Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Cok tesekkur ederrım bıtanem ıyı dıleklerıne, hepımız mutlu olmayı hakediyoruz. Ananemden bı laf daha "Allah kıymet bılenle karsılastırsın"
O zaman sende ozguru bırak bız arkadasız mesajını yolla ona. Hakkımızda hayırlısı olsun

prill çok süper böyel devam et kararlı ol bence evt ya bende onu sorcaktım hatta sildim ..ne şekilde bi cümle kurdu yani

amin canım inş hepimizi kıymet bilenlerle karşılaştırsın.
canım ya o sorunca ark olarak da mı kalmak istemiyosun diye ben cvp vermedım ya ark olarak da kalmadık yani :S
uf muhabbet edince de dagılıyorum ya ben ondan yazamadım :S
ayy ayyy hayırlısı ...

bı kac gun kendını cek o zaman sılme msnden ama mesgul ol mesela zaman gecsın o zaman arkadas kalabılırmısın kalamazmısın bellı olur

ewet canım silmicem silemiyorum ya zaten :S
üzerinden zaman geçsin bakalım haklısın
güzelim iyi geceler ben çıkıyorum yarın erken kalkıcam ama geç kaldım yine yatmak için
öpüyorum tatlı rüyalar..

yaa niye bütün olaylar ben yatınca oluyo :)))

şimdi ben hangi birine yetişicem,
öncelikle prilcim, aramıza hoşgeldin, kararlılığın çok güzel, takdir ettim, ama canım nasıl desemki ben olsma bana daha ilk hoşlandığımı söylediğimde cinsellik içerikli şeyler söyleyen bi insana güvenemezdim, ama tabi sen bilirsin canım.
ankaranın dediğine kaatılıyorum, sen şimdi kaçan olduğundan o da kovalıyo, sen kaçmayı bırakırsan büyük ihtimalle o da kovalamayı bırakır, ve o noktada ben sana niyetimi söylemiştim der, senden beklentisi var yani bu adamın, bu konuyu netleştirmeniz gerekli.
eğer beklentisini karşılamakta bi sakınca görmüyosan bunada saygı duyarım, senin fikrindir. ama sende bu konuda netleşmelisin, onu da netleştirmelisin, o da senin niyetini bilmeli.

burçincim sana gelince, ay şu kararlılığına hayran kaldım ya, uygun değiliz dedin, yapamayız dedin, hakkaten de hep aynı düşünüyosun. ben yinede sorayım bundan eminsin demi??? eğer bi geleceğinizin olmadığına eminsen, bence arkadaş da olma, boşver ya arkadaş olup napıcaksın? böyle olunca aklını karıştırmaya devam edicek, bi öyle bi böyle davranmak onların en önemli özelliği, sen istikrarını bozma bence, annenin dediği gibi sil msnden, buna kim dayanabilirki, sevdiği insanla arkadaş olmaya çalışmak kadar zor bişey yoktur, bence hiç o tavırlara girme, sen üzülürsün, o alışır arkadaşca egosunu tatmin etmeye, onun için hava hoş...

ankaracım senide tekrar tekrar kutluyorum, sandığından daha kolay oldu demi :)))
zamanla daha da iyi olacaksın canım benim.

gunaydın bu konusmalar gece 2 den sonra oldu canım haklısın.
bu arada su anda uyanık olduguma bende ınanamıyorum alısverıs hatrına :) ınsan gercek arkadaslarının kım oldugunu anlıyo ve onlardan guc alıyo. Hıc ummadıgım bırısı (bı erkek) sen zaten dogru cevapları bılıyodun sadece baskalarından duymaya ıhtıyacın vardı dedı, haklıydı
Bu arada sıze dostoyevskıden bı soz: "Assagılık ınsanoglu herseye alısır"

canım ya süpersin
ankaranın tozunu attır, bi güzel alışveriş yap, benim içinde gez eğlen canım benim.
arkadaşının lafı da çok hoşuma gitti ya kaydirigubbakcemile2

Amanın amanın
ben yokken neler olmuuuuuşşşşşşşşş

ayyy okumaktan gözlerim karıncalandıııııı

selammm kızlarrr

ewt şasecim gece yoktun yaa..

ben bi gün roman yazıcam zaten şiir yazıodum ama romana girişmemiştm onu da yaptırcaklar sonunda :) vala canım ben ilk anlattıgımda seninle konuişmuştuk bu konuyu biliosun aşık oldm dedim ve arada bir aklıma gelio ... ama sonu yok bunu hep kendi kendime söylüyorum ve bu arada eskisevgilimi aklıma getirmeye çalışıorm ve yokluyorum kendimi tık yok tmmdır diyorum:) yani onu zorla unutmuşken yeniden unutmaya çalışcagıım bi ilişki mantıklı diil...hayatta mantıklı olmayı gerektiriyo..bu yüzden onunla ilk konuştugumz gün de zaten olmucagını anladıgım anda sadece o anın tadını çıkarmaya çalıştım ondan duyduklarımı tekrarladım kendime mutlu oldum karşılıgı vardı hemde ummaıdıgım şeyler söyledi bu kadarını beklemiyodum bile işte bunlar yetti bana .. macera zamanı diildi...olan kendime olcaktı..unutmak ne zordur bilirsiniz...olmamalı dedim olmadı..ama bunu durmadan kendime yineliyorum böylelikle daha kolay oluo..söyledıgın gibi o da aynı şeyi hissettıgınden bana olmucagın hayal kırıklıgıyla en azından ark olarak kendımı tatmin ediim düşüncesi olabilir..ama buna da izin veremem..neyse konuşursam uzar gider çok konuşuyorum zaten .. :)

hakan altun

Mutlumuyum sanıyorsun
En az senin kadar sancılarım
Gülüyorum sanıyorsan
Inanki çok aldanırsın

Mecburdum gitmeye
Dönüşü yok geriye
Farzet bir rüyaydı
Yalan oldu bu hikaye
Kabul et
Sonu yoktu birgün ayrılacaktık
Kaderin kucağında belki bir oyuncaktık ...

canım senin düşüncelerini beğendim
onun beklentileri istedikleri farklı.. diğerleri de öyle diil mi sanki çoğu öyle ..
ama bu konuda kendilerini belli bi düzen içine koyanlar var ve bizim bu tür kişilerle olmamz gerekir..diğerleri saplantı halini almış buyzden amaçları tek bişi..
eğer ki düzelir ve seninle normal konuşmaya başlarsa neden olmasın ama diilse uzak dur ..
kaçmak işe yarar her zaman için..
hem ayrıca bunu kendi içinde de onayla ve düşünme bekle bi süre bkalım ne olacak..hayırlısı canm ya..üzülme..düzelicekkk..

kaydirigubbakcemile3 kaç ve yaz canım delikafadulden
seninde 14 şubatın kutlu olsun, nasıl nerde kutlasak acaba kaydirigubbakcemile3

kızlar benim canım sıkılıo nedense yaa . . .

gel kuşum konuşalım, yoksunki :sm_confused:

hepinizi mutlu görmek çok güzel ankaracım özellikle seni Şeniz hepinizi öpüyoruumm artık çok gelemiycem ders çalışmam lazım kendinize iyi bakın şekerler :1hug:

hepinizi mutlu görmek çok güzel ankaracım özellikle seni Şeniz hepinizi öpüyoruumm artık çok gelemiycem ders çalışmam lazım kendinize iyi bakın şekerler :1hug:

tamam canım, arada kahvemizi içmeye uğra sositososito laflarız
sende kendine iyi bak, kolay gelsin sana şeker a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…