ctkalinka, tryamour, bende sizin yaşadığınızı yaşamak üzereydim. sevgilisi var, söyleyeceğim ama ayrılmasını bekliyorum. söyleyecekTİM yani, ama sizlerden okuduklarımla korktum biraz. galiba erkekler karşısındakine şöyle bir bakıp beğenirse fırsatı kaçırmamak istiyorlar. ama çaba göstermeye de hiççç niyetleri yok!
minacım seninki de gitsin askere bi yorulsun oralarda görsün hanyayı konyayı. patatesleri doğrarken, paspas yaparken seni düşünsünde neydim ne oldum desin. zemuszemus
ctkalinka, tryamour, bende sizin yaşadığınızı yaşamak üzereydim. sevgilisi var, söyleyeceğim ama ayrılmasını bekliyorum. söyleyecekTİM yani, ama sizlerden okuduklarımla korktum biraz. galiba erkekler karşısındakine şöyle bir bakıp beğenirse fırsatı kaçırmamak istiyorlar. ama çaba göstermeye de hiççç niyetleri yok!
minacım seninki de gitsin askere bi yorulsun oralarda görsün hanyayı konyayı. patatesleri doğrarken, paspas yaparken seni düşünsünde neydim ne oldum desin. zemuszemus
Amin. :Saruboceq:
İlk yaşadığım yarım kalmışlık kadar üzücü olamaz kesinlikle.
Habersiz ve sessiz sedasız giden erkekleri de Allah'a havale ediyorum.
Çok büyük ş.... (bibliyorum) gerçekten.
Yorumun için teşekkür ederim Mina;
Evet bu acı gerçeğin yüzüme defalarca söylenmesi gerekiyor. Ama gönül ferman dinlemiyor. Evet bana aynen söylediği buydu. Beraber güzel vakit geçirmek. Dürüstlüğüne hayranım zaten.
Bundan sonra yapabileceğimiz tek şey acımızı içimize gömmekmafoldumben
Tryamour ben bilmiyorum senin konuyu tam
bi süre çıktınız sanırım siz
sen mi açıldın nasıl oldu
kısaca özetleyebilir misin yerimseniben
ucuncukisi, çok doğru bir noktaya parmak basmışın.. bence ilk adımı kadınlar atınca pek iyi olmuyor sonuç. Sen zaten onun etrafındaysan, o seni farkındaysa, aranızda iletişimsizlik yoksa ve en önemlisi sana karşı birşeyler hissediyorsa mutlaka gelecektir. Senin birşey yapmana gerek kalmaz. Ama uzaktasındır, içinde kalmıştır, aklında şüpheler vardır bizim gibio zaman denenebilir. Kendi adıma, bundan sonra başıma böyle birşey gelirse, aşkımdan ölsem de adım atmayacağım.
geri döndüklerinde bakacakları yüzleri olsun diye öyle yaparlar. şimdi seni kırıcak birşey söylerlerse nasıl geri dönme ihtimalleri olur.. bazen arayıp rahatsız edeceksin aslında huzursuz edeceksin bu pi.... (bibliyorum) sana yaşattıkları acıyı bir tokat misali bir başka kızdan çeksin diye.:lepi: korkarak yaşayacak :jeyyar:
eski sevgilisnden ayrılınca seni ancak sığınılacak bir liman olarak görür ve bir başkası karşısına çıkınca ca resmen sana hadi bye der ve gider. Bir bayan olarak sevgilisi olan ayrılmış erkeklerden uzak kalmanı isterim.
Erkeklerin %80 bir kızı bazı ihyaçlarını karşılamak için kullanıyor. O yüzden sana değer veren seni seven erkek değerli olsun gerisi kendi çöplüğünde sürünsü.
Bazısı çok güzel kullanabilir bu duyguları.O yüzden Bir aşk karşılıksızsa ömür boyu içinde kalsın. Hiç değilse karşındaki tarafından kullanılmamış olursun.bundan 11 yıl önce 14 yaşındayken mahalleden birine platonik aşıktım. mavi gözlü zayıf biriydi. benden büyüktü üniversiteye gidiyordu, 22 yaşındaydı, bir tane kırmızı unosu vardı. bi yolunu bulup tanışım, ama aşık olduğumu söyleyememiştim, evine kart yollamıştım postayla:) 2 yıl kadar platonik aşık takıldım. 16 yaşındayken gözlerinin lens olduğunu öğrendiğimde bütün aşkım bitmişti:) geçen gün ona yazdığım şiirleri buldum kütüphanemi temizlerken, yıllarca onlar orda öylece beklemiş, atmadan önce hepsini okudum. kız arkadaşlarımla yıllarca komik hatıralar olarak kaldı. her insanın mutlaka bir dönem böle bir vakası olmalı bence:) ama bunlar küçük yaşta güzel. belli yaştan sonra birine karşı duygular besliyorsan gizli saklı kalmamalı diye düşünüyorum. insan duygularını içinde tuttukça büyür, imkansızlaşır. platonik aşıklara tavsiyem bir an önce gidin duygularınız anlatın, anlatamıyorsanız belli edin, karşıdan birşey göremediyseniz yol verin gitsen, hayat o kadar vakit kaybedebilecek kadar uzun değildir belkide..
Tabi ya, insan insanın zehrini alır, zehrini akıt nereye olursa olsun olumunekankayizsmile
niye mi platonik? yaklaşık 2 hafta önce gördüm onu. garajdan arabasıyla gaayet havalı bi bicimde cıkıyodu. belkide sevgilisine gidiyo.. kim bilir? bana baktı, ben baktım.. hiçbişey hissetmemiştim ama.erkekler kendine bakan bir bayan gördümü hemen havalanırlar ya :) havasınıda attıktan sonra gitti.. arkasından baya bi saydırdımertesi gün, okula giderken trafik sıkışıktı. yolda leyla gibi yürürken birden arabanın içindekinin yine " o " olduğunu fark ettim. şaşırdım, baka kaldım. tam o da beni gördüğünde trafilk açıldı ve arkadan arkadaşına işaretler yaptı. onunda beni tanıdıgını anladım. ve aslında iki yan apartmanımızda oturduğunu öğrendim sonra. aradan 1 hafta sonra markette karşılaştık. uzun uzun bakıştık , evet tanıdık birbirimizi. ama o gün bugündür göremiyorum onu. ve bi çift mavi göz beni bu kadar etkileyemezdi.. keşke bi yolu olsa, tanışabilsem, bi daha görebilsem, karşılaşabilsem.. keşke!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?