Polikistik Over Olan Arkadaşlar Yardım :(

Doktora pihti icin testi yapmasini israrla soyledim ama ilk gebelik oldugu icin gerek duymadi tekrarlarsa yapariz dedi aslinda yaptirmak istiyorum ama doktora biraktim allah ne yazdiysa onu yasayacaz artik
Bence mutlaka yaptir sonucta ikinci defa bu durumu yasaman senin icin dahada zor olur onlemini alman daha iyi patolojiden hicbirsey cikmiyor net olarak gerekirse baska doktor ile gorus testi onda yaptir canim doktorlara kalsa bize hicbirsey soylemiyorlar zaten dusuk olsa bu kadar sorun olmuyor ama kalbinin durmasi buyuk ihtimal kan pihtilasmasi diyorlar

2 farkli ozel hastaneye gidip iki farkli doktorla gorustum parasiyla degil mi yapin diyorum nedn bilmiyorum istemiyorlar anlamadim gitti

2 farkli ozel hastaneye gidip iki farkli doktorla gorustum parasiyla degil mi yapin diyorum nedn bilmiyorum istemiyorlar anlamadim gitti
Allahalla ilk defa duydum boyle birsey teyzem yasadi aynisini ilk dusuk oldu 9. Haftada dusuk degilde kalbi durdu cok evham yaptı stresten hamile kalamadi hemen birde doktorlar korun diyor ama korunmak hic iyi olmuyor gercekten korunmayanlar 4 ay icinde geri hamile kaldi ama teyzem korundugu icin uzun surdu hamile kalmasi igne ve ilacla gecirdi hamileligi suan senden kan pihtilasmasi cikmasa bile doktorun onlem amacli ikinci hamileliginde bunlari yapması lazim ilac veya igne diye düşünüyorum k bakma cok dustum konunun uzerine ama gebelik kolay olusmuyor insanlar ne sartlarda o surecleri atlatiyor doktorlarda herseyi normal goruyor cok uyuz oluyorum

Biraz zahmetli bir test sanirim o yuzden doktorlar yapma taraftari degil parasiyla halbuki ama yok yapmadilar ilk bebeklerde cok oluyor dediler benim de doktorum iki adet donemi gecirelim dedi korunma icin ama ben 2 ayda bir adet oluyorum zaten dogal olarak epey vakit kaybediyorum neden boyle oluyor bilmiyorum

Mrb cnm bnm de âdetler düzensiz bir buçuk yada iki ayda bir oluyorum en çok iki ay ama bnde pko yum .ama Adetim gecikti gi zaman da söktürücü kullan mi yorum .kullanmaz sak kistler çoğalıyor mu .Bide bnde evliyim cnm acil cvp lütfen

CAnim ben ilk ogrendigimde uc ay adet olmamistim kist olmustu yumurtaliklarim sokturucu kullanarak tedavi oldum o ay sonrasinda doktorlar dogum kontrol ilaci verdiler adetlerimin duzene girmesi icin uzun bir muddet kullandim evlenmeden onceki doktorumda dogum kontrol ilaci kullan 6 ay sonra gel demisti illa bi 6 ay bu tedaviyi uyguluyorlar ilaci birakir birakmaz hamile kalirsin demisti duzene girdigin icin bi doktora gozukmeni tavsiye ederim canim cunku bu konular sakaya gelmiyor doktor kontrolunde olman gerek surekli

Pcos ( polikistik over sendromu ) bende de vardı. Gebe kalmaya engel değil canım. Canını sıkma doktorunun verdiği tedavi ve ilaçları kullan.

Cnm Mrb bnde senin gibi pko yim âdetler düzensiz .Sen adet olacan belirtiler in hepsini her iki ayda bir adet oluyorum ve hepsini yaşıyorum . Hamile değilsin cnm belirtiler hepsi pko dan

Pcos ( polikistik over sendromu ) bende de vardı. Gebe kalmaya engel değil canım. Canını sıkma doktorunun verdiği tedavi ve ilaçları kullan.
Ben hayatımda ilk defa regl olmadım hem matofin hem regl söktürücü verdi ben bu ay adet olmadıgm için gebr kalma ihtimalim var mı yok mı normalde regl olsam şuan yumurtlama zamanm olurdu o yüzden soruyorum bunu fsh 5.87 lh 16.6 cıktı

Gidiyorum vede evliyim bi hamilelik yaşadım gelişmedi. Sebebi bide bilmiyorum .Dr diyor ki adetlerin düzelme z bana öyle diyor ama

Cnm Mrb bnde senin gibi pko yim âdetler düzensiz .Sen adet olacan belirtiler in hepsini her iki ayda bir adet oluyorum ve hepsini yaşıyorum . Hamile değilsin cnm belirtiler hepsi pko dan
Bana alttan muayene etti regl gelmck oyle gözüküyor dedi ve benim ömrüm boyunca yaşadı gım ilk gecikme benim adetleri hep düzenli idi gebelik sandım diye gittim boyle soyledi doktor yumurtalık sa bişey yok dedi adet de olmcksn oyle gözüküyor dedi lh yüksek cıktı ilk adet gecikmem 29-30 günde bi oluyordum ben her zaman bu ilk 45 gün oldu

Mrb allahım sağlıkla kucağıniza almayı nasip eder inşallah .nasıl gebe kaldnz anlatır mısınız bnde pko yum tüp beebk yapmak istemiyor um korkuyorum

Gidiyorum vede evliyim bi hamilelik yaşadım gelişmedi. Sebebi bide bilmiyorum .Dr diyor ki adetlerin düzelme z bana öyle diyor ama
Gecen hafta bende ayni seyi yasadim gebelik basladi bebek tutunmadi ama doktorum aksine olumlu konustu sonucta hamile kalabiliyosun diye adetlerinin normal kadinlar gibi duzelcegini bende sanmiyorum benimde tarihlerim hep ayni degil ama 1 ay pas gecmektense atiyorum 4 gun 5 gun gecikiyorum bu da normal karsilaniyor hamile kalmana engel degil bu durum yumurtan oluyor sonucta bana doktorum bebek yapmaya karar verince progestan ve folik asit verdi uc ay bu sekilde deneyecegiz eger olmazsa baska bi tedaviye gecilcek hepsi bi asama bendeki surec bu sekilde o yuzden sana net bisey soyleyemem ama tek diyebilecegim bu durumlar gercekten onemsenmesi gereken seyler doktor secimi ve doktorun motivasyonu cok onemli ben kac dr degistirdim inan bilmiyorum

Bnm düzensiz 45 günde bir oluyorum .bu ay tam 60 gün oldu bnde dedim tamam bu sefer oldu .Ama senin yazdığın belirti lerde vardı. Ama umut yok tu bnde . ilk önce kahverengi akıntı .sonra pembe renkte .uc gün sonra da reg l oldum .Geç döllenme olsa bile 1 haftalık bile kanda çıkar .cnm takma kafana al sıktır ucu ilacini

Adet olmadıysan yumurtlama olmaz ki :/

Cnm bnm gebelik oldu doğal yoldan 3 Aylıkken kurtaj oldum .5 senelik evliyim .1 yıldır deniyoruz .klomen ise yaramadı .Senin dediğin folik asit i biliyorum da diğerini neden verdi ne ise yarıyor hamile kalmaya yarıyor mu

İlk düzensizlik de hemen bu tanı konulması normal mı peki normal di benim reglm cunku o kdar günü günü idi ki gebelik sandım yani ilk hemen gecikti diye sende şu hastalık var demek ne kadar tuhaf

İlk düzensizlik de hemen bu tanı konulması normal mı peki normal di benim reglm cunku o kdar günü günü idi ki gebelik sandım yani ilk hemen gecikti diye sende şu hastalık var demek ne kadar tuhaf
Valla öyle cnm bir çok kişi var biliyor Sun zaten inşallah geçer . geçmez sede zamanla alışır sin .Bnm iki ay oluyor herkes hamile sim test yap diyor . oral i bile bile olmuyor um alistim artık .ne diyelim Allah isteyenlere versn

Arkadaşlar pko olupta hamile kalankar nasıl kaldiniz.vede pko olup aşılama tüp bebek yapanlar var mı.pko ile baş etmek için neler yapılır .Bilen varsa Allah için yazsın kuzucuklar bizde anne olacak artık yahu bu yeni yılda anne oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…