Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

lens miydikaydirigubbakcemile3
çok hoş yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence karşılaşacaksın öle hissettim
ama ne olur bilemicem
onu henüz hissedemiyorum canım delikafadulden

ama ne olur bilemicem

Hislerin kuvvetliyse bana da bir iki şey attırıversen... Yakında hayatımın aşkıyla karşılaşacak mıyım, ne dersin? :jeyyar:

lens miydikaydirigubbakcemile3
çok hoş yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama ne olur bilemicem

ay canııım ne güzel konuşuyosuun sen öylee biliyomusun bende öyle hissediyorum.. yani geç olsun umrumda değil.. sadece gözlerinin içine bakıp bi gülümseyebilsem.. yeteer.. insaallahh herşeyin hayırlısı olur herkesin adına her sabah kalktıgımda bunu tekrarlıyorum.opuyorumnanaktan

bi arkadaşıma sordurttum şimdi onu. tanıyosa ismini falan söylicek bana.. off doğru mu yapıyorum ne yapıyorum farkında değilim hiçbişeyin..

Alkandross.... delikafadulden

Ben de ilk adımı bu şekilde atmıştım. 'Adı ne?' olmuştu ilk sorum. Her şey ondan sonra başladı.
Canım yaptığın ne ki yaau... :bbo: Alt tarafı isim sormuşsun. Gidip senden hoşlanıyorum falan demedin çocuğa sonuçta. Rahat ol sen. İnşallah güzel bir birlikteliğin ilk adımı olur bu durum. Mutlu gelişmelerini bekliyorum. ))

Son düzenleyen: Moderatör:

sevgili tryamour.. hevesim kursağımda kaldı zaten bi arkadaşımın arkadaşına sordurtmuştum.. tanımıyomuş peeh! ama ümidimi kırmıycam pozitif düşün pozitif olsun dimi.. doğru kişiyse zaten o benim karşıma bi şekil çıkıcak bu arada hikayeni dinlemek istedimm.

Son düzenleme:
Aaa tüh yaaa... ( Evet aynen öyle. Ümidini kesme sen, hep böyle pozitif ol.

:roflol:
Aşk kokusunda promosyon yapılması lazım, yanında sadakat, dürüstlük, insanlık kokusu da verilmeli delkafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…