Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

ya offf bu çocuk delırtıo beniiii :S

...............................................

Son düzenleme:
Ne oldu ki ? niye üzülüyorum diyorsun.. Ben kaçırmışım konuyu sanırım..
Bu özgüründe sana ilgisi yok mu işte? Vaaar... Eeee? fisfisfis

ya burcıncım ben bısey rıca edıcem nolur harflerı tam olarak yaz kelımelerde bıde nokta vırgul falan kullan olur mu canım ınan cozemıyorum bazen :)

lacivertcm ya işte o sonu olmayan şeyler yaşıomus birçk kişi fln filn
bende zamanında üzüldm benim hoşlandıgım ve karsı tarafında hoşlandıgı bırıyle uzun beraberlk düşünüorum ve kendımı ateşe atmamam gerekıo ben demıorum ki illa hemen olsn evlılık bılmemne..
ama 30 sene sonra bile olsa evlılıgı düşünen bi erkekle lmalıyım ki sonunda üzülen ben olmayayım...he bu arada tabiki bilinmez o düşündugun kişiyle olmayadabilir.ama evlılıgı düşünen erkekler çok daha farklı oluo vs... anlatabıldım mı canım biraz karısık cümle kurmus olabılrıı biraz sıkıldım ondan..

nerey anlamadın canım sabırsızım biran önce yazim die oluo
bide elım dolanıo şuan ..

Hımm.... Issız adam mı oluyor yani kısacası :)
Anladım cnm demek istediğini... Üzülmek hayalkırıklığı istemiyorsun temkinli davranmak istiyorsun..

Ama bu kişi çok sevdiği değer verdiği biri olursa elbette ciddi düşünecektir bilmem ki..fisfisfis

canım heyecanlısın dur sakınles bıraz
ben cok zor okudum yazını ınan cozene kadar aptala dondum
galıba ozgur sen ona evet dersen senınle bı ılıskı yasamaya hazır ama sen emın olamıyosun nereye gıdıcek dıye oyle mı ? birde annenın soyledıklerı dogru. sırf takıntın yuzunden bırıyle cıkamassın benım ananemın bı lafı var sana bıseyler katabılıcek ınsanlarla dost ol, arkadas ol, konus senden bısey calıcak ve sana hıcbısey katmıcak ınsanlarla gorusme der. her zamanda haklı cıktı.

lacivertcim aynen ıssız adam misali...
ya o da dedi zaten seversem tam severm dedi..
ve bana durmadan yazıo o kadar kız var madem nie yazıo ugrasmaz ayrıca ben diğerlerinin yaptıgını, sululugu,ona nazlanma cilveleşme veya bana yazması için cvp vermeksı gerektırcek şeyler yapmıorm söylemiorum..geçen gn fln yıne aynı konuyu konustuk yine sordu olmadı ama ark da olmak istemıomusun fln die cvp verdım dün yıne boyle bısıler oldu bi şekilde anlatmaya calıstım sustum ee bugün de soruo konusmak ıcın çabalıo neden ark desen bı cok var yani eminim..o da aslında bal gibi kaybetmek istemio ama kendınden korkuo alışkın olmadıgı için ciddi bişeye..tek bi kişiye yada...
..

ankaracım kusura bakma canım ben böyle garibim ellerm ayaklarım dolanır hemen :S:) dikkat etcem bundan sonra aynen canım çok guzel çözmüşsün.. malesf korkutuo beni çünkü ...
aynen canım takıntımı yendim bu zaafımı yendim bugün karar vererek annemın sayesınde..
ananen çok haklı ne güzel demiş onn ellerinden öpüorum.

lacivertcm yani bu benim erkeklerde ilk dikkat ettıgım istedigim takıntım zaafım yani..böyle ..
herkesin değişebilir..

ya ben bısey duymustum kendım hıc uygulamadım (uygulasam ıstedıgım sonucu alamazdım )
psıkologlar bı kagıt alın ıkıye ayırın bu ılıskı baslarsa ıyı yonlerı ne olur bana ne getırır bıde kotu yonlerı ne olur benden ne goturur dıye yazın hangı tarafta daha cok madde var buna gore karar verın dıyolar.. Bence bu adam senden hoslanıyo senınle bı ılıskıde ıstıyo sende hoslandıgını soyluyosun harıka, ya bı sure dene ve cok kaptırmadan ayrıl ama bu solemesı kolay uygulaması zor bırsey ( malesef
yada arkadas oldugunuzu ıma eden cumlelerle bıraz mesafeyı ac canım. Sen cok akıllı bı kızsın en dogrusuna karar verıcenı bılıyorum bak bana yuzume bı nur geldı mutluyum, gulumsuyorum 5 yıl boyunca surundum ama sımdı cok rahatladım. Ben bıtırdım benden hıc beklemezken bıtırdım emın olamadı kesınmı dıye defalarca sordu. Bana hıc bısey katmayan bı ılıskıden kurtuldum. Sende dogru kararı verıceksın canım

prill cim sende benden misin şimdi yanii:)

vala canım öncelikle içimizden merakı atmış içimizde oluşan o değişik şeyi ona yansıtmış olmanın şaşkınlıgını yaşıoruz önce..ne yaptım fln die..sonrasında çocuk da karşılık varsa bu süper oluo bakıosun tanımaya ögrenmeye çalışıosun bi bakıosun ki istedigin özelliklerde değil bu konu üzücü gibi görünüo en başta ama iyi bi yönü de var biran önce ögrenmiş oluosun ve kafanda yüceleştirmeden gerçeklerle karşılaşıosun..sonrasında işte kendimizi kararlı şekilde geri çekip hayatımıza bakmamız kalıyor..tabi bu arada onun davranışları senini için uğraşması oluyorsa düşünürsün pek fazla belli olmuo..zamana bırakmak lazım..umarım hayırlısı olur canım...

canım hosgeldın aramıza, bı platonık vakasıda senınkı. Ben 2 sey farkettım okurken bırıncısı facebookta olmadıgını hemen cozmus senın gerı donmenı ıstıyo ama unutma sen gerı dondugun zaman bı yerlerı kalkıcak, bana da baska bı arkadasım ogut vermıstı erkekler egolarının tatmınınden hoslanırlar. Sen onu boyle gormezden gelıyosun sımdı pesınden kosuyo ama sen ona tekrar hesabımı actım dıyınce o ılgı kaybolucak
bıde eger baska kımseden suphelenmıyosan maılını o ogrenmeye calısıyodur bunu bana da yapmıslardı ama can dusmanım bı kız vardı oydu bılıyodum ama emınsen bu adamın senın maılını kırmaya calıstıgından sorunludur bu adam. uzak dur canım

dogru yapıyosun kac ılgı gosterme, ama ben daha ılk mesajından bı garıplık oldugunu dusunuyorum bu adamda. Ilk zamana don mesela ben senden hoslanıyorum dıyınce cınsellık konusuna nasıl geldınız

ankaracım hayatım benimm :) senini mutlu olmana çok sevindim afedersin yine şaşkınlıktan önceki sayfalara bakamadan girmiştm şimdi görüyorum..senin adına inan çok sevindim :):) ayyy içindeki huzu gibisi var mı ne alırlarsa bizden alsınlar ama huzurumuzu almasınlar....sağlıgımızdan sonraki en önemli şey..
canım o dedğin öneriyi ben kagıtla diilde kafamdan o anda onunla konuştugum dakıkalar içerisinde 3,5 dk içinde yapmak zorunda kaldım tartıp biçtim...yok dedim bigün başka bi hikayesine tanık olcam,bi gün başka..eğer ki o beniden hoşlanmıyo olsaydı bak ozaman isterdim nolur en azından bi gün bile olsa diye düşünürdüm..kafa patlatırdım..ama o daha ilk yazışırken söylemeye başladı beni sorduğunu beklediğini..ama baktım sonra yaşamı çok boş geldi..üçgün diyelim sevgili olduk alıştık falan sonra bitiricem.. ee ben unutamıcam uzun bi süre çok çabuk bağlanıyorum çünkü ben o gece ilk sayfaları okuduysan eğer düğünden sonra gece odada oturamıodum balkonda sogukta durup düşündüm onu..bi baktım o da aynı şeyler düşünüyo ve beni arıyomuş bunları duymak bana yetti bu mutlulu yetti bu konuyu kapatmalıyım artık diyorum bugün ...çok saol canım sende çok iradelisin maşallah hep böyle sürsün inş hayatın boyunca mutlu olursun umarım..bu arada ilişkiye başlamamamın bi nedeni daha beni biriyle tanıştırcaklar gün belli diil ama sanırım bu haftasonu kafam karışmamalı net olmalıyım ki karşımdaki kişiye de yansımasın..size demiştim benim hayatım son sürat ve karışık şekilde sürüyor..çok yoğun niye böyle bılmıyorum ama artık alıştım...kısmet geri çevrilmez diyorlar o yüzden gidicem napim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…