Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

slm kızlar
bugun guzel bı gun gecırdım gercekten rahatladım, oyleydım bı saat uyuyım dedım mesaj atmıs senı son bı kez gormek ıstıyorum artık gıdıyorum dıye. ya durun mesajı yazıyım
o :"pazartesı gıdıyorum senı son bı kez gormek ıstıyorum"
ben :"anlamadın heralde senı hayatımda bu sekılde ıstemıyorum, bı daha benı ıstıyosan ılıskımızın bı adı oldugunda ancak. hem sen xxxxxxx'de calısmıyomusun"
o:"canın ısterse, ruyanda gorursun bundan sonra belkı"

ne dıyım sımdı ben hakaten 5 yılımı cope atmısım. Gene benı uzdu. Dagıldım. Hıc bısey yazmadım.

delikafadulden yaşa sen pril, varol delikafadulden
ulaşamasın, kudursun delirsin saykoya bağlasın :dance::dance::dance:

hoppalaaaaaaa
yine dağılma yaaa, anca toparlamıştııınnnnnn
ukalaya bak, yalnız tebrik ederim, ne güzel oohh, son defa görücekmiş, iyi demişsin

tamamda ıstemedıgı cevabı alınca bu sekılde yazması , gercı yıllar ıcınde ondan ne laflar duydum bu ıclerınde gene masum, kufur ettıgını bılırım, canımı yaktıgını..
sımdı ınsan yazınca daha ıyı anlıyo ben nelere katlanmısım bı de akıllı gecınıyorum aptalım ben aptal

estafurullah o aptallıksa bende aptalım :)))))))
napalım canım yapmamız gerekeni biliyoruz arkadaşının dediği gibi, ama desteksiz yapamıyoruz işte...

bu kadarmı
ama benım bıraz daha ılgıye ıhtıyacım var

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy canım benim ya
bende cevap vermeyince gittin falan sandım
ne bileyim herkes dizilerde şurda burda :))) ben burdayımmm :1hug:

daha çok yeniymiş de ondan şimdi kötüsün
aslında kendini kötü olduğuna şartlandırma bence kötü olma, bak herşey netleşiyo
sen de gözünle gör
kız ona
o ne ukala bi laf öyle
artık rüyanda görürsünmüş
asıl o seni rüyasında bile göremez artık
nasıl şımartıyosak bunları, bu lafları söyleyebliyolar...

ya bısey dıcem sen ne kadar uzun yazarsan ben o kadar rahatlıyorum
yapabılırsen daha da uzat nolur arkadasım, kotuyum hala

tamam canım uzatıcam, kuşum benim ay :))))
bana yeterki çenen açılsın de
mübarek bi açılır sonra sus diye yalvarırsın susmam
sen şimdi söyle bakim, en çok sevdiğin iş ne
kitap falan oyalarmı seni şimdi

ya ne bileyim herkesin kriz anlarında kendini oyalayabileceği şeyler olur ya
ben uyurum mesela, önce ağlarım ağlarım, sonra uyurum
uyumak çok rahatlatır beni, resmen tedavi eder.
ama sen uyumayı da sevmiyosun, gece kuşları mübarek, sabah bi açıyorum, döktürülmüş

neyse
müzik de dinleme sen şimdi iyi olmaz
satt de geç oldu, kek mek yapma,

neyse biz en iyisi oyalayıcı işleri boşverelim

merhaba kızlarr

bende ilişkisi soradan platonik bir hal almış biri olarakk buraya bi uğrayım dedim esas sevgilisinden ayrılanlar klubü müdavimlerindenim ama olsun::)

ankaracım erkek arkının yazdıgını okudum ruyanda gorursun demiş bu erkekler garip garip

bak bugün mina bi laf etmiş erkekler için
çok hoşuma gitti
0 ile hiç arasındaki sivrisinek pisliği demiş erkeklere
katılıyorum
onlara değer veren başımıza tac eden biziz, aslında verdiğimiz kadar değerde değiller
inanki, değerli insan bunu dermi ya, beni rüyanda görürsün, çok kızdım, ne sanmış kendini
biz onları öyle bi önemsemişizki yere göğe sığdıramamışız, onlar da gerçekten yere göğe sığmadıklarını zannediyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…