Plasenta previa

Banada 17.hafta da plesenta previa teşhisi konmuştu ama 20.haftamda durumun düzeldiği ve plesentanın olması gereken yerde olduğu söylendi darısı aynı sorunu olanların başına.....

mrb kızlar hepiniz sağolun inşallah hayırlısıyla hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucaklıcaz pepuke oğluşuna söyle sırayı bozmasın lütfen önce ben sonra f burak var ayrıca mersenne en son sen bugünde hayırlı haberler duyduk şükür herkes iyiymiş

valla canım benim sıramı vermeye hiç niyetim yok :)))

Yarin cikicaz ins. uzun uzun anlatayim rahat rahat
detay atlamayim. agrim da hafiflesin de

Canım öyleydi boyleydi derken sende doğumunu atlattın hayırlısıyla evinede cikacaksin...

Darisida benim gibi gün sayan arkadaşlarımın başına inşallah...

Yarına agrilarin azalır inşallah uzun uzun yazarsın...

Biz kızımla yarın doktor amcasına muayeneye gidiyoruz. Bugün tam kan sayımı, demir deposu (ferritin) ve idrar testi yaptırmıştım. Demir miktarım iyi. Ama idrarda bol miktarda bakteri ve kristal çıktı. İnternetten araştırıp öğrendiğim kristal çıkması, kum dökmek oluyormuş, kum dökmediğim kalmıştı, hayırlısı :) İnternette bebek için bir zararı yok diyor. Ama bakteri konusu önemli, umarım ilaçla geçer, yoksa o da erken doğum riski ne yazık ki Bakalım doktor amcamız yarın ne diyecek. 1 aydan sonra kızımı göreceğim çok mutluyum. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğiz doktora. En son haftada bir çağıracakmış. Kızımla hepinizi öptük kızlar, sağlıcakla kalın.

Güzel haberlerle dön inşallah yarın..

Ayni mekandayiz desene .o dediklerin bendede cikti. miktara gore umursamiyolar bile.iyi seyler yaz

canım güzel haberlerle dönün inşallah bol su iç ikisinede iyi gelir

kızlar doktorum 38+3 de alalım diyor beklerse bebeğim 29 eylül cumartesi günü oluyor bende 37+5 de 24 eylül pazartesi olsun dedim biran önce olsun bu stres beni çok yıprattı dedim olur dedi ama bebeme haksızlık etmiş olurmuyum acaba diyorum 29 eylül cumartesi olacağına 1 ekimmi olsa en azndan pazartesi ve ayın ilk günü daha şık mı olur ki siz ne diyorsunuz?çokmu küçük olur acaba zaten zayıfta anca 3 kilo olur:26:

canım ne güzel az kaldı öncelikle sağ salim alırsın kucağına inşallah...Bence verdiğin tarihlerin hepsi kurtarmış oluyor. bugün bile olsa kurtardı artık allahın izniyle...Sen hangi zamanda kendini daha rahat hissedeceksen o zaman yap...bence çok da sonlara bırakmaya gerek yok...normal doğum başlarsa daha apar topar gitmek zorunda kalabilirsin ve daha stresli olabilirsin.38lerde normal doğumlar başlıyo çünkü...Ama hayırlısı tabi...küçük olacak diye korkma inşallah gelişimi iyidir.gelişim iyi ise kilo hiç sorun değil bence. arkadaşımın zamanında oldu 2500 gr oldu dün bir geldi dobiş olmuş maşallah...doğunca kilo hemen alıyorlar zaten. Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.bize moral ol.

perşembe günü 2600 gramdı 15 günde 400 gram alsa yani 24 eylülde 3 kilo olur diyorum haklısın 38 de normal doğumlar başlıyo ben onu düşünmemiştim hiç bakalım perşembe nst var haftaya perşembede 20 eylülde ultrason nst ne diyecek:18:

canım erken doğum konusunda meraklanma erkek bebekler daha geç doğar kızlara göre genelde ... zaten erken doğumun olacağını nst ile anlaya biliyolarki sende zaten haftada bir nst ye giriceksin ...

bide o anne karnındaki bir gün bile çok önemliymiş bunu dr' unada sor bence gelişimi açısından ..
zaten doğunca büyüyolar oda var ama anne karnındaki güne hiç bişey eş değer değil yani...

ben,m drumda erken almak istiyo tabi 19 veya 20 ekim gibi sanırım tam bilmiyorum şuan son zaman konuşmadık bu durumu oda bebeğimin usgde ölçümleri 33+4 e uyumlu diye .. bende zaten şuan için bişey demiyorum dr da demiyo ...

ama benim gönlümden gecen 20 ekimden sonrası bana kalırsa zaten onuda konuşucam zamanı gelince ...

bana sorarsan şahsi fikrim eğerki durabiliyorsa dursun 1 ekime kadar ...

tabi yinede senin kararın dr un kararı nasıl olması gerekiyosa öyle olsun ...

biliyosunki ben bile çok sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorum şuanda ona ramen istemiyorum 19 ekimde alınmasını ... aslında okadar bunaldımki anlatamam .. işte bebiş için katlanıyorum ..

Son düzenleme:
kızlar artık rüyalarımın bile şaftı kaydı ((

gece rüyamda mis gibi peynirli börek yiyordum okadar gerçekçiydi ki iki ısırık aldım hop bi sıkıştımı hissettim uyandım wc ye kalktım böreğide yiyemedim içime oturdu bari yeseydim öyle uyansaydım rüyası bile güzeldi ((

canım kıyamam al bi parça ye bari bişey olur bide bende mide yanmasından yiyemiyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…