- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.341
Biz iyiyiz hhersey yolunda kizlar.darisi size indallah.
Cok agrim vsr
Pepukenin telefonu yok arayamıyorum, ama çok merak ediyorum durumunu.
Dağcı yok.
Öğleden önce Kamese mesaj attım nasıllar diye, bir süredir haber almıyoruz ondan, ama halen geri dönmedi, daha önceden hemen geri dönüyordu. Kızlar inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir. Bizi böyle merakta bırakmayın.
Bussuru sey yazmistim anlatmistim silinmis.
Sizleri de iyi gorene kadar kalbim sizinle ben de tabi.
Agrilarim tekrar artiyo.gorusuruz kizlar.
İlginc seyler oldu anlatirim sona.
amin canım.sen de sağlık,sıhhat ve huzurla güzel bir hamilelik yaşayacaksın.dağcı geçmiş olsun canım. buna da şükür demeli. umarım allah bir an önce ikinizin de şifasını verir...
İyi yapıyorsun o zaman canım, önemli olan tabii ki bebeğinin beslenmesi, her şey onun için :) Sonuçların inşallah hep en fazla 120 olur, sen de güzel güzel doyarsın bebeğin de.
Geçmiş olsun canım. Artık sezeryan olup sarılık olmayan bebek pek yok canım. Hemen geçiyor o da, yeğenimde 2 gün kalmıştı mavi ışıkta. İnşallah şu muayeneler, testler hemen biterde mihrimah sultanla evin tadını çıkarırsınız :)
inşallah hayırlı haberlerle donersin yarın güzel haberlerini bekliyoruz...
iyi olmana sevindim canım korkma artık korkacak bişey yok...geldim nihayet kan ve idrar tahlillerim nst hepsi temiz çıktı şükür bebeğimde 35+2 de 2600 gram olmuş dedi bana az gelsede normal dedi plasentam 1,5 cm daha yukarı çıkmış inşallah kolay geçecek dedi kanama olsada toparlarız merak etme dedi perşembe yine nst haftaya perşembede ultrason nst olacak dedi bu durumda 38+3 ü bekleyelim dedi bende çok gerildim birazda dışarda büyüsün dedim tarihi 15 gün sonra konuşucaz kısmetse bugün mutlu haberlerle döndüm hamd olsun ama haftaya ne olur bilemiyorum hayırlısı allahtan 20 günüm var allahın izniyle............
asud canım pek bakamadım ama sorunsuz geçti sanırım rabbim şifalar versin
dağcı kamaes sizede acil şifalar inşallah
pepukeyle konuştum.lekelenmesi durmuş.ama nst de az az sancı çıkıyormuş.dr.gözetim altında tutuyormuş.
mersenne sana telini gönderdim.fburak birazdan sana da vereyim.
Pepukeden bi haber alsak.
pepukeyle konuştum.lekelenmesi durmuş.ama nst de az az sancı çıkıyormuş.dr.gözetim altında tutuyormuş.
mersenne sana telini gönderdim.fburak birazdan sana da vereyim.
Sağol canım, aldım mesajını. En azından pepukenin iyi olduğunu öğrendik, geriye Kames kaldı.
Kızlar Kames mesaja halen geri dönmedi, çok merak ettim, yarın arayacağım, dua edelimde kötü birşey olmasın. Size bildiririm.
inşallah canım ama öncelikle hepinizin sağlığına duacıyım. hepinizin iyi olmasını ve bebeklerinizi kucağınıza alarak sağlıcakla evinize gelmenizi istiyoruuuumamin canım.sen de sağlık,sıhhat ve huzurla güzel bir hamilelik yaşayacaksın.
ah kuzum yaaa, ağrı sancı içinde başkalarını da düşünebiliyorsun. canımsın vallaPepukeden bi haber alsak.
Ağrıların gitmiştir inşallah canım, ya da en kısa sürede gider diyelim. Doğum hikayeni bekliyoruz merakla. Ayrıca hastane masraflarını :) Malum, 2 ay sonra ben orada olacağım Allah'ın izniyle, ekstra masraflar nelermiş, öğrenelim, hoş inşallah çıkartmazlar :)
geldim nihayet kan ve idrar tahlillerim nst hepsi temiz çıktı şükür bebeğimde 35+2 de 2600 gram olmuş dedi bana az gelsede normal dedi plasentam 1,5 cm daha yukarı çıkmış inşallah kolay geçecek dedi kanama olsada toparlarız merak etme dedi perşembe yine nst haftaya perşembede ultrason nst olacak dedi bu durumda 38+3 ü bekleyelim dedi bende çok gerildim birazda dışarda büyüsün dedim tarihi 15 gün sonra konuşucaz kısmetse bugün mutlu haberlerle döndüm hamd olsun ama haftaya ne olur bilemiyorum hayırlısı allahtan 20 günüm var allahın izniyle............
asud canım pek bakamadım ama sorunsuz geçti sanırım rabbim şifalar versin
dağcı kamaes sizede acil şifalar inşallah
Selam kızlar, biraz önce Pepuke'yi aradım eşi ile konuştum. Pepuke halen hastanede, aradığımda NST ye bağlı idi, az olsada sancı çıkıyormuş, gözlem altında kalmaya devam ediyor, durumunda şu an için kötü bir şey yokmuş. Pepuke'nin hepinize çooook selamı var kızlar, inşallah yakında yanımıza geri dönecek.
Bu arada, Kames için endişelerim devam ediyor kızlar. Dün mesaj atmıştım geri dönmemişti. Bugün de telefonla aradım çıkmadı, geri de dönmedi. Umarım kızı rahat bırakmadığı için bakamıyordur ama ne bileyim, en azından geç de olsa mesaj atardı. Haber alan olursa mutlaka yazsın. Ben bir daha arayıp rahatsız etmek istemiyorum, belki burayı terketmiştir doğum yapınca :) İyi olsunlarda gerisi önemli değil.
Aman canim iyi olsunlarda o bize yeter arada haberlerini alır yetiniriz...Kames şimdi mesaj attı, iyilermiş Allah'a şükürÇağla kızımız rahat bırakmıyor tabii anneyi, sağlığında v.s. sorun yok, her şey yolunda, kızımız güzelce büyüyormuş. Misafiri falan oluyormuş Kamesin, yoğunluktan geri dönememiş. Asud evine çıksın, Pepukede hastaneden çıksın, her şey yoluna girmiş oluyor. Sonra Azraaaa nın doğumunu bekleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?