- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
-
hoşgeldin gözde
selam kızlar reglim geçeli 5 gün oldu tabi ben bi türlü cesaret edip test yapamadım reglim gelcek diye bekliyorum çünkü hiç umudum yok ben ilk defa kullanıyorum klomeni benim yumurtalar büyüdü catladı kist olma olasılığı olabilirmi yumurtalar çatlasa bile adeti geçiktirirmi 3 gün sonra eğer regli olmazsam adetimin 40. günü olcak 5,6 aydır her ay regli oluyodum bu klomen dengemi mi bozdu acaba :97: :97:
canım yumurtan çatladıysa kist olmaz çatlatma iğnesi vurulduysan 15 gün den sonra adet olman lazım ben 17. günümde oldum 2 aydır sende test yaptır inş... bebiş gelmiştir banada söyle merak ettim şimdi
yok tatlım çatlama iğnesi vurulmadım kendiliğinden çatlamş doktorm öle dedi sen düzenli adet oluyasan o yüzden gelmiş olabilir reglim benim şurda 5,6 aydır her ay adet oluyorum oda 1 ay 27 günde diğer ay 32. gününde filan ama şükür 35.günü geçmedim ama bu ay klomen kullandım kesin klomen düzenimi bozdu diyorum bakalım bu akşam bi test alıyım inşllh cesaretimi toplarsam oooffff offffff çok zorrr ya bu işler gerçekten rabbim aşılamaya tüp bebeğe gerek bıraktırmaz inşllh gönderir meleklerimizi :97:
yok canım benimki çatlatma iğnesi sayesinde zamanında oluyor 40 veya 50 gün olmadığını hatırlıyorum bence test al ve bak inş. vardır ve kontrol altında olursun enazından
ya var ya yok başka seçenek yok bilmezmiyim o 50 60 ları say say say bi türlü gelmezdi rabbim o günlerimi bidaha yaşatmasın hiçkimsede yaşamasın hayırlısı bakalım tatlım inşllh sende aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursun tatlım rabbim inşllh daha fazla bekletmez hayırlısıyla gelir meleğin inşllh
amin inş. bu hastalığı öğrenmeden önce düşük yaptıkdan 3 ay sonra adetim geçikmişti çok sevinmiştim kesin hamileyim yoksa hiç böyle olmaz demiştim kendimi yormuyordum sonra doktora gittim ve ağlaya ağlaya eve geldim anlatamam o duygumu çok kötü inş. fazla beklemeyiz
selam kardelen
selam canım bende 5 sene ve 4 düşükten sonra pko olduğumu öğrendim.Şİmdi ilgili başlıklar dikkatimi çekiyo.
şuan durumun nedir tedavi görüyormusun?
gittiğim bütün dr lar veriyolar folik asiti hamile kalınca gel diyolar sanki hamile kalmak benim için çok kolay gibi.Kan pıhtılaşmam ve eşimde morfoloji bozukluğuda var.3 aydır deniyoruz olmadı.Dr olur diyo olmazsa yumurta takibi yapacakmış.Sende durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?