Polikistik Over Olupta Klomenle Ne Kadar Sürede Hamile Kaldınız?

evet canım aşılama yaptıracaz bu 3. klomen kullanışım yarın kontrolüm var inş. yumurtalarımda gelişmiştir hayırlısı artık inş. iyi bir sonuç alırız
bu halime şükür canm...sen nasılsın...
aşılamaya mı geçeceksin?
hayırlısı olsun bakalım

evet canım aşılama yaptıracaz bu 3. klomen kullanışım yarın kontrolüm var inş. yumurtalarımda gelişmiştir hayırlısı artık inş. iyi bir sonuç alırız

inşallah canm gelişmiştir ya...
daha önceleri nasıldı yani klomene karşılk verdimi yumurtalıkların?
benimde hep bi yumurta gelişiyodu 17. yada 18.gün çatlatma iğnesi vuruluyodum.
keşke bende aşılama yaptırabilsem..ama eşim bu konuda yanımda değil benm.testde vermiyo zaten.
olursa olur diyo çekiniyo birazda..
ama bu kış memlekete izmire gitmeyi düşünüyoz orda ikna ediecem umarım

canım benimkide aynıydı kaç ay beni uğraştırdı istemedi yalvadım kavga ettim olmadı olmazsa olmaz dedi ben her adet olduğumda hıçkıra hıçkıra ağladım baktım olacak gibi değil, netten araştırıp anlatım hamile kalmak için uğraşmam gerektiğini oda hasta olmazsaydın dedi bana benimde zoruma gitti enson mecburi görevi çıktı pek gelişmemiş bir yere şimdi ne olacak dedim ben böyle olacağını nerden biliyim dedi gitmeden yaptırırız dedi bakalım işe yarıyacakmı inş. iyi sonuç alırız........................
ben klomen kullandığım zaman yumurtam gelişiyor sonrada çatlatma iğnesi oluyorum yumurtamda çatlıyor ama olmadı yinede

Son düzenleme:

bizde karsta oturuyoruz işte...burda herkes birbirni tanıyo ve pek teknolojik değil cihazlar...bakalım inşallah izmirde halledicez kışın..
umarım iyi sonuç alırsınız canm ya.dualrım sennle...

bizde karsta oturuyoruz işte...burda herkes birbirni tanıyo ve pek teknolojik değil cihazlar...bakalım inşallah izmirde halledicez kışın..
umarım iyi sonuç alırsınız canm ya.dualrım sennle...

çok sağol canım Allah razı olsun bende bütün çocuk istiyenlere dua ediyorum rabbim bizide görür inş. Allah kimseye evlat özlemi çektirmesin........

aslında eşimiz sperm testine verip dğerlerine baktırsa ona göre davranırdık doktor bana eşinede bakılması lazım belkide onda bişey vardır senle boş yere uğraşıyoruzdur dedi

aynı senn gibi düşünüyorum ve dr.umda aynı düşünüyo
ben gidiyorum afedersiniz dr a yani anlatmayayım şimdi zaetn biliyonuz...
kadın için daha zor..
gizliden gidip üroloji druyla konuştum.dedm evimiz yakın testi evde alsak hemen getirsek dedim işte eşim çekiniyo falan..o da tmm dedi 20dk getirirsen olur dedi.
ama benmki onada yanaşmadı.
bende kızdm tartıştm.nafile.çabalar boşa..allahım yolumuzu açık etsin bakalım
ERKEKLER GERÇEKTEN BAZEN ÇOK DUYARSIZ OLABİLİYOR....

bende öyle düşünmüştüm ama onu bile kabül etmedi tamam onlar içinde çok zor ben o çatalı görünce psikolojim bozuldu zaten ama alıştım doktorumda bayan çok zor Allah kimsenin başına vermesin ama eşimizin destek olmaması dahada sinir bozucu:84:

Son düzenleme:
pko olupta evlenince hemen hamile kalan varsa yazsın lütfen yaaaaaaaaaa

canım ben de pkoluyum. evlilik öncesi hiç adet sorunu yaşamadım. evlenince ilk 5 ay doğum kontrol hapı kullandım ve tam 11 kilo aldım doktorlar o dönem doğum kontrol haplarından kilo aldığımı kabul etmediler, yiyip yatıyosun dediler ama aslı yoktu tabi. kilo alıyorum diye kendi isteğimle bıraktım hapları ve ilk ayımda hamile kaldım. 3 aylıkken boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. nisan 2010 dan beri bekliyoruz bebek için. adetlerim 2 ayı bulabiliyo ve pkolu olduğumu geçen ay öğrendim çoook üzüldüm. doğum kontrol haplarının bu kadar kilo aldırması da pkolu olduğum içinmiş. şu an duphaston kullanıyorum. ramazan sonuna kadar duphastona devam dedi doktorum. sonra klomen başlanacak.
demem o ki pkolu olupta hiç tedavisiz gebe kalabiliyosun. kilo önemli bi faktörmüş pkoda. doktorum aldığın 10 kiloyu ver dedi. tedaviye gerek kalmayabilirmiş o zaman. zayıflarken hamile kalırsın büyük ihtimalle dedi.
üzülme dua et...

canım klomen kullan inş. olur benimde malesef kilo sorunmum oldu düşükden sonra ilaçlardan filan daha sonra pko lu olduğumu öğrentim kilo verilmeside zor oluyormuş

rahim filmi istedi dr.um onuda yaptırmaya korktm.burda anestezili yokmuş.zaten 3-4 ay oldu yaklaşık bıraktım tedaviyi..tek taraflı çaba çok yıpratıcı oluyo gerçekten..
bakalım 13ünde test yaptrcam sonra soğan kürüne devam etcem..bi ara kullanmıştım faydasını gördüm

Son düzenleme:
canım klomen kullan inş. olur benimde malesef kilo sorunmum oldu düşükden sonra ilaçlardan filan daha sonra pko lu olduğumu öğrentim kilo verilmeside zor oluyormuş

veremiyodum zaten. sürekli diyet halindeyim, çok yoğun bi işim var ama gram oynamıyodu 1,5 yıldır. akupunktura falan gidiyorum işte 1 aydır. 4 kilo verdim :) ucunda bebek olunca daha bi sıkıyorum kendimi. rabbim yardımcımız olsun ya...

bende korkuyorum canım yaa ama bu ayda olmazsa çektirecem oda gerekliymiş

canım bana doktorum glucophage vermişti oda rejim yapınca kilo vermeni sağlıyor çok etkili onu sor istersen zaten normaldede zayıflamak için kullanıyorlarmış

Son düzenleme:
allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin canım....moral çok önemli biliyorsun sakın üzme kendini...amin canım allah razı olsun....

sağol canım evet moral önemlide düşünmedende edemiyorum inş.. daha fazla strese girmeden bende anne olurum [/QUOTE]
amin canım inşallah.inşallah hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleğin....

of ya havalarda çok sıcak klomendenmi bilmiyorum ama sıcak basıyor özelliklede çatlatma iğnesi vurulduğum zaman dahada beter oluyorum:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…