Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

ya kızlar ben uyuyamıyorum topicte de kimse yok ama ben yazmak istiyorum sizide sıkabılırım ama napim başka türlü rahatlyamıcam..
:1shok:
............................................

Son düzenleme:

canım sevindim işte bak görüşüceksiniz, daha neyi dert ediyosun, hem dur bakalım daha öyle bi problem varmı yokmu bilmiyosun, ayrıca problemde değil, yani yeterli olgunluğa sahipse 1-2 yaş küçük olsa nolur, zengin olursunuz, kendinden küçük erkekle evlenen zengin olurmuş, yaaa yerimseniben

canım ya seninde başın sağolsun sonuçta eskidende olsa tanıdığın sevdiğin biri, bu anlattığın hepimize de ders olmalı, hiçbişeyi illa olsun diye diretmemeli, hayırlıysa olsun demeli

canım evt here başka şekilde imtihan ediliyor..bazı şeylerin bizim için hayırlı olmucagını düşünemeyebiliorz veya ileriyi göremedıgımzden illa olsun die ısrarcı oluoruz...kimin kim için hayırlı olcagını yanlz Allah bilr..bu yüzden her zmaan için hayırlısıysa olsun demk sonrasını da yaşayarak görmek gerek..

.............................................

Son düzenleme:
heeeyyy, burçincimm, nolduu annem, bi kişiyle hayat başlamaz bitmez noluyo ???

yakışıyomu sana böyle umutsuz falan haller, mutlaka biyere bağlanır o bi şekilde, hemen yelkenler fora olma bakayım, şöyle biraz kuyruğu dik tut ...

ya napim durum onu gösterio hayaller bi yere kadr...napalım kader... :1no2: bakalım bi cumartesi olsun da :çok üzgünüm:

valla canım yaa .. amin hayırlıı olsun herşeyin.... yerimseniben a.s. :1hug:

inşallah canım benim, aman kendine dikkat et, fazla kaptırıp da herhangi bişeyden dolayı hayal kırıklığına uğramamak için, diğer ihtimali de hep aklının bi tarafında tut, ama umutsuzluğa da kapılma, mantıklı ol yani, şimdiden bişey belli değil, kendini yıpratma...

ewet canım o ihtimali de artık düşündüğüm için biraz daha kendimi frenliyorum yani...son umut yarın işte..bişi olmazsa olmucak..ya da belki olucak..herşey yarına bağlı...

tşkler sende kendine dikkat et tmm :)

tamam canım, ben zaten kendime bebek gibi bakıyorum artık :) bikere sütten ağzın yanınca temkinli yaklaşıyosun böyle.

dimi öyle oluo canım ..

ama ben bi kaç günlük nasıl baktıgımı bilemiyorum artık :)

ben yatıyorum yarın sabah 10da gidicez hadi bakalm hoşçakalın bi daha bu topicte ruh halim nasıl olcak bakalm byby öptümm

canım haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla, bakalım bende merak ediyorum ruh halin, inşallah herşey yolunda gider.

senağlama konuşulmadı bende soramadım ama bi tek ismini ögrendim offofff ... :içelim: napcam ben yaa ya napcam ya napcam ya napcam offff bugün üzüntüden bütün gün yürdm .. sorsam herkese yayılcak benim böyle bişiler sordugum yada benim ilk adımı attıgım bi kez daha karsılaşamadık ya offf :a015:

Son düzenleme:
amin inş..canım saol daha bişi gelmedi bakalım yarın gelcek mi..

benim hayatım zaten çok karışık geçer yaaa bi kerede sakin şöyle herşey belirli olsa olmaz alıştım artık..ama sabırsızlanıyorum..acaba şımarık bi tip mi yoksa görünüşten dolayı kendini kasmayan birimi...o da önemli ...yani yaptıgımdan utanmış da olsam bugün ne olcaksa olsn diip yaptım sizce kötü etmiş miyim ya:S??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…