Tabi cnm bel ağrısı sağ kasıkta şişme ağrı aynı gebelik belirtisi cnmPeki regl olmayınca hic adet belirtisi gibi belirtiler yaşanıyor mu bu hastalık da
Cnm bnm gebelik oldu doğal yoldan 3 Aylıkken kurtaj oldum .5 senelik evliyim .1 yıldır deniyoruz .klomen ise yaramadı .Senin dediğin folik asit i biliyorum da diğerini neden verdi ne ise yarıyor hamile kalmaya yarıyor mu
Bnm hormon larim normal cnm yumurta m buyumuyor bnm stres yapıyorum.cokBenim pco oldugumu öğrendiğim dündü bu konu hakkında bende cok bilgisiz kafası karışık haldeyim matofin verdi doktor peki sizin lh değerinz kaç
İnşallah olur cnm bnm yas 23 klomen ise yaramadı .Aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geç sem mi diye dusunuyirm.hsg rahim filmi çekildi temiz çıktı .ne diyor Sun tüp bebej mi asilama mi yolda doğal yoldan mi bekle sem .çok mu acele ediyorum cnmGecmis olsun canim acikcasi ben kasim ayi basi gittim doktora denemeye baslayali bir ay oldu ondada kimyasal gebelik yasadim progestana daha bu ay baslicam sanirim gebelik durumu olustugunda bebegin tutmasi icin hormon takviyesi hormonlarin duzelmesi icin hamile kalmaya yariyormu artik onu deneyip gorecegim bende folik asitide gebelik olursa diye verdi
İnsallah geçer cnm .bütün pko lalarq kılı verin diyorlar dr.ne kadar verebilir sen ver iyidir .ama bnm bi kzia arkasım incecik ve pko ydu ama evlendikten sonra 6 ay ilaç kullandı gbe kaldı .demek seninde kilo ver kilolarini inşallah tez vakitte hepimiz hamile kalırızHm benim cok şükür oyle bi sıkıntım yok yumurtlaıklsrım da Vs kist de yok ama sadece bana kilo vermen lazım 5-6 kilo verince herşey düzene girecek dedi yani benim büyük ihtimalle kilodan ötürü oyle oldu cunku son adet oldugundan bu zamana 5-6 kilo aldın ondan olmuş benim vericem düzelck yani doktorun demesine göre bana da kilo vermek için verdi o ilacı ki zaten kilo veremiyorum kolay ondan ötürü verdi kilo vereblmem için
Cnm testta cikmadi ise kan tahlili nde kullanAmin inş o zamana ben regl olmadığım için gebelik ihtimali yokmu kullanayım mı ben bu adet söktürücyü
Bence acele etme canim benim daha yasinda genc hem dogal yollari denemeye devam et ve stresten olumsuz dusuncelerden uzak dur cunku stres cok etkiliyor olcagi varsada olmuyor takinti yapinca ters tepiyo hersey sakinlik ve pozitif olmak onemli kendini karalara baglamaİnşallah olur cnm bnm yas 23 klomen ise yaramadı .Aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geç sem mi diye dusunuyirm.hsg rahim filmi çekildi temiz çıktı .ne diyor Sun tüp bebej mi asilama mi yolda doğal yoldan mi bekle sem .çok mu acele ediyorum cnm
bende pkoluyum canım. hatta kendimi bildim bileli diyebilirim bende de kilo sorunu var ama buna rağmen rabbim hamilelik duygusunu yasattı sonu düşükle de sonuçlansa hamile kalabiliyordum lh ım 11 lerdeydi ben 3 ay boyunca hayıt içerikli agnucostan diye bir ilaç kullandım kendi isteğimle ve 3 ay sonra yaptırdığım tahlilde lh ım 6 lara kadar düştü ve sonrasın da da hamile kaldım fsh /lh oranı ck onemli pko da. eş değer de olmalı lh kesinlikle fsh dan yuksek olmamalı. Rabbim tez vakit şifanı versin ama dediğim gibi bu genetik bir hastalık geçmiyor sadece kilo vererek yumurtlamayı normale dondurup semptomları azaltıyor kilo aldıkça bu dongu uzuyor ve direkt adet düzensizliği yaratıyor bir güzel spora basla kendini aklını boşalt diyet yap ve istediğin zaman tekrardan hamilelik çalışmalarına başla. sahsen düşükten sonra suan diyete girdim bunu önce kendi sağlığım sonrasında doğmasını istediğim bebeğim için yapıyorum diyeceksin ne kilolular hamile kalıyor ama pko da kilo cok sıkıntı bize ters tepiyor canım.Doktorun bana dediği kilo aldın mı son zamanda dedi bende 5 aylık evliyim aldım kilo 7 kilo felan adet oldugun kiloya geri dönmen lazım dedi ben gecen aydan beri belki 3-4 kilo daha aldım belki o azcık kilo yüzünden olamadım cunku aşırı yüksek değil değerlerim fsh 5.87 lh 16.6
Sizin kaç peki lh değeriniz
Hayıt tohumu mu kullandnzbende pkoluyum canım. hatta kendimi bildim bileli diyebilirim bende de kilo sorunu var ama buna rağmen rabbim hamilelik duygusunu yasattı sonu düşükle de sonuçlansa hamile kalabiliyordum lh ım 11 lerdeydi ben 3 ay boyunca hayıt içerikli agnucostan diye bir ilaç kullandım kendi isteğimle ve 3 ay sonra yaptırdığım tahlilde lh ım 6 lara kadar düştü ve sonrasın da da hamile kaldım fsh /lh oranı ck onemli pko da. eş değer de olmalı lh kesinlikle fsh dan yuksek olmamalı. Rabbim tez vakit şifanı versin ama dediğim gibi bu genetik bir hastalık geçmiyor sadece kilo vererek yumurtlamayı normale dondurup semptomları azaltıyor kilo aldıkça bu dongu uzuyor ve direkt adet düzensizliği yaratıyor bir güzel spora basla kendini aklını boşalt diyet yap ve istediğin zaman tekrardan hamilelik çalışmalarına başla. sahsen düşükten sonra suan diyete girdim bunu önce kendi sağlığım sonrasında doğmasını istediğim bebeğim için yapıyorum diyeceksin ne kilolular hamile kalıyor ama pko da kilo cok sıkıntı bize ters tepiyor canım.
Hastaneden yeni geldim hayatımda ilk defa 14 gün gecikti adetim gebelik diye düşündüm normalde cunku olan bişey değil ondan sonra hormon testi yaptı ve bana pco dedi hem cok şaşırdım hem ne diyim bilemedim hem bebegim olmcjmı diye cok korkuyorum bana genetik bi rahatsızlık oldugunu bi 8 kilo felan vermem gerektiğini soyledi kilo vermem için ve regl olmam için söktürücü verdi şimdi bu hastalık nedir ne değildi ben normale göre regl olmuş olsaydım şuan yumurtlama zamanım olacaktı ben ilişki yaşayıp bekleyeyim mi yoksa bu adet söktürücüyü kullanayım mı. Kafam allak bullak( adet olacak gibi durmuyor dedi cunku
Sen daha almadin mi bakım ilacınıCanım bak bende pkoyum adetin gecti ya o günlerde ve önceki günler 2 günde 1 ilişkiye gir bende pko yum. oyle yaptım ve 8+3 haftalık hamileim 1 aylık olmam gerekirken 10 günlüktü öğrendiğimde ..düşün adet olmadan 10 gün öncesine oluşmuş pko yumurtan geç catliyo demek hamile kalamazsn demek degil. mesela bazı hanimlar adetin 14.günü yumurtlarken biz adete 3 4 5 dafa fazlada olabilir o siralar çatlıyo yumurtamiz. sıkma canını bol bol dya et.
Yani siz adet olmadan mı gebe kaldınız mesela ben bu ay ilk defa regl olmadım o sayede öğrendim ama eşimle de ilişkimz devam etti ediyor da sizin de mi boyle olduCanım bak bende pkoyum adetin gecti ya o günlerde ve önceki günler 2 günde 1 ilişkiye gir bende pko yum. oyle yaptım ve 8+3 haftalık hamileim 1 aylık olmam gerekirken 10 günlüktü öğrendiğimde ..düşün adet olmadan 10 gün öncesine oluşmuş pko yumurtan geç catliyo demek hamile kalamazsn demek degil. mesela bazı hanimlar adetin 14.günü yumurtlarken biz adete 3 4 5 dafa fazlada olabilir o siralar çatlıyo yumurtamiz. sıkma canını bol bol dya et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?