- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.481
ahhh canım nelerle savaşıyoruz bi dogursak biticek saniyoruz yeni sorunlar başlıyor busefer...Canim kalkan kullaniyorum da paramparcayim.neler kullaniyorum bi bilsen daha.
Pepeke canim hosgeldin.seni burda saglii gormek cok guzel.
Kamescim cok sukur atlattiniz. kuzun eminim kontrolde de iyi cikacak.
Agrilarim gececek de insan bi yerde bunaliyo yaziyo iste.surekli agrilar,gogsumun tikanmasi felan yordu bayaga.hastane bahcesinde bekleyen arkafadlarimiz varken bunlari yazmak da belki simariklik oluyo da duramiyoruz iste.can aciyan yerde oluyor. her kotu sey hepimiz icin gecsin kizlar. gunes hep guzel gune dogsun.
ben biraz dinlenmece.
ahhh canım nelerle savaşıyoruz bi dogursak biticek saniyoruz yeni sorunlar başlıyor busefer...
Krem olarak be kullanıyorsun medela kullanıyorum ben öncede onu kullandim iyi gelmişti bana ozaman. Bazi kremler catlatmasini önlemek amaçlı bazıları çatlağı tedavi amaçlı kullanılıyormus...
Inşallah bunuda atlaticaksin hayırlısıyla...
Suan için hepimizin dertli
ri ayrı ayrı bey biri bir birinden zor... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Insallah... Derdi veren rabbim dermaninida verir inşallah....
Lansinoh,Evicap,madecassol.bepanthen
birine uc takmak zorunda kaldim. digerine dayanabildim.
Mecbur topliycak
hepimiz biseylere dayanucaz,buyuk ya da kucuk.
Allah sabir kuvvet versin.son iyi olsun da.
Lansinoh kullanmadım hic nasıldır bilmem tabi...
Koruyucu silikonla bende emzirdim iyilesiyor onunla benim oğlan ona alıştı busefer onsuz emmedi sürekli biyerlerde kaybedip duruyordum o olmayınca almıyordu memeyi... Gece neve nöbetci eczaneden bulup alıyorduk 2 sene öyle emzirdim...
Tabi şimdiden çatlamasin etmesin diye kremlenip duruyorum inşallah olmaz
....
Inşallah bu gunleride atlaticaz tabi ben doğumdan sonra 2 seneyi gozden çıkardım rahatlığı bulamicaz Insallah bu oglum abisi gibi cazgir bir bebek olmaz...
canim bende alismasin diye birine kullanmiyorum. biri asiri parcalandi ona kullaniyorum. Bi de sut sagma makinesi de kullandim tikaninca hepten goctu. Gercekten iyi geliyor. Onunla emmek istemiyor simdilik zorluyorum insallah alismaz.
insallah iyi gelir de catlamaz canim. boyle bir zamanda hic cekilmiyor. Dogru verince catlamiyor diyorlar. BEnim cok sanci oldu ya yarim yamalak verdim. en basta dikkatliydim cok rahatti sonra sapittim. bir kere parcalayinca gidiyor iste.
Tikaniklik acildimi simdi canim?.
Aman alismasin alismadan duzelir Insallah...
Dogru vermek nasil oluyorki Ben basta sutum gelmedi oyle bos emziriyordum gelsin sutum diye gelmeyince hirslanip damaklarida kuvvetli oluyor parcaliyordu hirsindan ...
Bende koruyucuyla verdim simdi boylesi banada yabanci gelir dogru emziremem kesin ugrascam zaten yara olmazsa sasarim ...
Inanirmisin lazim olacagini bile bile almadim koruyucu slikonu gittigi yerekadar dayanicam artik..
O minnacik boylariyla ne hale getiriyolar bizi sipalar...
Acildi cok sukur ama sertlik var sanki tirsiyorum.
Ne guzel soyledun wallao boya o cene
walla egitim icin biri geldi. sezeryanli icin pozisyon dedi ters koydu. koltuk altina resmen. hic acimadi. cok rahat emdi. evde o pozisyonu veremefim. Hastane yatagi iyiydi. Olan evde oldu zaten.kahverengi alani verebildigin kadar veriyosun. o sekilde de kolay oluyo ve zarar gormuyo.
fburak canım nice mutlu sağlıklı şekersiz yıllara
Sağol azraaa cim bir yaş daha yaşlandim bugün...
Ve açımmmm mutsuzum...
plasentam parsiyal.marjinalden kötü totalisten iyi.yoğunluğu yukarıda ama ucu rahim ağzını kapatıyor.ve dikişlerime yapışma ihtimali var rahmim alınabilir.doktorum bakri balon diye birşeyden bahsetti.rahmi kurtarmak için bebeği ve plasentayı aldıktan sonra rahmin içine bir balon yerleştiriliyormuş balonun ucu minik bir hortuma bağlı,hortumun öteki ucu da vajinadan dışarı çıkıyor sanırım.balon rahim içinde basınç oluşturarak kanamayı önlüyormuş.doktorum bu balonu medikal malzemeler satılan yerlerden alabileceğimizi söyledi.elimizde bulunsun dedi.bu yöntem rahmin alınmasını önlüyormuş.bir iki gün içinde de spiral çıkarır gibi çıkarılıyormuş.nette baktım biraz çok bilgi bulamadım.ama bu işten hiç hoşlanmadım.zaten dikişli,ağrılı olucam bir de içimde balon istemiyorum yaa.ben biraz korkağım spiral taktırırken bile bayılmıştım.alttan usgye alıştım ama diğer işlemleri yaptıramam.haftaya doktora daha çok soru sorucam ve balon istemediğimi söylücem.aranızda bu yöntemi duyan var mı acaba?pek sanmıyorum ama yine de sorayım dedim.
en iyisi konu açayım belki bilen vardır..
Sağol azraaa cim bir yaş daha yaşlandim bugün...
Ve açımmmm mutsuzum...
Sağol canım benim...Canim dogum gunun kutlu olsun. Doyacagin gunleri dusun
bugun mutlu ol ve hep oyle kal
fburakcım doğum günün kutlu olsun.. evlatların, eşin ve sevdiklerinle nice tok ve mutlu yıllara canım
alıntı___Büyük kızımın doğumundan sonra kızım sütüm olduğu halde emmek istemedimGöğüsüm şişti ve ateşim çıktı doktora gittiğimde doktor bebek süt içmediğinden iltihaplanmış dedi. Ne yapılması gerektiğini sorunca bitkisel bir çözüm verdi...
Beyaz kelem lahanasını dolaba koyuyorsun sonra bir yaprağını alıyorsun ve bir su bardağı yardımıyla yufka açara gibi kelemi eziyorsun ve göğsünün ucu dışarda kalacak şekilde geriye kalan yerlere kelemi yerleştiriyorsun bunu bir iki kere yapınca göğüs rahatlıyor yada süzme yoğurt da aynı etkiyi yapıyor, faydası kimyasal ilaç yok ve süt azalmıyor.
Buda benden küçük bir tavsiye... birde şunu söylemek istiyorum bitki çayı içmeyi sevenler piyasada satılan rezene poşet çayı (ben lipton içiyorum) rezene ve nane içeriyor, ve ikisi bir araya gelince süt azaltıyor, bilginiz olsun, papatya içmenizi tavsiye ederim , çünkü bebişiniz sakinleşir...:)
asud canım doktorun plasentanla ilgili ameliyat sonrası ne demişti:26:
günaydın kızlar akşam eşim istanbula gitti bugün bayim olurmusun fuarı varmış cnr fuar merkezinde oraya gitti bende ayaklarımın ağrısından uyuyamadım şimdide 6 dan beri uyanığım döndüm dolandım kalktım saat 11 de randevum var nst ye kızımla gidicem bugün inşallah fenalık gelmez yine kahvaltı edeyim bari acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?