Plasenta previa

Ay canım sorma bende boş bulundum tam gidiyolardi bende annesiyle konuşuyordum ellerimi arkaya baglamistim... Hiç ummadigim bir anda yumruk geldi canım oda çocuk bilinçli vurmadı ya neyse bebise bişey olmasında...

Ama baya acıdı sorma karşımdaki 3 yaşında çocuk naparsin....

cnm ınşalla sorun cıkmazdea sağlıklı olursunda yatma ıhtıyacı olmaz dedın gıbı mecbur verılcek ama saglık olsun

cnm ınşalla sorun cıkmazdea sağlıklı olursunda yatma ıhtıyacı olmaz dedın gıbı mecbur verılcek ama saglık olsun

Inşallah yatmam canım başka ihtiyaçlarima harcayacagim bir param vardi ayırdığım bebek dogunca ona gönlümce alış veriş yapacaktım doğum paramda fazlasıyla ayarladım falan ama bunu tabi düşünmedim şimdi alış veriş olayına ayırdım parayı hastaneye harcarim onada sonra alırım hele bi dogsunda alırım artık toplu yapmamda yavaş yavaş alırım...

Şimdi almıyorum fazla boyuna göre alcam suan uzun baya kestiremiyorum kaç cm doğacağını...

doğru söluyosu cnm zamnlada alınır ınşalla herşeyın başı saglık
ama tabı gönul ister ne yatasın nede planların bozulsun dımı ama

doğru söluyosu cnm zamnlada alınır ınşalla herşeyın başı saglık
ama tabı gönul ister ne yatasın nede planların bozulsun dımı ama

Aynen canım..
Hoş ilk oglumdada almistimda almıştım giydirebildimmi yok tulumlar kesinlikle olmadı alt üst takımları giydi bi tek oda 1 ay zor oldular...
O yüzden suan 0-3 ay aldım bi kaç takım birazda 3-6 ay fazla bişey almadım okadar...
Seni cicisler topicte görmüştüm doldurmuşdun maşallah... Güle güle eskitsin bebisin cicilerini inşallah...

Ne olmuş bu hastaneye böyle anlamadım valla. Neyse, ekstra ödemen Allahtan fazla değilmiş, 600 TL. ile iyi yırtmışsınız gibi :) Bebeğin ve senin durumun iyi, ikinizde sağlıksınız,ağrıların dışında, gerisine yapacak bir şey yok. Sen faturayı aldığında bana biraz detay verirsin canım, tabii ki müsait olursan.

Benim koç allianz sigortam var, doğum paketi ayrıca yatarak tedavilerim limitsiz. Sadece ayakta muayenem yok. Doğum paketi olduğu için belki ekstra para çıkmaz. Çünkü paketin fiyatı yaklaşık 8000-9000 lerdi diye hatırlıyorum. Bir sonraki gidişimde detaylı kuşacağım herşeyi.

Canım seni ve bebeğini öpüyorum, en kısa sürede eskisi gibi ayağa kalkarsın inşallah.

Tek başına çok zor canım, Allah sana güç ve kolaylık versin, umarım eşin yardımseverdir, öyle değilse işin daha da zor olur. Zaten zor bir ameliyat geçirdin, en güzel bakımları hak ediyorsun sen. İnşallah ablanlar kısa sürede müsait olur. Mihrimah kızımızı güzel ayaklarından öperim :)

Canım, oğlun acaba kıskanır mı diye hiç düşünme, senin gibi düşünceli ve iyi annenin oğlu kıskanmayacaktır. Şimdiden bunu düşünen, her iki çocuğu arasında dengeyi kolaylıkla sağlayacaktır diye düşünüyorum.

İl yeğenim erkek, ikinci kız. Ablam biraz kız çocuk düşkünü. Kız yeğenime hamile kaldığı andan itibaren ilkini ihmal etti, hem de hepimizin uyarılarına rağmen. 2. doğunca, ilkine verdiği cevaplar hep "şimdi kardeşin kucağımda seninle ilgilenemem, beni sıkıştırma kardeşinle ilgilenirken zaten yoruluyorum bir de sen bunaltma, git odanda oyalan"falan filan. Tüm ilgi ikincideydi, bunun sonucunda, oğlumuz kıskanç oldu tabii, hakkıda var aslında. Hep kardeşinin canını yakar oldu, halen öyle. Oğlumuz 10, kızımız 3 yaşında ama kızımız doğduğu günden itibaren abisinden zulüm görüyor :)

Ama eminim ki senin ufaklıklar öyle olmayacak :)

Canım ben aşı olmadım ve benden imza da istemediler. Doktorum kararı bana bırakmıştı, ben de olmadım :)

Canım inşallah hastanede yatmana gerek kalmayacak, geçen gün seni rüyamda gördüm, anlatmayı unutmuşum. Rüyamda şekerin iyileşiyordu, inşallah öyle olacak. Aynı rüyada Azraaa' yıda görmüştüm, o da korkarak ameliyata giriyordu, her şeyi yolunda gidiyordu, sonra da dedi ki, ben ameliyattan niye korkmuşum çok basit, bir daha yaparım :) Ama yüzleriniz gerçekten farklıydı. Azraaa 1.90 boyunda falan, sen de 1.70 falan ve manken gibiydin :)

Söylemeyi unuttum canım, geçmiş olsun. Kendini yorma, bol bol dinlen, ki hemen iyileş, gripe dönmesin rahatsızlığın.

inşallah rüyaların dediğin gibi çıkar canım 1.90 olmasada 1.70 olsam iyi olurdu ama malesef 1.60 boyum 78 kiloyum şuan yuvarlak bişey oldum yani inşallah 8 kilosu bari doğumla giderde eski pantolonlarımı giyebilirim çok özledim dün akşam bir sitede hamile tişörtü gördüm ve sayfayı direk kapattım anladımki hamile görmeye bile tahammülüm kalmamış benim göbiş dışa değil içe vurdu kendini dışardan 6 aylık duruyo içerden nefes darlığı mide yanması gibi sorunlarla bana dönüyor allaha hamd olsun az kaldı evet korkuyorum 37+5 de olursa eğer 24 eylülde allah nasip ederse yarını girdik sayarsam 12 günümüz kaldı perşembe nst var birsonraki perşembe ultrason ve nst inşallah yine hayırlı haberlerle gelirim kanamasız kolay sağlıklı sorunsuz bir doğumla oğlumu kucağıma alırım kızım la az önce plan yaptık oda gelecek illaki babasıyla beraber kardeşi önce o kucağına alacak allah kısmet ederse ben gelmesini istemesemde ağlıyor hemen 8 yaşına girdi ama nazıda yerinde allah hepimize kolaylıklar sağlıklı doğumlar nasip etsin kames dağcı asud efrah da korkumun azalmasına yardımcı oldu inşallah bizlerde sağsalim çıkıcaz

Mersennecim ne guzel görmüşsun bizi rüyanda manken gibi bide nerde o güzel günler tifilim ben boy 160...

Anlanin yaptığını etrafımda yapanlar gördüm çok kendimle celisiyorum bazen bendemi böyle yapicam bendemi göz bebegimi itip kakicam...

Millet diyoki oğluma fatih kardeş geliyor senin pabucun dama atilicak diyolar valla panter gibi atlıyorum hemen olurmu öyle şey diye...

Oglumada diyorimki annecim hem kardeşini hem seni cok seviyorum oda ikimizide aynimi seviyosun diyo evet diyorum...
O dogsun senle onu operiz severiz diyorum hoşuna gidiyor... Benide opecekmisin sevecekmisin diyo ozaman ikinizide opucem sevicem diyorum...
Suan için anlaşıyoruz bakalim...

Bebeğe alış veriş yaptığımda onada ogun mutlaka biseyler alıyorum eşit şekilde...

Oyunc
ak kıyafet ayakkabı vs ozaman seviniyor bunlar kardeşimin bunlar benim diyo gösteriyor annanesine....

Bide yani sürekli tepesindeyim çocuğun birden ilgisiz kalırsam yengeç burcu bide hassas bi cocuk bunalıma girer..
Hem ben zaten çevreme bakiyorum kendim öyle olmayacağım diyorum...
Tabi sezeryan olunca kendim bakıma muhtacim bide o iyilesme donemini bi atlatsam zaten gerisi kolay olur gibime geliyor...

Suan o durunada alistiriyorum diyorumki kardesin burda sikilinca dr amcana gidicez alcak onu ordan ozaman ben biraz hasta olucam yaticam biraz ama sonra iyilesicem ozaman beraber oyunlar oynayacağız falan diyorum...

Inşallah şu dönemi hasarsız atlatayim kuzucugumuda uzmeden inşallah...

Şu seker olayını bilemiyorum canım inşallah atlaticam yanlız acliklar problemli bugun sağlık ocagindan arayanda sordu kaç çıkıyor diye söyledim hic begenmedi acliklarimi bakalım kendi drum ne dicek bu duruma...zaten oda sınırda diyordu şimdide sınırin üstünde biraz... Tokluktan korkarken açlıktan başıma iş çıkmasa bari...
Pazartesiyi bekleyip göreceğiz zaten dönüp buraya yazamazsam anlayinki hastaneye yatmisimdir... Zaten dr hazir gel dedi oldu bittiye gelicek senin anlatacağın...

Valla bu tetanoz davasını anlayamadım gitti... Gidicem yarın bakalım bu imza olayı bi bizim burdami var kimseden istenmemis imza falan... Bide hiç gitmedim buzamana kadar illa bi görüneyim istiyorlar sanırım...

Gunduz gece perisanlik sonrasi agrilarim iyice artti. zaten 7 aylik karin hala duruyo.
Tek gogus tikandi. cerrahlik olmadan tavsiyeye ihtiyacim var. aglamaktan sistim artik

Gunduz gece perisanlik sonrasi agrilarim iyice artti. zaten 7 aylik karin hala duruyo.
Tek gogus tikandi. cerrahlik olmadan tavsiyeye ihtiyacim var. aglamaktan sistim artik

canım geçmiş olsun pompalasan göğsünü bebek çekemiyordur bir de duş almak hem sana hem sütüne iyi gelir belki korse takabilrmiyiz acaba biz çok sıkmayan büyük bedenlerden toparlar en azından

canım geçmiş olsun pompalasan göğsünü bebek çekemiyordur bir de duş almak hem sana hem sütüne iyi gelir belki korse takabilrmiyiz acaba biz çok sıkmayan büyük bedenlerden toparlar en azından
Dus,kompres,pompa kullaniyorum olmadi.
Korse de bugun basladim.tembellesirse de umurumda degil.
İki buklumum resmen.

canıımmm, çok geçmiş olsun!! sağlığınız iyi olsun yeterki karnını dert etme, iniyor öyle ya da böyle.. benim 3 ay boyunca aynıydı karnım. sonra indi. korseyi de doktorunuza sormadan kullanmayın kızlar. durumunuza gör dr. karar veriyor. bana yasaktı mesela..
ben de göğüslerimden çok çektim canım allah yardımcın olsun..

hamd olsun bugün daha iyiyim öksürdükçe göğsüm hala acısada dünden beri vicks oldu her yanım sabah duş alacaktım sular kesildi tekrar vickslendim akşama inşallah temizlencm acaba benim bu durumum ameliyata engel olurmu bildiğiniz soğuk algınlığı öksürklü türünden bu arada artık kanamaymış korkuymuş hiç düşünmüyorum ne yapayım allahın izniyyle gelip geçecek inşallah çok şükür cesaret geldi 2 gündür hem hastayım hem korkmuyorum baya bir düşündüm 37+5 te allah nasip ederse 24 eylül pazartesi olsun dicem doktoruma tabi o daha iyi bilir bakaılm perşembe nst var o ne diyecek??kızlar pepukeden hiç haber yok nasıl oldu çıktımı acaba hastaneden numarası olan varsa özelden msj atabilirmi merak ettim çok

şafak 12:104::104::104:

Benimde tek göğsüm tıkandı bikeresinde bide bayramda...
Ne yapacsgimida bilemedim ağrı ateş yapti bana bide tek o göğsümü emzirdim surekli açıldı o şekilde...

Çok geçmiş olsun canım onun ağrısıda çok zor alllah yardimcin olsun...

Canım sanırım hastayken yapmıyorlar düzelmeni bekleye bilir dr ...

Inşallah atlatirsin ozamana kadar dikkat et kendine...

Acisi degil de canim korkusu yetiyo. uclarini tahmin et.paramparca.
Agrimayan yerim kalmadi. saskinligimdan aptal oldum.ilk dogumum olsa ikinciyi dogurmazmiydim ku. kalkamiyorum ya.
Sikayet ederken diger arkadaslari dusunuyorum
cok sukur tabi.

Hastayken genel anestezi yapmiyolar ama epidural yapiyolarmis. Bizim eczaci hastaymis bu yuzden yarin epidural olcakmis diye duydum.kendine dikkat et o gun secenegin olsun canim. gecmis olsun. bogazini da kurutma. Ara ara bi yudum su icsen yetiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…