Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Ahh bu nasıl bir sözz :çok üzgünüm: Bak depreşti yine bu illett :bbo:
İlişkiniz nedir açarsan daha iyi yardımcı olunabilir cnm :teselli:

ondada bişeyler var gibime geliyo benden haberi yok ama.sevgini haykır bölümünde yengemin kardeşine aşık oldum konusunda görebilirsinz derdimi ama burayada kopyaliyim.

karmakarışık duygular içindeyim hayatımda ilk defa bu duyguları yaşıyorum ama hiç olmıcak biri gibi işte abimin eşinin kardeşiaileden biri gibi.
3.5 yıldır tanışıyoruz ama son zamanlarda ondan başka hiç bişeyi düşünemez oldum.
o askerdeyken çarşı izinlerine çıktığında ya arardı yada msnde konuşurduk ama herşeyden uzakta hasretlik çektiği için arıyo diye düşünürdüm hep çünkü konuşmazlarımız hep normal şeylerdi farklı bi konuşma geçmezdi hiç.
herhangi biri olsa sevdiğimi belli etmesi biraz daha kolay olabilir ama sürekli görüşmem gereken bi insan ya olmazsa bi daha nasıl bakıcam ona
sizce o askerdeyken ben bişeyleri anlamayarak salaklıkmı yaptım

hımm olmazsa çeker gidersin de denmez... aileden...
o zaman direk bu mesajı gönderme bence, sadece hafiften hafiften çaktır, onun boş olduğunu görürsen yan çizersin
arkadaşca yaklaşmışsın gibi yaparsın yerimseniben

BU NASIL Bİ MSJ YA SÜPER:gitme:

süper tabi ama gönderemedeikten sonrasenağlama bi dahaki kandillere inşallahŞeniz

Ondada bişeyler var gibime gelioyr diyosun ama senden haberi yokmuş , bence biraz yakınlaş yani az da olsa belli et eğer ondan da aynı yakın tepkiyi alırsan tamamdır :1rolleyes: Ama yok arkadaşca yaklaşıyosa o zaman da çenebazın dediği gibi yan çiz kaydirigubbakcemile3
Yani şimdi direk o mesajı gönderirsen resmen ilan-ı aşk, ilk önce biraz belli etmekten yanayım yerimseniben
:enbuyukkk:

haqlsnz bnde zatn artq sallamyrm onu ama qalbmn bi yerınde heb olucaqtr o yanı..!
yada bn suan yasım itibaryle onu gerçek askım sanıyorumdr ilerde eminim daha iyileyle karsılaşaımdr:d

ahh cnm bnm ya bnmde ilk böle başlamışdı bzm qı farqlı devm eti ama snı çk ii anlyrm cnm inş. düzelrsn inş. sni hakedeni blrsn..(!)
önceleri bu kelıme bana fazlasyla saçma qlrdi belkı snada öle gelıck ama in. bulrsun snı haqedecq birini
ömür boyu mutlu olman dileğyle hep gül..!: )

immortalcım sallamamana sevindim, ben de sallamıyorum artık :teytey:
inşallah herkes de bunu başarır...

inş. hayadım inş..
hayat çk qsl ya bn 4 yılımı biri için bide bu qişi bi erkk için mahvetmşm inan bnm onun için ağlamadıım bir tek gün yoktr namazlarımı ağlayarak dualarımı hıçkırarak yapıordm ama artık
hayatmda babamdn başka erqq olmıck inş.: ))

hep kalabalık ortamlarda bir araya geliyoruz böle bi ortamda nası belli edicem dugularımı bilmiyorumki.ama akşamda beraberdik 2-3 kere ona bakarken yakalandım:)böle bi ortamda sadece bakabilirim zaten

kızlar bende varımmm...
yazılarınızı okumadım, işlerim yoğun, bi ara okur dertleşiriz..
bende birinden hoşlanıyorum, 8 aydır :sinifsinif: aynı kursa gidiyoduk, o da bana ilgili davranıyordu. 2 sefer bişeyler bahane etti görüşmek istedi ben kabul etmedim :mymeka: 1 ay önce benden hoşlandığını söyledi :kedi: ama çok üstü kapalı şeklide, geniş bir zamana yayarak senle herzaman görüşmek isterim.. gibi bişieyler söyledi, o söze ne denilebilir ki, tabi ben tepkisiz kaldım. şimdi kursuda bıraktım, görmüyorum. ondan sonra aramadı sormadı mafoldumben böyle sevgimi olur. ama kendi içimde ona 1 ay müddet verdim. eğer 1 aydada aramaz sormazsa, onu silcem içimden ebediyyen..:gitme:

nazimsin iyi yapmışsın canım... bakalım arayacak mı
böyle güçlü duruşları seviyorum valla, kendi kendine bir yol belirlemişsin
tebrik ederim a.s.

aysenurcum o bakışların yakalanması falan iyidir, kafa karıştırır yerimseniben sonra gerekirse kıvırırız :lepi:

immortal o kadar da değil canım, inşallah daha düzgün bir ilişkin olunca bu günleri unutucaksın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…