Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

ctkalinka, tryamour, bende sizin yaşadığınızı yaşamak üzereydim. sevgilisi var, söyleyeceğim ama ayrılmasını bekliyorum. söyleyecekTİM yani, ama sizlerden okuduklarımla korktum biraz. galiba erkekler karşısındakine şöyle bir bakıp beğenirse fırsatı kaçırmamak istiyorlar. ama çaba göstermeye de hiççç niyetleri yok!
minacım seninki de gitsin askere bi yorulsun oralarda görsün hanyayı konyayı. patatesleri doğrarken, paspas yaparken seni düşünsünde neydim ne oldum desin.
zemuszemus

aynen canım katılıyorum sana gitsin görsün gününü
hatta kısa dönem yapcak 6 ay yani
fesatlığım tutuyor şu askerlik süresini uzatsalar diyorum sempatiksalakcinni

beğenme konusunda haklısın
mesela beni reddetmesinin nedenini ben buna bağladım
çünkü istekli olsaydı bence bi kız hazır açılmışken hiçbir erkek fırsatı kaçırmazdı
yok sen benim arkadaşımsın,kardeşimsin hikaye hepsi.....
elektrik alamadı benden fiziken..
ben böyle düşünüyorum....
halbuki ben onun kaşına gözüne vurulmamıştım
çok fazla uyuşuyorduk daha yakın olmak istemiştim........
dış görüntü mutlaka önemli
recep ivediğin dediği gibi ruhlar aleminde yaşamıyoruz elbette amakaydirigubbakcemile3
erkeklerin önceliğiyle bizimkiler ne yazık ki farklı

ben şunu anladım
bi kez daha...
bir erkek bir kızdan hoşlanıyorsa kesinlikle ona bi şekilde açılır
eğer muallakta kalıyorsak o erkek,bizim baktığımız gözle bakmıyo demektir.....
çok çekingen,utangaç olanlar istisna
ama öylesine de hiç denk gelmedim benkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

eski sevgilisnden ayrılınca seni ancak sığınılacak bir liman olarak görür ve bir başkası karşısına çıkınca ca resmen sana hadi bye der ve gider. Bir bayan olarak sevgilisi olan ayrılmış erkeklerden uzak kalmanı isterim.

Erkeklerin %80 bir kızı bazı ihyaçlarını karşılamak için kullanıyor. O yüzden sana değer veren seni seven erkek değerli olsun gerisi kendi çöplüğünde sürünsü.

merhaba kizlar...

yaklasik bir sene öncesinden bende bu topici takip edenlerdendim...

platonik ask acisi cekiyordum...

ama inanin kizlar dediginiz gibi herkes hak ettigini buluyor...

sizde insaAllah benim gibi bu durumdan kurtulur ve

gercek aski gercek sevgiyi tadarsiniz...

cok saftim o zamanlar iki üc tatli sözü ask sanmistim...

ama daha cok gec kalmadan herseyi arkamda biraktim...

sadece aileme ve kendi hayatima konstantre oldum...

aradan aylar gecti ve beni seven benimde onu sevdigim bir insan girdi hayatimda...

simdi cok mutluyum Allah herkese nasip eylesin insaAllah...

haziran temmuz 2011 de sözümüz olacak insaAllah...

gecmisi geride biraktim nfk nin bir sözü var...

benim gecmisim bir cöplüktür cöplügü ancak köpekler kurcalar...

sevmenin ve asik olmanin nasil bir sey oldugunu asil simdi biliyorum...

ve o insani tez zamanda hayatimdan sildigim icin cok mutluyum...

Rabbime sonsuz sükürler olsun beni ruh ikizimle karsilastirdi...

darisi basiniza insaAllah kizlar...

bu yorumu tüm samimiyetlime yaziyorum...

hersey gönlünüzce olsun...

gerecekten sevilip sevilmeyi hak ediyorsunuz...

siz bu durumlari geride birakacak güce sahipsiniz kizlar bundan eminim...

:asigim: :1hug:

geri döndüklerinde bakacakları yüzleri olsun diye öyle yaparlar. şimdi seni kırıcak birşey söylerlerse nasıl geri dönme ihtimalleri olur.. bazen arayıp rahatsız edeceksin aslında huzursuz edeceksin bu pi.... (bibliyorum) sana yaşattıkları acıyı bir tokat misali bir başka kızdan çeksin diye.:lepi: korkarak yaşayacak :jeyyar:

ucuncukisi, çok doğru bir noktaya parmak basmışın.. bence ilk adımı kadınlar atınca pek iyi olmuyor sonuç. Sen zaten onun etrafındaysan, o seni farkındaysa, aranızda iletişimsizlik yoksa ve en önemlisi sana karşı birşeyler hissediyorsa mutlaka gelecektir. Senin birşey yapmana gerek kalmaz. Ama uzaktasındır, içinde kalmıştır, aklında şüpheler vardır bizim gibi o zaman denenebilir. Kendi adıma, bundan sonra başıma böyle birşey gelirse, aşkımdan ölsem de adım atmayacağım.

ctkalinka hoşgeldin opuyorumnanaktan
Keşke söylemeseydim demişsin ama bence iyi ki söylemişsin, daha büyük tereddütler yaşayıp hep aklını meşgul etmesinden iyidir.

Sessizlik canım, :1hug:
Allah mesut etsin ömür boyu :Saruboceq:

Seninki dürüstmüş ne güzel. Benimki beni kırmamak için palavra salladı. Deli etti beni ya.
İnsan ayrılalım derken bu kadar güzel konuşur mu yahu. sempatiksalakcinni Bir de bitse mi bitmese mi ikilemi yaşıyordu beyefendi. sempatiksalakcinni Ben de gururluyumdur epeyce, öyle şey olmaz, bitti artık dedim. Madem bir öylesin, bir böyle ne diye uzatıyorsun yani.

Tryamour ben bilmiyorum senin konuyu tam
bi süre çıktınız sanırım siz
sen mi açıldın nasıl oldu
kısaca özetleyebilir misin yerimseniben

Canım sorunu tam okumamışım. Evet bir arkadaşın vasıtasıyla ben açılmıştım ona. :))

Tatlım benimkinin sevgilisi yoktu. )

Katılıyorum sana. Bence bir erkek hoşlanırsa zaten adım atar, mutlaka bir şeyler yapar.
Ve benim de gözlemlerimin sonucu şu ki; ilk adımı kadın atınca kısa sürede hüsran yaşanıyor. Uzakta olup da içinde kalmışsa, o ayrı mesele. O zaman yapılabilir bir şeyler.

Sessiz sedasız gitmek çok büyük terbiyesizlik. Böyle yapan bir erkek bir daha dönecek yüz bulamaz bence. Hadi kırıcı laflar etse özür dilerim diye yalvarır belki; ama böylesi bambaşka bir boyut. Karşındakini hiçe saymak demek. Kabul edilebilir bir şey değil benim için.
Sevdiğim erkek tarafından yaşamadım bunu çok şükür. Mahvolurdum eğer öyle bir şey olsaydı.

vereliniortak

Son düzenleyen: Moderatör:
aşıksan işin var var valla
bir daha kimseye platonik aşk beslemem umarım
hem acı veriyo,hem sinir bozuyo kötükedihüso

:))) Ben 'o'nundışında kimseye platonik hisler beslemedim 3 yıldır.
Bir daha olacağını da sanmıyorum. Karşılık isterim ben. O salaklığı bir kez yaptım.
Tabi başından ne bileyim bu kadar beni etkileyeceğini.
Ayrı bir anı oldu işte. Tecrübe kattı, olgunlaştırdı. Minnettarım bu yüzden.

Alttaki linkte opaque666 adlı üyenin yazdığı yazılar çok hoş. Bakmanızı öneririm.
Son sayfadan bir öncekinde var yazıları. Herkes kendinden bir şey bulacak. )

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/338856-hayalleri-gerceklestirmenin-buyusu-kuantum-139.html#post15704747

Merhaba Çenebaz:)

Evet iki uçlu deynek misali:) acı çekerken neyin doğru neyin yanlış olduğunu düşünemediğim zamanlar oluyor. Şimdi sizlerin de yorumlarıyla kendimi daha iyi hissediyorum. İyi ki onunla görüşmüşüm diyorum şimdi de. Bir de şu bekleyiş sürecim de sona erse çok güzel olacak.

Tryamour,

Keşke daha önce yazsaymışım buraya:) gönderdiğin linkteki yazıları az da olsa okudum, sanırsam nereye olursa olsun yazmak gerçekten işe yarıyor, bunu farkettim şimdiohaoldumsmile

bundan 11 yıl önce 14 yaşındayken mahalleden birine platonik aşıktım. mavi gözlü zayıf biriydi. benden büyüktü üniversiteye gidiyordu, 22 yaşındaydı, bir tane kırmızı unosu vardı. bi yolunu bulup tanışım, ama aşık olduğumu söyleyememiştim, evine kart yollamıştım postayla:) 2 yıl kadar platonik aşık takıldım. 16 yaşındayken gözlerinin lens olduğunu öğrendiğimde bütün aşkım bitmişti:) geçen gün ona yazdığım şiirleri buldum kütüphanemi temizlerken, yıllarca onlar orda öylece beklemiş, atmadan önce hepsini okudum. kız arkadaşlarımla yıllarca komik hatıralar olarak kaldı. her insanın mutlaka bir dönem böle bir vakası olmalı bence:) ama bunlar küçük yaşta güzel. belli yaştan sonra birine karşı duygular besliyorsan gizli saklı kalmamalı diye düşünüyorum. insan duygularını içinde tuttukça büyür, imkansızlaşır. platonik aşıklara tavsiyem bir an önce gidin duygularınız anlatın, anlatamıyorsanız belli edin, karşıdan birşey göremediyseniz yol verin gitsen, hayat o kadar vakit kaybedebilecek kadar uzun değildir belkide..

Bazısı çok güzel kullanabilir bu duyguları.O yüzden Bir aşk karşılıksızsa ömür boyu içinde kalsın. Hiç değilse karşındaki tarafından kullanılmamış olursun.

niye mi platonik? yaklaşık 2 hafta önce gördüm onu. garajdan arabasıyla gaayet havalı bi bicimde cıkıyodu. belkide sevgilisine gidiyo.. kim bilir? bana baktı, ben baktım.. hiçbişey hissetmemiştim ama.erkekler kendine bakan bir bayan gördümü hemen havalanırlar ya :) havasınıda attıktan sonra gitti.. arkasından baya bi saydırdım ertesi gün, okula giderken trafik sıkışıktı. yolda leyla gibi yürürken birden arabanın içindekinin yine " o " olduğunu fark ettim. şaşırdım, baka kaldım. tam o da beni gördüğünde trafilk açıldı ve arkadan arkadaşına işaretler yaptı. onunda beni tanıdıgını anladım. ve aslında iki yan apartmanımızda oturduğunu öğrendim sonra. aradan 1 hafta sonra markette karşılaştık. uzun uzun bakıştık , evet tanıdık birbirimizi. ama o gün bugündür göremiyorum onu. ve bi çift mavi göz beni bu kadar etkileyemezdi.. keşke bi yolu olsa, tanışabilsem, bi daha görebilsem, karşılaşabilsem.. keşke!!

Belli olmaz bu işler. Bir bakmışsın can ciğer kuzu sarması olmuşsunuz. )
Sonu güzel biter inşallah, eğer bir ilişkiye başlarsanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…