Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

hayatım inanki bende ilk günlerde yıkıldım,
ama sonra hep kendi kendime dedimki
kimsenin gelip benim hayatımı darmadağın edip çekip gitmeye hakkı yok
hayatımı düzenimi bozacaksam ben kendi isteğimle bozarım dedim, ve onu, onun bulunduğu şehri, evimi terkettim, çünkü hepsinde onun izi vardı, ailemin yanına sığındım
herkes yapabilir bunu, yeterki hayatının kıymetini bil, bi kendini bilmezin peşinden akıp gitmesine izin verme...

dogru soyluyosun bende ondan uzaklasmalıyım ama ben sehır degıstırdım oda degıstırdı ıs arıyorum ama bulamyoum krız yokken aramaya basladım 2 senedır bulamadım sımdı artık hıc bulamıyorum. Bu esnada onun herkesın ımrenecegı bı ısı oldugunu ogrendım. Yılbası partısı vıdeosunu ızledım , yazdım buraya bakarsın. Sankı nıspet yapıyo ya
bu arada sanada okutıyım, bı daha bana mesaj attıgında ona yollamak uzere bı mesaj hazırladım taslak olarak. Onceden yazdım kı elım ayagım bırbırıne dolasmasın dıye.
::
artık yapamam. istemiyorum. bana karsı hıc bısey hıssetmıyosun senı bı gun benı sevıcenı dusunerek bekleyemem. senınle ılgılı hıc bısey bılmıyorum,tanımıyorum senı. uzgunum

canım benim, bende seninle ilgili herşeyi okumuştum,
dersime iyi çalışıyorum :)) hele bu topic çok kalabalık olmadığından artık aile gibi olduk, herkesin hikayesini biliyorum :))
mesaja gelince işte bu diyorum, başka bişey demiyorum
ayaklarının üstünde dur ve ona çat çat çat söyle
sen kimsinki de,
ben dedim şahsen çok dokundu : sen elin adamısın de !!!
tecrübeyle sabittir, bu laf dokunur. seni görmediğimde mutluyum de,
ama istersen benim kadar abartma sen, sonuçta bi aldatma falan yok :)))

ben onun bı turlu sevemedıgı kısıyım
herkesle cıktı el ele tutustu bı benım elımı tutamadı. bı benı sevgılım askım canım dıye cagıramadı. Artık bıtırıcem bıtırmelıyım, yenı kararlar almalı ve uygulamalıyım ..ama kendımı cok zayıf gucsuz hıssedıyorum. Yapabılırmıyım yaparsam bı hafta sonra vazgecmeyıp bunu surdurebılırmıyım bılmıyorum. ;Yanı bu mesajın ustune sen bılırsın dıcenı bılıyorum ama bı acık kapı gorup ben artık senı yanımda ıstıyorum desın ıstıyorum. olmıcak ama ne bılıyım ıste. sevmedıgını sanmıyorum benı sevmeyen adam nıye kıskansın nıe benı merak etsın.
karmakarısıgım sankı adım atıcak gucum

ankaram seni sevmeyen ölsün be :)))
cidden, bırak gidip o sevgisizliğinde kendi tükensin
ayy bugün şarkılardan gidiyoruz, hayırdır !!!
seni önemsemiş belli, çerezlik olarak görmemiş, yani onların çok tipik bi bakış açısı var ya, evlenilecek-eğlenilecek kız, seni eğlenilecek kız olarak görmemiş, seni kırmak istememiş belli.
ama bu adamla beraber olsaydın sonunda daha çok üzülecektin bence, modaya uyup ben seni haketmiyorum, çok iyisin falan deyip çekip gidebilirdi, demekki böylesi daha hayırlıymış senin için, şükret hatta.

agzından oda cıkmıyo senı ıstemıyorum de dıye yalvardım nolur senı artık dusunmıyım dedım
soylemedı

gercekten yalvardım laf olsun dıye soylemıyorum
soyle kı senı unutayım bana bıraz yardım et dedım elının altında benı tutuyo baskalarıyla cıkıyo belkı eglenılıcek kız benım onlar mı evlenılıcek kız acaba. Benım yanımda cok rahat yemek yıyoruz sohbet edıyoruz cok kıbar ve anlayıslı yanımda rahat edıyo dıye benı bırakmıyo dıcem ama ben ozaman arkadasınım senın desın kı ben bıtırıyım dımı ama

söylermi hiç
söylerse çıkıp gideceksin hayatından, sonra egosu nolacak
böyle olunca noluyo, ayy bu kızların da hepsimi bana aşık olur canım havalarında geziyo
sen söndür o havasını, ondan bekleme, seven insan uzakta duramaz, tepkisiz kalamaz, göster ona onsuz nasıl yaşadığını, havası sönsün biraz.

canım benim sendende allah razı olsun,
inşallah sende benim gibi kurtulacaksın bütün stres faktörlerinden ve burda herkese ders vericeksin böyle

geldim canım, iyiyiz gördüğüm kadarıyla, ooh yüzler gülüyo, çok şükür :)))

mina gelince okursun avatarın süper olmuş canım, hahahahaah, güldürdün beni akşam akşam...

geldim şasem :))) sağol, manidar olmuş demi kaydirigubbakcemile3
kız bütün gün iş güç, milleti mi kurtarıcaksın ayol
napıyosun ankaram, duramadım bak geldim geri hihoyyyt
ama fazla duramıcam, peder birazdan alıcak elimden :icecream:

evet pek manidar olmuş :)))
ne bu enerji akşam akşam redbull falanmı içtin sırnaşık şey
ay kılzar bende çok duramıcam, öyle bi bakim dedim ne var ne yok, asayiş berkemal mi :1hug:

selam kızlar ancak girebildim mebye fln gıtmıstım neyse okudugnuz içni tşkler..

ankaracm:)ewt öyle cnm ilgilenmıo gıbı davranınca ne dıcegını şasırdı fln zaten..ben bunları duyduktan sonra sonuna üzülsem bile en azından benim begendıgım kişide beni beğenmiş olmasını mutlulugunuda yaşadım bianda..çnkü ben msj attm ve onun benı böyle sordugundan onunda hoşlandıgından hbrım yok heyecandan titriorum bı anda bekeldım gelmedın diyince ben zangır zangır tıtredım resmen mutlu oldm ama çok da şaşırdım..
neden olumsuz diye düşünüyorum canı mbılıomusun yani ben şimdi üzüntüleri geride bıraktım ancak kendımı topladım sonunun olmucagını bile bile kendimi ateşe atmı olcm sonra baglancm hp isticem yanımda olsn başka yerlerde olnca onunda dediği gibi üzülcm merak etcm ki öylesine hayatı boşvermış tarzda yaşadıgından sorumlulk almıcak her istedigini yapck..ben demıorum ki hemen yarın veya bir sene veya beş sene sonra illaki sonu evlılık olsn sadece 30sene snra bile olsa evlenılck biri olması çünkü bi erkekte evlılk düşüncesı olucna değer bilio bi kişiyle beraber oluo yürütmeye çalışıo ama düşünmeyn farklı yani..o yüzden korkuorum :S anlatabıldım mi..=( ve onun bu şekilde olmasının sebebi ailevi sorunlar artı çok yakışıklı oluşu ...

minacım teşekküğr ederim canım evt aynen öyle oldu çoştuk dün gece ama sonra işte allak bullak oldu neyse amin cnm ıns hepimizin hakkında hayırlısı inş
kararımı işte yukarıda yazdım başka çarem yok aslında ben onunla sevgılı olmaya başlasam onu ederdim aşık ama uğraşamam artık gerçekten...oyğzden boşverdm... içm yanıodu cvp gelmemişti ya içim bian ferahladı onunda hoşlandıgını dyunca bu yeter bana..
şasecim amin canım saol hepimiz için hayırlısı :)

ankaracım umarım unutcak gücü bulursn sende kendinde benım yazdıgım msj dan öncekılerı goremedım dün şimdi okucam ona göre yorum yaparım ama

(((( üzmeyın kendınızı nolur... ))))

benide alııın aranızaaa :çok üzgünüm:

buyur canım, buyur, çek sandalyeni otur, al eline kahveni anlat bakem :1hug:

burçinim sen ne kadar mantıklı ayakları yere basan akıllı bi kız çıktın böyle
aferin sana kararın ne olursa olsun arkanda olurdum zaten ama böyle mantıklı olunca daha bi hoşuma gitti. aferin ipler senin elinde olsun böyle, gel bakim sıkıcam yanaklarını :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…