kızlar elimde bi kandil mesajı ve 2 gündür düşünüyorum ona bu mesajı atsammı atmasammı diye.ilanı aşk ediyomuşum gibi olcak resmen:)
yüreğine yüreğimi sürüklemişken seni ondan ötürü sevmeyi öğrenmişkne bu kalbimi içime verenden ve senin sevgini içime serenden senli cennet isterim kandilin mübarak olsun.
bi türlü cesaret edip yollayamıyorum sizce yolliyimmi
BU NASIL Bİ MSJ YA SÜPER:gitme:kızlar elimde bi kandil mesajı ve 2 gündür düşünüyorum ona bu mesajı atsammı atmasammı diye.ilanı aşk ediyomuşum gibi olcak resmen:)
yüreğine yüreğimi sürüklemişken seni ondan ötürü sevmeyi öğrenmişkne bu kalbimi içime verenden ve senin sevgini içime serenden senli cennet isterim kandilin mübarak olsun.
bi türlü cesaret edip yollayamıyorum sizce yolliyimmi
BU NASIL Bİ MSJ YA SÜPER:gitme:
önümüz bayram ondada kullanılablr aslındasüper tabi ama gönderemedeikten sonrasenağlama bi dahaki kandillere inşallahŞeniz
ondada bişeyler var gibime geliyo benden haberi yok ama.sevgini haykır bölümünde yengemin kardeşine aşık oldum konusunda görebilirsinz derdimi ama burayada kopyaliyim.
karmakarışık duygular içindeyim hayatımda ilk defa bu duyguları yaşıyorum ama hiç olmıcak biri gibi işte abimin eşinin kardeşiaileden biri gibi.
3.5 yıldır tanışıyoruz ama son zamanlarda ondan başka hiç bişeyi düşünemez oldum.
o askerdeyken çarşı izinlerine çıktığında ya arardı yada msnde konuşurduk ama herşeyden uzakta hasretlik çektiği için arıyo diye düşünürdüm hep çünkü konuşmazlarımız hep normal şeylerdi farklı bi konuşma geçmezdi hiç.
herhangi biri olsa sevdiğimi belli etmesi biraz daha kolay olabilir ama sürekli görüşmem gereken bi insan ya olmazsa bi daha nasıl bakıcam ona
sizce o askerdeyken ben bişeyleri anlamayarak salaklıkmı yaptım
tone_def immortal hoşgeldiniz kızlar a.s.
tone_Def anlatmak istersen dinleriz canım
immortal kaç senedir kaç defa çıkıp ayrılmışsınız, umarım artık toparlarsın kendini, dünyada bir tek o yok ki
biri gider gelir yenisi canım, ona saplanıp kalmamaya çalış :teytey:
ceyda sen de içli köfte modundan çık be kuzum
bak yaz geldi bu sıcakta bide aşk acısı çekilmez kızlar kaydirigubbakcemile3
amaaan sallayın şekerler :teytey:
Bende geldim..sengözlerimebaksanab Hep platonik takılıyorum sanırım sorun bende :sinifsinif: Etrafımda benimle birlikte olmak isteyen çok kişi var ama onlarla ilgilenmek içimden gelmiyor , deneyim diyorum bu seferde suçluluk duygusu başlıyor, karşımdaki kişiye haksızlık yaptığımı düşünüyorum çünkü O'ndan başkasını düşünemiyorum..Benden 2 yaş büyük ve onu çok beğeniyodum..Güya sadece takılcaktım ama bi süre sonra onu sevmeye ve bişeyler beklemeye başladım, ama onun sevgilisi vardı..:1no2: İki arkadaşı benm ondan hoşlandığımı anlamış(bazı olaylar geçmişti) söylemişlerdir onada zaten, hem oda anlamıştır anlamamak için kör olmak lazım :bbo: Sevgilisiyle hiç görmedm onu ama ayrılıp barıştıklarını duyuyodum..Ve bana her zmn bakıodu gülümsüyodu bazen ben mi uyduruyorum diye düşünüyodum ama çevremdekilerde farkediyodu..Şimdi o mezun oldu:gitme: Ve ben hala ondayım..Bi sitede(!) ekledm oda kabul etti..Ben hep aşk dolu şeyler yazıyodum ve onlara yorum yapmaya başladı bi yorumu aynen şöyle '' Nedir senin bu aşk acın yaAçıl gitsin anasını satıyım platonik platonik nereye kadar'' '' Yazdığın şeyler fln hep aşk kokuyo''..Beni tanımıyo,hiç konuşmuşluğumuz yok sadece ondan hoşlandığımı biliyo, eminim, ve bana bunu yazıyo okudum vee..:1shok: Böyle başka yorumlar daha yaptı sanırsam konuşmaya çalışıyodu ama sonra fısss...:çok üzgünüm: Artık hiç konuşmuyoruz ve sanırım o başkasını sevmeye başladı..O kadar kötüyüm ki..Kimse anlamıyo artık bırak onu diyolar ama çok zor..1 aydan fazla oldu onu görmüyorum ama aklım hep onda..Onu unutmak ondan vazgeçmek istemiyorum..Böyle kalıncada acı çekiyorum,hayatımdan bi anda bölyle çıkmasına dayanamıyorum.Çok uzun yazdım biliyorum ama çok doluyum kızlar kusura bakmayın :çok üzgünüm:
immortalcım sallamamana sevindim, ben de sallamıyorum artık :teytey:
inşallah herkes de bunu başarır...
Ondada bişeyler var gibime gelioyr diyosun ama senden haberi yokmuş , bence biraz yakınlaş yani az da olsa belli et eğer ondan da aynı yakın tepkiyi alırsan tamamdır :1rolleyes: Ama yok arkadaşca yaklaşıyosa o zaman da çenebazın dediği gibi yan çiz kaydirigubbakcemile3
Yani şimdi direk o mesajı gönderirsen resmen ilan-ı aşk, ilk önce biraz belli etmekten yanayım yerimseniben
:enbuyukkk:
7 ay oldu çok yoruldum artık o kadar zorkiiiiiiiii....=(
7 ay oldu çok yoruldum artık o kadar zorkiiiiiiiii....=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?