- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.421
Valla ben dr' ada sormadım...
Nebiliyim gel imza at dedi illaki... Useniyorum gitmeye bu ara yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum..
Napcaklarsa imzayı iyi oldum bi gün gideyim bari...
Bebek icindemi ariyolar şimdi bunlardan doğum yapincadami kurtulamicam...
Ben yaptırdım canım 2 doz...doktorum da ol dedi. sağlık ocağı da aradı. Ben de iş güç yaparken pek dikkatsizimdir elimi kolumu keserim... yok bir yerime paslı bişey batar vs. korkusundan yaptırdım ne olur ne olmaz diye. bebeğe hiçbir zararı yokmuş...ama yaptırmayan doktorlar da var tabi..Kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu?
Ben ilktede yaptirmadigim için bundada onemsemedim sağlık ocağı aramıştı gelin yapalım diye usendim gitmedim...
Bugün beni aradılar tekrar sağlık ocağından sordular doğumu nerde yapicami vs...
Sonra tansyon şeker nasil vs dediler tetanozda çok önemli yaptirmicaksam imza vermem gerekiyormus...
Özelde gerçi sterilizasyon daha iyi devlette sezeryan yaptircaksam mutlaka tetanoz aşısıni yaptirmaliymisim...
Demekki devlette doğum yapmamak lazım kendi agizlariyla steril olmadıklarını soyluyolar...
Bende dedimki benim dr um aynı yıllardır ona gidiyorum degistirmicem ozaman gel imza ver dedi tetanoz aşısini olmak istemiyorum diye...
Sizede böyle bisey diyen oldumu sağlık ocağından...
Kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu?
Ben ilktede yaptirmadigim için bundada onemsemedim sağlık ocağı aramıştı gelin yapalım diye usendim gitmedim...
Bugün beni aradılar tekrar sağlık ocağından sordular doğumu nerde yapicami vs...
Sonra tansyon şeker nasil vs dediler tetanozda çok önemli yaptirmicaksam imza vermem gerekiyormus...
Özelde gerçi sterilizasyon daha iyi devlette sezeryan yaptircaksam mutlaka tetanoz aşısıni yaptirmaliymisim...
Demekki devlette doğum yapmamak lazım kendi agizlariyla steril olmadıklarını soyluyolar...
Bende dedimki benim dr um aynı yıllardır ona gidiyorum degistirmicem ozaman gel imza ver dedi tetanoz aşısini olmak istemiyorum diye...
Sizede böyle bisey diyen oldumu sağlık ocağından...
sağolun kızlar doktorumu aradım vicks sürebilirsin iyi gelmesse benical gold al dedi annem geldi sırtımı göğsümü ayaklarımı ilaçladı sardı beni çorba yaPIP EVİDE TOPLADI ZATEN DÜN KARDEŞİM HERYERİ SİLİP SÜPÜRMÜŞTÜ daha iyiyim şükür
cnm merhaba naslsın nasıldı bugun okulunuz ay merak ettım cnm ımza neymış
Valla ben dr' ada sormadım...
Nebiliyim gel imza at dedi illaki... Useniyorum gitmeye bu ara yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum..
Napcaklarsa imzayı iyi oldum bi gün gideyim bari...
Bebek icindemi ariyolar şimdi bunlardan doğum yapincadami kurtulamicam...
Ben yaptırdım canım 2 doz...doktorum da ol dedi. sağlık ocağı da aradı. Ben de iş güç yaparken pek dikkatsizimdir elimi kolumu keserim... yok bir yerime paslı bişey batar vs. korkusundan yaptırdım ne olur ne olmaz diye. bebeğe hiçbir zararı yokmuş...ama yaptırmayan doktorlar da var tabi..
cnm ımza olayını şımdı anladım ben ızımda olmamıştım dr gerek duymamıştı ama ne olduysa 6 yıl sonra aynı dr mutlaka olmam gerektını söyledı ben yıne özelde yapıcam nasıpse ama dr araba doğumu ollur anı doğum olur kullanınlan malzeme streıl olmaz dedı yaptırdı yaptırma şansın varsa yaptır cnm mutlaka
Canım valla idare ediyorum bu aralar pek iyi sayılmam...
Ben okula vermedim canım busene seneye baslicaz ... Bizim zorunluluk yok aydan kurtariyoruz...
Sizin nasıl gitti canım ilk gün?
Ne biliyim sağlık ocağı aradı tetanoz olmaya çağırmışlardi gitmedim bugun aradılar olmayacaksam imza atmam gerekmiş istemiyorum olmuyorum diye... Bende bişey anlamadım ya önemliymiş aşı gerçi özelde yapcaksan doğumu orasi daha steril dedi devletten sorun yasamazsin devlette yapcaksan illa ol tetanozu dedi...
Ne biliyim canım 20 lı haftalarda ol diye ariyolardi 32 olduk şimdi geçmi bilmemki sormak lazim.
cnm pekala aylık ontrole cagırıyolarmı ben gıtmessem arıyolar gıdene kadar kaçış yok tansıyon kg kalp atışı ıcn bide yapılan tahlıllerı ışlıyolar
cnm yukarıdada yazdım sen yınede yaptır derım
ee oğlun anaokula gıtmıyormuydu cnm bzım kızda anaokula başladı cok guzel gectı tek uzgunlugu 2 saat olmasıydı doyamadı anlıyacagın olula
bence olabılır cnm 1 ay arayla 2 doz yapılabılır
Canım benide ariyolardi baştan tahliller vs için ben 5. Haftamdan 16. Haftama kadar full yattım 20. Haftama kadar ara ara kalktım hep aradiklarinda yattığımi kalkmamin yasak oldunu söyledim ozaman cagirmadilar artik sadece telden arayıp tahlillerimi tansyon şeker onları sordular... Simdi bide dahiliyeye yonlendirdilermi dedi bende Pazartesi gidicem duruma göre dedim dahiliye yatisimi yapicak dedim öyle icik cicik sörfü yarım saat tuttu beni...
Neyse yarın gideyim sağlık ocağına beni görüp bi rahatlasinlar...
amannnn cnm zaten dr kontrolune gıdıyoruz yacnm ya ınş benı sarmıyo hıc bıde 2 kontrolde aynı zAMANDA
cnm ınşalla hayırlı haberler alırsın pazartesı
haha ılla görecdekler gecen yarenle gıttık dyokı anne kardeşımımı görcez kontrol ddeyınce c ocukta ne hayal etııyse
Valla zaten takipteyim dedim arayana... Hem dedim gittiğim dr doçent dedim ve çok sıkı takıp ediyor beni dedim...
Şekerini takip ediyormuş dedi... Bende 3 aydır evde hergün olcturuyor 15 günde sonuclarimi ıstiyor dedim ve doğuma kadar olceceksin getireceksin diyor dedim...
Canım ben hazırlığımi yaptım yeni pijama takımı bile alcam bugün baktım begebemedim yarinda bakicam...
Yollayan bilir dahiliyeye zaten hazır gel dedi her duruma karşı...
Zaten dahiliycimde iyi onada gidiyorum yıllardır...
Tek sorunum şu suan benim özel sigortam var yanliz gebelikle ilgili şeyleri kapsamıyor...
Eğer yatarsam dahiliye yatircak karsilarmi eğer karsilarsa hiç ücret odemicem karsilamazsa % 70 benim cebimden cikicak....kaç gün yatcamida bilmiyorum tam dogum üstü bana masraf olcak yoksa haybeye....
Cocuk ne bilsin annesi dr'a geliyosa yanında orda gorduyse usgde öyle zannetmistir...
Geçen kuzenim geldi bana 3 yaşında oğlu var çocuk benim bebeği göbek sandı koştu gobekkkk diyerek bir yumruk attı tamda bebisimin oldugu tarafa ilk bi çok acıdı sonra dedimki sen dedim daha doğmadan bebisimi dövüyorsun oylemi seni yaramaz cekicem kulaklarını falan dedim şaka yolllu...
Annesi babası öküz dedi çocuğa üzüldüm dedimki ne bilir dedim o el kadar çocuk kızmayın desemde nafile canimin yansımamış yanayım çocuğa bağırıp hakaret etmelerinemi ...
cnm sadece gebelıkle ılgılı olanım kapsamıyo
aa sonucta senın rahatsızlıgın gebe olmayanında yaşaybılecegı bıdurum ınşlaa karşılar cnm malum özeller cep yakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?