Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

E cnm onu da o söyler herhalde artık.. :) Sen ekle konuş gerisi ona kalmış, ama istemese hiç cvp filan yazmaz uğraşmaz yerimseniben

güzelim arada görmemısım ayaklarım yerden kesılmıstı :)

Son düzenleme:
Sen de bayaa bi etkilenmişsin herhalde ondan baksana heyecanına.. :)) Bence öyle, istemese hiç cvp filan yazmaz.. Yani öyle kız peşinde koşanlardan değilse, ki bakmıyor bile kızlara yazmıştın sanırım sen :uhm: O zaman ne güzel işte

kızlar olanalra ınanamıyorum tıtrıorum resmen aynı şekilde o da bende hoşlanmışş hala konusuoruz ayy

Son düzenleme:
ya kızlar biz işte
.......................................
okuyanlara tşkler....

Son düzenleme:
bı sey soylıcem sen neden olumsuz yanıt aldıgını dusunuyosun kı bence adam senden hoslanmıs bu ımalar hep ona cıkıyo. ustelık sen bıraz cekıngen davranıp kacıp onun kovalaması ıcın hazırlamıssın ortamı. bence ılk gorusme ıcın gayet olumlu olmus. sımdı boyle naz yapmadan ama ılgılenmıyomus gıbıde davran bak sımdıden yapmıssın telefonunu almadım ılgılenmıyorum senınle mesajı vermıssın bırazdaha boyle kovalasın senı. Bu anlattıklarının hepsı olumlu gelısmeler canım
Hakkında hayırlısıysa olsun yoksa senden uzak dursun...

günaydın ankaracım

burçin noldi coşmuşun, biz tavuk gibi uyurken millet neler yaşıyo :)))

heyecanlı bıdık, ama aferin sana öyle peşinden koşan olmamışsın, şu noktada karar senin. ankaraya aynen katılıyorum, konuşmanızda hiç olumsuz bişey yok, ama ben istemiyorum dersen o da senin kararın, biraz ayran gönüllü bir arkadaş izlenimi yaratmış sanki, ama hemen çıktık hadi evlenelim olmayacağına göre bi süre deneyebilirsin tabi ipleri elinden bırakmadan

hakkında hayırlısı olsun canım...

gunaydın
ılk kez platonık askından olumlu cevap alan sen oldun aramızda burcın
ınsallah olur

günaydın güzeller, minacım seni burda buldum :)))

burçin hakkında hayırlısı canım, kızların söylediklerine katılıyorum, olumsuz bişey yok ama karar senin kararın, gel de konuşuruz canım.

mina senden ne haberler canım?

iyidir yaw şasem,

kulüpte yazdım gerçi 2.baskı olcak okuduysan ama yine aradı, bu sefer çok sakindim,
sadece söylemem gerekenleri söyledim ve kapattım ben bile kendime şaşırdım :)))

okudum canım, okudum
iyi yapmışsın gerçekten eli maşalı ol böyle :)))
görsün dünyanın kaç bucak olduğunu, canım ben çıkıyorum şimdi az işim var, görüşürz.

minacım senın hıkayenı bılmıyordum sımdı okudum. Sana ımrenıyorum umarım bende senın kadar guclu, kendınden emın bısekılde onu hayatımdan cıkarmayı basarırım.
Daha once bıttı dedıgım herseferınde ona dondum. Bu kez farklı olmasını ıstıyorum bu kez kesıp atmak bı daha onun adını duymak ıstemıyorum. Umarım senın kendınde buldugun gucu bende bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…