Polikistik Over Olan Arkadaşlar Yardım :(

Kuru nane çayı adetli iken günde bir bardak iç oda cok iyi. Birde adaçayı adetli iken iç cnm

Bende 25 yaşındayım cnm .biz eşimle 10 senedir birlikteyiz daha yeni evlendik yani bizim cicim aylarımız çoktan geçmiş sanki 10 yıllık evli gibiyiz onun için ikimizde çok istiyoruz inş olur Allah her isteyene nasip etsin .

Sizin baya uzunmş bizde 4 yıldır birlikte 5 aylık evli :)

Allah gönlüne göre versin ama canm evlilik flort gibi değil . Daha yeni sin zamanı gelince anlarsın

Yani siz adet olmadan mı gebe kaldınız mesela ben bu ay ilk defa regl olmadım o sayede öğrendim ama eşimle de ilişkimz devam etti ediyor da sizin de mi boyle oldu
Yokk adet oldum da yinede hamile kaldim hani pko hamile kalamaz diye.bisey yok pko.ogrendigim ay hamile kalmadim.

Anladım bana pco dedi iki gün once inş bana da ve tüm isteyen herkese de nasip olur bebek bize de dua edin
Sadece size önerim sık ilişkiye girin adetiniz 1 gün geçse bile o gün bile ilişkiye girin adet olana kadar.ogün belkid3 yumurtlama gününüz olabilir düşün ben adet günümde yumurtlama günümdü .ve birgun gecti ve ben ogün ilişkiye girdim hamile.kaldim besmele.ile 3 ihlas ile girin iliskiye(tecrube sahibiyim bu konuda)ilk defa boyle bisey yaptim valla ama hamile kaldim işte o ay. rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün

Bende pco'luyum ve galiba bekarligimdan beri var cunku 3,5 ay adet olmuyordum. bende daha 10 gun once ogrendim ve soyle diyebilirim. aynen bende de kilo fazlaligi var ve kilo vermek cok fayda ediyor. ayriyetten doktorum cok pozitif bir bayan ve bizi cok motive ediyor. bununla beraber bende sorun oldugunu esim ben doktorum bilmemize ragmen esimin de gorunmesini soyledi. (Yani butun sebep bize dayali degil oyle sakin dusunme)
Bana klomen verdi ve ilk ayinda cok hamile kalan oldu diyerek beni eve gonderdi. su anda 5.ci gunumdeyim ve adetim bugun bitti. Bundan sonraki gunlerde ovulasyon testleriyle kendim takip edecegim ve yarin kan vermeye gidecegim.

Yani umitsizlige kapilma, yemene icmene dikkat et derim ve hiic uzulme moralini yuksek tut.

Arkadaşlar bende 2 ay önce pko olduğumu öğrendim evliliğimde 3. Yılımı bitirdim 15 aydır bebek istiyorum ilk 5. Ayda olmayınca gittim doktira herşey normal çıktı bir yıl bekle dedi bir yıl dolunca tekrar gittim pko olduğunu öğrendim fakat adetlerim çok düzenli hormonlarım normal çıktı prolaktin biraz yüksek çıktı o da sorun değil dedi doktor neyse yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu büyüdü ve 21 mm e ulaşınca catlatmm iğnesi oldum tutmadı tekrar gittim rahim filmi çekelim dedi çektiler tuplerim açık çıktı doktor bu üç ay içinde hamile kalma olasılığın yüksek dedi bu ay adet olursan gel dedi bundan sonrası ne oalçak nasıl bir tedavi uygular acaba yoksa direk aşılamaya mi geçsek ve bütün bunlardan anladığım aslında gebeliğe engel bir durum yok sanırım yanlış mı düşünüyorum

Bna yumurtalık da kist yok yumurtaların gayet iyi kist yok dedi
Yumirtalikta kist yokta nasil pko diyo baska bi doktora daha git cnm o hormon tewtleri adetin 3 gunu yapilir ve daglar kdr fark cikiyor arafa ayrica bende pko yum evlendigim sene ogremdim genc kizligimdan beri duzensiz adet olurum hamile kaldim 14. Ayimda imkansiz degik yani o ay rahim filmi cektirmistim ve sogam kuru yapmistim artik faydalarimi oldu bilemicem kizim suan 13 aylkk Rabbim tum isteyenlere nasip etsim insallh uzulme hic

Ilk evlendigim sene pko oldugumu ogrendim adetlerim bekarligimdan beri duzensiz evliligimin 12 13. Ayinda rahim filmi cekildim ve o sira sogan kuru yaptim film temizdi ve ben 14. Ayimda hamile oldugumu ogrendim hemde 15 gun gecikmisti adetim gec dollenme oldu sanirim daha cok yeniydi ilk ogrendigimizde kese vs yoktu kizim suan 13 aylik Rabbim mucizesini diledigi zaman veriyor zor bi surec ama guclu olun umudunuzu kaybetmeyin

Benim pco oldugumu öğrendiğim dündü bu konu hakkında bende cok bilgisiz kafası karışık haldeyim matofin verdi doktor peki sizin lh değerinz kaç
Cnm lh fsh den yuksek oldugunda veya ayni değerde oldugunda pko gozlenebilir bu kdr korkma hamile kalmk imkansz degil sadece birz gec olabiliyo malesef

Aynen oyle cnm bn adet gunumde yunurtlamisim ve 15 gun gecikmeden snra hamile oldugumu ogrenmistim ve daha cok yeniydi kese yoktu deger 230 lardaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…