- Konu Sahibi superisi33
-
bende klomen kullandım 2. ayım 3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum ve ben 1 yıllık evliyim senin için geç kalmışlar 5 yıldır diyorsun kan pıhtılaşması içinde hamile kalınca karından iğne vuruluyorsun o zaman bebek düşmüyor bizim komşudada vardı şuan 3 düşük bir ölü doğum yaptı şimdide 1 yaşında bir oğlu var ben bu ay aşılama yaptıracam inş. bi sefer olur bende bir düşük yaptım 1 aylıktı evlendikden 3 ay sonra hamile kalmıştım düşükden sonra aldığım kilolardan dolayı pko olduğumu söylediler
canım iğnelerimi oluyorum ama durmuyo işte.benim kilom yok zayıfım.3 kez normal gebelik bide aşılamayla gebelik yaşadım.Ama maalesef sonuç yok.Kolayca hamile kalamıyorum 6 ay falan sürüyo.düşüklerin pkodan olduğunu düşünüyorum bende artık
bugün doktor kontrolüm var inş. bu sefer olur bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın......
elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var ihtiyacı olanlar özelden msj ata bilir ben gerek kalmadan kendiliğinden hamile kaldım darısı tüm isteyenlerin başına
ben doktordan geliyorum yine klomen verdi ve geçen aylardan büyümeyen çatlayamayan yumurtalar şuan kist olmuş durumdamış
canım benim inşllh bu güzel günün hürmetine rabbim bu ay meleğini nasip eder inşllh banada ve gönülden candan isteyen herkese nasip eder ben yine test yapamadım tatlım bi kaç gün daha beklicem reglim gelcek gibi bakalım bugün bol bol dua edicem benide duandan mahrum etme RABBİM inşllh dualarımızı kabul eder hayırlı evlatlar nasip eder İNŞALLAAHHHH.......
Hayırlı kandiller güzel anne adayları,dilerim Allahtan şu mübarek günlerin hatırına bizim dualarımızı kabul etsin,hepimiz için o hayırlı vakit gelmiş olsun ve sağlıklı ve hayırlı mucizelerimizi bize nasip etsin,
canım sen çatlama iğnesi olmuyomusun yumurta takibi yapılmadı nasıl kist olmuş geçmiş olsun inşllh biran önce kurtulursun kistlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?