bende yakın zamanda platoniğime söyledim senden hoşlanıyorum dedim..ohh kurtuldum..zaten yeniydi..2 ay bile olmadı..bende acı çekmiyim hoşlanacaksa hoşlansın dedim:1shok:
neyse bu sadece cinsel beğeniden bahsedince bennn:1shok:
bastım buna kalayı..dedim yanlış anladın sen beni ben böyle bir arkadaşlık istemem dedim..oda bana arkadaşız ozaman dedim (tepkimi çok sert koyunca bari arkadaş kalak dedi:)) heralde..evet dedim arkadaşız ..kesip attın hemen dedi..onalyadım..kapattım msn yi ..çıktım..bi de kustum:))
eveet sonrası malum..hoşlantı derecesine ya da platoniğin derecesine göre acı çekiyosun yada toparlanıyorsun..ben çabucak toparlanıp kendimi geri çektim..
zaten ertesi gün yazmış özür dilemiş..bende sorun diil dedim seni suçlayamam dürüst davrandın diye dedim..yine fazla sallamadım yani..face hesabımı sildim..hemmen ondan mail geldi neden beni sildin diye..
2 gün sonra yazdım.seni değil hesabımı sildim yanlış anlama dedim.(aynen bu kısalıkta bi mail:)
tamam ama sensiz facenin tadı yok bunu bil demiş..
ya kızlar sizce benden hoşlanmaya mı başladı? tam güvenemiyorum..bir ayağım hep yerde..kesmiyorum bile bile.. birde bu aralar hotmail şifremi kırmaya çalışan biri var ben ondan şüpeleniyorum çünkü onu ekleyene kadar böyle bişey olmamıştı..sürekli kırmaya çalışıyor,alternatif e mailime mesaj geliyor parolanızı sıfırlayın diye..ben o diye hissediyorum (kendisini engelleyip engellemediğimi merak ediyor galiba bi de listemde kimer var) benim hissettiğim bu tabi yoksa listemde bi ailem var bide yakın dostlarım..
sizce hayalmi kuruyorum? benden hoşlanaması mümkün mü? hoşlanmasaydı kesip atardı sadece seks düşünseydi bir daha bişey yazmaz özür dilemezdi diye düşünüyorum..tabi bunda sert ve kararlı ve aldırmaz tepkimin önemli rolü oldu..
sizce ne yapayımşuan farklı şehirlerdeyiz..(o memlekette) 16 sında aynı dersanede olucaz..ondan nedense kaçmayı kendimi özletmeyi düşünüyorum..acaba 14 şubatta beni şaşırtırmı (((
ne yapacağımı şaşırdım(
bana bi akıl verin yol gösterin kızlar çok ihtiyacım varrsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?