kizlar nasilsiniz merak ettim sizleri ? Tryamour Cenebaz ve diger tüm arkadaslarr =) ruh haliniz nasil ?
Selam canım. :1rolleyes:
Ben uzun bir süredir kıpırtısız,durağan bir ruh hali içindeyim. Hala o şekilde devam ediyor.
Sende var mı bir gelişme? Nasıl gidiyor her şey?
kipirtisiz olmana sevindim canim genede kendini hayattan soyutlama
gelisme var
birine asikmis? ama kim belli degil isim yok ........ bugun cok mutsuzum nedense.... moralim bozuk
kızlar bana yorum yaparsanız çok sevinirim geçen sne 1 çocukla tanıştım eğitim gibi bişeydi ortak arkadaşımız falanda yok yardım etmiştim ona o da bana yardım etmişti binayı bulamamıştık çocukbizim bölümde ama üst sınıf çocuğu ondan sonra bi daha görmedim 2-3 ay sonra bu beni feysbukta ekledi ben de kabul ettim..sohbetten merhaba falan yazdı ben odunumdur gerçekten bunu espri olsun falan diye söylemiyorum..neyse çocuk beni ne zaman feyste görse meraba der.bağlantılarımı,paylaştıklarımı beğenir.konuştuklarımıza gelince meraba nasılsın iyiyim sen nasılsın...benim yüzümden bundan çok da ileri gitmez..sonra benim oda arkadaşımın arkadaşı bunu tanıyomuş o söyledi çocuk çok konuşkan biri falan değilmiş..kızlarlada çok konuşmazmış zaten.benimle konuşuyo dediğimde kız şaşırdıda.şimdi benim aklımdakiler buu çocuk benden hoşlanıyomu?? o hoşlanmasada ben ondan hoşlanıyorum galibaama odunum işte bana tavsiye yorum bişeyler yazarsanız çok sevinirim..
Aslında bu kadar durağanlık hiç de iyi değil. Ama napalım demek ki böyle olması gerekiyormuş. Gerçi hareketlilik olduğunda da bir şey ifade etmiyor pek zevk alamıyorum çünkü. Bir şeyler eksik demek ki ama çözemedim hala; çünkü görünürde her şey yolunda. İyiyim diyebilirim eskiye oranla.
Birine mi aşık oofff yaaa...Hemen suratımı asmamam lazım. Sen olabilir misin yoksa???:1shok: Bozma moralini.:sinifsinif:
kızlar bana yorum yaparsanız çok sevinirim geçen sne 1 çocukla tanıştım eğitim gibi bişeydi ortak arkadaşımız falanda yok yardım etmiştim ona o da bana yardım etmişti binayı bulamamıştık çocukbizim bölümde ama üst sınıf çocuğu ondan sonra bi daha görmedim 2-3 ay sonra bu beni feysbukta ekledi ben de kabul ettim..sohbetten merhaba falan yazdı ben odunumdur gerçekten bunu espri olsun falan diye söylemiyorum..neyse çocuk beni ne zaman feyste görse meraba der.bağlantılarımı,paylaştıklarımı beğenir.konuştuklarımıza gelince meraba nasılsın iyiyim sen nasılsın...benim yüzümden bundan çok da ileri gitmez..sonra benim oda arkadaşımın arkadaşı bunu tanıyomuş o söyledi çocuk çok konuşkan biri falan değilmiş..kızlarlada çok konuşmazmış zaten.benimle konuşuyo dediğimde kız şaşırdıda.şimdi benim aklımdakiler buu çocuk benden hoşlanıyomu?? o hoşlanmasada ben ondan hoşlanıyorum galibaama odunum işte bana tavsiye yorum bişeyler yazarsanız çok sevinirim..
arkadaşlar aslında söylemeye çekınıyorum ama ıcımdede tutmak ıstemıyorum ben ünklü birine aşığımmm evet dalga gecıceksınız bi çoğunuz ama kendımı engellleyemıyorum ergenlıkte degılım hayranlık falanda degıl cok uzuluyorum ımkansız belkıde ama acı cekıyorum istemeden yardım edın napabılırım
canimmm hayat bitmiyorki devam ediyor hersey onla veya onsuz bi sekilde devam etmeli mutluluk sadece onda degildi senin ona duydugun asktaydi ,duygulardaydi, kendi icindeydi
Kendini salma , birakma
Kimse icin degmez cok sevsen bile degmez o eksik dediklerini doldurabilirsin sadece bisiyleri tamamen bitirmen gerek aradigin herseyi yine kendi icinde bulucaksin ve siliceksin eminimki....a.s.:1hug:
Evet a$ikmi$ hocamiz söyledi kimbilir artik her kimse bende merak ediyorum acaba kim?
tecrübelerime göre bu durum 1 haftadan fazla sürerse yüzde doksan hoşlanıyordur
Tatlım benim, yanlış anlaşıldım sanırım. Ben bu durağanlık ve boşvermişlik halimi genel anlamda söylüyorum. O şahısla alakası yok yani. 9 ay olacak biteli. Artık bitti gitti. Onu taktığım yok.:dilcikar: Umrumda değil uzun zamandır.
Hocanız mı söyledi?:bbo: Aşık olduğun kişi öğretmen tayfasından mı yani? Özele girmeyeyim ama öyle gibi görünüyor. eyvahedigeldismile
Takma bosver ... :/ yanlis anlamisim ben demekki pardon. Duraganligin gecici ztn bi süre sürer sonra yokolur...daha derinlere girmeyim pek iyi bi ruh halinde yazmiyorum bu satirlari mafoldumben
ögretmen degil ama sayilirda tam olarak degil
artik ipler koptu oda görmezden geliyo ztn beni hos bende pek yüz vermedim umutlandirmadim ama asik olunca gözün görmüyor yine baska bisiyi , aci cekiyosun elinde olmuyor keske bende silip atabilsem:bbo: nasıl istersen canım. Umarım daha fazla üzülmezsin. Ama eğer beraber olma ihtimalin yoksa boşuna harap etme kendini. Yazık olur. :/
artik ipler koptu oda görmezden geliyo ztn beni hos bende pek yüz vermedim umutlandirmadim ama asik olunca gözün görmüyor yine baska bisiyi , aci cekiyosun elinde olmuyor keske bende silip atabilsem
Yine kafam karıştı. Umut vermedim dediğine göre onun da sana bir ilgisi vardı demek ki.Yanlış mı anladım? Yani iki taraf da hoşlanıyorsa trip atmayın birbirinize.fisfisfis
ben sana özelden anlatim biraz akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?