- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
Plataniksin platanik kal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plataniksin platanik kal
TeşekkürlerAçıkçası facebooktaki mesaj isteklerimi ben görmüyorum bile. Bekleyin biraz, arada kontrol edin okuyup okumadıgını.
Gelen kutusuna düşmesi için onun üye oldugu gruplara falan üye olun:) ortak birşey olsun facebookta ki attıgınız msj gelen kutusuna düşebilsin. Galiba öyle oluyordu yanlış değilsem. Bol şans :)
Mantıklı bir soruydu işiyle ilgili.bu arada sizdeki öğretmensinizKeske mesaj atmadan ekleseydiniz. Biraz bekleyin bakalim insallah cevap yazar ya. Destekli bir soru sordunuz insallah? Hani cok belli olmamistir insallah soru sormaktaki amaciniz? Bu arada ben de dogudayim. Bildigim bir savci var dogunun bir ilcesinde. Isterseniz ilceyi mesaj atabilirsiniz ozelden.
Gelen kutusuna düşmemiştir zaten. Mesaj isteklerine düşmüştür. Onu da görmesi için özellikle açıp bakması gerekirHayla cvp yok acaba gelen kutusuna mı düşmedi
Galiba dediğin gibi oldu teknoloji gerisinde olunca böyle oldu.peki msj görüp görmediğini ben nasıl anlarımGelen kutusuna düşmemiştir zaten. Mesaj isteklerine düşmüştür. Onu da görmesi için özellikle açıp bakması gerekir
Messenger kullanıyosan eger Gönderdigin mesajın yanında onun küçücük bir profil fotografı belirmeli. Tabi bendeki versiyonda böyle. Yeni güncelleme geldi mi bilmiyorumGaliba dediğin gibi oldu teknoloji gerisinde olunca böyle oldu.peki msj görüp görmediğini ben nasıl anlarım
Tanımadığımız kişilerdede gelir mi diğerleri dediğin gibi olmuş bunda tik işareti varMessenger kullanıyosan eger Gönderdigin mesajın yanında onun küçücük bir profil fotografı belirmeli. Tabi bendeki versiyonda böyle. Yeni güncelleme geldi mi bilmiyorum
Sizinki nasıl dı özel değilse merak ettimBence uğraşmayın ya.Ben uğraştım zamanında ondan söylüyorum.
Ya adam gibi gidip bir kahve içelim diyin ya da boşverin.
Ben de ilk başta hiç uğraşmadım ama bir türlü unutamıyorum o yüzden hep acabalar var olumlu yada olumsuz bir cvp alsam önüme bakcam ben deSizinki nasıl dı özel değilse merak ettim
İnan hiç bilmiyorum canım bir denemek lazımTanımadığımız kişilerdede gelir mi diğerleri dediğin gibi olmuş bunda tik işareti var
Evet ben de öyleydim ama boşver bence.Kadın uğraşıyorsa zor, baştan falsolu.Ben de ilk başta hiç uğraşmadım ama bir türlü unutamıyorum o yüzden hep acabalar var olumlu yada olumsuz bir cvp alsam önüme bakcam ben de
Ben de öyle düşünüyorum ama aklimda hep bir acaba var.Aslında burstada biraz cesaret alırım diye açtımEvet ben de öyleydim ama boşver bence.Kadın uğraşıyorsa zor, baştan falsolu.
Bana da vermişlerdi burada cesaret:)Ben de öyle düşünüyorum ama aklimda hep bir acaba var.Aslında burstada biraz cesaret alırım diye açtım
Sizinki nasıldı?Merak ettim gerçektenBana da vermişlerdi burada cesaret:)
O sayede güzel anılarım oldu, yoksa o kapıyı hiç çalamayacaktım.Ama sizin durum daha farklı, anlık gazla olcak bir şey yok.