Doğru biraz cesaret gerek galibao adam sizce bu kız da bana faceten yazdı diye insanlara yayacak mıdır? öyle yapsa ne olacak ki?
tanışma isteği bence sakıncalı değil.
ama bu benim fikrim.
siz bu konuda rahat değilseniz, kendinizi iyi hissetmeyecekseniz yapmayın madem.
Öğretmensiniz öyle mi ? Platanikden sonra herşey hikaye anlatabildim mi ??
Demi bir de burnu havadaysaE ekleyin sosyal medyadan isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü karaama savcıysa egosu bir tık yüksek olabilir aman dikkat
Bu konularda biraz çekiniyorum galibabir kadın özgüveni ve zekasıyla her statüden erkeği etkileyebilir. o sorun değil. özgüveni olan biri tolere eder kesinlikle.
Merak ettim gerçektenha ha ha sana ozelden mesaj atayim
Bence bulunduğunuz şehir aşırı küçük değilse, direkt instadan yürüyün. profilinize onun ilgisini çekecek birşey yazın ( bulundugunuz şehir gibi). Bi takip yollayın, ya da dm den mesaj atın.Mrh arkadaşlar...
Ben bir lisede öğretmen olarak görev yapmaktayım.Bahar şenliklerinde birisiyle karşılaştım ve konuşmasından görüntüsünden çok etkilendim.Sonradan bu kişinin savcı olduğunu öğrendim.O günden beri aklımda..
Sizce tanışma imkanım varmı yada nasıl tanışabilirim.
Aynı ilçede calisiyoruz ama ben yaz tatili olduğu için kendi memleketindeyim.Bence bulunduğunuz şehir aşırı küçük değilse, direkt instadan yürüyün. profilinize onun ilgisini çekecek birşey yazın ( bulundugunuz şehir gibi). Bi takip yollayın, ya da dm den mesaj atın.
Profili açıksa daha kolay olur bu iş tabi anasayfamda cıktı bi fotografınız aa siz de mi bu şehirdesiniz gibi laf atarsınız.
Kesinlikle işe yarar. Denemedim degil :)
Tamam. Ben de diyorum ki eger onun profili açıksa, paylaşımlarında çalıştıgınız şehirle ilgili şeyler varsa oradan başlayan bir muhabbet çevirebilirsiniz.Aynı ilçede calisiyoruz ama ben yaz tatili olduğu için kendi memleketindeyim.
Açık değil maalesef.Bende bir konuyla ilgili soru sordum ama ya tanımadı yada daha msj görmediTamam. Ben de diyorum ki eger onun profili açıksa, paylaşımlarında çalıştıgınız şehirle ilgili şeyler varsa oradan başlayan bir muhabbet çevirebilirsiniz.
Bence deneyin sansınızı, ne kaybınız olacak ki?
Hadi ya bu kötü olmuş. Ama ekli olmadıgınız için gelen kutusuna düşmez, mesaj isteği olarak gider. O eger kabul ederse okuyabilir.Açık değil maalesef.Bende bir konuyla ilgili soru sordum ama ya tanımadı yada daha msj görmedi
Pardon aciklamissiniz telden hizli yazdim diyePlatanik ne olaki?
Doğru bunu düşünemedim.Sizce şimdi ne yapsamHadi ya bu kötü olmuş. Ama ekli olmadıgınız için gelen kutusuna düşmez, mesaj isteği olarak gider. O eger kabul ederse okuyabilir.
Keşke direkt takip yollasaydınız. Kabul etmezse de büyük ihtimalle hayatında biri var derdik
Bilemedim. Mesajı ne zaman attınız?Doğru bunu düşünemedim.Sizce şimdi ne yapsam
Bugün saat 11'de attım Facebook'tan Instagram hesabı yok zatenBilemedim. Mesajı ne zaman attınız?
Çok telefonla ilgilenen biri degilse zaten farketmesi biraz zaman alabilir.
Şimdilil en mantıklı şey beklemek. Baktınız tık yok, gözğnüzü karartın ekleyin gitsin :)
Açıkçası facebooktaki mesaj isteklerimi ben görmüyorum bile. Bekleyin biraz, arada kontrol edin okuyup okumadıgını.Bugün saat 11'de attım Facebook'tan Instagram hesabı yok zaten
Ortak arkadaşımız yoköğretmenlerin aşkı platonik değil de platanik mi oluyormuş
pardon, bu yazım hatasını söylemezsem yapamazdım.
çevrenizden sorun soruşturun işte :)
Bugün saat 11'de attım Facebook'tan Instagram hesabı yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?