yapıldı,ışına kondu.geceyi orda geçirdik.benim oda da doğum sancısı çeken bir hasta vardı.sabaha kadar onun inleme ve çığlıklarıyla geçti.çok yorgun eve geldik.uyudum akşama kadar.cuma yine kontrolü var.yarın işitme testi yapılacak araştırmada.hala hastanelerdeyiz.
pepukenin kız kardeşiyle görüşmüştüm dün.yatmaya devam ettiğini düzelme olmazsa doğuma kadar hastanede kalabileceğini söylemiş doktoru.bugün durumu nasıl bilemiyorum ama inşaALLAH normale dönmüştür.
Ah pepuke. insallah cabuk atlatir. ablam da cok yatti hastanede ama sonu mutlu oldu.insallah o da mutlu sonu gorcek.
asud maşallah demek sende bebeğine kavuşuyorsun artık rabbim hayırla kurtarsın sıkıntısız bir amelyat geçirir evladını kucağına alıp evine dönersin inşallah
ablandan bahsettikçe beni korkutuyorsun bende ikiz hamileyim ve bide parsilya (mıydı ne)previam var daha 18. haftadayım inşallah kazasız belasız hayırla en az bir 33 haftayı görürüm inşallah
İnsallah cok saol. zamaninda darisi da size insallah.
Ablami okuyunca hic korkma. o simdi ikizleriyle cok mutlu. sende oyle olucaksin insallah.o da 32 umudundaydi. 34-35. Di sanirsan dogurdu. Gelismemistiler vs.onun cok erken acilma olmustu.senden farkli. kiyas yapma. bi bakmisin 35 olmusun.once umut. Allah buyuktur.
pepukenin kız kardeşiyle görüşmüştüm dün.yatmaya devam ettiğini düzelme olmazsa doğuma kadar hastanede kalabileceğini söylemiş doktoru.bugün durumu nasıl bilemiyorum ama inşaALLAH normale dönmüştür.
canım aç gezerken daha kötü çıkıyordu şeker sonuclarim ...
135 ten aşağı düşmedi son zaman...
Bugün hem tokum hem şekerim cok çok iyi 120 seviyesi en ideali dedi dr ama 140 a kadar yolu var dedi....
Bugün 122 oglen tokluğum
108 de akşam canım zaten az yedirmelerinin sebebi şekerin yükselmesi...
Dün dr sadece biraz arttırdı bende doyabildigim kadar yiyorum suan..
Zaten randevumda baz alacağı şey şeker olayım yüksek çıkarsa yatiricaz dedi...
Ben açken bebek beslenememis tek çare ozaman yemek dedi listenin üstünde...
Aslında dün ilk dediği bebek kilosunu aldıysa sen bu şekilde idare ediceksin dedi...
Bizim için suan Bebegin gelişimi önemli dedi o iyiyse gez aç aç çek diyo yani...
Demekki benim açlığım bebegimi etkilemiş bende koyverdim diyeti miyeti inan suan daha iyiyim....
hayırlı akşamlar kızlar,dün benim ve bebeğin kontrolü vardı.biraz stresli gittim.sarılık testi ypıldı.akşam eve dönerken sarılığının yüksek olguğunu öğrendik.eve yakın bir hastaneye gittik.hemen yatış yapıldı,ışına kondu.geceyi orda geçirdik.benim oda da doğum sancısı çeken bir hasta vardı.sabaha kadar onun inleme ve çığlıklarıyla geçti.çok yorgun eve geldik.uyudum akşama kadar.cuma yine kontrolü var.yarın işitme testi yapılacak araştırmada.hala hastanelerdeyiz.
Evet canım bebis için herşey...İyi yapıyorsun o zaman canım, önemli olan tabii ki bebeğinin beslenmesi, her şey onun için :) Sonuçların inşallah hep en fazla 120 olur, sen de güzel güzel doyarsın bebeğin de.
Geçmiş olsun canım. Artık sezeryan olup sarılık olmayan bebek pek yok canım. Hemen geçiyor o da, yeğenimde 2 gün kalmıştı mavi ışıkta. İnşallah şu muayeneler, testler hemen biterde mihrimah sultanla evin tadını çıkarırsınız :)
Evet canım bebis için herşey...
Benim sabah açlık dışında tokluklarim süper ötesi demekki benim derdim açlıkla yiyorum tıka basa iyiyim...
Kaç gündür korkumdan yiyemeyip aç gexfihime yanarım üstüne bebisede zararim dokunmuş...
...
Bende oğlunda sezeryandi ama sarılık olmadık genelde çevremdelilerde hep var normal olsun sezeryan olsun bebek sarılık oluyor...
Insallah bu bebisimdede olmaz çok zor hem sezetyanlisin hem mavi ışıkta sabaha kadar bebegi belkliyorsun çok zor rabbim yardimcimiz olsun...
Benim sabah açlık dışında tokluklarim süper ötesi demekki benim derdim açlıkla yiyorum tıka basa iyiyim...
Kaç gündür korkumdan yiyemeyip aç gexfihime yanarım üstüne bebisede zararim dokunmuş...
...
Bende oğlunda sezeryandi ama sarılık olmadık genelde çevremdelilerde hep var normal olsun sezeryan olsun bebek sarılık oluyor...
Insallah bu bebisimdede olmaz çok zor hem sezetyanlisin hem mavi ışıkta sabaha kadar bebegi belkliyorsun çok zor rabbim yardimcimiz olsun...
...
evett sıra gelelim bendeki iç sıkıcı haberlere...
dr 'ub yanına girdim ilk iş şu günlerdir bitmek tükenmek bilmeyen açlığım oldu ... dr bana bunun üzüerine dediki bebeğe bir bakalım eğer kilo alımında sorun yoksa sabrediceksin bu şekil devamediceksin dedi... ve şeker ölçümlerimi istedi verdim sorun yok bunlarda dedi ölçümlerin güzel dedi ... üstüne yersem tabi bu ölçümlerin artabileceğini...
vee bebeğe baktı malesef kuzum kilo alımı azmışdediki dr amcası şuan için normal kiloda ama önceki aya zaten kilosu fazlaymış bu zamana kadar alımlarında bu ay çok düşüş var dedi 5 haftada 600 gram almış ( 1800 olmuş 1200 bir önceki kilosuydu .. 37 cm den 47 cm2 e çıkmış boyu...
ulturasondan sonra diyetime takviye yaptı şuan bu şekilde 15 gün ye şekerini ölç 15 gün sonra gel bebeğin kilosu ve şeker ölçümlerine bakıcaz dedi...
şekerde yükselme olur ve hala bebek kilo almazsa diyeti daha arttırıp seni hastaneye yatırıp insülin başlayıp takibe alıcaz dedi ...
ve bebeğin hareketlerini sordu pek hareketli bir bebek değil dedim ara sıra sert hareketler yapıyor dedim .. nst çekilcektim onun sonucuna bakalım dedi .. benim sıpa beni utandırdı teyzeleri bir tekmeler attı o alete şaştım kaldım .. dr dediki baya oynamış dedi bende bilmiyorum o aleti takınca dedim onun sürekli olduğu yere tekme attı dedim rahatını bozdunuz.. o dedi usg cihazı ses dalgası yayıyor ondan dedi o tepkisi :))
vel hasıl pek iç açıcı değiliz şuanda..
dr amcası şuan 33+1 haftalık dedi gelişimi ama dedi biz bu şeker konusunda bebeğin miadını baz alarak hareket edicez önemli olan bebeğin miadı dedi 31 hafta yı baz alarak 33. haftamda yatış yapacağını söyledi .. bu hafta olayı beni deli edicek bi türlü hangisine göre baz alıp bana muamele yaptını anlayamadım .. randevularımın bundan sonra 15 te bir olcanı söyledi oda 33 hafta baz alınarak o şekilde olcakmış ..
iyiden allak bullak olup eve gelmiş bulunmaktayım..
cnm benım sen yazmayınca cvplarından buldum tatlım malesef sekerınde takıp gerektıren durum devammış
bebişinde maşalla yıne haftasına göre ıyı ttalım 1800 gr öncekı haftalarda belkı alınan fazlaydı bak benım bebiş 30 haftada yanı senden 5 gun önce 1900 gr dı demekkı bebışın gelışımı normal
zaten son göruşmede çok kg alsın ıstemıyodun dımı ama
bide benım 1900 gr da dr 31+3 dedı sana 33+1 demiş 1800 de o olayı anlamıyorum cnm maknadan dolayımı oluyokı
ınşalla cnm hastanede yatmana gerek kalmaz
bu arad bebişşin senı utandrmış taklalr atmış nst de annesı maşalla ona
canım geçmiş olsun erken doğduundanmı sarılık oldu acaba işitme testide erken doğduğu için heralde yoktur sultanımızın bişeyi inşallah allah şifa versin canım
pepukecim canım allah kolaylık versin canım inşallah bişey olmayacak sanada bebişinede rabbim yardım etsin inşallah
asud canım allah kolay başarılı sağlıklı bir ameliyatla yavrunu sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle...
kızlar virüs girdi galiba 1 saatte anca yazıyor kusura bakmayın
benimde yarın 12 de randevm var inşallah hayırlı haberle gelirim busefer gerilmeden korkmadan ağlamadan
Biz iyiyiz hhersey yolunda kizlar.darisi size indallah.
Cok agrim vsr
Cok agrim vsr
Cok agrim vsr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?