• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platanik aşk

Açıkçası facebooktaki mesaj isteklerimi ben görmüyorum bile. Bekleyin biraz, arada kontrol edin okuyup okumadıgını.
Gelen kutusuna düşmesi için onun üye oldugu gruplara falan üye olun:) ortak birşey olsun facebookta ki attıgınız msj gelen kutusuna düşebilsin. Galiba öyle oluyordu yanlış değilsem. Bol şans :)
Teşekkürler

Keske mesaj atmadan ekleseydiniz. Biraz bekleyin bakalim insallah cevap yazar ya. Destekli bir soru sordunuz insallah? Hani cok belli olmamistir insallah soru sormaktaki amaciniz? Bu arada ben de dogudayim. Bildigim bir savci var dogunun bir ilcesinde. Isterseniz ilceyi mesaj atabilirsiniz ozelden.

Keske mesaj atmadan ekleseydiniz. Biraz bekleyin bakalim insallah cevap yazar ya. Destekli bir soru sordunuz insallah? Hani cok belli olmamistir insallah soru sormaktaki amaciniz? Bu arada ben de dogudayim. Bildigim bir savci var dogunun bir ilcesinde. Isterseniz ilceyi mesaj atabilirsiniz ozelden.
Mantıklı bir soruydu işiyle ilgili.bu arada sizdeki öğretmensiniz

Galiba dediğin gibi oldu teknoloji gerisinde olunca böyle oldu.peki msj görüp görmediğini ben nasıl anlarım
Messenger kullanıyosan eger Gönderdigin mesajın yanında onun küçücük bir profil fotografı belirmeli. Tabi bendeki versiyonda böyle. Yeni güncelleme geldi mi bilmiyorum

Messenger kullanıyosan eger Gönderdigin mesajın yanında onun küçücük bir profil fotografı belirmeli. Tabi bendeki versiyonda böyle. Yeni güncelleme geldi mi bilmiyorum
Tanımadığımız kişilerdede gelir mi diğerleri dediğin gibi olmuş bunda tik işareti var

Bence uğraşmayın ya.Ben uğraştım zamanında ondan söylüyorum.
Ya adam gibi gidip bir kahve içelim diyin ya da boşverin.

Ben de öyle düşünüyorum ama aklimda hep bir acaba var.Aslında burstada biraz cesaret alırım diye açtım
Bana da vermişlerdi burada cesaret:)
O sayede güzel anılarım oldu, yoksa o kapıyı hiç çalamayacaktım.Ama sizin durum daha farklı, anlık gazla olcak bir şey yok.

Ortak arkadaşlarınız yoksa facede görmesi zor. Mesaj isteği olarak gitcekte ona da ne zaman bakarsa... Keşke önce arkadaş olarak ekleseydiniz, sonra mesajı atardınız.

Back
X