bendee platoniklerdenimm ortaokuldayken kendimden çok yaşçaa büyük birisinee hayranlıklaa aşık olmuştumm her yaztatilinde onun memlekete gelmesini bekliyodum ama o hiç bilmedi kaydirigubbakcemile3
daha sonra lisedeyken birisine aşık oldumm oda benden yaşça büyüktü ama çok seviyodum onuu şimdi halimi düşçününce gülüyorum kendimee ona kaçkezx aşkımı anlatan mektup yazmıştımda verememiştim bigün evli olduğunu duydumm daha sonrada onu çarşıdaa bi bayan vee kucağında çocukla gördüm o günden sonraa hiçbişekilde onaa bakmamıştımmm :1no2:
platonik olmak kadar kötü birşey yokfisfisfis
insanın hayattan zevk almasını engelliyo:çok üzgünüm:
sende hep büyüklerin peşine düşmüşün be kuzum kaydirigubbakcemile3
çocukmuşum ya bilememişimmm ama çok hoşuma giderdi hergün onu beklemesii kaydirigubbakcemile3
çocukken olunca böyle gülersin tabi, bizim gibi ablayken olsaydın bak nası ağlıyodun buralarda :roflol:
Teşekkür ediyorum ablacım gönülden yaptığın yorumlar için..Arkadaşlarımdan hiç birisine anlatmadım çünkü hepsinin beni anlamayarak yargılayacağını düşündüm..Haklısın nesi olursam olayım yeterki hayatında olayım diye düşünmek çok yanlış bir şey ama ne yapayım tamamen çekip gitmesini hazmedemem ki..ayy buarada o kadar konuşmuşum tuylere_olumle ilgili bişey dememişim,
sakın kendini suçlu hissetme, insan en yakın arkadaşına aşık olamazmı, zaten hiçbizaman arkadaşın olmamıştırki senin, ama düşünmen gereken bitek kişi var, o da sensin.
bu durum seni çok yıpratır, kanka-kardeş muhabbeti seni çok yıpratır, yarın yanında bir kızla da görebilirsin, kanka-kardeşsin diye seni kızla tanıştırır, kızıda bağrına basman gerekir, kendinle çelişirsin, bana kalırsa hislerini söylemelisin ve bilmeli, eğer gerçekten kankası olarak görüyosa uzak durmalısın, senin kankaya değil sevgiliye ihtiyacın var.
bunları yaşadığım için biliyorum canım, yanlış anlama, ben de şuan kankayım ama söylemeye hakkım bile yok onun için hayatımdan çıkarıyorum, yaptığım bu. bende derdimki neyi olursam olayım hayatında olayım ama öyle değil emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?