Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Arkadaslar son gelısmelerden sonra ben artık platonıkler sayfasına yazmıyım kalbım kırık cok acı ogrendıklerım benı darmadagın ettı
dogrusu kafamda bıtırmeye karar verdım telefonum kapalı heralde uzun sure boyle kalamaz belkı daha once dedıgınız gıbı numara degıstırmelıyım bıraz dusunıyım sabaha bı karara varırım ama herkes ıcın hakkında hayırlısını dıleyerek artık yazmamaya karar verdım mutsuzlugum sızede bulasmasın.

ankaram nolur bizi bırakma
ondan bahsetmek istemiyosan gel geyik yap, bişeyler söyle ama ben seni çok sevdim, kendime çok yakın buldum, buraya yazmak istemiyosanda geyiklere yaz, kaybolmaaa :1hug:

sende hep büyüklerin peşine düşmüşün be kuzum kaydirigubbakcemile3

platonik olmak kadar kötü birşey yokfisfisfis
insanın hayattan zevk almasını engelliyo:çok üzgünüm:

evet çok zor, katılıyorum:1no2:

Herkese merhaba..Bütün yazdıklarınızı okudum.Dünya'da aşk acısı çeken tek ben varım sanıyordum :) gördüm ki benm gbi çok kişi varmış..Bazen düşünüyorum da yerimde sabır taşı olsa çatlardı.Ben 3 yıldır birini seviyorumKarşılıksız olarak..Ona hiç bir zaman söyleyemedim.Kendime güvenmediğim için değil,onu kaybetmekten deli gibi korktuğum için.Şimdi bana 'kardeşimsin' diyor.Sürekli beraberiz.En kötü günlerimde hep yanımdaydı..Ben de onun yanında oldum.Ama içimdekileri kmseye anlatamadım.Çünkü kendmden çok utanıyorum.En yakın arkadaşıma aşık oldum..Sanki dünya'nın en büyük suçunu ben işlemişim gibi hissediyorum..Arkadaşlarım onun bana çok değer verdiğini söylüyorlar.Ben de bazen beni umursamadığını düşünsem de bunu hissediyorum yani bana değer verdiğini.En acısı da sürekli yanımda olmasına rağmen ona hiç bir zaman sahip olamayacağımı bilmek.O kadar içim acıyor ki..Neyse kafanızı şişirdim..Ama biraz olsun rahatlamak istedim :)

canım bende bu forumu okumadan önce aynen bitek benim bukadar çeken sanıyodum
hep derdimki felek herkese kavun yedirir, bana kelek !!!
ama bende aynı şeyi gördüm, herkesin derdi var bakma sen, kimi söylüyo kimi söylemiyo ama burda herkes daha samimice anlattığı için görüyosunki herkesin başına herşey gelebiliyo, bugün çok mutlu görünen bir çift 2 gün sonra ayrılabiliyo, evli çoluklu çocuklu insanlar bile aldatılabiliyo, yada neler neler, herkesin bi hikayesi var. önemli olan kendi hikayene sahip çıkmak. yalnız olmadığını bilmek, elinden geldiği kadar göğüs germek herşeye.
bana da arkadaşlarım hala aynı yerdemisin derlerdi, bende kendimi uzaylı sanırdım senelerce unutamadığım için, ama uzaylı değilim, tam tersine belki daha da insanım, gönlüm 3 gün onda 5 gün öbüründe değil.

ayy çenem açıldı yine, biri beni sustursun...

ayy buarada o kadar konuşmuşum tuylere_olumle ilgili bişey dememişim,
sakın kendini suçlu hissetme, insan en yakın arkadaşına aşık olamazmı, zaten hiçbizaman arkadaşın olmamıştırki senin, ama düşünmen gereken bitek kişi var, o da sensin.
bu durum seni çok yıpratır, kanka-kardeş muhabbeti seni çok yıpratır, yarın yanında bir kızla da görebilirsin, kanka-kardeşsin diye seni kızla tanıştırır, kızıda bağrına basman gerekir, kendinle çelişirsin, bana kalırsa hislerini söylemelisin ve bilmeli, eğer gerçekten kankası olarak görüyosa uzak durmalısın, senin kankaya değil sevgiliye ihtiyacın var.
bunları yaşadığım için biliyorum canım, yanlış anlama, ben de şuan kankayım ama söylemeye hakkım bile yok onun için hayatımdan çıkarıyorum, yaptığım bu. bende derdimki neyi olursam olayım hayatında olayım ama öyle değil emin ol.

çocukken olunca böyle gülersin tabi, bizim gibi ablayken olsaydın bak nası ağlıyodun buralarda :roflol:

ama ben şimdi gülüyorumm

ahh ahh ozamanlar az göz yaşı dökmedim lisedeki platoniğimee yağmurlarda az ıslanmadım birkezz görebilmek içinnnbenneyaptımki

ben bilmemmi o -bir kez görebilmek için- lerin acısını
hey gidim hey, bilmem kaç saat yol bile gittim birkerecik görmek için.

Teşekkür ediyorum ablacım gönülden yaptığın yorumlar için..Arkadaşlarımdan hiç birisine anlatmadım çünkü hepsinin beni anlamayarak yargılayacağını düşündüm..Haklısın nesi olursam olayım yeterki hayatında olayım diye düşünmek çok yanlış bir şey ama ne yapayım tamamen çekip gitmesini hazmedemem ki.. Söylersem bir daha hiç yüzüme bakmaz benmle bir daha hiç konuşmaz diye korkuyorum.İnan bana ben hayatım boyunca onu kaybetmekten korktuğum kadar hiç bir şeyden korkmadım..Çıktığı kızı benimle tanıştırmadı yani ben istemedim.Kaldıramam diye..Ama o benden bahsetmiş yani kız beni tanıyor..Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım..Beynim durmuş gibi..Bana yardım et

canım bigün mutlaka olacak, çıktığı kızı seninle tanıştıracak, sen de sevimli sevimli yanlarında durup gülümseyeceksin, onlar elele tutuşacak, bunları seni üzmek için söylemiyorum, ama olacak önlemini al isterim, onu kaybetmekten korkmanı da anlıyorum ama böyle nereye kadar kuzum, o hayatında olduğu sürece onu unutamazsın , sanırım daha lise öğrencisisin, inşallah üniversiteyi kazanıp biraz uzaklaşırsın ve unutursun, hem daha karşına öyle çok insan çıkacakki, ozaman kendiliğinden geçecek, hoş bir anı olacak emin ol, sen hayatın için elinden geleni yap, hayatını kurtarmaya ver enerjini, sonra hepsi yolunu bulacak...daha yolun çok başındasın :1hug:

Sağol ablacım..Sanırım yavaş yavaş önümü görmeye başlamam gerekiyor artık..Böyle nereye kadar..Ona bir arkadaş gözüyle bakmayı öğrenmek zorundayım..Her ne kadar zor olsa da..Bu arada ben Tavşanlı'da okuyorum yatılı olarak.Bugün yurda dönmem gerekiyordu ama rapor alıp p.tesi salı okula gitmeyeceğim şuan evdeyim.Ona haber vermedim gelmeyeceğimi bakalım merak edecek mi diye..Telefonumu da kapattım..Sabah açacağım..:) Umarım ölmüştr meraktan :1closedeyes: yarın sabah yazarım tekrar :) şimdilik iyi geceler..

kızlar ortanıza dalıveriorum okuyamadım heyecandan dırek yazıorum .......

Son düzenleme:
O kadar uzun yazmayıp sormak istediğin şeyi msnde de sorabilirsin cnm.. Eklemiş seni gayette iyi bir cvp yazmış :)

Eklemiş seni diyorum yaaa.. :))
Yani msnini vermiş filan .. Ne güzel ahh ahh bide ben aşık olsam :ecrin_bebek:

önemli diil,ewt öyle ..abimin dğnden,ekledim seni orda yazarım cevabımı ozaman :) sende aeo..

böyle yazım face e ozaman

Son düzenleme:
Ya cnm ekle msnde konuşursun işte, bana görücü gelicek falan da dersin :) Bakalım ne dicek sana..
Bir süre konuşursunuz ne güzel işte daha ne istiyorsun..Yeni görmüş msjı tabi geç olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…