bundan 11 yıl önce 14 yaşındayken mahalleden birine platonik aşıktım. mavi gözlü zayıf biriydi. benden büyüktü üniversiteye gidiyordu, 22 yaşındaydı, bir tane kırmızı unosu vardı. bi yolunu bulup tanışım, ama aşık olduğumu söyleyememiştim, evine kart yollamıştım postayla:) 2 yıl kadar platonik aşık takıldım. 16 yaşındayken gözlerinin lens olduğunu öğrendiğimde bütün aşkım bitmişti:) geçen gün ona yazdığım şiirleri buldum kütüphanemi temizlerken, yıllarca onlar orda öylece beklemiş, atmadan önce hepsini okudum. kız arkadaşlarımla yıllarca komik hatıralar olarak kaldı. her insanın mutlaka bir dönem böle bir vakası olmalı bence:) ama bunlar küçük yaşta güzel. belli yaştan sonra birine karşı duygular besliyorsan gizli saklı kalmamalı diye düşünüyorum. insan duygularını içinde tuttukça büyür, imkansızlaşır. platonik aşıklara tavsiyem bir an önce gidin duygularınız anlatın, anlatamıyorsanız belli edin, karşıdan birşey göremediyseniz yol verin gitsen, hayat o kadar vakit kaybedebilecek kadar uzun değildir belkide..
niye mi platonik? yaklaşık 2 hafta önce gördüm onu. garajdan arabasıyla gaayet havalı bi bicimde cıkıyodu. belkide sevgilisine gidiyo.. kim bilir? bana baktı, ben baktım.. hiçbişey hissetmemiştim ama.erkekler kendine bakan bir bayan gördümü hemen havalanırlar ya :) havasınıda attıktan sonra gitti.. arkasından baya bi saydırdımertesi gün, okula giderken trafik sıkışıktı. yolda leyla gibi yürürken birden arabanın içindekinin yine " o " olduğunu fark ettim. şaşırdım, baka kaldım. tam o da beni gördüğünde trafilk açıldı ve arkadan arkadaşına işaretler yaptı. onunda beni tanıdıgını anladım. ve aslında iki yan apartmanımızda oturduğunu öğrendim sonra. aradan 1 hafta sonra markette karşılaştık. uzun uzun bakıştık , evet tanıdık birbirimizi. ama o gün bugündür göremiyorum onu. ve bi çift mavi göz beni bu kadar etkileyemezdi.. keşke bi yolu olsa, tanışabilsem, bi daha görebilsem, karşılaşabilsem.. keşke!!
bence karşılaşacaksın öle hissettim
ama ne olur bilemicem
onu henüz hissedemiyorum canım delikafadulden
Hislerin kuvvetliyse bana da bir iki şey attırıversen... Yakında hayatımın aşkıyla karşılaşacak mıyım, ne dersin? :jeyyar:
lens miydikaydirigubbakcemile3
çok hoş yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence karşılaşacaksın öle hissettim
ama ne olur bilemicem
onu henüz hissedemiyorum canım delikafadulden
Alkandross.... delikafadulden
Ben de ilk adımı bu şekilde atmıştım. 'Adı ne?' olmuştu ilk sorum. Her şey ondan sonra başladı.
Canım yaptığın ne ki yaau... :bbo: Alt tarafı isim sormuşsun. Gidip senden hoşlanıyorum falan demedin çocuğa sonuçta. Rahat ol sen. İnşallah güzel bir birlikteliğin ilk adımı olur bu durum. Mutlu gelişmelerini bekliyorum.))
Belki değildir kız, hepsini denemedim ben daha delikafadulden :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?