benide alııın aranızaaa :çok üzgünüm:
selam kızlar ancak girebildim mebye fln gıtmıstım neyse okudugnuz içni tşkler..
ankaracm:)ewt öyle cnm ilgilenmıo gıbı davranınca ne dıcegını şasırdı fln zaten..ben bunları duyduktan sonra sonuna üzülsem bile en azından benim begendıgım kişide beni beğenmiş olmasını mutlulugunuda yaşadım bianda..çnkü ben msj attm ve onun benı böyle sordugundan onunda hoşlandıgından hbrım yok heyecandan titriorum bı anda bekeldım gelmedın diyince ben zangır zangır tıtredım resmen mutlu oldm ama çok da şaşırdım..
neden olumsuz diye düşünüyorum canı mbılıomusun yani ben şimdi üzüntüleri geride bıraktım ancak kendımı topladım sonunun olmucagını bile bile kendimi ateşe atmı olcm sonra baglancm hp isticem yanımda olsn başka yerlerde olnca onunda dediği gibi üzülcm merak etcm ki öylesine hayatı boşvermış tarzda yaşadıgından sorumlulk almıcak her istedigini yapck..ben demıorum ki hemen yarın veya bir sene veya beş sene sonra illaki sonu evlılık olsn sadece 30sene snra bile olsa evlenılck biri olması çünkü bi erkekte evlılk düşüncesı olucna değer bilio bi kişiyle beraber oluo yürütmeye çalışıo ama düşünmeyn farklı yani..o yüzden korkuorum :S anlatabıldım mi..=( ve onun bu şekilde olmasının sebebi ailevi sorunlar artı çok yakışıklı oluşu ...
minacım teşekküğr ederim canım evt aynen öyle oldu çoştuk dün gece ama sonra işte allak bullak oldu neyse amin cnm ıns hepimizin hakkında hayırlısı inş
kararımı işte yukarıda yazdım başka çarem yok aslında ben onunla sevgılı olmaya başlasam onu ederdim aşık ama uğraşamam artık gerçekten...oyğzden boşverdm... içm yanıodu cvp gelmemişti ya içim bian ferahladı onunda hoşlandıgını dyunca bu yeter bana..
şasecim amin canım saol hepimiz için hayırlısı :)
ankaracım umarım unutcak gücü bulursn sende kendinde benım yazdıgım msj dan öncekılerı goremedım dün şimdi okucam ona göre yorum yaparım ama
(((( üzmeyın kendınızı nolur... ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?