Tmm cnm kullan adet ini de söktürücü etkisi var zatenAnladım canım inş bizde anne oluruz madem bu hayıt tohumu iyi bende kullanayım bakalım
Bende 25 yaşındayım cnm .biz eşimle 10 senedir birlikteyiz daha yeni evlendik yani bizim cicim aylarımız çoktan geçmiş sanki 10 yıllık evli gibiyizAyy cnm dert ettiğin şeye bak ya bak bn 5 yıldır evliyim 3 sene istemedim.cunku çok genct im 4 senede oldu doğal yoldan ilaçsız hemde Pko olmamak rağmen ama dustu bir yıldır uğraşıyorum işte takma kafana neden hemeb çocuk istiyor Sun şuan 23 yaşında yim kendimi artık hazır hissediyorum sen yaş kaç
Sizin baya uzunmş bizde 4 yıldır birlikte 5 aylık evli :)Bende 25 yaşındayım cnm .biz eşimle 10 senedir birlikteyiz daha yeni evlendik yani bizim cicim aylarımız çoktan geçmiş sanki 10 yıllık evli gibiyizonun için ikimizde çok istiyoruz inş olur Allah her isteyene nasip etsin .
Allah gönlüne göre versin ama canm evlilik flort gibi değil . Daha yeni sin zamanı gelince anlarsınBende 25 yaşındayım cnm .biz eşimle 10 senedir birlikteyiz daha yeni evlendik yani bizim cicim aylarımız çoktan geçmiş sanki 10 yıllık evli gibiyizonun için ikimizde çok istiyoruz inş olur Allah her isteyene nasip etsin .
İnşallah sizinde en kısa zamanda bebişiniz olur cnm ve burda paylaşabiliriz mutluluğumuzuSizin baya uzunmş bizde 4 yıldır birlikte 5 aylık evli :)
Yoo almadım onlar hep den yumurtalarina zararrr.Sen daha almadin mi bakım ilacını
Yokk adet oldum da yinede hamile kaldim hani pko hamile kalamaz diye.bisey yok pko.ogrendigim ay hamile kalmadim.Yani siz adet olmadan mı gebe kaldınız mesela ben bu ay ilk defa regl olmadım o sayede öğrendim ama eşimle de ilişkimz devam etti ediyor da sizin de mi boyle oldu
Anladım bana pco dedi iki gün once inş bana da ve tüm isteyen herkese de nasip olur bebek bize de dua edinYokk adet oldum da yinede hamile kaldim hani pko hamile kalamaz diye.bisey yok pko.ogrendigim ay hamile kalmadim.
Sadece size önerim sık ilişkiye girin adetiniz 1 gün geçse bile o gün bile ilişkiye girin adet olana kadar.ogün belkid3 yumurtlama gününüz olabilir düşün ben adet günümde yumurtlama günümdü .ve birgun gecti ve ben ogün ilişkiye girdim hamile.kaldim besmele.ile 3 ihlas ile girin iliskiye(tecrube sahibiyim bu konuda)ilk defa boyle bisey yaptim valla ama hamile kaldim işte o ay. rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsünAnladım bana pco dedi iki gün once inş bana da ve tüm isteyen herkese de nasip olur bebek bize de dua edin
evet canım içeriği hayıt olan agnucostan tablet kullandım gunde 1 tane.Hayıt tohumu mu kullandnz
evet canım içeriği hayıt olan agnucostan tablet kullandım gunde 1 tane.Hayıt tohumu mu kullandnz
Yumirtalikta kist yokta nasil pko diyo baska bi doktora daha git cnm o hormon tewtleri adetin 3 gunu yapilir ve daglar kdr fark cikiyor arafa ayrica bende pko yum evlendigim sene ogremdim genc kizligimdan beri duzensiz adet olurum hamile kaldim 14. Ayimda imkansiz degik yani o ay rahim filmi cektirmistim ve sogam kuru yapmistim artik faydalarimi oldu bilemicem kizim suan 13 aylkk Rabbim tum isteyenlere nasip etsim insallh uzulme hicBna yumurtalık da kist yok yumurtaların gayet iyi kist yok dedi
Ilk evlendigim sene pko oldugumu ogrendim adetlerim bekarligimdan beri duzensiz evliligimin 12 13. Ayinda rahim filmi cekildim ve o sira sogan kuru yaptim film temizdi ve ben 14. Ayimda hamile oldugumu ogrendim hemde 15 gun gecikmisti adetim gec dollenme oldu sanirim daha cok yeniydi ilk ogrendigimizde kese vs yoktu kizim suan 13 aylik Rabbim mucizesini diledigi zaman veriyor zor bi surec ama guclu olun umudunuzu kaybetmeyinArkadaşlar pko olupta hamile kalankar nasıl kaldiniz.vede pko olup aşılama tüp bebek yapanlar var mı.pko ile baş etmek için neler yapılır .Bilen varsa Allah için yazsın kuzucuklar bizde anne olacak artık yahu bu yeni yılda anne oluruz inşallah
Cnm lh fsh den yuksek oldugunda veya ayni değerde oldugunda pko gozlenebilir bu kdr korkma hamile kalmk imkansz degil sadece birz gec olabiliyo malesefBenim pco oldugumu öğrendiğim dündü bu konu hakkında bende cok bilgisiz kafası karışık haldeyim matofin verdi doktor peki sizin lh değerinz kaç
Aynen oyle cnm bn adet gunumde yunurtlamisim ve 15 gun gecikmeden snra hamile oldugumu ogrenmistim ve daha cok yeniydi kese yoktu deger 230 lardaydiCanım bak bende pkoyum adetin gecti ya o günlerde ve önceki günler 2 günde 1 ilişkiye gir bende pko yum. oyle yaptım ve 8+3 haftalık hamileim 1 aylık olmam gerekirken 10 günlüktü öğrendiğimde ..düşün adet olmadan 10 gün öncesine oluşmuş pko yumurtan geç catliyo demek hamile kalamazsn demek degil. mesela bazı hanimlar adetin 14.günü yumurtlarken biz adete 3 4 5 dafa fazlada olabilir o siralar çatlıyo yumurtamiz. sıkma canını bol bol dya et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?