ya kızlar ben uyuyamıyorum topicte de kimse yok ama ben yazmak istiyorum sizide sıkabılırım ama napim başka türlü rahatlyamıcam..
:1shok:
ya şimdi akrabam olan kişiyle yaşıt olsamda aramızda bikaç ay farkı var..acaba onun yaşı küçükmüdr eger öyleyse prob olurmu..sorular geçio kafamdan ve ben zorla nolur bu kez olumlu düşün istiyosan eger kötü şeylr getırme aklına dıorum kendı kenıdme ama yinede sanki offf olmuak gibi umutsuzlga kapılıyorum bu ctesi günü eger ki gidersek benim için herşeyin belli olcagı gün olcak...ve ben korkuyorum...olmucak mı acaba...nasıl bi yolunu bulcam yada o hiç bi adım atarmı ki die düşünüyorum...bugünlerde yogun olmamın sebebi bu bikaç günün önemli olması çünkü bidaha bir araya gelcek bi durum yok oyüzden takıyorum kafama..galiba olmucak diyorum offff:S çok üzülüyorum işte canım sıkılıyo benim nasıl uyucam ben şimdibi an kendime tmm olmucak belki fazla kaptırma dememle birlkte kalbim cız etti birden..kabullenemıyorum yani..tüm gün hiç usanmadan nasıl düşündm beni bi görcenz ya..kırcam heralde yine kafayı ben bu gidişle... -tatlicadiarzu- :asigim: :tomato:
Şu an evliyim ve eşimi çok seviyorum..O insana rahmet diliyorum..Eşine sabır versin Allah..Gencecik bir kadın 2 küçük çocuk...Hayatta herkesin bir imtihanı var..Ben o zaman çok üzülüp ağlamıştım neden olmuyor diye,çok dualar etmiştim..Ama şunu öğrendim ki bazı şeyler elimizde değil..Rabbim ol demeden izin vermeden olmuyor..Demekki biz birbirimiz için hayırlı değilmişiz..Onun bende her zaman bir yeri olcak hep dualarımda...
Şu an evliyim ve eşimi çok seviyorum..O insana rahmet diliyorum..Eşine sabır versin Allah..Gencecik bir kadın 2 küçük çocuk...Hayatta herkesin bir imtihanı var..Ben o zaman çok üzülüp ağlamıştım neden olmuyor diye,çok dualar etmiştim..Ama şunu öğrendim ki bazı şeyler elimizde değil..Rabbim ol demeden izin vermeden olmuyor..Demekki biz birbirimiz için hayırlı değilmişiz..Onun bende her zaman bir yeri olcak hep dualarımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?