biliyomusun bu pazartesi ben ders bitince ek olarak onlarla aynı dersi alıyordum ..ve her çarşamba aynı saate beraber dersimiz vardı..çarşamba günkü dersimi başka gün alıcam dün dersaneyle konuştum tamam dediler..yani salak en azından nerde bu kız der..pazartesi ise kendi dersim bittiğinde sınıfımdan çıkmıycam..onlar derse girdiğinde çıkıp eve geçicem..işte benim kaçış planım bu..
:)
ha kızlar birde ulaşım imkansızlığı için msn adresimden mail atıcam.."benim msn açılmıyor.iptal edicem .maillerinize cevap olarak hata maili gelirse yada hiç cvp gelmezse bilinki msn adresim iptaldir.yeni msn adresi almayı düşünmüyorum.kendinize iyi bakın arkadaşlar.."
sanki böyle herkese atmışım gibi toplu mail gibi olucak:) ve hiççç kesinlikle slm bile dese cvp yazmayacağım..olurda kaçarken ess kazaa karşılaşırsak sorarsa internete girmiyorum msn adresim kullanılmıyor der geçerim.
ulaşamıyacak bana ..face gibi msn dende yazamıyacak..isterse hiçbişey yapmasın..ama bende hiç birşey yapmayacağım..
ERKEKLERE ÖLÜMMMMMMMMMM:)))
KUDURSUN HEPSİİİİİİİİİİİİİİ.........
slm kızlar
bugun guzel bı gun gecırdım gercekten rahatladım, oyleydım bı saat uyuyım dedım mesaj atmıs senı son bı kez gormek ıstıyorum artık gıdıyorum dıye. ya durun mesajı yazıyım
o :"pazartesı gıdıyorum senı son bı kez gormek ıstıyorum"
ben :"anlamadın heralde senı hayatımda bu sekılde ıstemıyorum, bı daha benı ıstıyosan ılıskımızın bı adı oldugunda ancak. hem sen xxxxxxx'de calısmıyomusun"
o:"canın ısterse, ruyanda gorursun bundan sonra belkı"
ne dıyım sımdı ben hakaten 5 yılımı cope atmısım. Gene benı uzdu. Dagıldım. Hıc bısey yazmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?