Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

selam kızlar reglim geçeli 5 gün oldu tabi ben bi türlü cesaret edip test yapamadım reglim gelcek diye bekliyorum çünkü hiç umudum yok ben ilk defa kullanıyorum klomeni benim yumurtalar büyüdü catladı kist olma olasılığı olabilirmi yumurtalar çatlasa bile adeti geçiktirirmi 3 gün sonra eğer regli olmazsam adetimin 40. günü olcak 5,6 aydır her ay regli oluyodum bu klomen dengemi mi bozdu acaba :97: :97:

canım yumurtan çatladıysa kist olmaz çatlatma iğnesi vurulduysan 15 gün den sonra adet olman lazım ben 17. günümde oldum 2 aydır sende test yaptır inş... bebiş gelmiştir banada söyle merak ettim şimdi

canım yumurtan çatladıysa kist olmaz çatlatma iğnesi vurulduysan 15 gün den sonra adet olman lazım ben 17. günümde oldum 2 aydır sende test yaptır inş... bebiş gelmiştir banada söyle merak ettim şimdi

yok tatlım çatlama iğnesi vurulmadım kendiliğinden çatlamş doktorm öle dedi sen düzenli adet oluyasan o yüzden gelmiş olabilir reglim benim şurda 5,6 aydır her ay adet oluyorum oda 1 ay 27 günde diğer ay 32. gününde filan ama şükür 35.günü geçmedim ama bu ay klomen kullandım kesin klomen düzenimi bozdu diyorum bakalım bu akşam bi test alıyım inşllh cesaretimi toplarsam oooffff offffff çok zorrr ya bu işler gerçekten rabbim aşılamaya tüp bebeğe gerek bıraktırmaz inşllh gönderir meleklerimizi :97:

yok canım benimki çatlatma iğnesi sayesinde zamanında oluyor 40 veya 50 gün olmadığını hatırlıyorum bence test al ve bak inş. vardır ve kontrol altında olursun enazından

yok canım benimki çatlatma iğnesi sayesinde zamanında oluyor 40 veya 50 gün olmadığını hatırlıyorum bence test al ve bak inş. vardır ve kontrol altında olursun enazından

ya var ya yok başka seçenek yok bilmezmiyim o 50 60 ları say say say bi türlü gelmezdi rabbim o günlerimi bidaha yaşatmasın hiçkimsede yaşamasın hayırlısı bakalım tatlım inşllh sende aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursun tatlım rabbim inşllh daha fazla bekletmez hayırlısıyla gelir meleğin inşllh

amin inş. bu hastalığı öğrenmeden önce düşük yaptıkdan 3 ay sonra adetim geçikmişti çok sevinmiştim kesin hamileyim yoksa hiç böyle olmaz demiştim kendimi yormuyordum sonra doktora gittim ve ağlaya ağlaya eve geldim anlatamam o duygumu çok kötü inş. fazla beklemeyiz

Son düzenleme:

canım benim geçmiş olsun bende ilk doktrdn duyduğumda pko yu pek bişi hissetmemiştim fazla bi açıklama yapmamışlardı çok önemli değildir sanıyodum bi gün netten araştırdım araştırdıkça ağladım ağladım şimdi alışmaya çalışıyorum ona ama pekde alışamadım inşllh beklemeyiz canım inşllhhh

ben geldim biraz evi temizledim ütü yaptım ama çok bunaldım bugün Allah hayırlara çıkarsın inş....

şuan durumun nedir tedavi görüyormusun?

gittiğim bütün dr lar veriyolar folik asiti hamile kalınca gel diyolar sanki hamile kalmak benim için çok kolay gibi.Kan pıhtılaşmam ve eşimde morfoloji bozukluğuda var.3 aydır deniyoruz olmadı.Dr olur diyo olmazsa yumurta takibi yapacakmış.Sende durum nedir

bende klomen kullandım 2. ayım 3 aydır yumurta takibi yaptırıyorum ve ben 1 yıllık evliyim senin için geç kalmışlar 5 yıldır diyorsun kan pıhtılaşması içinde hamile kalınca karından iğne vuruluyorsun o zaman bebek düşmüyor bizim komşudada vardı şuan 3 düşük bir ölü doğum yaptı şimdide 1 yaşında bir oğlu var ben bu ay aşılama yaptıracam inş. bi sefer olur bende bir düşük yaptım 1 aylıktı evlendikden 3 ay sonra hamile kalmıştım düşükden sonra aldığım kilolardan dolayı pko olduğumu söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…