Plasenta previa

Biz iyiyiz hhersey yolunda kizlar.darisi size indallah.
Cok agrim vsr

Pepukenin telefonu yok arayamıyorum, ama çok merak ediyorum durumunu.
Dağcı yok.
Öğleden önce Kamese mesaj attım nasıllar diye, bir süredir haber almıyoruz ondan, ama halen geri dönmedi, daha önceden hemen geri dönüyordu. Kızlar inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir. Bizi böyle merakta bırakmayın.

Bussuru sey yazmistim anlatmistim silinmis.
Sizleri de iyi gorene kadar kalbim sizinle ben de tabi.
Agrilarim tekrar artiyo.gorusuruz kizlar.
İlginc seyler oldu anlatirim sona.

hakkikaktten pepukeyi çok merakediyorum bi haber alsak keşke çok iyi olacak..
umarım herşey yolundadır..

Bussuru sey yazmistim anlatmistim silinmis.
Sizleri de iyi gorene kadar kalbim sizinle ben de tabi.
Agrilarim tekrar artiyo.gorusuruz kizlar.
İlginc seyler oldu anlatirim sona.

canım inşallah eve çıkınca uzun uzun anlatırsın .. şuan için senin bebeğinin iyi olduğunu bilmek yetiyoda artıyo bize ...

en yakın zamanda doğum maceranı bekliyoruz ..

dağcı geçmiş olsun canım. buna da şükür demeli. umarım allah bir an önce ikinizin de şifasını verir...

amin canım.sen de sağlık,sıhhat ve huzurla güzel bir hamilelik yaşayacaksın.

erken doğduğu için sarılık çıktı canım.ateş hoca söylemişti olabilir diye.
bugün iki ayrı hastaneye gittik kulağı için.normalde her bebeğe işitme testi yapılıyor.bizimkinin sol kulağı biraz küçük.o yüzden ikinci derece test istendi.yarın da böbrek ultrasonu yapılacak ve sarılık kontrolü var.çok yorgunum.
telefonum akşam gelecek sanırım kızlar.pepukenin telini veririm inşaALLAH.ben de çok merak ediyorum ama arayamadım kızcağızı.Allah'ım hayırlı haberlerini almayı nasip etsin.
kamesi ben de merak ediyorum,inşaALLAH her şey yolundadır.
asud geçmiş olsun canım benim.tam vaktinde,normal bir şekilde girdin doğuma çok şükür.bundan sonrası da hep güzel geçer.

kızlar yazdıklarınızı hep okudum ama beynim durmuş inşaALLAH hepinize cevap vermişimdir.

inşallah hayırlı haberlerle donersin yarın güzel haberlerini bekliyoruz...

geldim nihayet kan ve idrar tahlillerim nst hepsi temiz çıktı şükür bebeğimde 35+2 de 2600 gram olmuş dedi bana az gelsede normal dedi plasentam 1,5 cm daha yukarı çıkmış inşallah kolay geçecek dedi kanama olsada toparlarız merak etme dedi perşembe yine nst haftaya perşembede ultrason nst olacak dedi bu durumda 38+3 ü bekleyelim dedi bende çok gerildim birazda dışarda büyüsün dedim tarihi 15 gün sonra konuşucaz kısmetse bugün mutlu haberlerle döndüm hamd olsun ama haftaya ne olur bilemiyorum hayırlısı allahtan 20 günüm var allahın izniyle............

asud canım pek bakamadım ama sorunsuz geçti sanırım rabbim şifalar versin

dağcı kamaes sizede acil şifalar inşallah

iyi olmana sevindim canım korkma artık korkacak bişey yok...
doğum için acele etme sakın 1 gün bir gündür zaten dr seni sıkı takibe almış baksana sürekli nst ler falan ... duruma göre alıcka seni doğuma..

pepukeyle konuştum.lekelenmesi durmuş.ama nst de az az sancı çıkıyormuş.dr.gözetim altında tutuyormuş.
mersenne sana telini gönderdim.fburak birazdan sana da vereyim.

pepukeyle konuştum.lekelenmesi durmuş.ama nst de az az sancı çıkıyormuş.dr.gözetim altında tutuyormuş.

Sağol canım, aldım mesajını. En azından pepukenin iyi olduğunu öğrendik, geriye Kames kaldı.

Kızlar Kames mesaja halen geri dönmedi, çok merak ettim, yarın arayacağım, dua edelimde kötü birşey olmasın. Size bildiririm.

Pepukeden bi haber alsak.

Ağrıların gitmiştir inşallah canım, ya da en kısa sürede gider diyelim. Doğum hikayeni bekliyoruz merakla. Ayrıca hastane masraflarını :) Malum, 2 ay sonra ben orada olacağım Allah'ın izniyle, ekstra masraflar nelermiş, öğrenelim, hoş inşallah çıkartmazlar :)

Bende çekindim aramaya ...
Şükür haberini aldik senden cok sağol valla rahatladım iyi olduğuna çok sevindim...
Hastanede kalması çok iyi çok aceleci çıktı eymen pasamiz cok kucuk daha durması lazım daha orda...

Kameste kızıda iyidir inşallah...

amin canım.sen de sağlık,sıhhat ve huzurla güzel bir hamilelik yaşayacaksın.
inşallah canım ama öncelikle hepinizin sağlığına duacıyım. hepinizin iyi olmasını ve bebeklerinizi kucağınıza alarak sağlıcakla evinize gelmenizi istiyoruuuum
Pepukeden bi haber alsak.
ah kuzum yaaa, ağrı sancı içinde başkalarını da düşünebiliyorsun. canımsın valla

kızlaaar pepukenin numarasını bana da yollayabilir misiniz? en azından mesaj atarım çünkü facesine girmiyor, oradan ulaşamıyorum

Anlatacagim cok sey var da telefondan cok zor oluyo.

herkese cok cok tesekkur ederim kizlar. sizin ve diger arkadaslarin iyi haberlerini almak icin buralarda olucam.

Selam kızlar, biraz önce Pepuke'yi aradım eşi ile konuştum. Pepuke halen hastanede, aradığımda NST ye bağlı idi, az olsada sancı çıkıyormuş, gözlem altında kalmaya devam ediyor, durumunda şu an için kötü bir şey yokmuş. Pepuke'nin hepinize çooook selamı var kızlar, inşallah yakında yanımıza geri dönecek.

Bu arada, Kames için endişelerim devam ediyor kızlar. Dün mesaj atmıştım geri dönmemişti. Bugün de telefonla aradım çıkmadı, geri de dönmedi. Umarım kızı rahat bırakmadığı için bakamıyordur ama ne bileyim, en azından geç de olsa mesaj atardı. Haber alan olursa mutlaka yazsın. Ben bir daha arayıp rahatsız etmek istemiyorum, belki burayı terketmiştir doğum yapınca :) İyi olsunlarda gerisi önemli değil.

Kames şimdi mesaj attı, iyilermiş Allah'a şükür Çağla kızımız rahat bırakmıyor tabii anneyi, sağlığında v.s. sorun yok, her şey yolunda, kızımız güzelce büyüyormuş. Misafiri falan oluyormuş Kamesin, yoğunluktan geri dönememiş. Asud evine çıksın, Pepukede hastaneden çıksın, her şey yoluna girmiş oluyor. Sonra Azraaaa nın doğumunu bekleyeceğiz.

canım bak ne güzel ilerliyor her şey.son haftalar olmasına rağmen güzel güzel çıkmış bak.rahat ol bundan sonra.ne totalistsin ne de benim gibi percireata,acreata hikayen yok.öyle olsa bile Allah yardım ediyor,başka sığınağımız da yok zaten.rahat rahat karnında büyüsün kuzun.

Pepukede inşallah şu 30 lü haftalara bi gelsede rahatlasak suan 27 demiydi bennu öyle anımsıyorum bilemiyorum...

Yatsın hastanede en güzeli orda gözlem altında evde ne olacağı belli olmaz... Hastanede en azından hemen müdahale ediliyor...

Inşallah bu haftalarıda atlaticak...
Önce azraaa sonra ben diyorduk ama sanırım pepuke sırayı bozacak gibi.. umarım bebisi en az 4 hafta daha durur orda...

Aman canim iyi olsunlarda o bize yeter arada haberlerini alır yetiniriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…