Plasenta previa

ahhh canım nelerle savaşıyoruz bi dogursak biticek saniyoruz yeni sorunlar başlıyor busefer...

Krem olarak be kullanıyorsun medela kullanıyorum ben öncede onu kullandim iyi gelmişti bana ozaman. Bazi kremler catlatmasini önlemek amaçlı bazıları çatlağı tedavi amaçlı kullanılıyormus...
Inşallah bunuda atlaticaksin hayırlısıyla...

Suan için hepimizin dertleri ayrı ayrı bey biri bir birinden zor... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Insallah... Derdi veren rabbim dermaninida verir inşallah....

Lansinoh,Evicap,madecassol.bepanthen
birine uc takmak zorunda kaldim. digerine dayanabildim.
Mecbur topliycak
hepimiz biseylere dayanucaz,buyuk ya da kucuk.
Allah sabir kuvvet versin.son iyi olsun da.

Lansinoh,Evicap,madecassol.bepanthen
birine uc takmak zorunda kaldim. digerine dayanabildim.
Mecbur topliycak
hepimiz biseylere dayanucaz,buyuk ya da kucuk.
Allah sabir kuvvet versin.son iyi olsun da.

Lansinoh kullanmadım hic nasıldır bilmem tabi...

Koruyucu silikonla bende emzirdim iyilesiyor onunla benim oğlan ona alıştı busefer onsuz emmedi sürekli biyerlerde kaybedip duruyordum o olmayınca almıyordu memeyi... Gece neve nöbetci eczaneden bulup alıyorduk 2 sene öyle emzirdim...

Tabi şimdiden çatlamasin etmesin diye kremlenip duruyorum inşallah olmaz
....
Inşallah bu gunleride atlaticaz tabi ben doğumdan sonra 2 seneyi gozden çıkardım rahatlığı bulamicaz Insallah bu oglum abisi gibi cazgir bir bebek olmaz...

canim bende alismasin diye birine kullanmiyorum. biri asiri parcalandi ona kullaniyorum. Bi de sut sagma makinesi de kullandim tikaninca hepten goctu. Gercekten iyi geliyor. Onunla emmek istemiyor simdilik zorluyorum insallah alismaz.

insallah iyi gelir de catlamaz canim. boyle bir zamanda hic cekilmiyor. Dogru verince catlamiyor diyorlar. BEnim cok sanci oldu ya yarim yamalak verdim. en basta dikkatliydim cok rahatti sonra sapittim. bir kere parcalayinca gidiyor iste.

Tikaniklik acildimi simdi canim?.

Aman alismasin alismadan duzelir Insallah...
Dogru vermek nasil oluyorki Ben basta sutum gelmedi oyle bos emziriyordum gelsin sutum diye gelmeyince hirslanip damaklarida kuvvetli oluyor parcaliyordu hirsindan ...
Bende koruyucuyla verdim simdi boylesi banada yabanci gelir dogru emziremem kesin ugrascam zaten yara olmazsa sasarim ...
Inanirmisin lazim olacagini bile bile almadim koruyucu slikonu gittigi yerekadar dayanicam artik..
O minnacik boylariyla ne hale getiriyolar bizi sipalar...

Acildi cok sukur ama sertlik var sanki tirsiyorum.
Ne guzel soyledun walla o boya o cene

walla egitim icin biri geldi. sezeryanli icin pozisyon dedi ters koydu. koltuk altina resmen. hic acimadi. cok rahat emdi. evde o pozisyonu veremefim. Hastane yatagi iyiydi. Olan evde oldu zaten.kahverengi alani verebildigin kadar veriyosun. o sekilde de kolay oluyo ve zarar gormuyo.

Aynen canim mene canavarlari...
Evet canim banada oyle diyordu hemsireler kahve rengi kismini get diyolarfi soyle boyle ama sezeryan olunca o emzirme olayi biraz zorlasiyor.... Bide oglum cok hareketliydi sutte yok tekmeliyordu karnimi hic durmuyordu ayaklari canim cok aciyordu inan mene vermek bile istemiyordum hastanedeyken surekli emzir emzir baskisindan vermeye basladim baya bi zor oldu tabi benim icin ama utilise ugrasmisim 2 sene emzirdim .. Ben saniyordum ki. gelmedi sutum gelmicekte bosa ugrasiyorum ... Sagolsun Dr lar cd yakami birakmadi emzir emzir gelicek diye şaka maka 1.5 ay gecti tam gelmesi...

canım konu açtın mı bilmiyorum ama ben o balonu biliyor gibiyim. fakat bu amaçla kullanıldığını bilmiyordum. karşımda yatan kadın, normal ölü doğum yapmaya çalışıyordu. rahmi açılmadığı için o balondan taktılar. evet balonun ucu dışarıda kalıyor. balon yavaş yavaş şişerek kadının rahmini açtı doğum yapabilmesi için. ama biraz acılıydı onun için. sende acı oluşturacağını zannetmiyorum çünkü senin rahmin doğumdan sonra zaten açık olacak. yani sende böyle bir durum olacağını düşünmüyorum tatlım.
bir de benim de şiddetli kanamam vardı ya pepukecim, ben kanamayı hurma yiyerek azalttım canım. hurma ve emzirmek rahim kaslarının kasılmasını sağlayarak kanamayı durduruyor canım. doğumdan sonra bolca hurma yemeni ve emzirmeni (zaten emzirirsin de..) tavsiye ederim.

günaydın kızlar akşam eşim istanbula gitti bugün bayim olurmusun fuarı varmış cnr fuar merkezinde oraya gitti bende ayaklarımın ağrısından uyuyamadım şimdide 6 dan beri uyanığım döndüm dolandım kalktım saat 11 de randevum var nst ye kızımla gidicem bugün inşallah fenalık gelmez yine kahvaltı edeyim bari acıktım

alıntı___Büyük kızımın doğumundan sonra kızım sütüm olduğu halde emmek istemedim Göğüsüm şişti ve ateşim çıktı doktora gittiğimde doktor bebek süt içmediğinden iltihaplanmış dedi. Ne yapılması gerektiğini sorunca bitkisel bir çözüm verdi...
Beyaz kelem lahanasını dolaba koyuyorsun sonra bir yaprağını alıyorsun ve bir su bardağı yardımıyla yufka açara gibi kelemi eziyorsun ve göğsünün ucu dışarda kalacak şekilde geriye kalan yerlere kelemi yerleştiriyorsun bunu bir iki kere yapınca göğüs rahatlıyor yada süzme yoğurt da aynı etkiyi yapıyor, faydası kimyasal ilaç yok ve süt azalmıyor.
Buda benden küçük bir tavsiye... birde şunu söylemek istiyorum bitki çayı içmeyi sevenler piyasada satılan rezene poşet çayı (ben lipton içiyorum) rezene ve nane içeriyor, ve ikisi bir araya gelince süt azaltıyor, bilginiz olsun, papatya içmenizi tavsiye ederim , çünkü bebişiniz sakinleşir...:)

Canim cok saol. Deneyim. buzluga koycaz heralde.tekrar olursa ki oyle girunuyor denerim.

asud canım doktorun plasentanla ilgili ameliyat sonrası ne demişti:26:

Walla sormadim. zaten zorlu bi hamilelik sonrasi zorlu bi hastane macerasiydi. hos sorsamda alacagim cevap marjinal olurdu. Operasyon sirasinda yanindakilerle konusuyordu ama ben o anlarda heyecandan titremeye baslamistim anlamadim.

Güzel haberini bekliyoruz...
Inşallah fenalasmazsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…