- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.441
ay cnm ya sanada uzuldum bebışınede
o cocugada 3 yaş çok kucuk bızımkıler yapssa bılınçlı derım demek ukucuk cocuklara dıkkat etcez bendede mısafır vardı 1.5 yaşında hep korudum kaenımı cok hareketlı cunku
Canım gebelik şekeri deniyor ya adına ondan diyorum karşılamaya bilir gebelik kapsamıyor sigortam...
Onun dışında herşeyi karşılıyor başka yatarak tedavim 100% karşılıyor ameliyat vs onlarida yanliz gebelik olayında kapsamıyor sebebi gebelik şekeri olması olabilir...
Napcaz artık bayilcaz bi ton parayı...
cnm ınşalla sorun cıkmazdea sağlıklı olursunda yatma ıhtıyacı olmaz dedın gıbı mecbur verılcek ama saglık olsun
Inşallah yatmam canım başka ihtiyaçlarima harcayacagim bir param vardi ayırdığım bebek dogunca ona gönlümce alış veriş yapacaktım doğum paramda fazlasıyla ayarladım falan ama bunu tabi düşünmedim şimdi alış veriş olayına ayırdım parayı hastaneye harcarim onada sonra alırım hele bi dogsunda alırım artık toplu yapmamda yavaş yavaş alırım...
Şimdi almıyorum fazla boyuna göre alcam suan uzun baya kestiremiyorum kaç cm doğacağını...
doğru söluyosu cnm zamnlada alınır ınşalla herşeyın başı saglık
ama tabı gönul ister ne yatasın nede planların bozulsun dımı ama
Dogumdan ince nst cnm.ekstra.600 bebek paketi degil canim o dahildi.ayrintili fatura almadim.bugun istiycem.
Doktor cikarken su gecirmez banti taktilar.
Lohusa serbetini farkli yapmislar ama evet tadi iyiydi
Her dogan bebek icin ayri goz damladi aciyolar bize de veriyolar ve atiyosun.atesi icin derece sana veriyolar. cikarken aliyosun da neden oldum.kulaktan olcsene.neden bana derece satiyosun. ufak tefek ama olsun.sinir bozucu.detaylari senle paylascam.
Ozel yatarak var.indirimini aldim sadece.
geçmiş olsun canım.hava birden soğudu herkesde var grip.hasta olmasan bile artık ağırlaştın canım.halimizi anlayan,destek olan birileri olsa ne güzel olur.:)
ben de hergün uykusuz ve yorgunum.bu sabah bira dinleneyim dedim telefon,kapı,evin işleri..........
oğlumun bakıcısı gelmişti.ben topladım o da süpürdü.mutfakda bulaşıklar duruyor,hiç halim yok.
ablalarımın ikisi de hala iyileşemedi.başka kimse de yok.
ilk çocukla bağ daha farklı oluyor.ben de oğluma hamileyken kızıma ihanet ediyormuşum gibi gelirdi.eskisi gibi olamıyor bu bir gerçek.hala her şeyde sorguluyor,ona böyle davrandınız bana böyle diye.oğlum canını sıktığı zamanlar isyan ediyor keşke hiç kardeşim olmasaydı diye.ama senin için daha çok erken.büyüdükçe başlıyor bu tepkiler.ben kardeşini kurtaran kahraman abi masalları anlatmıştım oğluma-kızıma.bebek büyüyüp hareketleninceye kadar fazla kıskanma olmuyor.inşaALLAH kolayca alışırsınız yeni hayatınıza.
Allah razı olsun annenden,güç kuvvet versin.
benim annem yaşlı ve hasta.
ablam olsa çok iyi olurdu ama kısmet olmadı.insan böyle zamanlarda yardım edecek,destek olacak birine çok ihtiyaç duyuyor.
Dağcı canım onemli değil şu halinle bizi düşünüp iki satir yazıyorsun oda yeter...
Kızın ve sen iyisiniz önemli olanda o canım...
Bakalım haftaya be diyecek dr şekerim için...
Nekadar zorluklar çektik hepimiz sanırım sezeryan sikintisida üstüne bonus gibi oluyor...
Bu yemek olayı artık işkenceye döndü bende yemekte dert yememekte...
3 aydır uğraşıyorum az kaldi diyorum teselli ediyorum kendimi...
Tabi bide sonrasını düşünüyorum sezeryan olucam ağrılarım olucak büyük oğlum ilgi beklicek benden ona yetemezsem bebeği kiskanicak o dengeyi o halimle nasıl kurucam onu bilemiyorum suan... Onun uzulmesine boynunun bukulmesinede dayanamam çok düşkünüz bir birimize...
Düşün düşün çıkamıyorum işin içinden...
Kızlar tetanoz aşısı oldunuzmu?
Ben ilktede yaptirmadigim için bundada onemsemedim sağlık ocağı aramıştı gelin yapalım diye usendim gitmedim...
Bugün beni aradılar tekrar sağlık ocağından sordular doğumu nerde yapicami vs...
Sonra tansyon şeker nasil vs dediler tetanozda çok önemli yaptirmicaksam imza vermem gerekiyormus...
Özelde gerçi sterilizasyon daha iyi devlette sezeryan yaptircaksam mutlaka tetanoz aşısıni yaptirmaliymisim...
Demekki devlette doğum yapmamak lazım kendi agizlariyla steril olmadıklarını soyluyolar...
Bende dedimki benim dr um aynı yıllardır ona gidiyorum degistirmicem ozaman gel imza ver dedi tetanoz aşısini olmak istemiyorum diye...
Sizede böyle bisey diyen oldumu sağlık ocağından...
Aynen canım..
Hoş ilk oglumdada almistimda almıştım giydirebildimmi yok tulumlar kesinlikle olmadı alt üst takımları giydi bi tek oda 1 ay zor oldular...
O yüzden suan 0-3 ay aldım bi kaç takım birazda 3-6 ay fazla bişey almadım okadar...
Seni cicisler topicte görmüştüm doldurmuşdun maşallah... Güle güle eskitsin bebisin cicilerini inşallah...
Söylemeyi unuttum canım, geçmiş olsun. Kendini yorma, bol bol dinlen, ki hemen iyileş, gripe dönmesin rahatsızlığın.
Ne olmuş bu hastaneye böyle anlamadım valla. Neyse, ekstra ödemen Allahtan fazla değilmiş, 600 TL. ile iyi yırtmışsınız gibi :) Bebeğin ve senin durumun iyi, ikinizde sağlıksınız,ağrıların dışında, gerisine yapacak bir şey yok. Sen faturayı aldığında bana biraz detay verirsin canım, tabii ki müsait olursan.
Benim koç allianz sigortam var, doğum paketi ayrıca yatarak tedavilerim limitsiz. Sadece ayakta muayenem yok. Doğum paketi olduğu için belki ekstra para çıkmaz. Çünkü paketin fiyatı yaklaşık 8000-9000 lerdi diye hatırlıyorum. Bir sonraki gidişimde detaylı kuşacağım herşeyi.
Canım seni ve bebeğini öpüyorum, en kısa sürede eskisi gibi ayağa kalkarsın inşallah.
Tek başına çok zor canım, Allah sana güç ve kolaylık versin, umarım eşin yardımseverdir, öyle değilse işin daha da zor olur. Zaten zor bir ameliyat geçirdin, en güzel bakımları hak ediyorsun sen. İnşallah ablanlar kısa sürede müsait olur. Mihrimah kızımızı güzel ayaklarından öperim :)
Canım, oğlun acaba kıskanır mı diye hiç düşünme, senin gibi düşünceli ve iyi annenin oğlu kıskanmayacaktır. Şimdiden bunu düşünen, her iki çocuğu arasında dengeyi kolaylıkla sağlayacaktır diye düşünüyorum.
İl yeğenim erkek, ikinci kız. Ablam biraz kız çocuk düşkünü. Kız yeğenime hamile kaldığı andan itibaren ilkini ihmal etti, hem de hepimizin uyarılarına rağmen. 2. doğunca, ilkine verdiği cevaplar hep "şimdi kardeşin kucağımda seninle ilgilenemem, beni sıkıştırma kardeşinle ilgilenirken zaten yoruluyorum bir de sen bunaltma, git odanda oyalan"falan filan. Tüm ilgi ikincideydi, bunun sonucunda, oğlumuz kıskanç oldu tabii, hakkıda var aslında. Hep kardeşinin canını yakar oldu, halen öyle. Oğlumuz 10, kızımız 3 yaşında ama kızımız doğduğu günden itibaren abisinden zulüm görüyor :)
Ama eminim ki senin ufaklıklar öyle olmayacak :)
Canım ben aşı olmadım ve benden imza da istemediler. Doktorum kararı bana bırakmıştı, ben de olmadım :)
Canım inşallah hastanede yatmana gerek kalmayacak, geçen gün seni rüyamda gördüm, anlatmayı unutmuşum. Rüyamda şekerin iyileşiyordu, inşallah öyle olacak. Aynı rüyada Azraaa' yıda görmüştüm, o da korkarak ameliyata giriyordu, her şeyi yolunda gidiyordu, sonra da dedi ki, ben ameliyattan niye korkmuşum çok basit, bir daha yaparım :) Ama yüzleriniz gerçekten farklıydı. Azraaa 1.90 boyunda falan, sen de 1.70 falan ve manken gibiydin :)
Ne olmuş bu hastaneye böyle anlamadım valla. Neyse, ekstra ödemen Allahtan fazla değilmiş, 600 TL. ile iyi yırtmışsınız gibi :) Bebeğin ve senin durumun iyi, ikinizde sağlıksınız,ağrıların dışında, gerisine yapacak bir şey yok. Sen faturayı aldığında bana biraz detay verirsin canım, tabii ki müsait olursan.
Benim koç allianz sigortam var, doğum paketi ayrıca yatarak tedavilerim limitsiz. Sadece ayakta muayenem yok. Doğum paketi olduğu için belki ekstra para çıkmaz. Çünkü paketin fiyatı yaklaşık 8000-9000 lerdi diye hatırlıyorum. Bir sonraki gidişimde detaylı kuşacağım herşeyi.
Canım seni ve bebeğini öpüyorum, en kısa sürede eskisi
Detayli vermediler bende 4 saat bebekle hadtanedeydim ya ugrasamadim biktim walla.
Agri pompasi
nst
epidural
ivir zivir
aslinda cik degilde batti bana bilinen seyleri sonradan dahil etmeleri
Gunduz gece perisanlik sonrasi agrilarim iyice artti. zaten 7 aylik karin hala duruyo.
Tek gogus tikandi. cerrahlik olmadan tavsiyeye ihtiyacim var. aglamaktan sistim artik
Dus,kompres,pompa kullaniyorum olmadi.canım geçmiş olsun pompalasan göğsünü bebek çekemiyordur bir de duş almak hem sana hem sütüne iyi gelir belki korse takabilrmiyiz acaba biz çok sıkmayan büyük bedenlerden toparlar en azından
Gunduz gece perisanlik sonrasi agrilarim iyice artti. zaten 7 aylik karin hala duruyo.
Tek gogus tikandi. cerrahlik olmadan tavsiyeye ihtiyacim var. aglamaktan sistim artik
hamd olsun bugün daha iyiyim öksürdükçe göğsüm hala acısada dünden beri vicks oldu her yanım sabah duş alacaktım sular kesildi tekrar vickslendim akşama inşallah temizlencm acaba benim bu durumum ameliyata engel olurmu bildiğiniz soğuk algınlığı öksürklü türünden bu arada artık kanamaymış korkuymuş hiç düşünmüyorum ne yapayım allahın izniyyle gelip geçecek inşallah çok şükür cesaret geldi 2 gündür hem hastayım hem korkmuyorum baya bir düşündüm 37+5 te allah nasip ederse 24 eylül pazartesi olsun dicem doktoruma tabi o daha iyi bilir bakaılm perşembe nst var o ne diyecek??kızlar pepukeden hiç haber yok nasıl oldu çıktımı acaba hastaneden numarası olan varsa özelden msj atabilirmi merak ettim çok
şafak 12:104::104::104:
Benimde tek göğsüm tıkandı bikeresinde bide bayramda...
Ne yapacsgimida bilemedim ağrı ateş yapti bana bide tek o göğsümü emzirdim surekli açıldı o şekilde...
Çok geçmiş olsun canım onun ağrısıda çok zor alllah yardimcin olsun...
hamd olsun bugün daha iyiyim öksürdükçe göğsüm hala acısada dünden beri vicks oldu her yanım sabah duş alacaktım sular kesildi tekrar vickslendim akşama inşallah temizlencm acaba benim bu durumum ameliyata engel olurmu bildiğiniz soğuk algınlığı öksürklü türünden bu arada artık kanamaymış korkuymuş hiç düşünmüyorum ne yapayım allahın izniyyle gelip geçecek inşallah çok şükür cesaret geldi 2 gündür hem hastayım hem korkmuyorum baya bir düşündüm 37+5 te allah nasip ederse 24 eylül pazartesi olsun dicem doktoruma tabi o daha iyi bilir bakaılm perşembe nst var o ne diyecek??kızlar pepukeden hiç haber yok nasıl oldu çıktımı acaba hastaneden numarası olan varsa özelden msj atabilirmi merak ettim çok
şafak 12:104::104::104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?