Benim için de sorabilir misin peki
Ben 2009 da ewlendim kilom 53 tu 1.65 te boy doktor bu kiloyla gebe kalamazsin zayifla demişti düşün artık o zaman 60 ile gebe kalmıştım yani olacagi varsa olur kilo bahane ama 2.gebelugimde en azindan 65 e insem kafi ama cok zor kilo veremiyorum80 küsür canım bana dediği adet oldugun kiloya dön dedi cunku ilk kez bu Ay olmadım ve yeni oluştu denek ki cunku 28-29 günde bir hep ama her ay oluyordum daha yeni öğrendim ama son zamanda 7 kilo felan aldım onu verince düzelecek ddi
Canim kanda gebelige bakmadimi bakmasi gerekmezmi oncelikle bende senin gibi ogrendim pko oldugumu evlendim gebelik dusunmeye basladik ilk ay hamile kalamadim muayeneye gittim pko sun olur ama gec olur dediler 8 ay glifor kullandim kesinlikle tavsiye ederim kilo veriyorsun cok guzel bir ilac yumurta gelistiriyor cogu insan o ilacla 6 ayda hamile kaliyormus ben malesef kalamadim ama baya kilo verdim adetlerim hep duzenliydi ama pko olunca 1.5 yil bekledim hamile kalamadim iki kere catlatma denedim yumurtam olusuyordu ama tembellik yaptigi icin pko gec buyuyordu artik pko disinda baska bir hastaligim varmi diye arastirmaya basladim rahim filmi cekindim sol tup kapali dediler filmin ikinci ayinda hamile kaldim kendiligimden cok sukur suan hersey guzel gidiyor yani korktugum gibi olmadi umudumu kaybetmistim 3 yilda anca hamile kaliyor pkolar diyordu doktorlar ama hicde oyle degilmis pko gercekten korkulacak birsey degilmis allah tedavisi olmayan hastaliklar vermesin canim hic sikma canini ben tam asilama dusunuyordum ki rabbim nasip etti darısı tum isteyenlere ins bence ilk gliforla başla ilk bir yil tedavi onermiyo doktorlar pkolaraBayanlar siz regl olmadıgınız için göğüs uçlarında hassaslaşma sırt da ağrı felan yaşıyormsnz peki
Bebegini neden kaybettin canim ne kadarlikti pko ile alakali değil dimiCanim 11 yildir pco var bendede adet sokturucu kullanmazsam asla adet olmuyorum uzun zaman dogum kontrol hapi kullandim bu yuzden de. Ama kendiligimden hamile kaldim cok surpriz bir sekilde demekki denk gelirse allah kismet ederse kalirisin hamile merak etme.
Ben bebegimi kaybettim ama umudumu kaybetmedim. Stres yapma mumkunse kilo ver
Aniden kalbi durdu patolojide birsey cikmadi doktor pco ile ilgili olsaydi dusuk olurdu bu yuksek ihtimalle kromozom anormalisidir dedi patoloji temiz ciktigi icin. Ayni hafta gelinimizin de hamilelik haberini almistik o da pco ve ayni benim gibi ilac almadan adet olmuyordu o da tedavisiz hamile kaldi simdi 5 ayi bitirdiler cok sukur. Yani benim de bebegimde sorun olmasaydi kaybetmezdim pco ile alakali degilBebegini neden kaybettin canim ne kadarlikti pko ile alakali değil dimi
Kan pihtilasmasi olabilir canim araştırdin mi benimde bi akrabam böyle yasadi 9 ay sonra yine bebek sahibi oldu igne ilacla dogumunu yeni yapti cok saglikli bir kizi var pkodan bende hic duymadim ama dusukde artik yasamayan kadin neredeyse yok malesefAniden kalbi durdu patolojide birsey cikmadi doktor pco ile ilgili olsaydi dusuk olurdu bu yuksek ihtimalle kromozom anormalisidir dedi patoloji temiz ciktigi icin. Ayni hafta gelinimizin de hamilelik haberini almistik o da pco ve ayni benim gibi ilac almadan adet olmuyordu o da tedavisiz hamile kaldi simdi 5 ayi bitirdiler cok sukur. Yani benim de bebegimde sorun olmasaydi kaybetmezdim pco ile alakali degil
Canim bende pco hastasiyim kendimi bildim bileli adetlerim duzensiz hemde oyle boyle deil yilda iki kere falan olabiliyorum.hamile kalmada sknti olmuo ben ilk cocugumda bir ay igne kullandim sonrada catlatma ignesi o ay hamile kaldim.simdi ikinciye hamileyim kendiligimden kaldim.yani hic korkma benim cevremde cok pcolu var hepsininde cocugu var.Bu hastalığı olan varmı aranızda
Doktora pihti icin testi yapmasini israrla soyledim ama ilk gebelik oldugu icin gerek duymadi tekrarlarsa yapariz dedi aslinda yaptirmak istiyorum ama doktora biraktim allah ne yazdiysa onu yasayacaz artikKan pihtilasmasi olabilir canim araştırdin mi benimde bi akrabam böyle yasadi 9 ay sonra yine bebek sahibi oldu igne ilacla dogumunu yeni yapti cok saglikli bir kizi var pkodan bende hic duymadim ama dusukde artik yasamayan kadin neredeyse yok malesefya kalbi duruyor yada farkli gebelikler oluyor hepsi imtihan allah sabrini gucunu versin yasayan herkese
Dr once adet sokturucu veriyor sonra duruma gore dogum kontrol hapi yada yumurta gelistirici klomen hap veriyor klomen yetersiz gelirse ignesini veriyor.ama senin hamilelik suphen varsa dr unla konus progestan versin.progestan hamileysen tutunmasini deilsen adet olmani saglioPolikistk over da adet olmadan oluyormu ne nasıl oluyor kafam bi milyon oldu
Bazilarinda olabiliomus canim ama bende olmadi hicKan fa idrar da bişey yok şuan göğüs ucu hassasiyeti ve sol kask da ağrı var boyle bişey duyunca şaşırdım afalladım cıktı yani peki polikistik overc de adet olmayınca sancı felan oluyor mu şişlik felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?