Cnm kaç günde bir adet oluyor san ondan 14 çıkar i zaman yumurtlama günü olur yumurtlama dan önce ve sonra ilişki yasa daha iyi.madem ilaç kullanmak istemiyor Sun .Al bu iki ovulasyon test yap o zaman yumurtlama günü olur sada ilişki yasa .Ama Allahın bilecegi iş bu cnm .Drlar böyle yumurtlama hesaplayınız diyor lar .28gubde bir işe 14 çıkar geriye kalan 14 yumurtlama günü.34 günde bir işe yumurtlama gunu20 anladin mi cnmYani siz adet olmadan mı gebe kaldınız mesela ben bu ay ilk defa regl olmadım o sayede öğrendim ama eşimle de ilişkimz devam etti ediyor da sizin de mi boyle oldu
İnş canım aminKızlar bende pko hastasıyım daha öncede konu açmıştım bunla ilgili ..bende hamile kalamamaktan çok korkuyorum benim adetimde çok düzensiz yani doğum kontrol hapı kullanmadan altı ayda bi adet olduğumda olmuştu:)
Onun için doktora gittim bebek istedğimi söyledim haftaya gitcem testler yapılcakmış pko nun sebepleri varmış ya yumurtam gelişmiyomuş yada hormonalmış .hangisinden kaynaklı olcağuna bakıp ona göre bir tedaviye başlıycakmışım.
Umarım en kısa zamanda bebişlerimiz olur
Benim hormonlar ötürü imiş mesela kilo ver 5-6 kilo ver gel o zaman bebeği konuşalım dedi bakalımİnş canım amin
5 gün içerisinde olurOnu biliyorum da mesela ben 29-30 günde bir oluyordm şuan ilk kez hani olmadım ya 45.gün bugün olmadığım ne zaman olrm meçhul artık doktor dedi gözükmüyor adet şuan dedi
Hs geldin cnm aramıza ne zamandır evlisiniz .Bizde senin gibi yiz buda sikma canınıKızlar bende pko hastasıyım daha öncede konu açmıştım bunla ilgili ..bende hamile kalamamaktan çok korkuyorum benim adetimde çok düzensiz yani doğum kontrol hapı kullanmadan altı ayda bi adet olduğumda olmuştu:)
Onun için doktora gittim bebek istedğimi söyledim haftaya gitcem testler yapılcakmış pko nun sebepleri varmış ya yumurtam gelişmiyomuş yada hormonalmış .hangisinden kaynaklı olcağuna bakıp ona göre bir tedaviye başlıycakmışım.
Umarım en kısa zamanda bebişlerimiz olur
Cnm herkesin hormonlar dan Zaten cnm benimBenim hormonlar ötürü imiş mesela kilo ver 5-6 kilo ver gel o zaman bebeği konuşalım dedi bakalım
5 yıl ilk ux sne istemedi k 4 senede gebe kaldım dustu cnmSizler ne kdar evlisinz bayanlar ben daha 5 aylık evliyim
Üç aydır evliym daha ama şimdiden tedaviye başlamak istedm geç sonuç alırsam diye cnm..Hs geldin cnm aramıza ne zamandır evlisiniz .Bizde senin gibi yiz buda sikma canını
Ayy cnm dert ettiğin şeye bak ya bak bn 5 yıldır evliyim 3 sene istemedim.cunku çok genct im 4 senede oldu doğal yoldan ilaçsız hemde Pko olmamak rağmen ama dustu bir yıldır uğraşıyorum işte takma kafana neden hemeb çocuk istiyor Sun şuan 23 yaşında yim kendimi artık hazır hissediyorum sen yaş kaçÜç aydır evliym daha ama şimdiden tedaviye başlamak istedm geç sonuç alırsam diye cnm..
Bizim yediğimiz içtiğimiz herşey hormon ları etkiliyor cnm .ama hayıt tohumu iyi günde iki bardak içecek sin bir çay kaşığı hayıt tohumu bu bardak suda kaynatılır içilir .ama hayıt tohumu mu ezeceksin bak istersen internetten.civan percemi .aslan pençesi var cnmBende bu pco yen oldugundan iyice bilgiszm bayanlar K bkmynben sordum bebek olmaz mı olur dedi kilo ver dedi gel desi o zaman düzelir dedi bebek düşünrz dedi bakalım Rabbim hayırlısını versin peki bu lh hormonu nasıl düşer benim 16 düşürmek lazım etki edecek bişey varmı
Hyr değil cnm ama fazla da yemeYani oyle şeker çikolata dan ötürü değil dmi
Ha deyince olck iş değil bn pko olduğumu biliyor dum gene istemedim ve diyorum ya hiç ilaç kullanmadan hamile kaldım .Ama bnm hormon değerleri normal cnm22 yaşındayım ben 5 aylık evliyim eşim 28 yaşına girecek en azından bi tane olsun dedik istedik iyi ki de erken istedik demek ki geç istesem gec öğrenirdm bunu ve cok daha geç olurdu herşey geç olmadan ilerlemeden bişeyler öğrenmiş oldum cok da kücük değilm yani 1 yaş var armzda
Daha yeni evlisiniz tadını çıkar olur merak etme .Ama zamanını Allah bilir ne biz ne de dr bilemez cnmHa deyince olck iş değil bn pko olduğumu biliyor dum gene istemedim ve diyorum ya hiç ilaç kullanmadan hamile kaldım .Ama bnm hormon değerleri normal cnm
Anladım canım inş bizde anne oluruz madem bu hayıt tohumu iyi bende kullanayım bakalımHa deyince olck iş değil bn pko olduğumu biliyor dum gene istemedim ve diyorum ya hiç ilaç kullanmadan hamile kaldım .Ama bnm hormon değerleri normal cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?