- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.361
mrb kızlar hepiniz sağolun inşallah hayırlısıyla hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucaklıcaz pepuke oğluşuna söyle sırayı bozmasın lütfen önce ben sonra f burak var ayrıca mersenne en son sen bugünde hayırlı haberler duyduk şükür herkes iyiymiş
Kizlar tekrar merhaba tekrar.
Memorial bizi mahvetti. sinirlerim tepemde. selinim agliyo kactim
Kizlar tekrar merhaba tekrar.
Memorial bizi mahvetti. sinirlerim tepemde. selinim agliyo kactim
Yarin cikicaz ins. uzun uzun anlatayim rahat rahat
detay atlamayim. agrim da hafiflesin de
Biz kızımla yarın doktor amcasına muayeneye gidiyoruz. Bugün tam kan sayımı, demir deposu (ferritin) ve idrar testi yaptırmıştım. Demir miktarım iyi. Ama idrarda bol miktarda bakteri ve kristal çıktı. İnternetten araştırıp öğrendiğim kristal çıkması, kum dökmek oluyormuş, kum dökmediğim kalmıştı, hayırlısı :) İnternette bebek için bir zararı yok diyor. Ama bakteri konusu önemli, umarım ilaçla geçer, yoksa o da erken doğum riski ne yazık kiBakalım doktor amcamız yarın ne diyecek. 1 aydan sonra kızımı göreceğim çok mutluyum. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğiz doktora. En son haftada bir çağıracakmış. Kızımla hepinizi öptük kızlar, sağlıcakla kalın.
Ayni mekandayiz desene .o dediklerin bendede cikti. miktara gore umursamiyolar bile.iyi seyler yazBiz kızımla yarın doktor amcasına muayeneye gidiyoruz. Bugün tam kan sayımı, demir deposu (ferritin) ve idrar testi yaptırmıştım. Demir miktarım iyi. Ama idrarda bol miktarda bakteri ve kristal çıktı. İnternetten araştırıp öğrendiğim kristal çıkması, kum dökmek oluyormuş, kum dökmediğim kalmıştı, hayırlısı :) İnternette bebek için bir zararı yok diyor. Ama bakteri konusu önemli, umarım ilaçla geçer, yoksa o da erken doğum riski ne yazık kiBakalım doktor amcamız yarın ne diyecek. 1 aydan sonra kızımı göreceğim çok mutluyum. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğiz doktora. En son haftada bir çağıracakmış. Kızımla hepinizi öptük kızlar, sağlıcakla kalın.
Biz kızımla yarın doktor amcasına muayeneye gidiyoruz. Bugün tam kan sayımı, demir deposu (ferritin) ve idrar testi yaptırmıştım. Demir miktarım iyi. Ama idrarda bol miktarda bakteri ve kristal çıktı. İnternetten araştırıp öğrendiğim kristal çıkması, kum dökmek oluyormuş, kum dökmediğim kalmıştı, hayırlısı :) İnternette bebek için bir zararı yok diyor. Ama bakteri konusu önemli, umarım ilaçla geçer, yoksa o da erken doğum riski ne yazık kiBakalım doktor amcamız yarın ne diyecek. 1 aydan sonra kızımı göreceğim çok mutluyum. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğiz doktora. En son haftada bir çağıracakmış. Kızımla hepinizi öptük kızlar, sağlıcakla kalın.
canım ne güzel az kaldı öncelikle sağ salim alırsın kucağına inşallah...Bence verdiğin tarihlerin hepsi kurtarmış oluyor. bugün bile olsa kurtardı artık allahın izniyle...Sen hangi zamanda kendini daha rahat hissedeceksen o zaman yap...bence çok da sonlara bırakmaya gerek yok...normal doğum başlarsa daha apar topar gitmek zorunda kalabilirsin ve daha stresli olabilirsin.38lerde normal doğumlar başlıyo çünkü...Ama hayırlısı tabi...küçük olacak diye korkma inşallah gelişimi iyidir.gelişim iyi ise kilo hiç sorun değil bence. arkadaşımın zamanında oldu 2500 gr oldu dün bir geldi dobiş olmuş maşallah...doğunca kilo hemen alıyorlar zaten. Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.bize moral ol.kızlar doktorum 38+3 de alalım diyor beklerse bebeğim 29 eylül cumartesi günü oluyor bende 37+5 de 24 eylül pazartesi olsun dedim biran önce olsun bu stres beni çok yıprattı dedim olur dedi ama bebeme haksızlık etmiş olurmuyum acaba diyorum 29 eylül cumartesi olacağına 1 ekimmi olsa en azndan pazartesi ve ayın ilk günüdaha şık mı olur ki siz ne diyorsunuz?çokmu küçük olur acaba zaten zayıfta anca 3 kilo olur:26:
canım ne güzel az kaldı öncelikle sağ salim alırsın kucağına inşallah...Bence verdiğin tarihlerin hepsi kurtarmış oluyor. bugün bile olsa kurtardı artık allahın izniyle...Sen hangi zamanda kendini daha rahat hissedeceksen o zaman yap...bence çok da sonlara bırakmaya gerek yok...normal doğum başlarsa daha apar topar gitmek zorunda kalabilirsin ve daha stresli olabilirsin.38lerde normal doğumlar başlıyo çünkü...Ama hayırlısı tabi...küçük olacak diye korkma inşallah gelişimi iyidir.gelişim iyi ise kilo hiç sorun değil bence. arkadaşımın zamanında oldu 2500 gr oldu dün bir geldi dobiş olmuş maşallah...doğunca kilo hemen alıyorlar zaten. Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.bize moral ol.
kızlar doktorum 38+3 de alalım diyor beklerse bebeğim 29 eylül cumartesi günü oluyor bende 37+5 de 24 eylül pazartesi olsun dedim biran önce olsun bu stres beni çok yıprattı dedim olur dedi ama bebeme haksızlık etmiş olurmuyum acaba diyorum 29 eylül cumartesi olacağına 1 ekimmi olsa en azndan pazartesi ve ayın ilk günüdaha şık mı olur ki siz ne diyorsunuz?çokmu küçük olur acaba zaten zayıfta anca 3 kilo olur:26:
kızlar artık rüyalarımın bile şaftı kaydı((
gece rüyamda mis gibi peynirli börek yiyordum okadar gerçekçiydi ki iki ısırık aldım hop bi sıkıştımı hissettim uyandım wc ye kalktım böreğide yiyemedim içime oturdu bari yeseydim öyle uyansaydım rüyası bile güzeldi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?