Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Ahahaa oluyor böyle şeyler. Ona sormak istediğim tek şey, bu kadar yakınlaşmışken niçin vazgeçtiği. Hala sorabilirim ama gururum el vermiyor. Sebep aramaktan vazgeçemiyorum.

Yani şu kısım ilginç. Sen de 2 yıl sonra tesadüf eseri onunla görüşme fırsatı yakalyıp, iletişim kurmuşsun, ben de aynen öyle. Yani süreler bile tutuyor.

Ahh ben de bir buluşsaydım çok süper olacaktı. Ya da olmazdı bilemiyorum. Ama istemiştim çok. :sinifsinif:

Benim soracak hiçbir şeyim kalmadı ama senin hakkın var bence. Gurursuzluk olmazdı yapmış olsaydın.

Neyse artık... Hayatımdan çok şey götürdü ama olsun. Kader, kısmet. sempatiksalakcinni

Vaav hakikaten ilginçmiş. Senin hikayeni de dinlemek isterdim baştan sona. Evet buluşsaydın belki bazı şeyler farklı olurdu. Mutlu son olurdu belki.. Kimse benim gibi eline yüzüne bulaştıramazdı herhalde. Sadece kendime kızıyorum yaptığım, söylediğim şeyler için. Utanıyorum bazen hatta. Onun yanında kendime olan güvensizliğimi belli ettim. En büyük hatam da bu oldu. Tam bir aslan burcuyum ama onun yanında tırmıksız dişsiz bir kedi gibi oldum. O ise tam tersini istemişti.

Evet yaaa ((( İşte ben de onu merak ediyorum. ((( Bu merakla kalakaldım. ((( Acaba nasıl olurdu diye düşünmek çok can sıkıcı bir durum. ((( Her şeyin yarım kalması çok kötü oldu çok. ((( Bu yüzden tam anlamıyla söküp atamıyorum hala. ((( Ne biçim bir şansmış bu. Madem görüşemeyecektim, istediğim şeyleri yaşayamayacaktım ne diye aylar sonra karşıma çıktı sanki... Bu da ayrı bir soru işareti. Hadi sen yaşamışsın, sevgili gibi yakınlaşmışsın, sonra bitmiş... Bizimki ise tamamen saçma sapan bir şey oldu. Şu yarım kalmışlık öldürüyor beni, artık hiçbir şey eskisi gibi olmasa da... ://

Uysal bir kedi gibi olman çok normal. :) Normalde ne kadar kendine güven dolu insanlar olursak olalım aşık olunca işler değişiyor. Bazen kontrolü kaybediyoruz. Onun ayarını iyi yapmak lazım cidden. Ben de kendime çok güvenirim, kendimi çok severim vs. ama şimdi karşıma çıksa dizlerimin bağı çözülürdü. Dimdik duramazdım belki de... Ancak bazı kimyasal maddelerle beynimin uyuşması gerekir çok rahat olabilmem için herhalde. sempatiksalakcinni

Ayrı şehirlerdeydik zaten. Ne ben gittim, ne de o geldi. Yol alamadık. Hazır da değildim o zamanlar onun karşısına çıkmaya. Ancak şimdilerde isteyebiliyorum. Çok net cevaplar yok elimizde.
Her konuda yarım kaldık biz malesef. ://

öyle yaptım evet ilk buluşmada itiraf etmeliyim Şu en çok kullanılan zararsız pasifleştiriciden 1 şişe içtim yoksa yüzüm gözüm oynardı heyecandan -tatlicadiarzu-

Ben de bir gün o istediğim günü yaşarsam, öyle bir şey yapacağım mecbur. Yoksa kalpten giderim. sempatiksalakcinni

Evet öyle yap iyi geliyor Umarım bir gün karşılaşırsınız siz de, senin istediğin yerde ve zamanda ve durumda Ama benimki gibi yarım kalmasın çok üzücü oluyor.

merhaba canım hoşgeldin...
okudum bende yazdıklarını...
açıkcası anlayamadım arkadaşın ne yapmaya çalıştığını
aklıma ilk gelen sadece vakit geçirmek için seninle görüşmek isteyişi oldu
sen başka gün görüşelim dediğin halde
daha sonrada ima da bulunduğun halde
sessiz sedasız kalması garip..
bence nedenini öğrenmeye de çalışma..
sanırım bu acı bekleyişi sindirmemiz gerekiyor
yapacak başka çare yok......

ben mi çok netim insanlar mı dengesiz anlamıyorum
istiyorsan evet dersin
istemiyorsan hayır der kapatırsın
bi öyle bi böyle davranıp neden aklı ve kalbi yorarlar ki......

bu arada aldığım son habere göre bizim esas oğlan aralıkta %90 asker alsanaalsanasmile

Amin. :Saruboceq:

İlk yaşadığım yarım kalmışlık kadar üzücü olamaz kesinlikle.

Habersiz ve sessiz sedasız giden erkekleri de Allah'a havale ediyorum.
Çok büyük şerefsizlik gerçekten.

Tryamour ben bilmiyorum senin konuyu tam
bi süre çıktınız sanırım siz
sen mi açıldın nasıl oldu
kısaca özetleyebilir misin yerimseniben

Çoook uzun hikaye canım. :))) Kayda değer bir şeyi de yok.
Önemli olan tek şey, benim onu aşırı sevmiş olmam ve sonunda hüsran yaşayıp çok üzülmem.
Bana kattığı ve benden aldığı şeyler geliyor gözüme sadece.

Şimdi çıkmam lazım. İyi geceler herkese. buyrunnnnnnnnn

Yorumun için teşekkür ederim Mina;
Evet bu acı gerçeğin yüzüme defalarca söylenmesi gerekiyor. Ama gönül ferman dinlemiyor. Evet bana aynen söylediği buydu. Beraber güzel vakit geçirmek. Dürüstlüğüne hayranım zaten.
Bundan sonra yapabileceğimiz tek şey acımızı içimize gömmekmafoldumben

Tryamour ii geceler...

evet aynen öle ctkalinka..
kabullenmek güç
sadece zamanın geçmesine tahammül etmek zorundayız...
eninde sonunda küllenecek...

Umarım Mina çabuk küllensin zamanımı öldürüyor, onu düşünmekten başka birşey yapmıyorum şu sıralar.

inş. canım
şu hayatta zaman denen kavram çok önemli
sonra boşa geçtiğinde hayıflanmak işe yaramıyor ne yazık ki....
önceki gün otobüs durağnda eski erkek arkadaşımı gördüm
4 yıl birlikte olduğum insanı...
o beni görmedi..
şöyle bi baktımm..bu mu dedim...benim 4 yılıımı verdiğim insan...
şimdi o orda...ben burda....
o zamanda üzüldüm yıkıldım....
değmedi....
ama herşey bzim için işte..
acı da öyle..çekmek zorundayız değmediğini bildiğimiz halde....... :çok üzgünüm:

Çok doğru söylüyorsun. Sonunda bu acıları yaşayan herkes layıkını bulsun da, en azından çekilene değsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…